• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا میتوان برای دامنه ای (وبسایت) که در آن کلمه USA (امریکا) وجود دارد, درگاه پرداخت مستقیم از بانک و یا غیره گرفت؟!

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
به کلمه USA اگه محتوی سایت وطنی باشه و سیاسی و... نباشه فکر نکنم گیر بدن. در کل شما که فکر کنم میخوای کالا بفروشی فکر نکنم مشکلی باشه. فقط باید اینماد و ثبت در سایت ساماندهی را انجام بدی اصل اینماد هست که بهت درگاه پرداخت حتی مستقیم بدهند
و نیازی به زرین پال و ... نیست مستقیم! فقط سایت باید با قوانین کشور مغایرت نداشته باشه.
منوچهر جان سلام و یک دنیا ممنونم از راهنمایی شما یعنی با دریافت اینماد و ثبت در سایت ساماندهی نیازی به دریافت کُد اقتصادی و سپری کردن مراحل مسائل مالیاتی نیست؟

manouchehr24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
منوچهر جان سلام و یک دنیا ممنونم از راهنمایی شما یعنی با دریافت اینماد و ثبت در سایت ساماندهی نیازی به دریافت کُد اقتصادی و سپری کردن مراحل مسائل مالیاتی نیست؟
برای سیستم فروش پستی یعنی همون پرداخت در محل و بعد تسویه با فروشنده مثل https://tapin.ir و https://frotel.com/ و ... نیازی نیست ولی برای درگاه پرداخت گرفتن کد مالیاتی نیازه ولی زیاد هم سخت نیست و حتی یک ربع تا نیم ساعته کدمالیاتی اگر مدارکت کامل باشه بری کافی نت معتبر برات ثبت میکنند و بهت میدهند.
یه سوال پروانه کسبی چیزی داری؟ اگه داشته باشی راحت کد اقتصادی تعلق میگیره . مال پدر و برادر و ... باشه هم میتونی استفاده کنی و در همون رسته و شغل درگاه پرداخت بگیری البته درگاه پرداخت مستقیم بانکی ولی اگه بخوای مثل زرین پال و .. را بگیری خیلی راحت هست و نیاز به هیچ کدام از موارد بالا را نداره و راحت با این مدارک میتونی یه درگاه پرداخت برا سایت خودت بگیری راحت.

شرایط دریافت درگاه پرداخت اینترنتی واسط​

برای دریافت درگاه پرداخت واسط نیاز به هیچکدام از مدارک پیچیده و مجوزهای بالا نخواهید داشت. تنها کافیست وارد سایت پرداخت یار مورد نظرتان شده و بعد از ثبت نام درگاه پرداخت اینترنتی اسکن کارت ملی و اسکن شناسنامه منتظر احراز هویت باشید. بعد از احراز هویت، می‌توانید اقدام به ثبت آدرس سایت و فعال کردن درگاه کنید. تمام این روال در زیبال در سریع‌ترین زمان ممکن و در کمتر از یک روز کاری اتفاق می‌افتد. زیبال پرداخت یار رسمی بانک مرکزی است و درگاه پرداخت و تمامی سرویس های پرداختی مورد نیازتان را در کمتر از ۲۴ ساعت در اختیارتان قرار می‌دهد.
لیست سایتهای دریافت درگاه پرداخت اشخاص حقیقی کمتر از یک روز

زی بال

زرین پال

رایان پی

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
برای سیستم فروش پستی یعنی همون پرداخت در محل و بعد تسویه با فروشنده مثل https://tapin.ir و https://frotel.com/ و ... نیازی نیست ولی برای درگاه پرداخت گرفتن کد مالیاتی نیازه ولی زیاد هم سخت نیست و حتی یک ربع تا نیم ساعته کدمالیاتی اگر مدارکت کامل باشه بری کافی نت معتبر برات ثبت میکنند و بهت میدهند.
یه سوال پروانه کسبی چیزی داری؟ اگه داشته باشی راحت کد اقتصادی تعلق میگیره . مال پدر و برادر و ... باشه هم میتونی استفاده کنی و در همون رسته و شغل درگاه پرداخت بگیری البته درگاه پرداخت مستقیم بانکی ولی اگه بخوای مثل زرین پال و .. را بگیری خیلی راحت هست و نیاز به هیچ کدام از موارد بالا را نداره و راحت با این مدارک میتونی یه درگاه پرداخت برا سایت خودت بگیری راحت.

شرایط دریافت درگاه پرداخت اینترنتی واسط​

برای دریافت درگاه پرداخت واسط نیاز به هیچکدام از مدارک پیچیده و مجوزهای بالا نخواهید داشت. تنها کافیست وارد سایت پرداخت یار مورد نظرتان شده و بعد از ثبت نام درگاه پرداخت اینترنتی اسکن کارت ملی و اسکن شناسنامه منتظر احراز هویت باشید. بعد از احراز هویت، می‌توانید اقدام به ثبت آدرس سایت و فعال کردن درگاه کنید. تمام این روال در زیبال در سریع‌ترین زمان ممکن و در کمتر از یک روز کاری اتفاق می‌افتد. زیبال پرداخت یار رسمی بانک مرکزی است و درگاه پرداخت و تمامی سرویس های پرداختی مورد نیازتان را در کمتر از ۲۴ ساعت در اختیارتان قرار می‌دهد.
لیست سایتهای دریافت درگاه پرداخت اشخاص حقیقی کمتر از یک روز

زی بال

زرین پال

رایان پی
سلام منوچهر جان و یک دنیا ممنونم از راهنمایی ها و لطف شما
متاسفانه چند مورد را گمراه شدم مثلا :
یعنی حتی مثلا اگر از زرین پال هم قصد گرفتن درگاه پرداخت داشته باشم نیاز به گرفتن کد مالیاتی نیست؟
سایت زرین پال را دقیق بررسی نمودم و مطلبی در خصوص نیاز به کد مالیاتی نیافتم؟! فقط مواردی از جمله کارت ملی / آدرس و این موارد در قسمت راهنمای سایت وجود داشت!
از دید بنده کمی غیر منطقی است پس دولت از چه طریقی از فروشگاههای اینترنتی مالیات دریافت میکند !؟

خلاصه عرض کنم متاسفانه خیر

پیشاپیش از صمیم قلبم ممنونم / سلامت و پایدار باشید 🙏

manouchehr24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
این شماره تماس جهت مشاوره و راهنمایی همه این سرویسها هست که میتونید سوالات خودتون را کامل بپرسید
نشانی : تهران، یوسف آباد، کوچه بیستم، پلاک ۶۱، واحد ۲
تلفن پشتیبانی پذیرندگان : ۴۱۲۳۹-۰۲۱

اینم رایان پی که جدیدتر هست

ما کجا هستیم​

موقعیت

آدرس :
تهران، شیخ بهایی شمالی، نبش صائب تبریزی، پلاک ۸۱، برج صبا، طبقه دوم واحد ۲۲
کد پستی : ۱۹۹۱۷۴۳۱۶۶
رایان پی در گوگل

ارتباط با ما​

ارتباط با رایان پی

تماس با ما ۰۲۱۹۲۰۰۳۵۷۴ ۰۲۱۹۲۰۰۳۵۷۵ ۰۲۱۹۲۰۰۳۵۷۷

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
به این تلگرام پیام بده راهنماییت کنن
بدون اینماد کد مالیاتی هم میشه درگاه گرفت
سلام و یک دنیا تشکر دوست عزیز متاسفانه فعلا گرفتار بیماری هستم و عملا در توانم نیست.
از صمیم قلبم سپاسگزارم و لطف شما را فراموش نمیکنم
سلامت باشید که هیچ چیز بهتر از سلامتی نیست

adsclick.click

Registered User
لایک‌ها
88
سلام و یک دنیا تشکر دوست عزیز متاسفانه فعلا گرفتار بیماری هستم و عملا در توانم نیست.
از صمیم قلبم سپاسگزارم و لطف شما را فراموش نمیکنم
سلامت باشید که هیچ چیز بهتر از سلامتی نیست
خواهش میکنم. برای درمان هم کمکی لازم داشتی یا پزشک خواستی بگو
آشنا پزشک دارم که معرفی کنم ازت ویزیت نمیگیره
ایشالا بزودی سلامتی برگرده.

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
خواهش میکنم. برای درمان هم کمکی لازم داشتی یا پزشک خواستی بگو
آشنا پزشک دارم که معرفی کنم ازت ویزیت نمیگیره
ایشالا بزودی سلامتی برگرده.
یک دنیا ممنونم دوست عزیز لطف شما را فراموش نمیکنم.

بالا