• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا نرم افزاری برای محدود کردن سرعت اینترنت وجود دارد؟

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
بابا آدمایی پیدا میشن،ما ها از سرعت نتمون مینالیم اونوقت این دوستمون دنبال برنامه واسه کم کردن سرعتشون هستند.هیچی دیگه اومدم یه درد دلی کرده باشم.
داداش نت من وایرلس هست 128 ---3گیگ در ماه 25 تومن..سرعت 2 مگ میده....اگه سرویس 2مگ ---3گیگ در ماه رو بگیرم بهم 10مگرو راحت میده ولی ماهی باید 80تومن پول نت بدم...من با این سرعت سر هفته اول باید حجم اضافه بخرم...هر گیگ حجم اضافه منم 12 تومن هست...حالا ببین میصرفه به نظرت؟

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
خب داداش گلم نباید دنبال همچین نرم افزاری باشی که،مثلا میتونی نرم افزار offline explorer رو نصب کنید و صفحات رو یبار باز کنید و هر موقعه احتیاج داشتید بدون اینکه به نت وصل شید ازش استفاده کنید،این بهتر از اون هستش.من امضایی نمیبینم;)

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
آخه واقعا آزار دهنده اس که وارد یه سایت میشی و میبینی Cfos Speed نشون میده که باسرعت 880 کیلوبایت در ثانیه داره دانلود انجام میشه،بعد که یه نگاه به صفحه می اندازی میبینی که 2 تا بنر فلش و چند تا عکس تبلیغاتی بوده و اعصابت خورد میشه که چند مگابایت از حجمت بی خودی هدر رفته،البته می تونید یه نگاه هم به امضام بندازید چون یه تاپیک در این مورد زدم :)
داش ابولفضل امضا نداری که :دی

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
خب داداش گلم نباید دنبال همچین نرم افزاری باشی که،مثلا میتونی نرم افزار offline explorer رو نصب کنید و صفحات رو یبار باز کنید و هر موقعه احتیاج داشتید بدون اینکه به نت وصل شید ازش استفاده کنید،این بهتر از اون هستش.
به نظرت همین پرشین تولز رو میشه از اون نرم افزار استفاده کرد؟ پی تی داره هر 30 ثانیه آپدیت میشه :دی

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
داداش نت من وایرلس هست 128 ---3گیگ در ماه 25 تومن..سرعت 2 مگ میده....اگه سرویس 2مگ ---3گیگ در ماه رو بگیرم بهم 10مگرو راحت میده ولی ماهی باید 80تومن پول نت بدم...من با این سرعت سر هفته اول باید حجم اضافه بخرم...هر گیگ حجم اضافه منم 12 تومن هست...حالا ببین میصرفه به نظرت؟
12 تومن!؟؟؟ من هر گیگ 4 تومن می خرم :دی
داش ابولفضل امضا نداری که :دی
چرا،ولی فقط توی پست اول نشون داده میشه :دی

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
به نظرت همین پرشین تولز رو میشه از اون نرم افزار استفاده کرد؟ پی تی داره هر 30 ثانیه آپدیت میشه :دی
چرا نشه من خودم از همین نرم افزار دارم استفاده میکنم،چیز باحالیه،مثلا یه سایت رو باز کردی بعد برق میپره و سایت رو از دست میدی،موقعی که برق اومد و روشن کردی میتونی آفلاین سایت رو داشته باشی.

4bm

Registered User
لایک‌ها
51
از نرم افزار DU Meter استفاده کن

بالا