• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا واسطه گری درآمدش خوبه؟

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دوستان
من سوال دارم و همینطور میخوام که راهنماییم کنید.
میخوام واسطه گری رو کامل بهم توضیح بدید و اینکه چند نوع هست و برای چه جنسهایی واسطه گری هست و هر کدوم چقدر درآمد دارن چقدر سرمایه لازم دارن و چقدر دردسر دارن؟
مثلا با کمترین سرمایه ای که میشه یه شغل واسطه گری راه انداخت چقدر است؟ یعنی کمترین حد ممکن براش شروع؟
کلا چیز خوبیه یا نه واسطه گری؟ کدوم صنفش بهتره؟
لطفا راهنمایم کنید که این برای من مناسبه یا خیر؟
ممنون

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دوستان
من سوال دارم و همینطور میخوام که راهنماییم کنید.
میخوام واسطه گری رو کامل بهم توضیح بدید و اینکه چند نوع هست و برای چه جنسهایی واسطه گری هست و هر کدوم چقدر درآمد دارن چقدر سرمایه لازم دارن و چقدر دردسر دارن؟
مثلا با کمترین سرمایه ای که میشه یه شغل واسطه گری راه انداخت چقدر است؟ یعنی کمترین حد ممکن براش شروع؟
کلا چیز خوبیه یا نه واسطه گری؟ کدوم صنفش بهتره؟
لطفا راهنمایم کنید که این برای من مناسبه یا خیر؟
ممنون

دوستان لطفا راهنمایی کنید که آیا کیس شغلی مناسبی هست یا خیر؟

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
لطفا یک نفر راهنماییم کنه که آیا شغل بدرد بخوری هست یا خیر؟

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
خوب سرمایه ات چقدره؟
چه جنسی مد نظر داری
مسلما دلالی خوبه
ولی باید بازار و جنس را بشناسی
و همچنین سرمایه داشته باشی

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
کلا مملکت رو دلال ها دارند میچرخونن همیشه واسطه در ایران بوده و خواهد بود چون سیستم کلا مشکل داره
سرمایه زیاد دارید در مسکن سرمایه گذاری کنید کمتر هست روی سکه و دلار یا ...

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
الان بهترین سود ساختوساز توی بافت فرسوده هست

هر 6 ماه 5 طبقه 10 واحدی بزنی بفروشی

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
کلا مملکت رو دلال ها دارند میچرخونن همیشه واسطه در ایران بوده و خواهد بود چون سیستم کلا مشکل داره
سرمایه زیاد دارید در مسکن سرمایه گذاری کنید کمتر هست روی سکه و دلار یا ...

واسطه گر اگه نباشه که جنس نمیرسه به دست من و شما

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
مثلا با 5 میلیون سرمایه چه نوع واسطه گری رو میشه راه انداخت؟

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
من بیشتر اطلاعات کاملی از این واسطه گری میخوام.
یعنی چند شاخه و چند نوع داره؟ هر کدوم چقدر دردسر داره؟ هر کدوم حداقل سرمایهشون چقدره؟ متوسط سرمایه (سرمایه لازم) چقدره؟ درآمدشون چقدره؟ چند سال باید وقت گذاشته بشه تا به سطح درآمدی عالی برسیم؟ کلا اطلاعات تکمیلی و کامل در همه زمینه های واسطه گری میخوام.
یا اینکه من رو آنالیز کنید که بدرد کدوم شاخه از واسطه گری میخورم؟
لطفا همه جانبه راهنمایی کنید.
ممنون

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
من بیشتر اطلاعات کاملی از این واسطه گری میخوام.
یعنی چند شاخه و چند نوع داره؟ هر کدوم چقدر دردسر داره؟ هر کدوم حداقل سرمایهشون چقدره؟ متوسط سرمایه (سرمایه لازم) چقدره؟ درآمدشون چقدره؟ چند سال باید وقت گذاشته بشه تا به سطح درآمدی عالی برسیم؟ کلا اطلاعات تکمیلی و کامل در همه زمینه های واسطه گری میخوام.
یا اینکه من رو آنالیز کنید که بدرد کدوم شاخه از واسطه گری میخورم؟
لطفا همه جانبه راهنمایی کنید.
ممنون

لطفا راهنمایی کنید.

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
الان بهترین سود ساختوساز توی بافت فرسوده هست

هر 6 ماه 5 طبقه 10 واحدی بزنی بفروشی

برای این کار هم سرمایه زیاد نیاز هست . با اینکه وام بافت فرسوده و هزینه های جاری رو نمیگیرند ولی هزینه ساخت و ساز بالا هست مگر اینکه همچون بساز بنداز ها همه چیز درجه 3 و درجه 4 باشند

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
واسطه گر اگه نباشه که جنس نمیرسه به دست من و شما

تو ایران اینطوری هست . تو چین مردم برای خرید گوشی اپل مستقیم میرت فروشگاه های اپل خرید میکنند . نمیرن علائدین و .... جنس واسطه ای بخرن :D

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
لطفا راهنمایی کنید.

با 5 میلیون نهایت بتونید یه پراید بخرید و ....
چون مبلغ بسیار کم هست نمیشه ایده ای روش داد . سکه هم زیر 10 تا میتونید بخرید که ایا سود کنید یا خیر دلار هم همینطور . واقعا هیچ راه حلی برای این مبلغ به ذهنم نمیرسه :)

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
لطفا به این سوال جواب بدید.
کدوم رشته از واسطه گری هست که سرمایه کمی برای شروع بخواد؟ مثلا 500 هزار تومان آیا چنین چیزی هست؟
کلا در این زمینه واسطه گری و انواع اون و در چه زمینه ای سودش بهتره و همیشگیه و غیره لطفا اطلاعات کاملی در زمینه واسطه گری در اختیارم بگذارید.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
واسطه گری یا به عبارت دقیق دلالی در بازار ارز سرمایه خیلی سنگین می خواد و 100 البته تیم . از چهار راه ها هم ملت میان دست فروشی می کنن هم این بازار نامرد تره . دلال ها گروهی هستن توی این بازار و همشون سازماندهی میشن . دارای شخصیت حقوقی هم هستن . خلاصه بازار ارز پیچیده تر از این حرفاست . اگر تهران هستی یه سر برو منچهری یک دلال رو نشون کن و عکس العملش و کارایی رو که انجام میده ببین . حتی دیگه این دلال ها هم پول نقد با خودشون حمل نمی کنن ;) ریال رو با کارت قبول می کنن :blink:

پ ن : ریپلای نکنید حواب نمی دم . جهت اطلاع عرض کردم

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
یک واسطه گری بهم معرفی کنید با این مشخصات:
1 میلیون تومان سرمایه اولیش باشه یعنی برای شروع و وقتی 1 میلیون تومان اون جنس رو میخری بتونی راحت بفروشی 1 میلیون و 250 هزار تومان یعنی جوری باشه که یک چهارم سود توش باشه و بشه مثلا هر هفته اینقدر سود داشت یا هر ماه و بشه راحت توی اون شغل پیشرفت کرد یعنی مثلا اگه سرمایم شد 10 میلیون و اون جنس رو خریدم راحت بفروشم 12 میلیون و 500 هزار تومان.
لطفا اگه چیزی در این زمینه میدونید راهنمایی کنید.

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
یک واسطه گری بهم معرفی کنید با این مشخصات:
1 میلیون تومان سرمایه اولیش باشه یعنی برای شروع و وقتی 1 میلیون تومان اون جنس رو میخری بتونی راحت بفروشی 1 میلیون و 250 هزار تومان یعنی جوری باشه که یک چهارم سود توش باشه و بشه مثلا هر هفته اینقدر سود داشت یا هر ماه و بشه راحت توی اون شغل پیشرفت کرد یعنی مثلا اگه سرمایم شد 10 میلیون و اون جنس رو خریدم راحت بفروشم 12 میلیون و 500 هزار تومان.
لطفا اگه چیزی در این زمینه میدونید راهنمایی کنید.

چنین چیزی هست؟

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
دوست خوب هم سرمایت کمه و هم سود 25 درصدی میخوای تازه اونم در هفته . اگه یه همچین دیدی داشته باشی مطمئن باش همین 1 میلیونی هم که داری زود از دست میدی.فکر نکنم تو دنیا کسی بتونه در ماه سرمایشو 2 برابر کنه هرچند گاهی اوقات یه موقعیتهایی پیش میاد که یه همچین اتفاقی میفته ولی تو چند سال یه بار شاید این اتفاق بیفته.یکم منطقی تر به قضیه نگاه کنین.الان حتی کسایی که ربا میدن به 3 درصد در ماه راضین.
ولی تنها راهش که سود زیادی داره همینی هست که آقای دکتر اشاره کردن دلالی تو فردوسی با همین مقداری پولی که داری .یه بار تستش کن ببین از عهدش بر میای .
چنین چیزی هست؟

بالا