با این تفاسیر دوستمون برید بمیرید بهتره
پسر خوب شما خیلی منفی بافی
البته بگم
من دوست مثل شما چند تایی داشتم
همه مثل شما نیمه خالی لیوان رو ازش حرف میزدن
ولی خودشون میرفتن یواشکی کارشون رو میکردن
به نظر من درآمد هم از ایرانی میشه داشت
هم خارجی
اگه کار حرفه ای میخوای بکنی
یعنی جدا حرفه ای باید بگم خارجی بهتره
ولی چه ایرادی داره در ضمن داشتن سایت فارسی یک نیم نگاهی هم به خارجی داشته باشی
در مورد پی پال و غیره باید بگم کلا نظر شما اشتباهه
خیلی راحت میشه دور زد
در ضمن اینکه کسانی هستند که به شما اجازه بدن با اکانتشون کار کنید و ریال رو در ایران دریافت کنید
البته بگم براشون سود داره
خوبم سود داره
محض رضای خدا نمی کنند
ولی باید مشخص بشه پولی که در میاد مشکل قانونی نداشته باشه
ظاهرا شما خوب تری ! مثل این که متوجه منظور من در پست اول نشدید ! من گریه بازاری نمی کنم ! منفی بافی کجا بود رفیق ! دیگر کار از ادا و ادفار گذشته ...
چرا یواشکی ! رسما دارم کارم را می کنم ... بیشتر هم کار می کنم شاید جبران ضررهای اخیر بشود اما اگر به جایی برسم که هزینه سرور و سایر هزینه ها تامین نشود دیگر مثب نگری شما به چه دردم می خورد ؟!
وقتی سایت شما با آن همه بازدید یک شبه فی لتر شد مثبت به چی بنگرید ؟ لابد باید خوشحال باشید که لا اقل جریمه نشده اید !
شما به فی لترینگ و کلاهبردار ها و هکر ها و اسپمر ها در چند جمله مثبت بنگرید شاید در ما هم اثر کند ....
مثبت نگری از نوع منظور شما هزینه ها را نمی دهد ! کجای کارید؟!
کسی گفت خدایی نکرده کسی برود بمیرد؟ من گفتم ظاهرا باید وبمستری را کنار بگذاریم ...
اصل سخنم هم با مدیران سایت های حرفه ایست و این یک بحث حرفه ایست نه بحث روانشناسی و راه های موفقیت... روی سخنم با آنهاست که از وب کسب درامد می کنند نه هر کسی که سایت دارد ... مشکلات وب فارسی بسیار جدی است !!!
بحث من و فعالیت من نیست ! حرف من کلی است . کدام وبمستر از اوضاع اخیر راضی است و با وجود عوامل فوق پیشرفت داشته ...
چرا فکر می کنید تجربه داشتن سایت انگلیسی را دیگران نداشته اند ! در مجموع به صرفه نیست ! آخرش به همان دلایلی که عرض کردم سایت انگلیسی هم ضرر ده است یا دست کم با توجه به شرایط موجود خود آزاریست ...
با ریسک و حساب دیگران و قاچاقی که نمی شود یک سایت انگلیسی بزرگ داشت! وبلاگ 300 بازدیدی بله ! ولی سایت حرفه ای خیر ! از روی تجربه عرض می کنم !