• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا پست های مفید بر دیدگاه کاربران تاثیری دارد؟

new24

Registered User
لایک‌ها
300
یکی هستم مثل بقیه مردم .راه می رفتم و انتقاد میکردم .بعضی از عقایدو مسخره می کردم.همش تریپ رو شنفکری داشتم . هر انچه رو که می گفتم درست می دونستم و بقیه رو همش غلط.امروز هر کاری انجام می دم سعی می کنم بر اساس عقل انجام بدم بر
خلاف گذشته که اکثرا احساس و طرفداری های جاهلانه بود . با اینکه اصلا ادم خیلی مذهبی نیستم فهمیدم که جای یک چیز در زندگیم خالیه و اونهم ایمان بود.ایمان مهمترین چیزیه که می تونه یک ادم رو عوض کنه.هنوز هم همون ادم قدیم هستم ولی کمی هم ایمان دارم

تناقض نداره؟

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
سوالی که تو عنوان مطرح شده درسته ها ولی مشکل اینجاس که تو هر محفل بحثی
هر کسی سعیش اینه که بقیه رو با خودش هم عقیده کنه ! معمولا هم یا باید یکی کوتاه بیاد یا دعوا میشه.
همین بحثام بود که این انجمنو برد گاراژ.
رو من تاثیر داشته . پستایی که یادمه از exporter , عمو مایکل , عمو خفن (تو پستایی که ازش دیدم تنها جمله فعلو فاعل دارش بود:D) و چنتا دیگه که الان یادم نیست...

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
سوالی که تو عنوان مطرح شده درسته ها ولی مشکل اینجاس که تو هر محفل بحثی
هر کسی سعیش اینه که بقیه رو با خودش هم عقیده کنه ! معمولا هم یا باید یکی کوتاه بیاد یا دعوا میشه.
همین بحثام بود که این انجمنو برد گاراژ.
رو من تاثیر داشته . پستایی که یادمه از exporter , عمو مایکل , عمو خفن (تو پستایی که ازش دیدم تنها جمله فعلو فاعل دارش بود:D) و چنتا دیگه که الان یادم نیست...

من چی؟
2vsj1nm.gif

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
صد درصد تاثیر داره و خواهد داشت و برای خودم هم خیلی اتفاق افتاده

گاهی آدمها براشون یه موضوع از پیش ثابت شده هستش و فکر نمی کنن اصلا بشه بهش خدشه ای وارد کرد ،ولی وقتی که یه نفر اون عقیده شون رو زیر سوال میبره،

به تقلا میفتن که یه جوری جوابش رو بدن و چون تا حالا درباره احتمال غلط بودن اون عقیده حتی فکر هم نکرده بودن ، ناچار میشن که بشینن فکر کنن و ادله بیارن.

درسته که ممکنه توی اون بحث به خاطر غرورشون زیر بار نرن ولی به مرور ،تغییراتی توی فکرشون ایجاد میشه...

خود من خیلی وقتا یه چیزی رو قاطع قبول داشتم ولی اینجا در موردش به شک افتادم و مجبور شدم در موردش فکر کنم و نظرم تغییر کرد.

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
زندگی پوچ تر از اون چیزیه که به نظر میرسه

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632
مثلما تاثیرشو میزاره..

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
صد درصد تاثیر داره و خواهد داشت و برای خودم هم خیلی اتفاق افتاده

گاهی آدمها براشون یه موضوع از پیش ثابت شده هستش و فکر نمی کنن اصلا بشه بهش خدشه ای وارد کرد ،ولی وقتی که یه نفر اون عقیده شون رو زیر سوال میبره،

به تقلا میفتن که یه جوری جوابش رو بدن و چون تا حالا درباره احتمال غلط بودن اون عقیده حتی فکر هم نکرده بودن ، ناچار میشن که بشینن فکر کنن و ادله بیارن.

درسته که ممکنه توی اون بحث به خاطر غرورشون زیر بار نرن ولی به مرور ،تغییراتی توی فکرشون ایجاد میشه...

خود من خیلی وقتا یه چیزی رو قاطع قبول داشتم ولی اینجا در موردش به شک افتادم و مجبور شدم در موردش فکر کنم و نظرم تغییر کرد.
دکمه لایک کجاست؟ :happy:

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
اینجا ما رو بی دین و ایمون کردن جون داداش . پروفایل فیسم میدم .

اهورا مزدا

Registered User
لایک‌ها
684
باو من داشتم مثه آدم زندگي عاديمو رو ميكردم از وقتي با اين سايت آشنا شدم از با آدماي كودن و اسكل سر و كله زدم خودمم اسكل شدم

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
بله بسیار تاثیر دارد.
من خودم هر بار که وارد پی تی میشم شاهد چندین پی ام تشکر آمیز و سرشار از احساسات برای خودم هستم که ارسال کنندگان به من می گویند "ما از تو ممنونیم برادر انصار تو ما را از جهالت نجات دادی و به راه سبز اسلام رهنمون گردانیدی
پست های تو چراغ راه هدایت ما بود
ما سعادت خود را مدیون توییم
انصار مچکریم"

من به این عزیزان عرض می کنم برادران آنکه شما را هدایت کرد خداوند متعال بود، بنده فقط وسیله هستم و از این بابت شکرگزارم که پروردگار توفیق هدایت بندگانش را به من ارزانی داشته
هر کس انسانی را هدایت کند گویی بشریت را هدایت کرده
خدا را شکر

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
ما ان پی تی را که حضرت گرانقدر روح سگ ولگرد در کوچه های ان سرگردان نباشد نمیخواهیم , بنده بارها و بارها به سخنان ان مرد بزرگ به صورت عمقی نگریستم و در کنج , در خفایی تاریک گریستم عایا این بود عارمان های ما ؟ روحی شرمنده ایم

just_german

Registered User
لایک‌ها
102
بله بسیار تاثیر دارد.
من خودم هر بار که وارد پی تی میشم شاهد چندین پی ام تشکر آمیز و سرشار از احساسات برای خودم هستم که ارسال کنندگان به من می گویند "ما از تو ممنونیم برادر انصار تو ما را از جهالت نجات دادی و به راه سبز اسلام رهنمون گردانیدی
پست های تو چراغ راه هدایت ما بود
ما سعادت خود را مدیون توییم
انصار مچکریم"

من به این عزیزان عرض می کنم برادران آنکه شما را هدایت کرد خداوند متعال بود، بنده فقط وسیله هستم و از این بابت شکرگزارم که پروردگار توفیق هدایت بندگانش را به من ارزانی داشته
هر کس انسانی را هدایت کند گویی بشریت را هدایت کرده
خدا را شکر

این یوزر الان جدیه ؟؟؟؟!!! مگه داریم اصلا:)))))))))

بالا