از کره شمالی خوشم می آید
چون 50 سال است آمریکا را دارند تحقیر می کنند.
کره جنوبی نوکر آمریکاست ولی کره شمالی مانند ایرانیان مردمش عزتمندند با شرافتند سربلندند و الگوی تمام ملت های آزاده جهان
بعد از ممالک اسلامی کره شمالی را بسیار دوست می دارم.
از کره شمالی خوشم می آید
کره جنوبی نوکر آمریکاست ولی کره شمالی مانند ایرانیان مردمش عزتمندند با شرافتند سربلندند و الگوی تمام ملت های آزاده جهان
از کره شمالی خوشم می آید
جدا از این حرفا زندگی توی هر کشوری که فاقد **** اسلامی باشه یه کابوس بزرگه. دنیا داره به سمت اسلامی شدن پیش میره . دیشب توی بی بی سی میگفت هر سال نزدیک 20 میلیون نفر تو آمریکا مسلمون میشن.
چه خبر از برادر عرزشی "انصار" ؟ بچه ی یه پادگان هستید؟ خدا قوتاز کره شمالی خوشم می آید
شما که خوب تاریخ میخونی یه نگاه به تاریخ golden age هم بنداز، کشفیات مسلمونا رو ببین.
یه راه ساده تر، یک نگاه به نقشه آسمون و اسامی ستاره ها بنداز. متوجه میشی مسلمونا چه خدماتی به بشریت کردن، هنوز که هنوزه اکثریت ستاره ها اسم عربی دارن و ناسا هم زحمت عوض کردن اسم به خودش نداده.
Sent from my iPhone using Tapatalk
تا کی میخواهیم دست از این تعصب برداریمهمه ی قوم ها به بشر خدمت کردند ربطی به اسلام و.... هم نداره خیلی از فیزیکدان ها و ریاضی دان هایی هم که تو راهنمایی و دبیرستان قانون هاشون رو خوندی دین رو قبول نداشتن!پاسکال،انیشتین،لاپلاس و.... همین کامپیوتر و اینترنتی که پشتش نشستی داری واسه ما از اسلام طرفداری میکنی ساخته ی غیر مسلمون ها بوده...
در رابطه با دین و حکومت هم بگم قضیه حکومت مذهبی چند صد سال تو اروپا بوده. ونتیجش رو دیدیم..جنبش ضد مسیحیت و... حالا هم نسخه ی رقیق شده ی اون دوباره به خونده های ملتشون برگشته
از کره شمالی خوشم می آید
البته عزیز یک مسلمان واقعی هم هیچوقت نباید زود قاضی شود و یکطرفه حکم صادر کند شما این بنده خدا را به نظرم توهین کردید چرا که شاید ایشون پشت این نقاب یعنی پشت این اواتار و نام کاربریش شخصیتی دیگر باشد و متاسفانه مسلمان واقعی مثل شما اینگونه به ایشون تهمت زدید که در شرع اسلام و قران و مسلمانی کاری بس زننده میباشدنمی دونستم معمرقذافی زن باز عقب مانده ذهنی که مایه تمسخر تمام جهانیان بود هم در اینجا طرفدار دارد!
همانکه با الهام از زندگی ننگین و مضحکش یک فیلم پرمخاطب نیز در سال گذشته ساخته شد با نام dictator
قذافی رو باید خنده دار ترین حاکم تاریخ نامید کسی مایه خجالت اعراب و جهان اسلام بود.
البته کسی که طرفدارش باشه هم بدون شک مثل خودشه
نمی دونستم معمرقذافی زن باز عقب مانده ذهنی که مایه تمسخر تمام جهانیان بود هم در اینجا طرفدار دارد!
همانکه با الهام از زندگی ننگین و مضحکش یک فیلم پرمخاطب نیز در سال گذشته ساخته شد با نام dictator
قذافی رو باید خنده دار ترین حاکم تاریخ نامید کسی مایه خجالت اعراب و جهان اسلام بود.
البته کسی که طرفدارش باشه هم بدون شک مثل خودشه
چه خبر از برادر عرزشی "انصار" ؟ بچه ی یه پادگان هستید؟ خدا قوت
الغيبة اشدّ من الزّنا
امروز مسئله کره شمالی خیلی مهم شده واقعا جالبه
جالب تر از اون اینه که با کره شمالی داستان شروع شده و اخرای تاپیک به بحث و جدل مسائلی رسیده عجیب و غریب
اصن اینجا یه وضیه
Sent from my N70s using Tapatalk HD
کره شمالی و کره جنوبی هر دو از یک مردم , یک خون , یک نژاد و تقریبا یک وسعت ولی این کجا و آن کجا >>> از نظر آزادی های اجتماعی و حقوق مردمی > کیفیت و سطح زندگی > تکنولوژی > فرهنگ > اقتصاد و .... قابل قیاس نیستند > کره جنوبی از پیشگامان علم و تکنولوژی نوین > کمپانی سامسونگ در بازار اسمارت فون ها در حال به چالش کشیدن رقیب قدرتمند آمریکایی خود اپل > تولید ناخالص داخلی کره جنوبی حدود 40 برابر کره شمالی می باشد > درآمد متوسط هر چشم بادامی در همسایه جنوبی بیش از 20 برابر هر چشم بادامی در همسایه شمالی ست > حاکمان کره شمالی بدون کمکهای بشر دوستانه و صدقه ی دیگر کشورها قادر به سیر کردن شکم مردم کشور خود نیستند > در دهه ی 90 با فروپاشی متحد کمونیست خود شوروی تا 2 میلیون نفر در کره شمالی از قحطی و گرسنگی تلف شدند > تفاوت دو کره از فضا > کشور مردگان کنار کشوری زنده
مشاهده پیوست 431282
تقابل دو حکومت آزاد و مردمی با حکومتی مستبد و تماما نظامی > وضعیت دو کره معیاری مناسب برای تشخیص تاثیر حکومت ها بر پیشرفت و وضعیت مردم و کشور