• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا کسی هست ما را در زمینه mp3 player ياري كند

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
خب اون مدل موبي بلو كه گفتم رو پيدا كردم ساخت كره است مشخصات و عكسش هم ميذارم حرفه اي ها ببينن چطوره ؟
img_d1400.gif

① OLED LCD
OLED LCD is much better than the existing LCD in terms of readability and esthetic appreciation. By adopting OLED for DAH-1400, it not only provides much better quality of display, but also makes its design far better.

② Multi-Codec Support
With a support of the Multi-Codec, not only MP3 files but also Digital files such as WMA and OGG can be played.

③ Auto/Manual Lyrics Support
The player supports lyrics by connecting it to the lyrics data on the Internet, enabling you to download the lyrics of the song. Users can even edit them if necessary.

④ SRS
With 3D Surround Sound and reinforced Bass, you will experience deep and rich sound with this player.

⑤ Handy Clock
Finally, MP3 Player functions as a clock.
It shows current time and provides alarm function for morning call.
Furthermore, you can preprogram the player to record FM radio, so no matter late night it will be, you can listen to the program by preprogrammed recording.

⑥ Book Mark
Instead of listening to a song, the length of which is long, from the beginning of the song, you can selectively listen to the song by searching the right position using the Book Mark.

⑦ LCD Pivot
Not only a right-hander, but also a left-hander can now easily use the player, cause it provides pivot function, which let the user can swivel the display panel to the direction of left, right, up, and down. Now it's up to you which direction you are going to choose.

⑧ Voice Recording
With a high-sensitive built-in microphone, it can be used as professional voice recorder having versatile functions. It supports the VOR ( Voice Operated Recording) function, which means that it only records if only it detects sound, avoiding unnecessary recording and saving memories.

⑨ MP3 Direct Encoding (Music Recording)
Without having to connect to any PCs, you can directly save and record data to the player as digital files in real-time while enjoying FM Radio, CDs and music or contents in an audiocassette tape, so this is a must-have for students and workmen who not only want to enjoy music but also need a repeat function for studying TOEIC and TOEFL and practicing Conversational Skills FM Radio Listening & Recording

⑩ FM Radio Listening & Recording
You can enjoy FM radio programs as well as digital music such as MP3, WMA, and OGG. You can even record a part of the music that you are listening to directly from the radio to the player, which you can listen to repeatedly and save into your PC.

⑪ Distinctive EQ
Equipped with 5-band equalizers (Live, Classic, Jazz, Dance, and Rock), you can enjoy various tones of music just the way you want to listen to by adjusting the equalizers.

⑫ Second-Based Resume
When you turn off the player and turn it on later, the player will resume back the volume, EQ, and play list of the last music you listened to the same status.

⑬ Simple & Easy Navigation
You can distinguish saved files by each folder. Plus you can even select the music you want to listen to by searching them during the playing.

⑭ Firmware Upgradeable
DAH-1400 can upgrade its firmware, so users will get the most recent OS updates through the Internet, giving them a support for additional functions.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از Ali_ix :
Creative فکر کنم مالزی باشه ....

محمد آقا 1.5 گیگ با FM و REC نیست ...برای سری 1.5 گیگش یک ریموت جدا هست که این قابلیتهارو داره .... ولی این 5 گیگ که گفتم بدون اون ریموت و روی خود دستگاه این قابلیتهارو داره ...

برای 5 گیگ هم برای این گفتم که 1.5 گیگ الان 160 تومنه و اگر FM هم بخواید ریموتش تقریبا 35 تومنه ..روی هم میشه تقریبا 190 - 200 تومن ...

ولی اون 5 گیگش 210 تمونه و احتیاجی به ریموت نداره ....

راستی کسی نمیدونه کیفهای جیبی این Muvo 2 هارو کجا داره ؟!

یک مغازه تویه پایتخت فدیما داشت الان دیگه نمیاره ! :(
من يه ماه پيش قيمت كردم 150 تومن بود حتما تا حالا ارزونتر هم شده

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از ealy :
من يه ماه پيش قيمت كردم 150 تومن بود حتما تا حالا ارزونتر هم شده
به به ! مخلصم قربان ...

ما اون زمان که خریدیم بازارش هنوز اینقدر داغ نبود ! من 185 خریدم ! :(

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
احتمالا 128 مگ من رو 10 هزار تومن هم ور نميدارن! :D

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از daftarekhaterat :
احتمالا 128 مگ من رو 10 هزار تومن هم ور نميدارن! :D
دقیقا چه مدلی دارید ؟!

به نظر من نفروشید ..اصلا فایده ای نداره فروشش ;) خصوصا الان که بازارش نوپاست ....

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از Ali_ix :
دقیقا چه مدلی دارید ؟!

به نظر من نفروشید ..اصلا فایده ای نداره فروشش ;) خصوصا الان که بازارش نوپاست ....
همونطور كه گفتم من Muvo Slim دارم. خيلي هم راضي هستم. در واقع هيچ مشكلي هم باهاش ندارم اما بعضي اوقات واسه جابجا كردن فايلها مجبور ميشم آهنگ ها رو پاك كنم. اي كاش همون موقع 256 مگش رو خريده بودم. البته حدود 35 هزار تومن گرونتر بود.

SMN4622

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم دارم با یه 64 مگی سر میکنم :(

adeliry

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
اگه دوست داشتین به این مدل سونی یه سری بزنین : VAIO Pocket™ Digital Music PlayerVGF-AP1L

40 گیگا بایت هاردشه و قیمتش تا جایی که من خبر دارن 350 هزار تومنه .

در مورد قابلیتهاش و تعاملش با دوربینهای دیجیتال تو سایت sonystyle ميتونيد كامل بخونيد.

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
به نقل از adeliry :
اگه دوست داشتین به این مدل سونی یه سری بزنین : VAIO Pocket™ Digital Music PlayerVGF-AP1L

40 گیگا بایت هاردشه و قیمتش تا جایی که من خبر دارن 350 هزار تومنه .

در مورد قابلیتهاش و تعاملش با دوربینهای دیجیتال تو سایت sonystyle ميتونيد كامل بخونيد.

ایکاش لینکشو هم همینجا میذاشتین ;) واسه ما که یه نمه تنبل تشریف داریم :D

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
به نقل از andromeda :
سلام
از دوستان تقاضا دارم منو براي خريد mp3 player ياري كنند .
ميشه يه مل خوب و با كيفيت و با قيمت مناسب معرفي كنيد كه بدرد يادگيري زبان هم بخوره .
راستش اينقدر مدل تو بازار ديدم كه كاملا قاطي كردم :blink: :).
ممنون ميشم راهنمايي كنيد :) .

من الان بیشتر از یک ساله که
Perminum 630 m-any
رو که ماله همین موبی یه رو دارم اون موقع 130 گرفتم اما ازش کاملا راضی ام

نسبت به این مدل 1400 ام فقط ساعت و ساپورت SRS رو کم داره

کلا اینو بدون که برای خرید یه player خوب باید دو تا نکته رو در نظر بگیری :

1 - signal to nise اش کمتر از 90 دسی بل نباشه مثل بعضی از مدل های creative و sumsong
( کمتر از این کیفیت صدا قابل قبول نیست )

2- عمر باطریش و نوع اون
( حداقل 12 ساعت با یه AAA کار کنه )

در ضمن یه 512 اشم کاملا بسه بی خودی پولتو دور نریز

به جمع ما خوش اومدیییییییییییییییییییییییییییییی

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز لطف کردی جواب منو دادی :lol:
داشتم قاطی میکردم یه سوال ازت دارم اول اینکه برای استفادش وقتی به کامپیوتر وصلش میکنی خودش درایو میشناسه یا باید براش درایو نصب کرد بعد اینکه گارانتیش ماله کیه خوبه یا نه .
و در آخر اینکه من اون مدلی رو میخوام بگیرم که تو صفحه پیش عکسش و مشخصاتش هست ( usb شارژ) هست .
بنظر تو كه استفاده كردي چطوره ؟ ;)

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
به نقل از ppro :
من الان بیشتر از یک ساله که
Perminum 630 m-any
رو که ماله همین موبی یه رو دارم اون موقع 130 گرفتم اما ازش کاملا راضی ام

نسبت به این مدل 1400 ام فقط ساعت و ساپورت SRS رو کم داره

کلا اینو بدون که برای خرید یه player خوب باید دو تا نکته رو در نظر بگیری :

1 - signal to nise اش کمتر از 90 دسی بل نباشه مثل بعضی از مدل های creative و sumsong
( کمتر از این کیفیت صدا قابل قبول نیست )

2- عمر باطریش و نوع اون
( حداقل 12 ساعت با یه AAA کار کنه )

در ضمن یه 512 اشم کاملا بسه بی خودی پولتو دور نریز

به جمع ما خوش اومدیییییییییییییییییییییییییییییی

-----------------------------------------------------------------------------------

ببین من الان زیاد نمی تونم بنویسم

مدل من به نرم افزار احتیاج نداره و گارنتی اش ام یکساله بود

من از خود نمایندگی اش تو پایتخت خرید کردم

فقط اگه قیمت اش رو داری برام بنویس

مرسی

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
قیمت 1400 نوع 256 مگ بود 105000 تومان و 512 اون قمتش بود 130000 تومان

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از ppro :
در ضمن یه 512 کاملا بسه بی خودی پولتو دور نریز

:blink: :blink: شما يا تند تند فايل هاتو پاك ميكني عوض ميكني. يا اينكه فقط از يك خواننده خوش ات مياد... حتي براي يك خواننده هم 512 كم هست بخصوص اگه bitrate بالا باشه...

پاك كردن و كپي كردن هم كه يك كار وقت گير و خسته كننده هست... به خصوص اگه بخواي از چند آلبوم select كني... به نظر من حداقل 4 گيگ ... مگه آدم چند بار ميخواد mp3 player بخره ؟؟؟ يك چيز حسابي بخري هيچوقت پشيمون نميشي...

راستي توجه كن كه بعضي player ها bitrate هاي بالا رو آروم `پخش ميكنن. دليلش هم سرعت پايينشون هست... حواست به اين مطلب هم باشه...

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
به نقل از daftarekhaterat :
:blink: :blink: :blink: شما چند مدل creative تا حالا ديدين كه اينجوري قضاوت ميكنين؟! چه دوره زمونه اي شده ها.. :wacko:
محمد جان فكر كنم اين دوستمون نمايندگي سامسونگ دارن . دقيقان %80 از پستهاي ايشون در مورد سامسونگ هست و در %60 از پستهاشون كاملا تعصبي از سامسونگ گفتند

مخصوصا پست آخرشون

كسي كه سوني اريكسون رو اسباب بازي ميدونه بعيد نيست در مورد Creative همچين حرفي بزنه :)

بالا