• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیفونهای جدید معرفی شد به 5c , 5s خوش آمد بگویید

THE HATCHER

Registered User
لایک‌ها
102
یعنی میشه یه روزی اپل یه گوشی ارزون بسازه ؟؟.با این قیمت ها من یکی که باید خواب همچین گوشی هایی رو ببینم.

پتان

Registered User
لایک‌ها
66
مبارکه سهام اپل امروز 5 درصد سقوط کرده بخاطر این لنگ دمپایی گرون 5c
دلیلش هم اینه که ملت فکر میکردن قیمتش بین 300 تا 400 باشه ولی اپل با پر رویی تمام 550 قیمتگذاری کرده

برادر من تاپیک میزنی ایفون ایفون میکنی لا اقل یه بار متنو بخون.ای بابا
ایفون 5 سی قیمتش 99 دلار و 199 دلار هست. دیگه از این ارزونتر؟

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
جناب اون قیمت لاکه!!!
خب انلاکش 549 دلاره دیگه

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
رفيق من برگرد يه بار ديكه مرور كن 99 دلار همراه با قرارداد 2 ساله با اپراتور هستش يعني لاك در ضمن توي سايتش هم 549 دلار زده

show_man

Registered User
لایک‌ها
26
اقایون من نمیدونم چرا شماها انقد بیخود سر هر چیزی بحث میکنید. ببینم یه شرکت سود میکنه یا زیان میکنه مگه به ماها ربط داره اخه؟ هر کمپانی یه محصولی میده بیرون.چه اپل چه اچ تی سی.چ نوکیا. حالا هرکی میخواد میره یه کدومو میخره دیگه. الان مثلا نوکیا این همه گوشی با رنگ های مختلف زده همین لومیاهارو میگم. کسی مگه چیزی گفته؟ الان 2013 هست.هر سال باید کمپانی ها محصولات متنوع با قابلیت های جدید و پنل های جدید داشته باشند.خب اینکه واقعا بد نیست اپل دست به همچین کاری زده.حداقل بهتر از ایفون 5 هست که گند زد به بازار با اون بدنه ی افتضاحش. متقابلا هر کسی دوست داره میره یا 5c میخره یا 5s .اتفاقا 5c هم انقد بد نیست.گوشیه امروزی و جوان پسندی میشه. پس انقد حرص و جوش نخورید.دو هفته یا یک هفته ی دیگه ایفون ها ی جدید از طریق مسافرهای عزیز !!!! وارد بازار تهران میشن.البته 5s 16 گیگ با قیمت 3100 اول میاد. 3 ماه بعدش 2100 میشه و همه میتونن به قیمت بخرن.واقعا نسل جدید اسمارت فون ها هست. همه چی از زمان عرضه ی گوشی مشخص میشه که یه گوشی چقد درخواست داشته.چقد تعریف داشته و حتی نقص ها و ایرادات گوشی مشخص میشه. همگی موفق و سلامت باشید.

h.zarei

Registered User
لایک‌ها
106
بالا