• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیفون 6 پلاس خم می شود! - اثبات تصویری

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
مدتی بعد از عرضه آیفون های جدید مشکل خم شدن این گوشی ها اعلام شد و اینکه از مقاومت قابل قبولی برخوردار نیستند، اما این طور که پیداست نارضایتی کاربران از این گوشی ها تمامی ندارد و حالا تعدادی از کاربران از مشکلات دیگری خبر می دهند.

به گزارش فارن نیوز، خبرساز شدن مشکل آیفون 6 درمورد خم شدن آن در زیر فشار توسط کمپانی های رقیب اپل به خوبی برای تبلیغات محصولات خود مورد استفاده قرار گرفت و حالا مشکل دیگری در آیفون ها گزارش شده است.

کاربران ناراضی روی شبکه اجتماعی توئیتر به جهانیان اعلام کردند که گوشی هوشمند آیفون ۶ اپل موی آن‌ها را به سمت خود می‌کشد و باعث می‌شود هنگام برقراری تماس تلفنی، موهایشان به سمت مانیتور و بدنه دستگاه کشیده شود.

یکی از کاربران روی شبکه توئیتر نوشت: «من یک دستگاه آیفون ۶ دارم و موهای من هنگام صحبت با تلفن همراه در فضای میکروسکوپی بین نمایشگر و بدنه آلومینیومی کشیده می‌شود.»

یکی دیگر از کاربران ناراضی در این زمینه توضیح داد: «درز باریکی که بین مانیتور و بدنه آلومینیومی روی آیفون ۶ من وجود دارد باعث می‌شود موهای من داخل آن برود و به شدت کشیده شود. این فضای باریک موهای من را داخل خود می‌کشد.»

لازم به ذکر است که شرکت اپل هنوز هیچ توضیحی در این زمینه نداده است و البته مراکز خبری برای روشن شدن قضیه به‌طور صریح سوالات خود را در این باره از اپل پرسیده‌اند.

amin beater

Registered User
لایک‌ها
34
مدتی بعد از عرضه آیفون های جدید مشکل خم شدن این گوشی ها اعلام شد و اینکه از مقاومت قابل قبولی برخوردار نیستند، اما این طور که پیداست نارضایتی کاربران از این گوشی ها تمامی ندارد و حالا تعدادی از کاربران از مشکلات دیگری خبر می دهند.

به گزارش فارن نیوز، خبرساز شدن مشکل آیفون 6 درمورد خم شدن آن در زیر فشار توسط کمپانی های رقیب اپل به خوبی برای تبلیغات محصولات خود مورد استفاده قرار گرفت و حالا مشکل دیگری در آیفون ها گزارش شده است.

کاربران ناراضی روی شبکه اجتماعی توئیتر به جهانیان اعلام کردند که گوشی هوشمند آیفون ۶ اپل موی آن‌ها را به سمت خود می‌کشد و باعث می‌شود هنگام برقراری تماس تلفنی، موهایشان به سمت مانیتور و بدنه دستگاه کشیده شود.

یکی از کاربران روی شبکه توئیتر نوشت: «من یک دستگاه آیفون ۶ دارم و موهای من هنگام صحبت با تلفن همراه در فضای میکروسکوپی بین نمایشگر و بدنه آلومینیومی کشیده می‌شود.»

یکی دیگر از کاربران ناراضی در این زمینه توضیح داد: «درز باریکی که بین مانیتور و بدنه آلومینیومی روی آیفون ۶ من وجود دارد باعث می‌شود موهای من داخل آن برود و به شدت کشیده شود. این فضای باریک موهای من را داخل خود می‌کشد.»

لازم به ذکر است که شرکت اپل هنوز هیچ توضیحی در این زمینه نداده است و البته مراکز خبری برای روشن شدن قضیه به‌طور صریح سوالات خود را در این باره از اپل پرسیده‌اند.
حاجي ما ميميرم تا بحث و جدل تموم شه هر دفعه يه چيزي ميزاري كه دوباره دعوامون شه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
حاجي ما ميميرم تا بحث و جدل تموم شه هر دفعه يه چيزي ميزاري كه دوباره دعوامون شه؟

خبر رسمیه دیگه ، چیکار کنه ؟! خودشو بزنه به اون راه؟

z1

amin beater

Registered User
لایک‌ها
34
خبر رسمیه دیگه ، چیکار کنه ؟! خوثشو بزنه به اون راه؟

z1
تو چته هي ميپري وسط
اصلا طرف حرفم تو بودي
تورو نقل قول زده بودم
اقا هر موقع با تو حرف زدم بيا وسط
اههههه

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
تو چته هي ميپري وسط
اصلا طرف حرفم تو بودي
تورو نقل قول زده بودم
اقا هر موقع با تو حرف زدم بيا وسط
اههههه

شما فکر کنم از فروشندگان دم در علادین باشی با این حرف زدنت، درسته؟
اینجا یه محیط عمومی و بر خلاف خیابون ها ،ملت ازادی دارن !! ازادن هر حرفی دوست دارن بزنن و هر نقل قولی رو در صورت منطقی بودن!

طرف خبر گزاشته ، رسمیه ، شما پریدی بهش که چرا گزاشتی!
بهتره بری ، این جور جمع ها مناسب شما نیست دوست عزیز . قلدری رو بزار برای خارج از فروم، اینجا حتی دشمن ها هم احترام هم رو نگه میدارن ، شما که هیچی !!

z1

amin beater

Registered User
لایک‌ها
34
شما فکر کنم از فروشندگان دم در علادین باشی با این حرف زدنت، درسته؟
اینجا یه محیط عمومی و بر خلاف خیابون ها ،ملت ازادی دارن !! ازادن هر حرفی دوست دارن بزنن و هر نقل قولی رو در صورت منطقی بودن!

طرف خبر گزاشته ، رسمیه ، شما پریدی بهش که چرا گزاشتی!
بهتره بری ، این جور جمع ها مناسب شما نیست دوست عزیز . قلدری رو بزار برای خارج از فروم، اینجا حتی دشمن ها هم احترام هم رو نگه میدارن ، شما که هیچی !!

z1
من ميگم ايفون خم ميشه درسته
دو روز كامل راجبش بحث كرديم و اخرش هم گفتيم اين مشكل هست هر كي خواست بخره هر كي نخواست نخره
اين اقا اومده دوباره جو رو متشنج ميكنه كه يكي مثل تو بياد دوباره بپره وسط كه البته ماشالله وسط هستي و نميري كنار بعدشم ميتونم قلدري ميكنم و دوست دارم همينجا وايميستم و نميرم بعدشم بهتره فكر نكني با اين فكر كردنت حرف زدنم هم با تو خيلي هم درسته چون جوابت اينه
ميري نيم ساعت فكر ميكني كه چي بگي بعد مياي جواب ميدي
از ترس هم كه اون پست رو تو صفحه هاي قبل پاك كردي هنوز هم جواب ميدي

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
دو روز كامل راجبش بحث كرديم و اخرش هم گفتيم اين مشكل هست هر كي خواست بخره هر كي نخواست نخره
اين اقا اومده دوباره جو رو متشنج ميكنه كه يكي مثل تو بياد دوباره بپره وسط كه البته ماشالله وسط هستي و نميري كنار بعدشم ميتونم قلدري ميكنم و دوست دارم همينجا وايميستم و نميرم بعدشم بهتره فكر نكني با اين فكر كردنت حرف زدنم هم با تو خيلي هم درسته چون جوابت اينه

نه عزیزم نمیرم فکر کنم، کار دارم...کار !! دارای شغل هستم ;)
متاسفانه انقدر بیسوادی که نمیدونی مدیرا اینجا پست هارو پاک میکنن :D
ایفون برای همچین قشریه دیگه بلاخره

بچه ها کسی خبر نزاره اینجا ، قلدر داره اینجا ناراحت میشه !

z1

amin beater

Registered User
لایک‌ها
34
نه عزیزم نمیرم فکر کنم، کار دارم...کار !! دارای شغل هستم ;)
متاسفانه انقدر بیسوادی که نمیدونی مدیرا اینجا پست هارو پاک میکنن :D
ایفون برای همچین قشریه دیگه بلاخره

بچه ها کسی خبر نزاره اینجا ، قلدر داره اینجا ناراحت میشه !

z1
حرف دهنتو بفهم
بيسواد اون ......
گفتم كه ميتونم قلدري ميكنم مشكلي داري؟؟؟برو مشكل گشا
كارت چيه علافي؟؟؟علافي هم شد كار

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
آثا تا اینجا که هر دو برند خرابکاری کردن ولی با این تفاوت که اپل پشتش گرمه و گوشیه سوخته هم بده دست ملت فروش داره و سامسونگ آسیایی باید منت کره ای ها رو بکشه.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
حرف دهنتو بفهم
بيسواد اون ......
گفتم كه ميتونم قلدري ميكنم مشكلي داري؟؟؟برو مشكل گشا
كارت چيه علافي؟؟؟علافي هم شد كار

اقای محترم شما از اولی که اومدی دعوا راه انداختی و فکر میکنی هم فقط نظر تو درسته! اینحا انگار کسی حق نداره خبر بذاره!جالبه!

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092

اتفاقا تو پریدی وسط! اصلا به تو چه خبر میذاره

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018

برادر خون خودت کثیف نکن بزار خبر بزاره خب پولش نداره بخره چیکار کنه؟:D
اینقدر گفتن خم میشه چی شد؟جز اینکه رکورد فروش که متعلق به خودش بود بازم شکوند؟!:p

amin beater

Registered User
لایک‌ها
34
برادر خون خودت کثیف نکن بزار خبر بزاره خب پولش نداره بخره چیکار کنه؟:D
اینقدر گفتن خم میشه چی شد؟جز اینکه رکورد فروش که متعلق به خودش بود بازم شکوند؟!:p
اره ميدونم چي ميگي
اينا همونايي هستن كه اگه ايفون بخرن ميرن واسش دنبال كابل otg ميگردن ميبينن نيست ونميشه استفده كرد ميرن ميفروشن
متاسفانه هنوز به اين سطح نرسيدن

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
اره ميدونم چي ميگي
اينا همونايي هستن كه اگه ايفون بخرن ميرن واسش دنبال كابل otg ميگردن ميبينن نيست ونميشه استفده كرد ميرن ميفروشن

نه به رفیقشون میگن اون فیلمرو بده بیاد رفیقش میگه پیدات نمیکنم اینم گوشیه تو داری بعد یارو میاد میگه ایفون بدرد نمیخوره :دی :D

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
اره ميدونم چي ميگي

مورد داشتیم طرف آیفون خریده دیده منو فارسی نداره برده فروخته بعد میگه آیفون بدرد نمیخوره!:general304:
تو یکی از تاپیک ها طرف میگفت آیفون بدرد نمیخوره ولی الان با 5 اس میاد پی تی!:eek::D

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
مورد داشتیم طرف آیفون خریده دیده منو فارسی نداره برده فروخته بعد میگه آیفون بدرد نمیخوره!:general304:
تو یکی از تاپیک ها طرف میگفت آیفون بدرد نمیخوره ولی الان با 5 اس میاد پی تی!:eek::D
اره یارو میگه ایفون بدرد نمیخوره و وفتی تاپیکاشو میبینی حتی لباس هاشم واسه تعویض با ایفون گزاشته

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
اره ميدونم چي ميگي

خخخخخ
خودت ییدیی به خودت که!
از کی تا حالا نبوده امکانات شده مزیت ؟!

سه تایی افتادین جون تاپیک خوب واسه هم جولان میدین

z1

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
.شماها جنبه ی بحث کردن ندارین
گفتنی ها گفته شده، خریدار اگه عاقل باشه خودش میدونه گول یه مشت دلال گوشی فروش رو نخوره و بره یکم تحقیق کنه ببینه چی خوبه چی بده ، حالا میخواد اپل باشه میخواد اندروید

ولی روشن اینه که ، دراین تاپیک جواب منطقی از طرف شما اقایون مبنی بر دلیل این کوتاهی شدید در طراحی و خم شدن ایفون داده نشد، در عوض ملاگونه از این شاخه به اون شاخه پریدین .

به امید سقوط بیشتر سهام اپل، سرنگونی این کمپانی
خدافز فور ابد :D

z1

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
خخخخخ
خودت ییدیی به خودت که!
از کی تا حالا نبوده امکانات شده مزیت ؟!

سه تایی افتادین جون تاپیک خوب واسه هم جولان میدین

z1
کابل otg واسه گوشی های اندرویدی خوبه که نهایت 32 گیگ اونم گرون ترینشونن و اغلبشون 4 گیگ حافظه دارن نه اپل که تا 128 گیگ حافظه داره

بالا