• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آینده دومین های آی آر را چگونه ارزیابی می کنید؟

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
من نميدونم منظورتان از آينده دومين چيه دقيقآ ولي اينو ميدونم كه آينده نسبت به الان 100% بهتر خواهد بود ...

amk

Registered User
لایک‌ها
9
نمیدونم چرا بعضی ها جک میگن که اگه دولت عوض شه owner ها هم عوض میشه ....آخه خم رنگرزی نیست که بذاری توش دربیاری یه دفعه ببینی دومینات پریدن تو یه پنل دیگه!!!

آیندشون خوبه ولی اونقدی نیست که اگه دومینی الان 10 تومنه 10 سال دیگه بشه 200 تومن...فوقش درمیاد 100 تومن...

amk

Registered User
لایک‌ها
9
به نظر من هیچ اعتباری بهش نیست با ارزش شدن یک دومین همانا و پاک شدن اسم شما به عنوان owner دومین همانایی دیگر به نظر شما بانک اطلاعاتی دومینهای ir کجا نگهداری میشه؟ با سرکار آمدن حکومتی دیگر به سر این بانک چه خواهد آمد؟ و ... که اینجا یعنی ایران من هیچ اعتباری بهش نیست.

آخه این معنیش تغییر سیاست گذاری های حوزه دامنه های اینترنتی تو ایران نیست هااا :blink::blink:

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3
من فکر میکنم بحث در مورد امنیت دومین های آی آر و هرج و مرج مرکز ثبت دامنه و تغییر صاحب دومین بحثی بیهوده باشه. این هایی که من میبینم انقدر در زمینه یک انتقال ساده دومین سخت گیری میکنند و با بهونه های مختلف به قول خودشان می خواهند دومین آی آر امنیت داشته باشد، که تقلب در این زمینه دور از ذهن است.

فقط از دوستان خواهش می کنم اگر در مورد تصمیم ICANN درباره ثبت دومین به روش جدید اخبار یا اطلاعاتی دارند در این تاپیک به اشراک بگذارند.

بالا