الان که هوش مصنوعی، هک هم میکنه
بنظرم رسید نکنه ویروس های کامپیوتری هم برپایه هوش مصنوعی کار کنن به gآمون بدن
بنظرم رسید نکنه ویروس های کامپیوتری هم برپایه هوش مصنوعی کار کنن به gآمون بدن
آنکتاد اعلام کرد ایران مصرف کننده تکنولوژیهای نوظهور استاینم میدونی ک ایران در زمینه تکنولوژی ۱۰۰ سال از دنیا عقب هست
@Business plan ازتجارب عامو بنچی استفاده کن و نونوایی بزن خودم هالاک نونت میشم.....نونوایی بزن نون همیشه خریدار و مشتری داره
ابتدای پستتو که خوندم میخواستم اینو برات بنویسم دیدم خودت نوشتیحالا من یک سوال دارم.
چه شغلی رو میشه در زمان کم (ظرف 3-4 سال) یاد گرفت و با اون درآمد معقولی کسب کرد؟ من خودم نظرم روی کارهای مرتبط با ماشین مثل جلوبندی سازی هست اما نمی دونم می تونم در چنین کارهایی مهارت کسب کنم و از طرفی هم نگران کم آوردن از لحاظ جسمی هستم.
مملکت یه طوری شده به کسی میگی سلام حداقل 250 تومن باید از جیب پرداخت کنی.
ابتدای پستتو که خوندم میخواستم اینو برات بنویسم دیدم خودت نوشتی
وقتی 50 سالت شد باید این کارا رو ببوسی بزاری کنار.چون دیگه جسمی برات نمونده.درد گردن ، زانو ،کتف ، مشکلات ریوی ، حتی خیلی دیدم توی صافکار ها چون با جوشکاری هم سرو کار دارن مشکلات شدید چشمی.
الان طرف میره صافکاری مثلا 3 تومن پول میده پیش خودش میگه این یارو عجب پولی پارو میکنه ولی اینو من بهتون میگم اون صافکار داره پول سلامتیش رو که داره مصرف میکنه برای شما ، میگیره.
جدا پیشنهاد خاصی ندارم.حالا من حیث المجموع پیشنهاد خودت برای یادگیری یک فن خاص چیه؟
فقط تو ایران اینطوری دور ما حصار کشیدن، مگر افغانستان هم بری همه امکانات هست...یه لپ تاپ کارکرده رو یکماه قبل میگفتن ۲۰ تومن تخفیف هم میدادن الان دارن میدن ۳۷ تومن اونم مقطوع !!!
تو این مملکت کامپیوتر و لپ تاپ کالای لوکس هستن هوش مصنوعی چی میگه ؟
مردم تو خرید تلویزیون و یخچال فریزر ساده موندن
فکر نکنم وضعیتمون تو دهه دیگه بهتر از الان باشه