• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آینده وبلاگ نویسی

clivia_no.1

Registered User
لایک‌ها
26
سلام دوستان
من به موضوعی علاقه دارم و میخوام در این باره وبلاگ بزنم و مطالب اختصاصی بنویسم
به نظرتون این کار ارزش داره؟ و بعد چند وقت به بازدید قابل قبول میرسه ؟ زیاد قصد درامد ندارم فقط میخوام یک پایگاه پر بازدید داشته باشم با مطالب نایاب و اختصاصی

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
سلام دوستان
من به موضوعی علاقه دارم و میخوام در این باره وبلاگ بزنم و مطالب اختصاصی بنویسم
به نظرتون این کار ارزش داره؟ و بعد چند وقت به بازدید قابل قبول میرسه ؟ زیاد قصد درامد ندارم فقط میخوام یک پایگاه پر بازدید داشته باشم با مطالب نایاب و اختصاصی
اگه واقعا علاقه دارید و به خصوص پشتکار (زود نا امید نشید) و مطالب اختصاصی واقعی میتونید بزارید صد در صد یازدید میگیرید.

ali688

Registered User
لایک‌ها
16
زیاد رو وبلاگ پسنده نکنید.چون یه روزی تمام زحماتت از بین خواهد رفت.بهتره که یه سایت شخصی داشته باشید

clivia_no.1

Registered User
لایک‌ها
26
زیاد رو وبلاگ پسنده نکنید.چون یه روزی تمام زحماتت از بین خواهد رفت.بهتره که یه سایت شخصی داشته باشید
چرا یک روز تمام زحماتم به باد میره؟ سیستم هایی هستن که سال هاست دارن کارشونو با موفقیت انجام میدن و سرور های خیلی خوبی هم دارن مثل blog.ir

clivia_no.1

Registered User
لایک‌ها
26
اگه واقعا علاقه دارید و به خصوص پشتکار (زود نا امید نشید) و مطالب اختصاصی واقعی میتونید بزارید صد در صد یازدید میگیرید.
برای بازدید گرفتن چه کار هایی باید انجام بدم؟ اگه پست اختصاصی بذارم از گوگل ورودی میگیرم؟

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
برای بازدید گرفتن چه کار هایی باید انجام بدم؟ اگه پست اختصاصی بذارم از گوگل ورودی میگیرم؟
بله پست اختصاصی و آپدیت منظم و روزانه و خرید بک لینک برای بالا اومدن.

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
تبادل لینک با دیگر وبلاگ هایی که ارزش خوبی دارن چطوره؟
تبادل لینک دوطرفه دیگه ارزشی نداره مثل قبلنا , سعی کنید از سایتها و وبلاگهای با اتوریتی بالای 40 لینک بگیرید.

clivia_no.1

Registered User
لایک‌ها
26
تبادل لینک دوطرفه دیگه ارزشی نداره مثل قبلنا , سعی کنید از سایتها و وبلاگهای با اتوریتی بالای 40 لینک بگیرید.
پس میشه با بلاگ های بالای 40 تبادل زد دیگه؟ اخه قصد خرید بک لینک ندارم از نظر سئو مشکل داره

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
پس میشه با بلاگ های بالای 40 تبادل زد دیگه؟ اخه قصد خرید بک لینک ندارم از نظر سئو مشکل داره
کی میگه خرید بک لینک از نظر سئو مشکل داره!! ما چندین ساله وبمستر هستیم و به هیچ عنوان هچین چیزی نیست میشه گفت اکثر سایتهایی که توی گوگل بالا اومدن با بک لینک بوده.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
داداش این حرفی که میزنم حاصل تجربه چند سالست و جدی بگیر
برای مطلب اختصاصی که براش وقت میزاری حتما سایت بزن
اگر هم با سایت مشکل جدی داشتی و خواستی وبلاگ بزنی فقط blog.ir
نکته مهم اینه که چه سایت زدی و چه وبلاگ حتما rss رو غیرفعال کن تا اسپمر ها نابودت نکنن و هر هفته یکبار هم نسخه پشتیبان از مطالبت تهیه کن.
موفق باشی

clivia_no.1

Registered User
لایک‌ها
26
داداش این حرفی که میزنم حاصل تجربه چند سالست و جدی بگیر
برای مطلب اختصاصی که براش وقت میزاری حتما سایت بزن
اگر هم با سایت مشکل جدی داشتی و خواستی وبلاگ بزنی فقط blog.ir
نکته مهم اینه که چه سایت زدی و چه وبلاگ حتما rss رو غیرفعال کن تا اسپمر ها نابودت نکنن و هر هفته یکبار هم نسخه پشتیبان از مطالبت تهیه کن.
موفق باشی
من نمیخوام اونقدر خودم رو درگیرش کنم که سایت بزنم
فقط میخوام یه بلاگ با بازدید معمولی داشته باشم
به نظر شما تبادل لینک بهتره یا خرید بک لینک؟

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
من نمیخوام اونقدر خودم رو درگیرش کنم که سایت بزنم
فقط میخوام یه بلاگ با بازدید معمولی داشته باشم
به نظر شما تبادل لینک بهتره یا خرید بک لینک؟
هیچ کدوم! شما که میخوای واسه علاقه و دل خودتون مطلب بنویسیی، پس فقط مطلب بنویسید و به این چیزاش زیاد کار نداشته باشید اگر نمیخواین وقت بذارید.
جفتشون از دید گوگل نباید با هدف بالا بردن رتبه انجام بشه و ممکنه جریمه تون کنه.

clivia_no.1

Registered User
لایک‌ها
26
هیچ کدوم! شما که میخوای واسه علاقه و دل خودتون مطلب بنویسیی، پس فقط مطلب بنویسید و به این چیزاش زیاد کار نداشته باشید اگر نمیخواین وقت بذارید.
جفتشون از دید گوگل نباید با هدف بالا بردن رتبه انجام بشه و ممکنه جریمه تون کنه.
درسته من میخوام برای علاقه ی خودم وبلاگ بنویسم ولی وقتی بازدید نداشته باشه چه فایده ای داره؟ به نظر شما برای افزایش بازدید چیکار کنم؟

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
درسته من میخوام برای علاقه ی خودم وبلاگ بنویسم ولی وقتی بازدید نداشته باشه چه فایده ای داره؟ به نظر شما برای افزایش بازدید چیکار کنم؟
- یک forum کوچک توی ساب دایرکتوری سایتتون راه و با کاربرانتون حرف بزنید(همه وبلاگ ها فروم نمیشه واسشون راه انداخت، واسه همینه میگیم سایت بزنید، دامنه Ir که ارزونه + یک هاست ارزون سالی 30-40 تومن و شاید کمتر)
- گوشه سایت یا با پاپ آپ باکس، ایمیلشون رو بگیرید تا هر وقت مطلب جدید گذاشتید مطلع بشن.
- هر از چندگاهی، یک مسابقه ای، نظرسنجی ای، جنجالی توی کامنت ها و ... راه بندازید.
+ همه کارهایی (مطالبی) که واقعا بدرد کاربر بخوره.

موفق باشید

ali688

Registered User
لایک‌ها
16
چرا یک روز تمام زحماتم به باد میره؟ سیستم هایی هستن که سال هاست دارن کارشونو با موفقیت انجام میدن و سرور های خیلی خوبی هم دارن مثل blog.ir
درسته ولی تضمینی وجود نداره.من خودم تو یکی از سرویس های بلاگ دهی چن سال پیش فعالیت داشتم و بازدید بالای ده هزار تا داشتم.به طور ناگهانی وبلاگم مسدود شد و تمومه زحامتم پوچ شد.کاریم از دستم بر نمی اومد ...به همین آسونی! :)

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
اگه واقعا میخای وقتی بزاری و ادامه بدی پس چرا روی وبلاگ که در آینده هیچ اختیاری روش نداری ؟
وبلاگ واسه مطلب گذاری ساده مناسب هست

بالا