• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آینده کاری در حوزه IT (فناوری اطلاعات)

hossein.itplus

Registered User
لایک‌ها
1
آی تی هم خوبه هم بد برای کی ها خوبه برای اون ها که اول کار فکر پول رو میزارن کنار میچسبن به عشقشون آی تی تخصص های مختلف رو سرک می کشن یکی رو انتخاب می کنن بقیه رو در کنارش بالا میارن و بعد از یک سال کار و تلاش مداوم به صورت واقعی بازار کار رو می شناسن و درک از نیاز ها و عدم نیاز ها پیدا می کنن و شروع می کنن به بدست آوردن تجربه های عملی بعد از چند بار شکست به نقاط خوبی میرسن اما بد برای کی هاست برای کسایی که فکر می کنن آی تی یه کتابه وقتی بخوننش دیگه حله و میلیارد ها تومن منتظرشونه که بیان برش دارن و الان همه منتظرن که این نفر که ای تی داره و و بیاد منجی دلهاشون بشه و اونا رو از فقر و بدبختی و بی سوادی نجات بده

سلام و تشکر دوست عزیز.
اینا قبول ولی امثال من مشکل اشتغال داریم و یک جوریی این تخصص باید ما رو به درآمد هم برسونه؟!
اگه درآمد نداشته باشیم به هر حال از پس هزنیه های معولی هم برنمیایم.درسته که آی تی صبر و نلاش میخواد ولی به هر حال مشکلات زیادی هست.
میشه شما خودت از تجربت بگی تا به اطلاعاتم افزوده بشه؟؟

hossein.itplus

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
3 سال توی یکی از همین دانشگاههای تهران ، آی تی خودنم و بعدش تغییر رشته دادم !
چون از اولش هم باید برنامه نویسی بلد میبودم و هم انگلیسی ، که هیچ کدومش رو بلد نبودم !!!
البته ممکنه بگید خیلی ها بلد نبودن و الان مدرکشونو گرفتن ، بله ، ولی توی این دانشگاه نمیشد + مشکلات اساسی که خودم داشتم !
(بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم . امیدوارم موفق باشی ;) )
پی نوشت :
درنتیجه نتونستم از آی تی و امثالهم به درآمدی هم برسم ...
یا علی

دوست خوبم، کاملا متوجه شدم چی شده.تشکر که این تذکر جدی رو تحت عنوان تجربت بهم رسوندی.
امیدوارم که موفق و پیروز باشی!!!

hossein.itplus

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز یه گرایش انتخاب کن و استارت بزن دیگه حرف زدن به درد نمی خوره باید بری پا کار

بسیار خوب دوست خوبم.
خواستم از تجربت بدونم بلکه یک جایی به دردم بخوره.
استارت رو میزنم به وقتش.مهم اینه که راهم رو بخوبی بشناسم بعد توش ثابت قدم بشم

بالا