• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

**** آیپد خود را به بالاترین قیمت بفروشید*****

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mtahsildar

Registered User
لایک‌ها
21
من با تمام ریسک هایی ک میگین آیپد ۲ ۳جی وایفای ۶۴گیگ رو از شما ۱۲۰۰ خریدارم... ۱۳۰۰ هم میخرم... اصلا ۱۴۰۰! ممنون میشم... همه ی ریسکاشم ب جون میخرم... بهم خبر بده...

mtahsildar

Registered User
لایک‌ها
21
آقایون من ی چیزی متوجه شدم... ایشون برای خرید ممکنه قیمتی ک دوست داریم رو نگن اما برای فروش مناسبن... از ایشون بخرین...
حالا برای خالی نبودن عریضه قیمتی ک این رو ازم بر میداری بهم بگو: فروش iPad Mini 64GB wifi در حد آک...
خداییش اصلا استفاده نشده... بیچاره تو کارتنشه...

live-ultra

Registered User
لایک‌ها
3
دوست من شما دستگاهتون میتونید ببرید موزه بدید نگه داری کنند .حیف نیست اعصایتو خراب کنی. :D

آیپد 1 هیچ فرقی حتی با آیپد 3 از نظر اجرا در سنگینترین بازیها و برنامه ها نداره!! و این رو کسی میگه که با هر دوی این دیوایس ها نزدیکه 6ماه کار کرده و واقعا کسی که پولش زیادی کرده بابت 4 یا حتی 3 پول بده گرچه کیفیت تصویر 4 خیره کننده ست

vahid_bahmani

Registered User
لایک‌ها
2
عزیزان فعلا با توجه به اینکه ذوستان قصد فروختن دستگاهاشون به قیمت نو (آکبند) رو دارن . لطفا پیشنهاد های خود رو فقط فقط فقط فقط با قیمت در پخ اعلام کنید ممنون

hichkas_021

Registered User
لایک‌ها
100
اصولا هر وقت عناوینی مثل : بهترین خریدار بالاترین خریدار فرصت استثنائی و .... امثال هم رو دیدید بدون یک درصد خطا یقین بدونید که طرف بزخرترین فرد و دلال هست .
حالا این مورد می تونه ماشین باشه یا آیپد یا هر کالای دیگه !!

برای اینکه بقیه خوش باوران علاف نشند ایشون آیپد یک 64 گیگ 3g در حد آکبند رو مرحمت می فرمایند 800 !! خریداری می کنند . دیگه ترکیده و داغونش رو 900 معامله می کنند
تو این فروم !! حالا شما با همین تناسب بگیرید برید جلو !! علت اعلام نکردن پابلیک قیمت هم همین هست ! حالا کافی یک اوسکول هم به تور بخوره که همین کفایت می کنه !!

100 درصد تایید میشه
آیپد سه 4 جی 32 گیگ رو 1650 قیمت گفتن

عزیزان فعلا با توجه به اینکه ذوستان قصد فروختن دستگاهاشون به قیمت نو (آکبند) رو دارن . لطفا پیشنهاد های خود رو فقط فقط فقط فقط با قیمت در پخ اعلام کنید ممنون

اگه آیپد 3 فور جی 32 گیگ آکبند 1850 هست من 10 تا میخوام

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا