• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ابراهـــيم حاتمی كيــا

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
بعد در ضمن كي گفته حاتمي كيا سوگليه
اتفاقا بعد از خاكستر سبز طرد شد چون فكر كردن زده تو وادي عشق و هوس

و آژانس بود كه باعث شد دوباره همه بهش رو كنن اينكه ميگم همه واقعا همه
يعني همه گروهها بدون استثنا آژانسو حرف دلشون ميدونستن

حاتمي كيا رو نميتونن نديده بگيرن و الا خيلي دوست داشتن اين كارو بكنن

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
و در آخر تيريپ روشنفكري نذاريم و نگيم وا جنگ اخه و بده و اين چه ژانريه
جنگ بد و اخ
ولي واقعيته
چيزيه كه حداقل سرنوشت دو سه نسل ما رو تحت تاثير قرار داد
بد نيست يه نيگاهي هم فقط به كشوراي بغل دستي بندازيم

همينه. اگر بعضيا دوست داشتن تو بحبوحه بمبارونا فيلم مكش مرگ من بسازن حداقل ميشه به آدمي كه قسمتي از عمرشو تو غبار و دود و خمپاره گذرونده اجازه حرف زدن داد

و نگين همين كه داره ميسازه بهش اين اجازه داده شده
حاتمي كيا با تكنيكش اين اجازه رو بزور گرفته و الا سالها بود كه حرفي از حاتمي كيا نميشنيديم اگر ميتونستن نديده اش بگيرن

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
داش حسین بزن تو خاکی با هم بریم دااش!
هستمت فطیر. روشنفکری، سیاه فکری، بی فکری ....هر چی دوست داری اسمشو بزار. ولی این بابا داره جنگ رو مقدس نشون میده!!
همونطورم که گفتم هنرش ملتزم هست و خایه مالانه(میدونید که شهریار، ایرج میرزا جورج اورول و کلی شعراو نویسنده ی دیگه بخاطر هنر ملتزمشون همیشه نکوهش میشن و ارزش آثار هنریشون تحت تاثیر قرار گرفته......اینو همه میدونیم! مگه نه؟ )

مستر داش ابرام هنر منده ولی هنر مند خود فروخته! کسیه که میتونه بد تو مخ مخاطبش بره.
امیدوارم یادتون بیاد زمانی که آژانس اکران شد؟ حتی کراواتی ها هم میرفتن و این فیلم رو میدیدن و همه(همه!) با اشک از فیلم میومدن بیرون.
من یه متن نوشتم که حیف از دست رفت متن خوبی شده بود میخواستم پست کنم اینجا.....نشد.
در مورد اینکه چرا عباس آژانس مرد؟

شما حتما میدونید که چرا مرد؟ داش حسین من، شما که فیلمنامه میشناسی میدونی که آژانس بدون اون پایان نوستالژیک وسط ابرا میتونست پایان بهتری هم داشته باشه(معروفه که داش ابرام بارها عوض کرد پایان آژانس رو) ولی آخر سناریو رو جوری تنظیم کرد که اگر تماشاچی اون قرص گنده ای که حاتمی کیا میخواد با فیلم به خوردشون بده(تقدس جنگ) رو هنوز نبلعیده و تو گلوش گیر کرده با این ضربه نهایی(مثل فیلمای جت لی:happy: ) اونو ببلعه.

بله تماشاچی بیچاره حداقل تا چند ساعت پس از فیلم با روح امام صلوات میفرسته که چه خوب شد جنگ کرد و چه خوب شد همون یکسال هم از خوردن اون جام زهر (!) خودداری کرد تا دهها هزار جوان ایرانی هم علاوه بر قبلی ها به گا برن!!

آره داش حسین من آره!
اونه که ما رو اینجور کرده که بیایم بگیم کسی که عمرشو تو غبار گذرونده بیاد فیلم بسازه و با فیلمش برای کثیف ترین کار دنیا تقدس آفرینی کنه!!

شما که نجات سرباز رایان رو دیدی؟ میدونی که یکی از بهترین(اگر نگیم بهترین) به صحنه کشیدن جنگی ست که تابحال آفریده شده. ولی باز به فصول ابتدایی و انتهایی فیلم که نگاه میکنی نگاه انتقاد آمیز کارگردان رو به جنگ میبینی.
بنظر من فرو کردن یه تیکه سرب داغ تو تن و سر و بدن بیچاره ای که یکی مثل خود توئه و فقط تفاوت ملیتش با تو باعث شده که روسای کشورهاتون شما رو بزارن رو بروی هم که مثل خروس جنگی همو بزنین.......کثیف ترین کاره.
شهید همت دکتر چمران شیرودی....همه اینها هم به جنگ دامن زدن. باعثشم که الان تو اون کاخ جنوب تهران با خیال راحت خوابیده و خیالش راحته که اون پیر جوون زخم خورده جاش خوب نشسته.......

"حسین جون....باطلش کردی؟"
- چی رو باطل کردم آقا؟
.....

:)

(اوخیش چه حالی داد!)

كم پشت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Kako :
داش حسین بزن تو خاکی با هم بریم دااش!
هستمت فطیر. روشنفکری، سیاه فکری، بی فکری ....هر چی دوست داری اسمشو بزار. ولی این بابا داره جنگ رو مقدس نشون میده!!
همونطورم که گفتم هنرش ملتزم هست و خایه مالانه(میدونید که شهریار، ایرج میرزا جورج اورول و کلی شعراو نویسنده ی دیگه بخاطر هنر ملتزمشون همیشه نکوهش میشن و ارزش آثار هنریشون تحت تاثیر قرار گرفته......اینو همه میدونیم! مگه نه؟ )

مستر داش ابرام هنر منده ولی هنر مند خود فروخته! کسیه که میتونه بد تو مخ مخاطبش بره.
امیدوارم یادتون بیاد زمانی که آژانس اکران شد؟ حتی کراواتی ها هم میرفتن و این فیلم رو میدیدن و همه(همه!) با اشک از فیلم میومدن بیرون.
من یه متن نوشتم که حیف از دست رفت متن خوبی شده بود میخواستم پست کنم اینجا.....نشد.
در مورد اینکه چرا عباس آژانس مرد؟

شما حتما میدونید که چرا مرد؟ داش حسین من، شما که فیلمنامه میشناسی میدونی که آژانس بدون اون پایان نوستالژیک وسط ابرا میتونست پایان بهتری هم داشته باشه(معروفه که داش ابرام بارها عوض کرد پایان آژانس رو) ولی آخر سناریو رو جوری تنظیم کرد که اگر تماشاچی اون قرص گنده ای که حاتمی کیا میخواد با فیلم به خوردشون بده(تقدس جنگ) رو هنوز نبلعیده و تو گلوش گیر کرده با این ضربه نهایی(مثل فیلمای جت لی:happy: ) اونو ببلعه.

بله تماشاچی بیچاره حداقل تا چند ساعت پس از فیلم با روح امام صلوات میفرسته که چه خوب شد جنگ کرد و چه خوب شد همون یکسال هم از خوردن اون جام زهر (!) خودداری کرد تا دهها هزار جوان ایرانی هم علاوه بر قبلی ها به گا برن!!

آره داش حسین من آره!
اونه که ما رو اینجور کرده که بیایم بگیم کسی که عمرشو تو غبار گذرونده بیاد فیلم بسازه و با فیلمش برای کثیف ترین کار دنیا تقدس آفرینی کنه!!

شما که نجات سرباز رایان رو دیدی؟ میدونی که یکی از بهترین(اگر نگیم بهترین) به صحنه کشیدن جنگی ست که تابحال آفریده شده. ولی باز به فصول ابتدایی و انتهایی فیلم که نگاه میکنی نگاه انتقاد آمیز کارگردان رو به جنگ میبینی.
بنظر من فرو کردن یه تیکه سرب داغ تو تن و سر و بدن بیچاره ای که یکی مثل خود توئه و فقط تفاوت ملیتش با تو باعث شده که روسای کشورهاتون شما رو بزارن رو بروی هم که مثل خروس جنگی همو بزنین.......کثیف ترین کاره.
شهید همت دکتر چمران شیرودی....همه اینها هم به جنگ دامن زدن. باعثشم که الان تو اون کاخ جنوب تهران با خیال راحت خوابیده و خیالش راحته که اون پیر جوون زخم خورده جاش خوب نشسته.......

"حسین جون....باطلش کردی؟"
- چی رو باطل کردم آقا؟
.....

:)

(اوخیش چه حالی داد!)

يه جوراي كاكو درست ميگه آخه من يه جور ديگه به اين فيلم نگه ميكردم ولي چون كاكو اين مطالب رو با دليل و مدرك گفت قانع شدم / شايد حاتمي كيا خود فروحته باشه؟ !!!؟1 شايد/

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
ياسر جون
قطعا من اونقدري كه تو حال داري براي تايپ حرفات من ندارم...اينم يه ضعف كنار ضعفاي ديگه ما
در ضمن خيلي هم علاقه اي به ادامه اين بحث ندارم چرا كه بحث من تكنيك سينماس و نه آرمان و ايدئولوژي

هنرمند خودفروخته يعني چي؟
بنظر من يه هنرمند خودفروخته كسيه كه بر خلاف نظر باطنيش براي خوش اومدن يه سري بياد و هنرشو مطابق نظر اون آدما تغيير بده.
ولي فكر كنم اين وصله ها به حاتمي كيا، ملاقلي پور و تبريزي و يه سري آدم اين تيپي نميچسبه. اينا براي حرف و نظرشون (حتي بزعم تو نادرست) جنگيدن. حالا كسي كه براي اون عقيده اش كه يه جاي ديگه براش امتحان داده مياد فيلم ميسازه خود فروش نيست. فكر كنم يه ذره به آدما راحت برچسب ميزني.
كسي كه ميتونه تو مخ مخاطبش بره تعريف خودفروخته نيست. چنانكه همون آقاي اسپيلبرگ كه به زعم تو در فيلم نجات سرباز رايان منتقد جنگه با فيلم فهرست شيندلر بدجور ميره تو مخ مخاطبش...پس عجب آدم خودفروخته اي. نه عزيز. عقيده اشه. قطعا اون عقيده صهيونيستيشو من نه قبول دارم و نه دوست دارم وليكن نميتونم بهش بگم خودفروخته. يه ذره فكر كنم اينا با هم فرق كنن.

ببين بعضي چيزا رو قاطي كردي. بحث آخر فيلمو اين صحبتا منو ياد تايتانيك ميندازه. خيلي ديگه توضيحش نميدم.

ولي در مورد مقدس نشون دادن جنگ تا حدي باهات موافقم.
من فكر كنم نظر اين آدم اينه كه اون جنگ با اون عقايد و طرز فكري كه اونها داشتن مقدسه. ديده بان يا آدماي مهاجر مقدسن. عباس يه جورايي مقدسه. اين كه من با اين حرفا موافقم يا نه جاش ابنجا نيست ولي خب نظر يه فيلمسازه.

حالا ميخواي بگي چرا ميتونه اينها رو به مخاطب القا كنه اين هم از توانشه. توان فيلمنامه نويسيش و توان كارگردانيش. اينجا هم فكر كنم بحث اين تواناييهاس.

حالا اگر ميخواي در مورد درستي يا نادرستي عقايدشون بحث كنيم من نميخوام. چون اين بحثا رفاقتو كمرنگ ميكنه و تا جايي كه ضروري نباشه من ترجيح ميدم از اين بحثا نكنم.

داش ياسر "همه رو ارزون فروختي...حتي همين سيلي رو"

كم پشت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقاي FARGO به نظر من ياسر از حاتمي كيا بدش نمي ياد يا اگر هم بياد اونو زياد بروز نداده! البته من از طرز فكر ياسر خان در اون مورد خوشم اومد./ ولي همون چيزاي كه شما هم بهش اشاره كردين دليلي ميشه كه من هم اين بحث رو ادامه ندم/ وسلام ;)

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
ببخشيد منم ميخوام وارد بحث شم!!
1:هيچ چيز تو اين دنيا قطعي نيست ودر نظرات مختلف جورهاي مختلفي به نظر ميرسند!!فيلم نجات سرياز رايان به ما ميگه جنگ چه چيزه كثيفيه!!به نظر مام جنگ (مثلا جنگ جهاني دوم!!) چيز به شدت كثيفي مياد خب اين از نگاه دوره!! ولي از نگاه كسي كه به كشورش حمله شده جنگ يك واقعيت اجتناب نا پذيره!!!ودر همه دنيا هم شركت در جنگ و كشته شدن امريه مقدس
2:حاتمي كيا وقتي ميگه عباس مقدسه درست ميگه!!همچين فردي مقدسه چون از جون خودش گذشته و به خاطر عقيدش رفته جنگيده و در اين جنگ به نفع ما (مردم) عمل كرده!!خب پس مقدسه . در ايران به جاي واژه" محترم" معمولا از واژه بي معنيه "مقدس" استفاده ميكنند !!!!جاي مقدس در جمله هاي من محترم بزار تا ببين چه قدر جملات قابل باور تر ميشه!!!!
عباسها شايد مقدس نباشند ولي محترم كه هستند!!!!
3:حاتمي كيا حق داره تو فيلماش حرف هاي ايدئولوژيك بزنه , ما هم حق داريم اين حرفها رو قبول نداشته باشيم!اما چيزي كه مارو مجبور به فكر كردن در افكار حاتمي كيا ميكنه صداقتيه كه در فيلماش موج ميزنه!!!
4:به نظر منم "پير شهر ما" و... چندش آور ترين جملاتي بود كه در فيلمي ديدم!!

كم پشت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از SherlockHolmes :
ببخشيد منم ميخوام وارد بحث شم!!
1:هيچ چيز تو اين دنيا قطعي نيست ودر نظرات مختلف جورهاي مختلفي به نظر ميرسند!!فيلم نجات سرياز رايان به ما ميگه جنگ چه چيزه كثيفيه!!به نظر مام جنگ (مثلا جنگ جهاني دوم!!) چيز به شدت كثيفي مياد خب اين از نگاه دوره!! ولي از نگاه كسي كه به كشورش حمله شده جنگ يك واقعيت اجتناب نا پذيره!!!ودر همه دنيا هم شركت در جنگ و كشته شدن امريه مقدس
2:حاتمي كيا وقتي ميگه عباس مقدسه درست ميگه!!همچين فردي مقدسه چون از جون خودش گذشته و به خاطر عقيدش رفته جنگيده و در اين جنگ به نفع ما (مردم) عمل كرده!!خب پس مقدسه . در ايران به جاي واژه" محترم" معمولا از واژه بي معنيه "مقدس" استفاده ميكنند !!!!جاي مقدس در جمله هاي من محترم بزار تا ببين چه قدر جملات قابل باور تر ميشه!!!!
عباسها شايد مقدس نباشند ولي محترم كه هستند!!!!
3:حاتمي كيا حق داره تو فيلماش حرف هاي ايدئولوژيك بزنه , ما هم حق داريم اين حرفها رو قبول نداشته باشيم!اما چيزي كه مارو مجبور به فكر كردن در افكار حاتمي كيا ميكنه صداقتيه كه در فيلماش موج ميزنه!!!
4:به نظر منم "پير شهر ما" و... چندش آور ترين جملاتي بود كه در فيلمي ديدم!!

با سلام مجدد.

شرلوك جان . چشمات سياه قربانت شوم, ;) از شما هم چيز هاي ياد گرفتم اينجا -ولي.... ولي من نفهميدم تو يا شما "اينور جوبي يا اون ور جوب يا وسط جوب" به جون خودم بحث به اين جالبي نديده بودم :)

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
كم پشت جان بزار من نظرم رو در مورد جنگ بگم تا نظر من در بالا مشخص بشه!!
1:به نظر من جنگ ايران و عراق مثل سمي براي كشور بود و كشور ما رو از لحاظ اقتصادي 50 سال عقب انداخت و از نظر سياسي
هزار و خرده اي سال عقب انداخت!!
2:اما اين دليل نميشه كه من چون از جنگ ايران و عراق بدم مياد از كسايي كه در اين جنك شركت كردن هم بدم بياد!!چرا؟بخاطر اينكه اگر رشادت اونها نبود اقتصادي و سياستي وجود نداشت كه ما بگيم پنجاه يا صد سال عقب افتاده!!!!
كساني كه در جنگ جنگيدن شايد در اثر جو گرفتگي جنگيدن شايد در اثر فكر كردن !!!ولي نتيجه اينه كه الان در نقشه دنيا كشور ايران وجود داره!!
3:پس بنا براين اگر كسي بياد حرفها منو توي فيلمش بزنه به علاوه مقدار بيشتري ايدئولوژي به نظر من آدم خود فروخته اي نيست!!شايد در بد ترين حالت بشه گفت آدمه كج فكريه!!
4:افكار يك انسان در طول عمر يكسان نيست!!!كاملا امكان داره يك نفر در عرض چند سال متحول بشه!!!و مسيري كه حاتمي كيا در فيلماش طي كرده رو به كمال به نظر ميرسه!!!

كم پشت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خب خوندم :
حرف شما رو قبول دارم (سواد سياسي و مذهبي من بيشتر از اين قد نميده)/ الان ياد اون حرف رضا كيانيان تو فيلم آژانس افتادم كه خطاب به حاج كاظم گفت: نكنه تو جز همون دسته اي كه بعد از جنگ فكر كردن بقيه خوردن و بوردن حالا اومدي حقتو بگيري. و واقعا همينجوريه/ ولي همشون اينجوري نيستند.

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
حسین جون راست میگی. من دوست ندارم مسائل رو قاطی کنم ولی داش حسین! از من باور کن، حاتمی کیا 100 برابر من مسائل رو قاطی میکنه. وگرنه من که تو تکنیک فیلمسازی شک ندارم. تو تاپیک بهترین کارگردان ایرانی بعنوان اولی نوشتمش!!
ولی اینجا تاپیک داش ابرامه!! نه کارگردانیش! بلکه حرفش! کاراش! شخصیتش!!
که خرده شیشه توشه.
بله. اون با کشتن عباس(!) توی آژانس کاری میکنه که تو بزور باور کنی که عباس محقه. حاج کاظم محقه که همه رو گروگان بگیره.
ببین داش حسین من چیزی در مورد گریم و لباس های سلحشور نگم، باشه؟ (خودت که خوب میدونی پسر خوب;) - اون عکس سلحشور پشت کرکره آژانس و با نور قرمز گردون پلیس.....چقدر میتونست بیشتر از این سلحشور رو سیاه نشون بده؟)
حاتمی کیا با هنرش هر کار میخواد میکنه! و من حرفم این بود که چیزی که میخواد بگه خرده شیشه توشه(در وابستگیش به یکسری جریانات شک ندارم!) وگرنه ابزارهاش جمعه!
در مورد فهرست شیندلر باهات موافقم و بهترین نمونه برای مقایسه با کارهای حاتمی کیاست! اون هم با کشتن، خون، عریانی، گریه ..... میره تو مخ مخاطبش و میخواد تاریخ رو عوض کنه .......کاری که بنظر من حاتمی کیا هم میخواد بکنه.
اون کار دقیقا همینه که: با مقدس جلوه دادن جنگ ایران و عراق، این حقیقت رو که هزاران جوون بیخبر مثل من و شما رو حضرت امام عزیز به فلان دادند رو میپوشونه!

- "شاید دیگه ندیدمت"

(جدی خیلی وقت بود بحث درست و حسابی ندیده بودم تو پی تی این حرفا رو عمدا گفتم که بحث بشه. اینا چه ربطی به رفاقت داره؟ ما که مخلص حسینیم با! تازه شیرینی عروسیشو میخوایم بخوریم...هه!)

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
خب قبول. اگر قراره در مورد شخصيتش، كاراش و حرفاش حرف بزنيم يه بحث ديگه اس.

اتفاقا بنظر من اصلا توي شخصيتش خرده شيشه نيس. حاتمي كيا همونيو ميگه كه اعتقاد داره. يه حرفي شرلوك زد و درست هم هست. يه آدم و در نتيجه نظرات و حتي اعتقاداتش در طول زندگي ثابت نميمونه.

روال فيلمهاي حاتمي كيا نشون ميده كه هر موقع هرچي ساخته هموني بوده كه بهش معتقده.
حالا اگر ميگي اعتقادش نادرسته من سر اون بحثي ندارم هرچند كه مخالفم با اين حرف. براي اين بحث ترجيح ميدم اينجا و با نوشتن بحث نكنم. چون بحثي است كه مقدمه زياد ميخواد. و من هم خيلي حال تايپ ندارم.

اتفاقا خاكستر سبز و موج مرده و بلايي كه سرش بعد از اين دو فيلم آوردن نشون ميده كه اون به خطوطي كه تو ميگي مربوط نميشه.
بعله يه چي هست بعضي از اونايي كه الان دارن دهن ملتو سرويس ميكنن ممكنه از همرزماي همين حاج ابراهيم باشن. ولي من حساب حاج ابراهيم همت، حاتمي كيا، باكري، چمران رو از خيلي از نامرداي موجود جدا ميكنم.

نگو هزاران جوون بيخبر مث من و تو. باور كن من از نزديك بسياري از خونواده هاي اينا رو ميشناسم. من دست نوشته هاي خيلي هاشونو ديدم.
نميتوني بگي چمران و امثالهم بيخبر بودن. آدمي كه از ناز و نعمت آمريكا و ناف ناسا پا ميشه ميره لبنان ميشه مدير يه مدرسه كه توش بچه هاي يتيمو تربيت ميكنن نگو بيخبره.
اگر اين بيخبريه منم ميخوام بيخبر باشم.

داش ياسر من نميخوام ادعاي مفت كنم. من خودم آدميم كه دوست دارم ماكسيما سوار شم با اينكه هزارتا بدبخت و بيچاره توي اين مملكت زندگي ميكنن. ولي ميدونم اين درست نيست ولي من توانشو ندارم از راحتي بگذرم. ولي اين دليل نميشه آدمي مثل باكري كه چون 72 ساعت نميخوابيد و زنش ميگه من هيچوقت بعد از جنگ سفيدي چشماشو نديدم چون هميشه از بيخوابي سرخ بود و تحسين نكنم. هرچند كه من تخم اين كارا رو هم ندارم.

ميدوني ياسر جان. متاسفانه با گندايي كه خيلي زدن باعث شدن خيلي از چيزايي كه همه ميدونن ارزشه تحت الشعاع اين گند كاريها قرار بگيره.

اگر رييس فلان جا و بيثار وزارتخونه گند زده به اسم اسلام داره خون مردمو ميكنه تو شيشه دليل نميشه من با چمران حال نكنم.
داش ياسر عباس آژانس از همون آدماس چه آخرش بمونه و چه بميره. عباسها عمرشون بلند نيست. حالا اين دفعه عباس آژانس تو هواپيما رفت. ولي اگر تو هواپيما نميرفت شايد سر سفره هفت سين ميرفت.

ياسر من اين آدما رو از نزديك ديدم. آدمي كه جاي سيم سر بريدن كوموله ها رو گردنشه و الان داره از گرسنگي ميميره و هيچكس نيست به دادش برسه.
ميدوني بنظر من بزرگترين فحشو حاتمي كيا در آژانس به بنياد مستضعفان و جانبازان داد. اون سكانسو ببينين. ديگه شما اهل هنرين. باور كن اينقدر من اونجا از بنياد بدم اومد كه دوست داشتم ......

بگذريم.

- "سعي كن با امثال عباس مهربونتر باشي"

مخلص رفقاي باحالم هستيم

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
فکر میکردم بت گفتم. پدر من جانبازه.....
هم تو جنگ و هم انقلاب.پس لطفا نگو که از این مسائل بی خبرم. و با اینحال نظرم اینه. من نگفتم چمران بی خبر بوده!(حرف تو دهنم گذاشتی-من دکتر رو خیلی خوب میشناسم) بلکه افرادی که میجنگیدن بیخبر بوده و هستن! و امثال چمران فرمانده بودن. فرمانده نمیتونه بی خبر باشه.
چمران و همت و باکری و شیرودی هم شاید آدمهای دل و جیگر دار و با غیرتی بودن ولی راهی رو رفتن که توش افرادی جون دیگران رو به خطر مینداختن که خودشون نشسته بودن که انقلاب ایران رو صادر کنن ترکیه پاکستان و عربستان.....و باد فشنگ هم بشون نمیخورد!
من حرفم گند زدن و نزدن نیست(چیزی که عیان است...) حرفم اینه که این هم با عقلی که ازش سراغ دارم طرف باد رو گرفته وگرنه میشد کیارستمی، و خیلی های دیگه که فیلمهاشون اکران نمیشه! (امیدوارم نگی اونا هنرمند نیستن:) -البته نظراتتو دربارشون میدونم)
و در عوض ابراهیم راهی رو انتخاب کرده که این نامردی ها رو تقدیس میکنه! و این خیلی بده. اسمش هم هنر ملتزمه! هنر در التزام رکاب همونی که بش میگه پیرجوون زخم خورده. حسین جون خودت بگو زمانی که آژانس اکران شد(!) اگر اون جمله توی فیلمنامه نبود مگر اجازه اکران میگرفت؟ولی هه! اون راشو خوب بلده و طرفاشم خوب میشناخت. با نوشتن همین جمله کاری کرد که نه حاج حسین های.....کرم و نه راستی های.....نتونن حرف بزنن! چپ ها هم که اونموقع تو سوراخ موش بودن(جایی که الان دارن دنبالش میگردن:lol: )

عباس ها با جنگ فرق دارند! حاج کاظم عین جنگه و نه عباس! عباس چیه؟ عقده ای خفه در گلو! سرنیزه جلوی دوشکا و تانک! معصومیت بچه گانه. صاف و ساده.
حاج کاظم چیه؟ یک کسی که فقط وقتی مدافع حقوق عباس ها میشه قابل تائیده و در غیر اینصورت بقدری غیر قابل توجیهه که براحتی اسیر دست سلحشورهاست. ولی جون عباس ها (مثل همون موقع جنگش) برای حاج کاظم ها اعتبار میخره. آبرو میخره.....و مدافع همیشه در صحنه حاج کاظم ها با یک برگه از بارگاه ملکوتی از راه آسمون میرسه و جون حاج کاظم ها رو نجات میده....

ابراهیم چیزهای بیربط رو کنار هم میزاره و از معصومیت یکی برای دیگری آبرو و توجیه میخره. و کم کسی هست که بتونه تشخیص بده که علت و معلول باید از جنس هم باشن. سوال و جواب باید همجنس باشن...ولی برای ابراهیم این اهمیتی نداره فقط بتونه حرفش رو به مخاطبش بخورونه بسه(که اینکارم بخوبی میکنه)

حسین جون تو بگو بزن میزنم بگو بشین میشینم بگو بمیر.....میمیرم، ولی نگو چشممو ببندم و نبینم که اون کشتی:)o) نه ببخشید اون کسانی به ما مسلط شدن که ارزشی برای جون ما قائل نبوده و نیستن!
ازم نخواه که نبینم که با ابزاری بنام دین کاری میکنن که ما هر مزخرفی رو باور کنیم و مثل عروسک های کوکی هر طرفی میخوان ببرنمون.
ازم نخواه چوپانهای جامعه مان را نبینم که از گوشت و پوست و شیر و حتی پشکل های ما استفاده میکنن و دست آخر با ترس از سلاخ خانه ها ما را ساکت در زندگی گوسفندوارمان نگاه می دارند.
و با ابزاری بنام هنر ملتزم هم برای کارشون ابرو میخرند و افسوس بر کسانی که بر این آسیاب آب میریزند.

امیدوارم که تو جزو اونها نباشی ......

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
دوباره سلام
ياسر جون قشنگ مينويسي تو هم مثل حاتمي كيا خوب ميدوني چطور بنويسي.

نگفتم تو بيخبري و اينا رو نميشناسي. اتفاقا خوب ميشناسي خواستم بگم منم ميشناسم.
ببين ياسر جون هرچي تو بگي اينم از همون قشره و من بگم نه نيست بنظرم هيچكدوم آخرش نميتونه اون يكيو راضي كنه.

قرار نيست چشمامونو ببنديم و واقعيتها رو نبينيم. قرارم نيست مجادله كنيم و الكي بخوايم طرف ديگرو محكوم كنيم.

فقط يه نكته بگم در مورد جمله يكي مونده به آخرت: قطعا بدون هنر ملتزم نميتونه براي هنرمندش محبوبيت بياره. مخصوصا اگر قرار باشه اون هنر آب به آسياب اينا بريزه. چرا كه تقريبا هيچكس دل خوشي از اينا نداره.
تو حتما با جو هنري جامعه آشنايي. ساختن چنين فيلمي اون هم در فضاي اونروز جامعه ما يك انتحار سياسي بود و حاتمي كيا اين كار رو كرد و اتفاقا بخاطر صداقتش اينقدر هم جواب گرفت.

هنر ملتزم كهنه ميشه ولي اين فيلم هنوز كهنه نشده.

ان الذين امنوا و عملوا الصالحات سيجعل لهم الرحمن ودا

- "بگذر اصغر آقا بگذر."

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
البت ما که اصغر آقا نیستیم(وگرنه الانه تو فیلم داش ابرام داشتم بازی میکردم:D ) ولی چشم. ;)

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
خب ديگه خوشبختانه تضارب آرا تموم شد!!
بحث ديگه اي در مورد حاتمي كيا نمونده؟

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Kako :
البت ما که اصغر آقا نیستیم(وگرنه الانه تو فیلم داش ابرام داشتم بازی میکردم:D ) ولی چشم. ;)

نه ياسر جون منظور بدي نداشتم.
اون تيكه اي كه نوشتي "حسین جون تو بگو بزن میزنم بگو بشین میشینم بگو بمیر.....میمیرم، ولی نگو چشممو ببندم" ياد فيلم از كرخه تا راين افتادم. حتما اون صحنه رو يادته.
اصغر: كجا رفتي پهلوون؟
سعيد: تو آكواريوم. چرا نمياين تماشا؟
اصغر: چرا كفر ميگي. اينكه كاخ سلطنته. بگي برقص ميرقصم. بگي بمير ميميرم.....
سعيد: ديگه بايد با اون پاها بتوني برقصي.
<صداي دف و سعي اصغر براي رقصيدن>
<زمين خوردن اصغر>
سعيد: بگذر اصغر آقا. بگذر.

خلاصه داش ياسر ما دوستت داريم. اگر هم دوست داري بحثو ادامه بديم ما هستيم.
حداقل حسنش اينه كه تو رو كه كمتر ميديديم حالا بيشتر ميبينيم. ("شايد ديگه نديدمت".....از كرخه تا راين)

ولي يه اعتراف: هميشه كه با يكي بحث ميكردي من ميگفتم بيچاره اونايي كه بايد با قلم ياسر در بيفتن و از اين ميترسيدم كه يه روزي بيايي سراغ ما :lol: :wacko: :blink: :D ;)

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
شايد وقتي ديگر....;)

كم پشت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان در بين كارگردانهاي ايراني كسي هست كه افكارش و سبك فيلم سازيش مثل يا نزديك به حاتمي كيا باشه يا از اون تقليد بكنه ؟/ كارگردان هاي معروف يا آماتور و تازه كار. :)

بالا