• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اتکس | مدرنترین و سریعترین سایت خرید ، فروش و معاوضه خودرو در ایران بدون اغراق | otex.ir

نظرتون ؟

• عالی بود

Votes: 2 100.0%
  • خوبه دمتون گرم

Votes: 0 0.0%
  • هی بد نبود

• خوشم نیومد

• افتضاح

• Total voters
    2

otexir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
سلام من زیاد وقتتون رو نمیگیرم میتونید به سایت اتکس برید که برای خرید خودرو ، فروش خودرو و معاوضه خودرو هست.
همچنین میتونید برای ثبت آگهی خودرو یا فروش خودرو به این آدرس برید.در ضمن برای دیدن آگهی های ماشین های موجود به این لینک برید.
بهتره از نزدیک با کار انجام شده آشنا بشید میتونم بگم در کمتر از یک دقیقه میتونید آگهیتون رو ثبت کنید. من فقط چنتا اسکرین شات از سایت میزارم تا با محیط آشنا بشید امیدوارم بتونیم خدمات خوبی رو به کاربران فضای وب فارسی و هموطنای عزیزمون ارایه بدیم ایرانی لایق بهترین خدماته.نظری هم بود در خدمتم
صفحه اول :
index-jpg.734082

صفحه ی آگهی ها:
ad_list-jpg.734083

صفحه ی ثبت آگهی
trade-jpg.734084

صفحه نمایش آگهی:

ad_view-jpg.734085

فایل های ضمیمه

• index.jpg
    index.jpg
    194.7 KB · نمایش ها: 63
  • ad_list.jpg
    ad_list.jpg
    148.7 KB · نمایش ها: 64
  • trade.jpg
    trade.jpg
    244.5 KB · نمایش ها: 63
  • ad_view.jpg
    ad_view.jpg
    243.9 KB · نمایش ها: 62
Last edited:

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
سایتتون بسیار زیبا طراحی شده. همه چیز با فونت های درشت و در دسترس کاربر، خلاصه و کاربردی است. چه تیمی براتون طراحی کردن؟

از نظر طراحی چندتا اشکال کوچیک به نظرم رسید:
1- به صورت واکنش گرا (ریسپانسیو) طراحی نشده. واقعاً حیفه قالب به این زیبایی ریسپانسیو نباشه.
2- سایت مپ نداره.
3- قسمتهای رنگ ماشین، وقتی روی رنگ های دیگر کلیک میشه و رنگ دیگری انتخاب میشه، اتفاق خاصی نمی افته.

ثبت نام نکردم تا باقی قسمتهاش رو ببینم و نظر بدم...

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
یاد سرکار گذاشتنهای سایت باما افتادم . میخوام یکمی هم اینجا کرم بریزم .

otexir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
سایتتون بسیار زیبا طراحی شده. همه چیز با فونت های درشت و در دسترس کاربر، خلاصه و کاربردی است. چه تیمی براتون طراحی کردن؟

از نظر طراحی چندتا اشکال کوچیک به نظرم رسید:
1- به صورت واکنش گرا (ریسپانسیو) طراحی نشده. واقعاً حیفه قالب به این زیبایی ریسپانسیو نباشه.
2- سایت مپ نداره.
3- قسمتهای رنگ ماشین، وقتی روی رنگ های دیگر کلیک میشه و رنگ دیگری انتخاب میشه، اتفاق خاصی نمی افته.

ثبت نام نکردم تا باقی قسمتهاش رو ببینم و نظر بدم...
سلام دوست عزیز مرسی از لطفتون و نظر همه کار سایت خودم و همسرم هستیم من چندین سال شعلم اینه هم برنامه نویس هستم و هم دیزاینر و 8 ماهی میشه روی این سایت وقت گذاشتم و تکنولوژی های استفاده شده در این سایت کاملا بروز و با کلاس جهانیه من اساسا معتقدم ایرانی و همطونای عزیز من باید از بهترین سرویس ها استفاده کنند شغل من بدون کاربرا معنایی نداره پس تمام تلاشم اینه کاربر هامو راضی نگه دارم

1-دقیقا درست میگید تو این چند وقت انجام میشه در فکرش هستم
2- مپ منظورتون چیه متوجه نشدم همون لینک نقشه سایت رو میگید؟
3- اتفاق خاصی نمیفته فقط یه باکس باز میشه که برای انتخاب رنگهای دیگه ی موجود هست میشه دقیقا مشکل رو ذکر کنید ممنون میشم
منتظر نظراتتون هستم

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
سلام دوست عزیز مرسی از لطفتون و نظر همه کار سایت خودم و همسرم هستیم من چندین سال شعلم اینه هم برنامه نویس هستم و هم دیزاینر و 8 ماهی میشه روی این سایت وقت گذاشتم و تکنولوژی های استفاده شده در این سایت کاملا بروز و با کلاس جهانیه من اساسا معتقدم ایرانی و همطونای عزیز من باید از بهترین سرویس ها استفاده کنند شغل من بدون کاربرا معنایی نداره پس تمام تلاشم اینه کاربر هامو راضی نگه دارم

1-دقیقا درست میگید تو این چند وقت انجام میشه در فکرش هستم
2- مپ منظورتون چیه متوجه نشدم همون لینک نقشه سایت رو میگید؟
3- اتفاق خاصی نمیفته فقط یه باکس باز میشه که برای انتخاب رنگهای دیگه ی موجود هست میشه دقیقا مشکل رو ذکر کنید ممنون میشم
منتظر نظراتتون هستم
- بازم میگم گرافیک سایت عالیه. برای ریسپانسیو کردن از سایت و اپلیکشن divar.ir الهام بگیرید، چون سایت دیوار هم مثل سایت شما ساده و کاربردی طراحی شده.
- بله منظورم همون نقشه سایت بود. حداقل اینکه در آدرس /sitemap.xml وجود نداشت. حالا شاید آدرسش فرق می کرده و من پیدا نکردم.

- بعد از انتخاب رنگ از قسمت "بقیه ی رنگها..." یه باکس باز میشه و مثلاً کاربر رنگ "پوست پیازی" رو انتخاب می کنه. حالا به نظر من بعد از انتخاب رنگ باید رنگ "پوست پیازی" به قسمت لیست رنگها اضافه بشه تا کاربر ببینه که رنگش انتخاب شده. اینجوری بعد از بسته شدن باکس کاربر فکر می کنه که شاید رنگش انتخاب نشده باشه. یعنی بعد از انتخاب رنگ از باکس، باید رنگ جدید انتخابی قبل از عبارت "بقیه ی رنگها..." اضافه بشه تا بعد از بسته شدن باکس هم قابل مشاهده باشه.
- در آینده هم میتونید مثل سایت دیوار آگهی ها تک صفحه ای باشه که با اسکرول صفحه به سمت پایین اتوماتیک صفحات همون پایین لود بشن. البته خودتون که دیگه بهتر وارد هستید، باید به دلیل عدم وجود صفحه بندی؛ سئو رو هم لحاظ کنید.

-برای شروع کار، خودتون آگهی ها رو از روزنامه بگیرید و وارد سایت کنید تا سایت یکم شلوغ تر بشه. چون کاربران به همین زودی ها فعالیت نمی کنن!

otexir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
بازم ممنون
-حتما سایت دیوار خوب ساده و زیبا طراحی شده حتما سعی میکنیم مواردی رو ازش الهام بگیریم
- ما هر چیرو میتونستیم برای رفرنس دادن لینک کردیم دور اطراف هدر و فوتر.ما فقط برای سیو کردن به سایت مپ نیاز داریم که اساسا پابلیک نیست و فقط به گوگل معرفی شده
- نظرتون کاملا بجا و درسته در اسرع وقت انجام میشه مرسی از نظرتون
-تک صفحه ای بودن معظلات خودشو داره و سایت دیوار هم به کلی تک صفحه ای نیست و صفجه بندی هست مثلا برای ارسال آگهی صفحه رفرش میشه یا برای هر شهر ساب دومین اختصاص داده شده ولی ماهم مثل سایت دیوار در صفحه آگهی ها پیجو رفرش نمیکنیم و با فیلترهای کاربر پیج ثابت و فقط اطلاعات مورد نیاز به کاربر داده میشه بحث اینفینتی لودینگ که گفتین هم جالب بود و به نظرم کاربردی بجای پیجینگ میتونیم اینفینی لودینگ داشته باشیم برای بخش کامنت در آگهی همچین موردی رو پیاده کردیم بازم نظرتون عالی بود
-نمیدونم اینکار شاید مشکل قانونی ایجاد بکنه نظرتون چیه؟

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
- ما هر چیرو میتونستیم برای رفرنس دادن لینک کردیم دور اطراف هدر و فوتر.ما فقط برای سیو کردن به سایت مپ نیاز داریم که اساسا پابلیک نیست و فقط به گوگل معرفی شده
اوکی.
-تک صفحه ای بودن معظلات خودشو داره و سایت دیوار هم به کلی تک صفحه ای نیست و صفجه بندی هست مثلا برای ارسال آگهی صفحه رفرش میشه یا برای هر شهر ساب دومین اختصاص داده شده ولی ماهم مثل سایت دیوار در صفحه آگهی ها پیجو رفرش نمیکنیم و با فیلترهای کاربر پیج ثابت و فقط اطلاعات مورد نیاز به کاربر داده میشه بحث اینفینتی لودینگ که گفتین هم جالب بود و به نظرم کاربردی بجای پیجینگ میتونیم اینفینی لودینگ داشته باشیم برای بخش کامنت در آگهی همچین موردی رو پیاده کردیم بازم نظرتون عالی بود
بله. منم منظورم فقط بخش نمایش آگهی ها بود. البته اگه بتونید صفحه بندی رو هم در پس زمینه حفظ کنید، خوبه چون هم برای موتورهای جستجو قابل فهمه و هم اگه کسی جاوااسکریپت در مرورگر رو غیرفعال کرده باشه، میتونه به جای تک صفحه ای (که مسلماً با دستورات جاواسکریپت ساخته شده) از صفحه بندی، آگهی ها رو مرور کنه.

نمیدونم اینکار شاید مشکل قانونی ایجاد بکنه نظرتون چیه؟
اگه بخواید از منظر قانونی نگاه کنید، ممکنه مشکل قانونی ایجاد کنه ولی به هر حال باید به طریقی برای شروع کار، سایت رو پر و پیمون کنید.
اگه میخواید قانونی باشه میشه بنگاه های سطح شهر رو ترغیب کرد که اطلاعات رو در سایت وارد کنن. (هرچند به شخصه به این روش امید زیادی ندارم! فکر نکنم بنگاه ها همکاری کنن!)

Last edited:

otexir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
@webs عزیز متشکر از تمام اطلاعات و معلوماتی که در اختیارم گذاشتید بسیار سازنده بود

PaPaTi

Registered User
لایک‌ها
91
@otexir عزیز سلام
سایتتون خیلی زیبا و حرفه ای طراحی شده
خیلی عالی بود
به نظرم بهتره یه سامانه ‍‍‍‍‍‍پیامک راه اندازی کنید و وقتی آگهی ها رو از روزنامه توی سایت وارد میکنید از طریق پیامک به صاحب ماشین اطلاع بدید و بگید اگه درخواست حذف اطلاعات از سایت رو دارید مثلا عدد ۱ رو پیامک کنید
اینطوری صاحب آگهی هم در جریان قرار میگیره و یحتمل دیگه مشکل قانونی وجود نداشته باشه

Last edited:

otexir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
@PaPaTi عزیز ممنون از لطفتتون باعث دلگرمی هستین شما دوستان عزیزم. به نظرتون مستقیما با طرف تماس بگیرم و موضوع را باهاش در میون بزارم چطوره؟

otexir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
دوستان گلم یه چیزی رو بگم خداییش حرف دلم هست و واقعیت رو میگم دوست دارم به عنوان یه همطون حرفامو باور کنید نه عوام فریبی هست نه دوز کلک و ریا.
خیلی ها اولین چیزی که تو تولید یه سایت به ذهنشون میرسه کسب درآمده و اینم بگم اصلا فکر بد یا غیر مشروعی نیست حق طبیعی هر نفر هست که به هر صورت قانونی که شده برای خودش در آمد کسب کنه
این قسمت قضیه هیچ مشکلی نداره ولی داشتن این تفکر باعث میشه ذهنتون روی مساله قفل کنه یا به اصطلاح بایوس یا فریز بشه و تمام کیفیت رو فدای این تفکر خام و بچگانه بکنید.
من خودم چند سالی برای یه پروژه که برای کشور آمریکا و سرمایه گذاراش اونجا بودم کار میکردم و حسرت میخوردم که چرا نباید برای کشور خودم برای مردم خودم
با این دقت و ظرافت کار کنم که اگر یه IF رو اضافه و کم میزدی چون بستر تولید حالت community داشت 2 3 نفر حداقل میومدن میگفتن این چیه اینجا زدی عوضش کن از فلان چیز استفاده کن کدت سربار داره نمیدونم پیچیدگیش بالاست و و و و تو دلم میگفتم چرا پس وب مستر های ما برنامه نویس های ما برای
مردم خودشون همچین ظرافتی رو بخرج نمیدن چرا هر شغلی آنلاینی رو که میخوان راه بندازن دنبال سولوشن های آمادن تو همین افکار بودم که یکی از آشناهامون ایده ی یه همچین سایتی رو داد من اومدم کلی جستجو کردم کلی گشتم نمیخوام توهین بکنم ولی 90 درصد سایتها شبیه هم بود با رابط کاربری افتضاح
شلوغ غیر قابل فهم البته یه سری از این قاعده مستثنی هم بودن که دستشون درد نکنه ولی آقا پدر من برادر من هر چیزی اصولی داره طرف میاد یه سرویس راه میندازه چهارصد لینکو چرت پرت پایین ، هزار تا نوشته ها نا مربوط اینور و انور سایت ، چهارصدتا تبلیغ که چی گوگل ایندکسش کنه یه چیز هم اون وسط هست که مثلا عمل اصلی سایت. سر همین مسایل شد تصمیم گرفتم یه استارت خفن بزنم 8 ماه کارمو ول کردم میدونید یعنی چی؟ یعنی 8 ماه بدون حقوق زندگی کردم دیگه این اواخر پول کرایه تاکسی هم نداشتم شاید فکر کنید دیوانه بودم نه بخدا اینطور نیست برام ارزش داشت واسه مردم خودم و همچنین برای خودم کار کردن لذت داشت لذت فراوان.شبهایی که نخوابیدم صبح هایی که افتضاح و کرخت از خواب بلند میشدم فقط بخاطر عشق به اینکه سرویسی در شان مردمم ارایه بدم سرویسی که بتونم مالکش خودم باشم و خودم مدیریتش کنم باور کنید 80 درصد تکنولوژی های که توی این سرویس استفاده شده کلاس جهانی داره باور کنید تقریبا بجز یکی دوتا ماژول و بستر تمام روابط کاربری و حتی بسیاری از چیزها در سمت سرور بومی هستند یعنی از هیچ چیز آماده ای استفاده نشده.تو تک تک مراحل تولید این سایت حساسیت بالا به خرج دادم تمام سناریو ها رو مد نظر قرار دادم و ... دقت کنید سرعت سایت چقدر بالاست من بدون اغراق و غلو میگم دوست دارم خودتون حسش کنید هیچ منتی هم نیست چون مطمینا برای خودم سودآوری هم خواهد داشت.در آخر من بهتون قول میدم این سرویس رو طوری به جلو ببرم که همه ی کاربرام و منتقدینم رو راضی نگه دارم سرتون رو درد آوردم معذرت...

PaPaTi

Registered User
لایک‌ها
91
@PaPaTi عزیز ممنون از لطفتتون باعث دلگرمی هستین شما دوستان عزیزم. به نظرتون مستقیما با طرف تماس بگیرم و موضوع را باهاش در میون بزارم چطوره؟
اگه بخواید با تک تکشون تماس بگیرید هزینش خیلی میره بالا
یه پنل پیامک بگیرید و به سایت وصل کنید که وقتی یه کاربر میاد مشخصاتش رو میده و ماشینش رو ثبت میکنه بهش یه پیامک بده و بگه خودرو شما با مشخصات فلان با موفیت در نمایشگاه آنلاین اتومبیل اوتکس ثبت شد،بعد پایین پیامکم آدرس سایت باشه
اینطوری کلا 20-25 تومن بابت هر ثبت ئاتون هزینه می افته،اما اگه بخواید به تک تکشون زنگ بزنید و کار سیستم رو توضیح بدید و اجازه بگیرید و غیره و ذالک هزینه خیلی میره بالا...
البته همونطور که مشهوده شما خودتون اوستای این کارید و بهتر میدونید که چیکار کنید اما اینم چیزی بود که به ذهن من میرسید...

otexir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
ممنون دوست من کمک بزرگی کردی چقدر خوب شد که من اینجا معرفی کردم سایتو همفکری شما دوستام عالی بود دستتون درد نکنه

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
@otexir
به نظرم بهتره یه سامانه ‍‍‍‍‍‍پیامک راه اندازی کنید و وقتی آگهی ها رو از روزنامه توی سایت وارد میکنید از طریق پیامک به صاحب ماشین اطلاع بدید و بگید اگه درخواست حذف اطلاعات از سایت رو دارید مثلا عدد ۱ رو پیامک کنید
اینطوری صاحب آگهی هم در جریان قرار میگیره و یحتمل دیگه مشکل قانونی وجود نداشته باشه

اگه میخواید آگهی ها رو از روزنامه وارد کنید و مشکل قانونیش کمتر باشه، به نظر من نیازی به sms و تماس گرفتن نیست. اینجوری طرف بیشتر تحریک میشه که نکنه خبری هست! و دارن از جنس اون درآمد بالایی به جیب میزنن و...

از نظر من زیر هر آگهی دکمه "درخواست حذف آگهی/گزارش تخلف" قرار بدید، کفایت می کنه.

بعدش "به نظر من" اگه قراره کسی از سایت شکایت کنه، مدیر سایت پس از بررسی شکایت، میاد اون مطلب خلاف رو حذف می کنه. همین! چون محتوای سایت شما و آگهی ها توسط کاربران وارد سایت میشه و مدیر سایت مسئولیت مستقیمی در قبال آگهی های وارد شده نداره (این موضوع باید صراحتاً در قوانین سایت و یا فوتر سایت درج بشه)، فقط اگه گزارش تخلف اومد، اونو بررسی می کنه و اگه معقول بود، آگهی رو حذف می کنه.

شما در نظر بگیرید یه کاربر در سایت شما عضو بشه و بیاد به صورت خودسر آگهی ها رو از روزنامه وارد سایت کنه، اونوقت تقصیر مدیر سایت چیه!؟

سایت شما هم مثل همین فورومه، مسئولیت مطالب نوشته شده در فوروم به عهده کاربرانه ولی اگه شکایت به دست مدیر سایت رسید، شکایت رو بررسی می کنه و کاربر خاطی رو جریمه می کنه و درصورت لزوم مطلب رو حذف می کنه.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
... و تو دلم میگفتم چرا پس وب مستر های ما برنامه نویس های ما برای
مردم خودشون همچین ظرافتی رو بخرج نمیدن چرا هر شغلی آنلاینی رو که میخوان راه بندازن دنبال سولوشن های آمادن ...

"متاسفم که اینا رو میگم..."

دلیلش واضح است: در اینجا کسی تفاوت کار خوب و بد رو متوجه نمیشه. شما همین سایتی رو که طراحی کردی برو پیش چهارتا بنگاه دار(به کمک تبلت) بهشون معرفی کن. نهایتش بهت میگن "باشه-خبرت می کنیم!"
در اینجا کاربران اینترنت دنبال "خدمات رایگان" هستند. طرف اومده اسکریپت فارسی کرده، بعدش گفته برای فلان پلاگینش اینقدر پول باید بدید، برید بخونید همه بهش ناسزا گفتن! که چرا داری پول می گیری! شما هم اگه چهارتا پروژه انجام بدی و کسی قدرش رو ندونه و درنهایت براتون توجیه اقتصادی نداشته باشه، مجبوری به استفاده از کدهای آماده و... رو بیاری.
یه اسکریپت می نویسی به یه نفر می فروشی، فردا صبحش می بینی همون اسکریپت رو دارن در فوروم ها به قیمت 12هزار تومان می فروشن! دفعه بعد شما هم مجبوری به صورت "بزن در رویی" کار کنی و یه چیز رو سرهم ببندی که اگه فردا به رایگان در نت پخش شد، نگی حیف وقتم!

otexir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
اگه میخواید آگهی ها رو از روزنامه وارد کنید و مشکل قانونیش کمتر باشه، به نظر من نیازی به sms و تماس گرفتن نیست. اینجوری طرف بیشتر تحریک میشه که نکنه خبری هست! و دارن از جنس اون درآمد بالایی به جیب میزنن و...

از نظر من زیر هر آگهی دکمه "درخواست حذف آگهی/گزارش تخلف" قرار بدید، کفایت می کنه.

بعدش "به نظر من" اگه قراره کسی از سایت شکایت کنه، مدیر سایت پس از بررسی شکایت، میاد اون مطلب خلاف رو حذف می کنه. همین! چون محتوای سایت شما و آگهی ها توسط کاربران وارد سایت میشه و مدیر سایت مسئولیت مستقیمی در قبال آگهی های وارد شده نداره (این موضوع باید صراحتاً در قوانین سایت و یا فوتر سایت درج بشه)، فقط اگه گزارش تخلف اومد، اونو بررسی می کنه و اگه معقول بود، آگهی رو حذف می کنه.

شما در نظر بگیرید یه کاربر در سایت شما عضو بشه و بیاد به صورت خودسر آگهی ها رو از روزنامه وارد سایت کنه، اونوقت تقصیر مدیر سایت چیه!؟

سایت شما هم مثل همین فورومه، مسئولیت مطالب نوشته شده در فوروم به عهده کاربرانه ولی اگه شکایت به دست مدیر سایت رسید، شکایت رو بررسی می کنه و کاربر خاطی رو جریمه می کنه و درصورت لزوم مطلب رو حذف می کنه.
نظرتون خوبه ولی میدونید چیه من آدمی نیستم که از حقوق دیگران سو استفاده کنم مثلا حاضرم 10 تا سایت بهتون معرفی کنم که ور داشتن کرولر نوشتن میفته تو یکی از سایتهای معروف که اسمشو نمیگم هر چی آگهی داره رو ور میداره پست میکنه بخدا ماهم بلدیم ولی این کار کثیفه تو ذات منم نیست وگرنه کرولر نوشتن که دیگه کار همست حرف شما هم درسته در صورتی که خوده مدیر سایت این قصد رو نداشته باشه من به عنوان مدیر سایت نمیتونم مطلبی رو ثبت بکنم بعد شکایت واسش بزارم باید یه راه درست درمون پیدا کنم راهی که مستقیما با طرف ارتباط برقرار کنم اجازه ی این کارو ازش بگیرم ولی بازم ممنون از اینکه وقت میزارید منو راهنمایی میکنید عالیه
"متاسفم که اینا رو میگم..."

دلیلش واضح است: در اینجا کسی تفاوت کار خوب و بد رو متوجه نمیشه. شما همین سایتی رو که طراحی کردی برو پیش چهارتا بنگاه دار(به کمک تبلت) بهشون معرفی کن. نهایتش بهت میگن "باشه-خبرت می کنیم!"
در اینجا کاربران اینترنت دنبال "خدمات رایگان" هستند. طرف اومده اسکریپت فارسی کرده، بعدش گفته برای فلان پلاگینش اینقدر پول باید بدید، برید بخونید همه بهش ناسزا گفتن! که چرا داری پول می گیری! شما هم اگه چهارتا پروژه انجام بدی و کسی قدرش رو ندونه و درنهایت براتون توجیه اقتصادی نداشته باشه، مجبوری به استفاده از کدهای آماده و... رو بیاری.
یه اسکریپت می نویسی به یه نفر می فروشی، فردا صبحش می بینی همون اسکریپت رو دارن در فوروم ها به قیمت 12هزار تومان می فروشن! دفعه بعد شما هم مجبوری به صورت "بزن در رویی" کار کنی و یه چیز رو سرهم ببندی که اگه فردا به رایگان در نت پخش شد، نگی حیف وقتم!
درکت میکنم دوست عزیز حالا باز الان خوب شده یه ذره مردم پول میدن بابت یه سری سرویس ها بابا بخدا یه سری امکانات پیش پا افتاده میزارن جلوت تو یه دونه از این سرویس ابری ها بود مثلا رم وی امت رو از 512 میخواست بکنه 1 گیگ 30 دلار میکشید کسیم نمیگفت چه خبره چون قدر سرویس رو میدونستن و من بابتش واقعا پول دادم چون زحمتشون رو میفهمیدم کاری هم که ارایه میدادن عالی بود اگر گیفت کارتم لو نمیرفت بازم تمدید میکردم یا اکانت گیت هاب یا آی دی ای مورد علاقم ولی اینجا متاسفانه به قول شما قدر زحمت دونسته نمیشه تمام پروژه ها مافیایی تمام پروژه های کشوری به یه سری از شرکتهای خاص با لابی داده میشه برای مثال میگم همین سیستم دانشگاه آزاد برای انتخاب واحد ASP سه هزار سال پیش فکر کنم راحت میشه کلا سیستم آورد پایین هک کرد و ... نه یو ای داره نه بیزنس مدل درست حسابی داره نه پیمنت درست حسابی داره هههههههیچی. اینجا باند بازی تو همه مشاغال بیداد میکنه واقعا درکت میکنم که میگی آدم سر هم میکنه که بعدا حسرتشو نخوره واقعا درکش کردم ...

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
نظرتون خوبه ولی میدونید چیه من آدمی نیستم که از حقوق دیگران سو استفاده کنم مثلا حاضرم 10 تا سایت بهتون معرفی کنم که ور داشتن کرولر نوشتن میفته تو یکی از سایتهای معروف که اسمشو نمیگم هر چی آگهی داره رو ور میداره پست میکنه بخدا ماهم بلدیم ولی این کار کثیفه تو ذات منم نیست وگرنه کرولر نوشتن که دیگه کار همست حرف شما هم درسته در صورتی که خوده مدیر سایت این قصد رو نداشته باشه من به عنوان مدیر سایت نمیتونم مطلبی رو ثبت بکنم بعد شکایت واسش بزارم باید یه راه درست درمون پیدا کنم راهی که مستقیما با طرف ارتباط برقرار کنم اجازه ی این کارو ازش بگیرم ولی بازم ممنون از اینکه وقت میزارید منو راهنمایی میکنید عالیه
صحبتتون کاملا صحیح است. منم خودم باشم، این کار رو نمی کنم ولی اگه سایتتون آگهی زیادی نداشته باشه، پیشرفت چشمگیری نمی کنه و زحمات شما اونجور که باید نتیجه نمیده. برای شروع کار باید به طریقی آگهی در اون ثبت بشه. حتی شده آگهی تاریخ گذشته بدون درج مشخصات "تلفن و موبایل و..." در سایت وارد کنید تا سایت جون بگیره! من حیفم میاد سایت با این طراحی خوب دیده نشه.
ضمناً به عنوان تجربه بهتون میگم: "تماس مستقیم گرفتن با آگهی دهنده از طرف سایت شما (حالا با sms یا تماس تلفنی)" در این مرحله از وضعیت سایت شما، اشتباه بزرگی است و براتون دردسر درست میشه. طرف فکر می کنه خبریه و اون افرادی که باهشون تماس گرفتید روی سایتتون حساس میشن!

Last edited:

otexir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
@webs درست میگید حتما یه راهی پیدا میکنم نمیزارم سایت رو هوا بمونه بازهم از لطف و راهنمایی شما ممنون کمک بزرگی کردین.

PaPaTi

Registered User
لایک‌ها
91
یه چیز دیگه
تو این صفحه فقط عکس ها قابل کلیک هستن : http://otex.ir/ad/view
اگه تایتل ها هم قابل کلیک بشن خیلی عالیه،چون کاربر معمولا رو تایتل کلیک میکنن
و اینکه توضیحات آگهی من رو نگاه کنید،4-5 تا خط پشت سر هم تو یه خط اومدن،این راهی نداره که درست بشه؟

بالا