• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اتکس | مدرنترین و سریعترین سایت خرید ، فروش و معاوضه خودرو در ایران بدون اغراق | otex.ir

نظرتون ؟

• عالی بود

Votes: 2 100.0%
  • خوبه دمتون گرم

Votes: 0 0.0%
  • هی بد نبود

• خوشم نیومد

• افتضاح

• Total voters
    2

otexir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
سلام دوست من خوشحالم که افتخار داشتم اولین آگهی ثبت شدم توسط بچه های این فروم باشه
نکته ی اول عالی تو لیست کارهام گذاشتم برای انجام
دوم نه متاسفانه اینجا فقط مقداری از توضیحات به کاربرامون نشون میدیم طرف میتونه هر چی خواست تو چند خط اول برای جذب مشتریش وارد کنه اگر میخواستیم چند خطیش کنیم نظم صفحه بهم میریخت ولی تو صفحه ی خود اگهی کاملا با هر فرمتی تایپ کنید با همون فرمت نمایش داده میشه این استانداردی که پیاده کردیم.
دوست دارم تجربه کاربریتون رو بدونم راضی بودید کدوم مراحل ثبت براتون سخت بود ؟

PaPaTi

Registered User
لایک‌ها
91
والا ثبت آگهی توی سیستم خیلی راحت بود،فعلا چیز خاصی به ذهنم نمیرسه که بگم...

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
دوم نه متاسفانه اینجا فقط مقداری از توضیحات به کاربرامون نشون میدیم طرف میتونه هر چی خواست تو چند خط اول برای جذب مشتریش وارد کنه اگر میخواستیم چند خطیش کنیم نظم صفحه بهم میریخت ولی تو صفحه ی خود اگهی کاملا با هر فرمتی تایپ کنید با همون فرمت نمایش داده میشه این استانداردی که پیاده کردیم.
بله در صفحه خود آگهی متون در چند خط وارد شدن. شیوه کار شما درسته. چون ممکنه یوزر مطالبش رو با فرمت خاصی وارد کنه واونوقت صفحه اول سایت به هم ریخته بشه.

otexir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
@webs عزیز مشکلی که موقع انتخاب رنگ گفته بودید حل شد ممنون از تذکر بجاتون دوست دارم هر مشکلی یا پیشنهادی دارید مطرح کنید.

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
حاجی برنامه نویسی وب رو چطور یاد گرفتی؟

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
به نظر من باید روی سئوش بدی کار کنن که بتونی با باما و اینجور سایت ها رقابت کنی
الا اسم هر ماشینی رو مینویسی تو گوگل لینک باما صفحه ی اول هست
سرعت ایندکسش هم فوق العاده بالاست
به نظر من باما بیشتر از 80 درصد مشتری هاش رو از گوگل پیدا کرده

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
@webs عزیز مشکلی که موقع انتخاب رنگ گفته بودید حل شد ممنون از تذکر بجاتون دوست دارم هر مشکلی یا پیشنهادی دارید مطرح کنید.
بررسی کردم، دیدم بله درست شده بود.
با تشکر.

otexir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
حاجی برنامه نویسی وب رو چطور یاد گرفتی؟
سلام دوست من، من خیلی وقت برنامه نویسی میکنم شاید 10-12سال اینا برنامه نویس وب هم پکیجی از چند تا زبان برنامه نویسی هست و یه مقداری هم ذوق وگرنه چیز خاصی نداره.
سلام دوست من امثال سایت هایی مثل این سایت زیادن تو ایران.سایتهایی که تمام فیلتر های موجود رو شکوندن و و تبدیل به لینکی قابل کرول شدن کردن ایده ی خوبی برای ایندکس شدن هستش ولی کاربر پسند نیست متاسفانه کاربرانمون هم عادت کردن به این سبک فیلترینگ اساسا اینا فیلتر نییست نوعی تگ یه جورایی بازی با مفاهیم هست.ولی میدونید همه چی ایندکس شدن نیست سیو صرفا مفهوم ساده ای مثل اومدن تو صفحه اول گوگل نیست اگر اینطوری بود الان فیسبوک و توییتر و لینکداین ... جایی رو نمیتونستن واسه خودشون باز کنن گوگل الگوریتمهای خیلی پیچیده واسه رنک بندی سایتها تو جستجوهاش داره و من تا جای ممکن این الگوریتمها رو مطالعه کردم و دارم روشون کار میکنم.این سایتی که معرفی کردید به نظرم ساده و کاربردی هست ولی کاربرپسند نیست در هر صورت داره کار میکنه و موفقه ولی هدف من چیز دیگه ای بازار من افراد دیگه ای هستند ولی فرمایش شما متین هست یه طوری باید به کاربرها معرفی بشه سایت ولی باز هم ممنون از نظر لطف کردید راهنماییم کردید.

otexir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
@PaPaTi عزیز مشکلی که گفته بودین در مورد قابل کلیک بودن خوده نوشته حل شد ممنون از نظر بجاتون

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
خوب حالا میرسیم سر سئو!
سئوی سایت یه ریزه مشکل داره:

توضیحات آگهی در جاواسکریپت قرار گرفته که ممکنه گوگل توجهی زیادی بهش نکنه. باید به طریقی در کدهای html قرارش بدید.
مثال:
http://otex.ir/ad/v/uPGq/پژو-پارس-سفید-1392
(نام آگهی دهنده رو ستاره گذاشتم تا در گوگل اندیکس نشه!)
کد:
<script>var ad ={"_id":"uPGq","comments":[],"issueData":{"submit":1420582495585,"validUntil":1421878495585},"status":"VALID","userId":"****","type":"sell","item":?{"model":"پارس","brand":"پژو","insideColor":"مسی","dateType":"shamsi","transmission":"1","bodyColor":"سفید","productionDate":1392,"used":24500},"price":{"price":35000000},"specifiers":{"title":"پژو پارس سفید 1392","tagName":["پژو","پارس","سفید","1392"],"urlPostfix":"پژو-پارس-سفید-1392"},"images":{"defaultImage":"/images/no-image.jpg","path":"","images":[]},"moreDetails":{"phone":"","mobilePhone":"****","province":"****","description":"برج 12 سال 1392\nپخش  JVC\nچهار حلقه لاستیک هانکوک\nباتری اتمی\nدزدگیر\nکفپوش قالبی\nسیستم کامپیوتر و برق valeo فرانسه"},"views":{"total":124,"today":21,"lastTime":1420648423403}}
var userInfo = {"_id":"****","email":"****","info":{"firstName":"****","familyName":"*****","phone":"","mobilePhone":"****","address":"****","avatar":false},"privilege":{"showAddress":1,"showPhone":"","showMobilePhone":1,"showEmail":1}}
</script>

چند مورد دیگه هم هست که دیرتر میگم: (نحوه به روز رسانی و رمزنگاری)

Last edited:

otexir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
@webs عزیز اینا اساسا برای معرفی به گوگل تو صفحه نیستن اینها متغیرن و از طرف سرور seed میشن به یو ای که این صفحه خودش رو با این مقادیر populate کنه.
صفحه این آگهی ایندکس شده در گوگل میتونید این کیوورد جستجو کنید. فکر کنم صفحه ی اول یا دوم باشه
پزو پارس سفید 1392

در کل برای سیو یه زمان بندی بزرگ کنار گذاشتم.ممنون از نظراتتون

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
@webs عزیز اینا اساسا برای معرفی به گوگل تو صفحه نیستن اینها متغیرن و از طرف سرور seed میشن به یو ای که این صفحه خودش رو با این مقادیر populate کنه.
صفحه این آگهی ایندکس شده در گوگل میتونید این کیوورد جستجو کنید. فکر کنم صفحه ی اول یا دوم باشه
پزو پارس سفید 1392

در کل برای سیو یه زمان بندی بزرگ کنار گذاشتم.ممنون از نظراتتون

درست فرمایش می کنید، اما نتیجه گوگل به شکل زیره: قسمت توضیحات رو ببینید. اگه شما فرضاً 2000تا آگهی داشته باشید اونوقت توضیح همشون همین میشه!

====================
پژو پارس سفید 1392 - خانه
www.otex.ir/ad/v/uPGq/پژو-پارس-سفید-1392‎
اولین سایت تخصصی معاوضه خودرو ، خرید و فروش در ایران - شما میتوانید در سایت اتکس ماشین خود را برای دیگران جهت فروش یا تعویض آگهی کنید یا به بررسی ...
===================

کما اینکه الآن هم همینطور که من گفتم ایندکس شده:

پراید 131SX سفید 1391 - خانه
www.otex.ir/ad/v/LpSJ/پراید-131SX-سفید-1391‎
اولین سایت تخصصی معاوضه خودرو ، خرید و فروش در ایران - شما میتوانید در سایت اتکس ماشین خود را برای دیگران جهت فروش یا تعویض آگهی کنید یا به بررسی ...

پژو پارس سفید 1392 - خانه
www.otex.ir/ad/v/uPGq/پژو-پارس-سفید-1392‎

لامبورگینی گالاردو سفید 2005 - خانه
www.otex.ir/ad/v/D9P1/لامبورگینی-گالاردو-سفید-2005‎

کیا سراتو کوپه سفید 2011 - خانه
www.otex.ir/ad/v/XkmL/کیا-سراتو-کوپه-سفید-2011‎

آگهی تستی جهت ارایه به عموم - خانه
www.otex.ir/ad/v/DEzX/کیا-سراتو-کوپه-سفید-2014‎

نمایش اگهی
www.otex.ir/ad/v/EqgO/آئودی-100-سفید-2014‎
اولین سایت تخصصی معاوضه خودرو ، خرید و فروش در ایران - شما میتوانید در سایت اتکس ماشین خود را برای دیگران

otexir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
درست میگید باید یه وقتی واسه توضیحات بزارم ممنون اتفاقا قرار بود یه حرکت سمنتیک بزنم واسه این قسمت چه بهتر شد که گفتید میزارم تو لیست کارهام خیلی ممنون راهنماییاتون فوق العادست

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
خوب حالا که میخواید این قسمت رو درست کنید، یه کار دیگه هم لطفاً انجام بدید.

در حال حاضر شماره موبایل و آدرس ایمیل آگهی دهنده به صورت معمولی در جاواسکریپت قرار داده شده و ممکنه توسط رباتها در آینده مورد سوء استفاده قرار بگیره. پس باید یا رمزنگاریش کنید یا به صورت عکس دربیارید تا توسط رباتها خونده نشه.

otexir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
سلام دوست من لطف داری عزیز برام افتخاره و دلگرمی کامنتتون رو میخونم و قدرت بیشتری به من میده برای ادامه کار مرسی از لطف فراوان

بابای آیدین

Registered User
لایک‌ها
1,348
سلام دوست من لطف داری عزیز برام افتخاره و دلگرمی کامنتتون رو میخونم و قدرت بیشتری به من میده برای ادامه کار مرسی از لطف فراوان

برادر گلم من توی زندگیم خیلی سختی کشیدم و وقتی میگی پول تاکسی ندارم با وجود زندگی متاهلی منو میبری به زمانی که مدت ها در حصار بی کسی بودم و برای رفع دلتنگی حتی پول یه کرایه تاکسی رو نداشتم که یه پارک برم. گه گاهی مثل دیوانه ها از گوشه خیابون راه مینداختم پیاده میرفتم یه مسیری رو
توی بازار نت ایران متاسفانه شرایطی پیش اومده که چندسال پیش نبود. بهترین ایده ها بدون وجود تبلیغات خاموش میشه مگر با داشتن شرایط معطوف به شانس.
بنده خودم تجربیات تلخی در نت داشتم که به واسطه در نظر نگرفتن بحث تبلیغات بوده. شده همه کار رو عالی بکنم ولی تبلیغات رو چندان جدی نگرفتم. که البته به خاطرنداشتن شرایط مالی خوب بوده .
الان یه سایت فیس نما اومده یک سال هم نمیشه. با یه اسکریپت کپی . تبلیغات وحشتناکی انجام داد و دیوانه وار رشد کرد و درامد عجیب هم کسب میکنه.
سایتش از نظر من هیچی نداره. ولی جزو 1000 سایت برتر جهانه به نگاه الکسا.
چند روز پیش هم هک شد.
سایت شما کارش درسته همه چیش هم خوبه. فقط بحثی که گفتم رو مدنظر داشته باش چون خیلی خوشحال میشم کسی که شرایط منو داشته حقش رو از زندگی بگیره.

otexir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
مرسی از تذکرت دوست من مطمین باش من این معادله رو حل میکنم من دوست ندارم اسم سایت یا سرویسی رو بیارم ولی واقعا درست میگید سایتهایی با رانت و مافیا میان بالا که آدم دهنش وا میمونه ولی من اگر تونستم میخوام این معادله نا برابر رو حل کنم همین که بهم کمک میکنید پیشنهاد میدید واقعا بهم کمک میکنه دستتون درد نکنه کلی روحیه گرفتم

بالا