• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اجاره اشتراکی زمین چمن مصنوعی فوتبال (فقط شیرازی ها)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ehsan640

Registered User
لایک‌ها
87

سلام

2 نفر برای شراکت در اجاره زمین چمن مصنوعی فوتبال توی شیراز نیاز هست
زمین کیفیت بسیار خوبی داره و بهترین ساعت پنجشنبه شب رزرو شده (10 تا 11:30 یا 11:30 تا 1) زیر نورافکن برگزار میشه و نور بسیار مناسبی داره
ابعاد زمین برای بازی 5 به 5 مناسب هست (بهترین حالتش هست)

از اونجایی که فضاهای ورزشی ، زمینهاشونو حداقل 1 ماهه اجاره میدن (پرداخت 4 جلسه بصورت یکجا) و از اونجایی که پیدا کردن 15 نفر (بهترین تعداد برای بازی به صورت 3 تیم- برنده به جا) و هماهنگ کردن این تعداد برای یک نفر کار مشکلی هست ، اینجا تاپیک زدم تا دوستانی که مایل هستن اعلام آمادگی کنن
اجاره این زمین 180.000 تومان بابت هر ماه (4 جلسه 1.5 ساعته) هست.
اگه 3 نفر اصلی باشیم ، هر نفر اصلی برای هر ماه مبلغ 60000 تومن بصورت یکجا پرداخت میکنیم (در اول ماه باید به حساب ورزشگاه واریز کنیم) که هر جلسه مقداری از اون توسط بازیکنایی که هر کدوممون میاریم و به صورت جلسه ای پول میدن برمیگرده
هر یک از 3 نفر اصلی ، هر هفته موظف هست که یه تیم 5 نفره (خودش + 4 نفر دیگه) تشکیل بده و بیاره و از هر نفر مبلغ 3000 تومن بگیره (جمعا هر جلسه 12000 تومن از اون 60.000 تومنی که اول ماه پرداخت کردن به هر کدوم از نفرات اصلی بر میگرده)

نهایتا همه بازیکن ها هر جلسه 3000 تومن هزینشون میشه . تنها تفاوت اینه که 3 نفر اصلی مبلغ رو یکجادر اول ماه پرداخت میکنن و وظیفه نظم دهی و جمع آوری تیمهاشون رو به عهده دارن.

فرصت زیادی نداریم . چون توی این فصل زمینها به سرعت اجاره داده میشن و اگه زود نجنبیم ساعتهای شب (که بهترین ساعتها هستن) برای طولانی مدت رزرو میشن

Last edited:

spania

Registered User
لایک‌ها
1

سلام

2 نفر برای شراکت در اجاره زمین چمن مصنوعی فوتبال توی شیراز نیاز هست
زمین کیفیت بسیار خوبی داره و بهترین ساعت پنجشنبه شب رزرو شده (10 تا 11:30 یا 11:30 تا 1) زیر نورافکن برگزار میشه و نور بسیار مناسبی داره
ابعاد زمین برای بازی 5 به 5 مناسب هست (بهترین حالتش هست)

از اونجایی که فضاهای ورزشی ، زمینهاشونو حداقل 1 ماهه اجاره میدن (پرداخت 4 جلسه بصورت یکجا) و از اونجایی که پیدا کردن 15 نفر (بهترین تعداد برای بازی به صورت 3 تیم- برنده به جا) و هماهنگ کردن این تعداد برای یک نفر کار مشکلی هست ، اینجا تاپیک زدم تا دوستانی که مایل هستن اعلام آمادگی کنن
اجاره این زمین 180.000 تومان بابت هر ماه (4 جلسه 1.5 ساعته) هست.
اگه 3 نفر اصلی باشیم ، هر نفر اصلی برای هر ماه مبلغ 60000 تومن بصورت یکجا پرداخت میکنیم (در اول ماه باید به حساب ورزشگاه واریز کنیم) که هر جلسه مقداری از اون توسط بازیکنایی که هر کدوممون میاریم و به صورت جلسه ای پول میدن برمیگرده
هر یک از 3 نفر اصلی ، هر هفته موظف هست که یه تیم 5 نفره (خودش + 4 نفر دیگه) تشکیل بده و بیاره و از هر نفر مبلغ 3000 تومن بگیره (جمعا هر جلسه 12000 تومن از اون 60.000 تومنی که اول ماه پرداخت کردن به هر کدوم از نفرات اصلی بر میگرده)

نهایتا همه بازیکن ها هر جلسه 3000 تومن هزینشون میشه . تنها تفاوت اینه که 3 نفر اصلی مبلغ رو یکجادر اول ماه پرداخت میکنن و وظیفه نظم دهی و جمع آوری تیمهاشون رو به عهده دارن.

فرصت زیادی نداریم . چون توی این فصل زمینها به سرعت اجاره داده میشن و اگه زود نجنبیم ساعتهای شب (که بهترین ساعتها هستن) برای طولانی مدت رزرو میشن

سلام
کدوم محدوده شهره جائی خوبی باشه 2تا تیمش رو ما کلا هزینش رو میدیم

ehsan640

Registered User
لایک‌ها
87
سلام
کدوم محدوده شهره جائی خوبی باشه 2تا تیمش رو ما کلا هزینش رو میدیم

مرسی از شما
زمین مربوط به ورزشگاه پوریای ولی هست
نزدیک فلکه خاتون هست

مسیرش تا منزل من و دوستای دیگه هم دوره نسبتا
ولی تنها زمینی بود که ساعت خوبش خالی بود و ما رزرو کردیم

البته حافظیه هم یه سانس خالی داره
و ارزونتر هم هست (جلسه ای 35 تومن)
ولی مشکل مالی ایجاد میکنه چون باید هزینه 6 ماه رو یکجا پرداخت کنیم

اگه شما بخواین ، من میتونم یه تیم 5 نفره آماده کنم و هزینه 6 ماه حافظیه رو هم بدیم
شما هم اگه بتونین 1 یا 2 تیم آماده کنین ، میتونیم حافظیه رو بگیریم که محلش از همه نقاط شهر در دسترس تر هست

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
حافظیه که پیش خونه خودتونه :دی
یکی شماره کارتت پی ام کن با اون مبلغه تا یادمون نرفته
یکی دیگه اینکه توپ جمع کن خواستی من هستم ;)

spania

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی از شما
زمین مربوط به ورزشگاه پوریای ولی هست
نزدیک فلکه خاتون هست

مسیرش تا منزل من و دوستای دیگه هم دوره نسبتا
ولی تنها زمینی بود که ساعت خوبش خالی بود و ما رزرو کردیم

البته حافظیه هم یه سانس خالی داره
و ارزونتر هم هست (جلسه ای 35 تومن)
ولی مشکل مالی ایجاد میکنه چون باید هزینه 6 ماه رو یکجا پرداخت کنیم

اگه شما بخواین ، من میتونم یه تیم 5 نفره آماده کنم و هزینه 6 ماه حافظیه رو هم بدیم
شما هم اگه بتونین 1 یا 2 تیم آماده کنین ، میتونیم حافظیه رو بگیریم که محلش از همه نقاط شهر در دسترس تر هست

ساعات خالی حافظیه کی خالیه
اصلا آقا اگه ممکنه شماره تماست پ.خ کن تا باهم کپ بزنیم اینطور بهتره

ehsan640

Registered User
لایک‌ها
87
کسی نبود ؟
زمین رو اجاره کردیم
واسه امشب یه تیم 5 نفره کم داریم

رایگان هست (وجه مربوط به این جلسه پرداخت شده). اگه کسی دوست داره اطلاع بده تا هماهنگ کنیم (ساعت 22 تا 23:30)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا