داداش میگی سوییت ... سوئیت به یه اتاق میگن که حالا حموم و آشپزخونه هم داره کلش هم 35 متر میشه با این امکاناتو شرایط که گفتی از شبی 80.....
البته این سوئیت در روز های معمولی شبی 35 الی 40 میباشد
سلام داشیسلام داداش گلم. سوییت واسه رشت هم داری؟
عزیز یه 45 متری حموم و اشپز خونه واسه 5 نفر داری تا شبی 50 60 تومن با همون امکانات 10 روز شاید از 5 ام تا 12 ام
حالا از سوییت بزگتر 2.3خوابه چه حول هوشه؟؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
بسته به تعدادتون و هفته اول یا دوم عید دارید میاید قیمت ها متفاوته !آقا سلام... من با خانواده بخوام بیام و ۱ ویلای حد اقل ۳ خوابه و امکانات توپول بخوام چی میشه داستانش برای عید؟
7 نفر...هفته دوم.6.7 فروردین میشه.خوب و امکانات خوببسته به تعدادتون و هفته اول یا دوم عید دارید میاید قیمت ها متفاوته !
عزیز پس همون انزلی رو اوکی میکنیم. یه خوابه میخوام واسه بعد از عید. از 15 فروردین تا 20 فروردین.سلام داشی
نه فقط انزلی دارم
عزیز پس همون انزلی رو اوکی میکنیم. یه خوابه میخوام واسه بعد از عید. از 15 فروردین تا 20 فروردین.
قیمتش شبی چنده؟ چون بعد از عیده قیمتش مثل روزهای معمولی هست دیگه، درسته؟
تو ایام عید با این قیمت یه همچین چیزی ندارم !
دو نفریمقیمتش تقریبا میشه مثل روزای معمولی فقط چند نفرید ؟
امکانات سوعیت همه اینایی که گفتی رو داره قیمتشم اون موقع حدود 40 هزار تومن هستش ! شماره هم پ.خ کردمدو نفریم
امکانات سوییت چطوره عزیز؟ ماهواره، مبل، سرویس بهداشتی و حموم تمیز، آب گرم، بخاری و .....؟
عزیز شماره تماس و اسم شریفتون رو پ.خ کنید.
پس ارزون ترین خونه با شرایط بالا تو اون تاریخ چنده ؟
یه سوال دیگه تو نور و محمود اباد چی ویلا قیمت کمتره بیشتره ؟؟؟
ممنون عزیز باهات هماهنگ میکنمامکانات سوعیت همه اینایی که گفتی رو داره قیمتشم اون موقع حدود 40 هزار تومن هستش ! شماره هم پ.خ کردم