• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

احراز هویت غیرحضوری

شیثمته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستانی که انجام دادن راهنمایی بفرمایید چجوریه ؟!

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
اگه منظورت احراز هویت سجام هستش که می تونی یکی از سایت ها و شرکت هایی که تو سایت اصلیش گفته رو انتخاب کنی و مراحل رو طی کنی
من اپلیکیشن سیگنال رو انتخاب و نصب کردم ، همه مراحلش فکر نکنم بیشتر از 5 دقیقه زمان ببره ، احراز هویت همون لحظه کارش تموم میشه و باید منتظر اس ام اس نهایی باشی
معمولا یا همون روز یا فرداش کد بورسیت رو می فرستن

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
اگر احزار هویت سجام رو غیر حضوری انجام دادید، حتما باید احراز هویت کارگزاری هم انجام بدید که اون حضوری نیست و باید حتما به مراکزی که در سایت کارگزار معرفی شده مراجعه کنید
این دو تا رو با هم اشتباه نگیرید، درواقع سیگنال فقط برای احراز هویت غیر حضوری سجامه
البته یک سری کارگزاری هستند که غیر حضوری هم احراز هویتتون رو انجام میدن اما کارگزاری هایی مثه مفید و آگاه باید حضوری انجام بدید.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
امروز واسه یکی از دوستان احراز هویت غیر حضوری از طریق بانک مهر انجام دادم . مراحل احراز هویت نهایت 5 دقیقه و نتیجه احراز هویت هم حدودا 2.5 ساعت طول کشید

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
امروز واسه یکی از دوستان احراز هویت غیر حضوری از طریق بانک مهر انجام دادم . مراحل احراز هویت نهایت 5 دقیقه و نتیجه احراز هویت هم حدودا 2.5 ساعت طول کشید
سجام رو میگید یا خوده کارگزاری احراز هویت غیر حضوری انجام دادید؟
لینکش رو هم بزارید لطفا

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
سجام رو میگید یا خوده کارگزاری احراز هویت غیر حضوری انجام دادید؟
لینکش رو هم بزارید لطفا

احراز هویت سجام

تا الان کارگزاری ندیدم که برای سامانه معاملات برخط احراز هویت غیر حضوری داشته باشه . اکثرا مینویسن غیر حضوری ولی آخر کار شما رو حواله میکنن به دفاتر پیشخوان دولت :D

شیثمته

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ممنون از همه
دوستان من احراز هویت سجامو انجام دادم و امروز کدش برام اومد
برای کارگزاری مفید هم پیش ثبتنام کردم ولی شماره پیگیری نیامد برام ...

بالا