• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار موبایل ها

Pr0m3en

Registered User
تاریخ عضویت
14 فوریه 2016
نوشته‌ها
874
لایک‌ها
324
سن
34
شیائومی به زودی پردازنده مخصوص موبایل خود را با نام Rifle معرفی خواهد کرد

دیگر کسی نیست که در دنیای موبایل شرکت شیائومی را نشاند. شرکتی که قدم های خود را بسیار فراتر از تولید گوشی و تبلت نهاده است و حتی در سبد محصولات این شرکت تلویزیون، پاوربانک و بسیاری وسایل دیگر را می‌توانیم ببینیم. اما اگر به شما بگوییم که این شرکت به زودی از پردازنده های موبایل خود نیز رونمایی می‌کند چه می‌گویید؟ بله، شیائومی تصمیم دارد در ماه می سال جاری میلادی، اولین پردازنده های موبایل خود با نام Rifle را رسماً معرفی کرده و مورد استفاده قرار دهد.

mi-conf.jpg


برخلاف خبرهای قبلی در مورد شرکت های مختلف، تولید پردازنده توسط شیائومی یک شایعه نیست و حتماً به حقیقت خواهد پیوست. این خبر وسیله یکی از شرکای تجاری شیائومی که وظیفه تأمین قطعات برای این شرکت را دارد در اختیار روزنامه Korea Times قرار داده شده است و در آن مشخص شده است که شیائومی به احتمال زیاد تا یک ماه آینده، اولین پردازنده های موبایل خود را رسماً معرفی خواهد کرد.

در مورد Rifle باید به شما دوستان بگوییم که برنامه ای برای ارائه ی حداکثر قدرت توسط این پردازنده پیش بینی نشده است و برای مثال Rifle قدرتی در حد و اندازه های پردازنده اختصاصی Exynos 8890 سامسونگ که در گلکسی اس 7/ اس 7 اج استفاده می‌شود نخواهد داشت و برخلاف آن این چیپست بازار میان رده و قدرت متناسب با آنها را هدف گرفته است. در ادامه مطلبی که روزنامه کره ای در وبسایت خود منتشر کرده است بر اساس یک تحلیل از بازار موبایل، وضعیت استقبال کاربران از دنیای موبایل به این نحو است که در سالهای آینده بیشتر به سمت اسمارت فون های با قیمت اقتصادی تر و میان رده خواهد رفت که تناسبی متعادل را در قدرت نرم افزاری و سخت افزاری خواهند داشت و این بازار می‌تواند برای همه شرکت های فعال در این حوزه اهمیت بسیار بیشتری به نسبت قبل داشته باشد؛ چیزی که در ماه های اخیر بسیار بیشتر از قبل دیده شده و تعداد گوشی های میان رده معرفی شده توسط شرکت های مختلف به صورت جهانی و منطقه ای هم این مورد را تصدیق می‌کند.

بازار پردازنده های با قدرت بسیار بالا، رو به کاهش است

این انتقال موج درخواست های کاربران نیازمند پردازنده های موبایل با قیمت پایین خواهد داشت که در طی سالیان اخیر بر قدرت پردازشی آنها افزوده شده است و از گوشه و کنار خبر می‌رسد که شرکت های بسیار زیادی مانند Lenovo، ZTE و LG نیز شانه به شانه شیائومی در حال فراهم آوردن تدارکاتی برای ساخت پردازنده های ARM هستند که در رنج پایین قیمت ها عرضه کنند و نیازهای خود برای این بازار را با قیمت های پایین تر از قبل رفع نمایند.

شیائومی علاوه بر فروش پردازنده های آتی خود که آنها را در موبایل ها، تبلت ها و تلویزیون های هوشمند آینده خود استفاده خواهد کرد برنامه خود را بر این قرار دهد که قیمت حال حاضر محصولات خود را از قیمت های جاری باز هم کمتر کند و وابستگی خود به شرکت های بزرگ تولید کننده پردازنده ها و چیپست ها نظیر کوالکام و مدیاتک را کاهش دهد و شاهد این باشیم که این شرکت هم مانند اپل و سامسونگ و هواوی به جرگه شرکت هایی بپیوندد که مغز پردازشی دستگاه خود را هم خودش می‌سازد.
منبع : شهرسخت افزار
 

Pr0m3en

Registered User
تاریخ عضویت
14 فوریه 2016
نوشته‌ها
874
لایک‌ها
324
سن
34
وظیفه تولید نسل بعدی گوشی های نکسوس بر عهده HTC خواهد بود

چند ماه قبل بود که اخبار مختلفی از عرضه دو گوشی نکسوس در سال 2016 منتشر شد. بنا به گفته ها این بار کمپانی HTC است که قرار است وظیفه تولید هر دو گوشی نکسوس را بر عهده گیرد. اکنون پس از مدتی، اطلاعات بیشتری راجع به این گوشی ها منتشر شده است.

gsmarena_nexus.jpg


بر طبق آخرین اظهار نظر evleaks@، که همواره می توان به عنوان منبعی معتبر از آن یاد کرد، HTC قرار است دو گوشی نکسوس با سیستم عامل اندروید N و نام های M1 و S1 را به زودی معرفی کند.

Capture.JPG


برخی منابع از نمایشگرهای 5 و 5.5 اینچی این گوشی ها خبر داده اند. در واقع اطلاعات بیشتری در این باره وجود ندارد و باید منتظر باشیم تا جزئیات بیشتری از گوشی های نکسوس که همواره مورد توجه بسیاری قرار گرفته اند، منتشر و تأیید شوند.
منبع : شهرسخت افزار

 

Pr0m3en

Registered User
تاریخ عضویت
14 فوریه 2016
نوشته‌ها
874
لایک‌ها
324
سن
34
Zenfone 3 دهم خرداد معرفی خواهد شد



احتمالا کمپانی ایسوس هم خودش را در بین بزرگان تلفن های هوشمند نمی داند و به همین دلیل معمولا حواشی خاصی پیرامون معرفی گوشی های جدید این شرکت به وجود نمی آید. به همین دلیل هم کمتر دیده شده که کاربران از گوشی های جدید ایسوس ذوق زده شوند. با این حال خبر می رسد که نسل بعدی گوشی های Zenfone پس از گذشت تقریبا یک سال از معرفی Zenfone 2 به زودی رونمایی خواهند شد.

همان طور که احتمالا پیش بینی کرده اید تلفن هوشمند مورد نظر Zenfone 3 نام دارد و بر اساس جدیدترین اخبار قرار است در تاریخ 30 می (10 خرداد ماه) به صورت رسمی معرفی شود. این مراسم در چهارچوب زمانی نمایشگاه کامپیوتکس 2016 برگزار خواهد شد و به این ترتیب احتمالا ایسوس تنها شرکتی در این مراسم است که یک گوشی هوشمند در صف ارائه دارد. گفته می شود که دو مدل Zenfone 3 و Zenfone 3 Delux در دست تولید توسط ایسوس هستند که به ترتیب دارای نمایشگرهای 5.5 و 5.9 اینچی، سنسور اثر انگشت، 3 گیگابایت حافظه RAM، پورت USB-C، نسخه ششم سیستم عامل اندروید، دوربین جلو با فلش LED که البته دقت آن مشخص نیست و احتمالا نسخه هایی دارای پردازنده های کمپانی های اینتل و کوالکام می باشند که مشابه استراتژی سال گذشته این شرکت برای عرضه Zenfone 2 بوده است.
منبع : سخت افزارمگزین.
 

Pr0m3en

Registered User
تاریخ عضویت
14 فوریه 2016
نوشته‌ها
874
لایک‌ها
324
سن
34
اپل و AT&T به زودی پای میز محاکمه خواهند رفت



این روزها کمتر کمپانی بزرگی را در دنیای فناوری میبینیم که پایش به نزاع پتنت ها کشیده نشده باشد. از دادگاه های سریالی سامسونگ و اپل که گذشتیم این جدال ها به کمپانی های دیگر هم رخنه کرد. مدتی است اپل که خود یکی از آغازگران بازی پتنت ها بود با چالشی جدی روبرو شده است. اگر خاطرتان باشد در ماه فوریه خبری مبنی بر ادعای Immersion در مورد نقض پتنت های این کمپانی از سوی اپل منتشر کردیم و Immersion رسما از اپل به دلیل استفاده ی غیر مجاز از پتنت های این کمپانی که به فناوری 3D Touch مربوط است شکایت به عمل آورده بود. حال این کمپانی تغییراتی در دادخواست خود به دادگاه ایجاد کرده که در طی آن اوپراتور بزرگ AT&T نیز مورد اتهام قرار گرفته است.



همان طور که گفته شد اپل در ماه فوریه به دلیل تخطی و تخلف در پتنت هایی که مربوط به بازخورد های لمسی میشود مورد شکایت قرار گرفت و آن سوی این دادخواهی کمپانی به نام Immersion قرار دارد که در زمینه ی بازخورد های لمسی و فناوری لمسی مدت زیادی است که فعالیت میکند. این کمپانی ادعا کرده است که تعدادی از پتنت های آنها توسط اپل به صورت غیر قانونی استفاده شده است و اپل از این پتنت ها در محصولاتی از جمله آیفون 6، آیفون 6 پلاس، آیفون 6اس، آیفون 6اس پلاس و اپل واچ استفاده کرده است. پتنت هایی که گفته میشود اپل در آنها تخطی کرده است، پتنت ایالات متحده شماره ی 8.619.051 که سیستم بازخورد لمسی با اثرات ذخیره شده را شامل میشود و پتنت ایالات متحده شماره ی 8.773.356 که در مورد روش ها و دستگاه های برای پیشرفت حس لامسه است.

روز گذشته Immersion تغییراتی در داخواست ادعای خود که مربوط به تخلف اپل در استفاده از پتنت این کمپانی که در مورد ویژگی Force Touch است اعمال کرد که توسط گوشی های آیفون 6اس و آیفون6اس پلاس صورت گرفته است. این پتنت شامل پتنت ایالات متحده شماره ی 8.659.571 که عنوان این پتنت شیوه ی تعاملی برای تقسیم بازخورد ها بر روی دستگاه های قابل حمل است.

اما این تنها تغییر دادخواست Immersion نبوده و این کمپانی با برخی در تغییرات AT&T را هم وارد این ماجرا کرده است. این اوپراتور دومین اوپراتور بزرگ ایالات متحده محسوب میشود که نقش مهمی در فروش آیفون ها به همراه اپل واچ داشته است و اکنون به عنوان یک مدعی علیه دیگر در این پرونده اضافه شده است. Immersion درباره ی AT&T گفته است که تخلف توسط سوء استفاده از دیگران ساده و دلگرم کننده است. نگاهی به یادداشت گروه قانونی Immersion بیاندازیم: انحصاریت اوپراتور AT&T بر روی آیفون ها در سال 2010 به پایان رسیده است و طبق استدلال خود شما خدمات باید به ورایزون، Sprint و T-Mobile نیز ارائه شود. همچنین کمپانی در نظرات خود گفته است که تمامی اوپراتور ها و فروشگاه های خرده فروشی که در ترویج فروش آیفون 6اس و 6اس پلاس نقش داشته اند باید شامل این دادخواست شوند.

مدیر عامل Immersion در این باره گفته است : "این کمپانی و کارکنانش بیش از 20 سال در راه نوآوری و یافت راه حلی برای ساخت یک اکو سیستم برای رسیدن به یک تجربه ی واقعی از دنیای دیجیتال فعالیت کرده اند. مسئله ی لمس و بازخورد های لمسی امروزه در زندگی روزمره ی کاربران کاملا به یک امر مهم تبدیل شده است و بسیاری از مشتریان مجاز ما از نوآوری های فناوری تاچ که به دست ما ساخته شده است بهره میبرند. در حالی که ما خوشحالیم از اینکه کمپانی های دیگر ارزش بازخورد های لمسی را بر روی محصولاتشان درک میکنند اما برای مهم است که از دستاورد های خودمان در مقابل تخلف و تخطی حفاظت کنیم و سازه ها و سرمایه گذاری های خود را برای پیشبرد تجربه ی بازخورد های لمسی حفظ کنیم. ما با تمام قدرت در مقابل تخلف در افکار شخصی که تاکنون توسعه داده ایم مقابله خواهیم کرد."

در کنار این تشکیل پرونده، Immersion از هیئت منصفه درخواست کرده تا به دنبال برآورد و جبران خسارت های این کمپانی باشد. همچنین این کمپانی درخواست محرومیت فروش محصولات اپل که در آن ها از پتنت های نقض شده استفاده شده در آمریکا را نیز مطرح کرده است.

شما در مورد این پرونده چه فکری میکنید؟ آیا Immersion اپل را در دادگاه محکوم میکند و شکستی سنگین را برای این غول فناوری رقم میزند؟

منبع : سخت افزارمگزین.
 

Pr0m3en

Registered User
تاریخ عضویت
14 فوریه 2016
نوشته‌ها
874
لایک‌ها
324
سن
34
غول فنلاندی آزاد شد ، مایکروسافت برند نوکیا را به فاکس کان واگذار کرد



سپتامبر 2013 بود که کمپانی مایکروسافت اعلام کرد همتای فنلاندی خود، نوکیا را به مبلغ 5.4 میلیارد یورو تصاحب خواهدکرد تا با کمک دستاورد ها تجهیزات این کمپانی بزرگ مخابراتی، پلتفرم ویندوزفون را به عنوان رقبای اندروید و iOS روانه ی میدان کند. شروع کار مایکروسافت با ویندوزفون 8 خوب بود و این امید را در دل ها زنده کرد که همان طور که ویندوز در بخش دسکتاپ کامپیوترهای شخصی یکه تازی میکند، ویندوزفون نیز به زودی به یک پلتفرم قدرتمند در دنیای موبایل تبدیل شود. اما اشتباهات پی در پی استیو بالمر مدیر عامل وقت مایکروسافت در سیاست گذاری بخش موبایل باعث شد تا ویندوزفون روز به روز تنزل یابد و سهم خود را در بازار گوشی های هوشمند از دست دهد. پس از آن نیز تلاش های ساتیا نادلا، مدیر فعلی مایکروسافت بازخورد مثبتی نداشت و این کمپانی به طور رسمی اعلام کرد که فعلا تمرکزی بر روی بخش موبایل ندارد.



سال 2014 مایکروسافت از استفاده از برند نوکیا دست کشید و اکنون به نظر میرسد 18 ماه، زمان کافی برای مایکروسافت بوده است که برند خوش نام نوکیا را نابود کند و به زودی شما میتوانید دوباره نام نوکیا را بر روی تلفن های همراه ببینید. مایکروسافت برندی را که در زمان اوجش 300 میلیارد دلار ارزش داشت را در دو بخش به مبلغ تنها 300 میلیون دلار واگذار کرده است. برند نوکیا به کمپانی HMD واگذار شده است که این کمپانی توسط یکی از کارمندان نوکیا در فنلاند شکل گرفته است. ضمن اینکه این کمپانی در پخش و توزیع تجهیزات تولید شده توسط فاکس کان برای آیفون های اپل نیز دست دارد و به طور کلی HMD زیر شاخه ی کمپانی فاکس کان قرار میگیرد.

این معامله فقط مربوط به بخش گوشی های غیر هوشمند میشود اما HMD گفته است که در حال کار بر روی گوشی ها و تبلت های هوشمند اندرویدی با برند نوکیا است. حتی اگر کمپانی جدید قصد تولید مدل های هوشمند با برند نوکیا را داشته باشد، همواره اولین چیزی که کاربران از نام نوکیا به خاطر میآورند دوران گوشی های نوستالژیک این کمپانی فنلاندی است. مدیر ارشد HMD گفته است که "تمرکز ما کاملا بر روی ایجاد یک رنج جدیدی از گوشی های موبایل با برند نوکیا خواهد بود که ما مطمئنیم این کار با متحد شدن با مشتریان و کاربران ممکن خواهد بود. برند سازی در دنیای گوشی های موبایل به یک امر ضروری تبدیل شده است و این دلیل ما برای تصاحب برند منحصر به فرد نوکیا بود که با تجربه ی ما در فروش و بازاریابی به موفقیت دست خواهیم یافت. ما قصد داریم در حد استاندارد های جهانی فعالیت کنیم و در سریعترین زمان ممکن خواسته ی مشتریان را برآورده کنیم."

FoxConn.jpg


دست داشتن فاکس کان در این امر نیز میتواند کمک شایانی در تغییر طبع در بازار گوشی های هوشمند ایجاد کند. فاکس کان تقریبا در هر زمینه ای که مربوط به الکترونیک باشد از آیفون گرفته تا پلی استیشن 4 دست دارد اما برند این کمپانی بزرگ همیشه زیر شاخه قرار گرفته است و شما اثری از لوگوی فاکس کان بر روی یک آیپد نمیبینید. اما در سال های اخیر فاکس کان شایستگی های خود را به معرض نمایش عموم گذاشته است و این کمپانی تایوانی به توسعه ی لوازم جانبی تلفن همراه پرداخته است اما باز هم هیچ وقت به صورت مستقیم در بازار ظاهر نشده است. اما یک حقیقت فنی هنوز وجود دارد. کمپانی FIH میتواند از تمامی تجهیزاتی که از بخش موبایل نوکیا در مایکروسافت به جا مانده است استفاده کند و پس از خوابیدن گرد وخاک ها، HMD میتواند به صورت انحصاری از برند نوکیا بهره گیرد.

اما این خبر باعث میشود، فاکس کان بیش از چیزی که در این کار دست دارد مورد توجه قرار گیرد. نوکیا گفته است که این کمپانی فنلاندی و HMD برای استفاده از فناوری های هر دو شرکت به توافق رسیده اند تا با موافقت FIH برای ساخت تاسیسات همکاری کنند و برند نوکیا را مجددا وارد بازار گوشی و تبلت های هوشمند کنند. این توافق به HMD اختیار تام برای فروش، بازاریابی و و تعمیم برند نوکیا را میدهد و همچنین این کمپانی دسترسی انحصاری برای استفاده از تجهیزات مایکروسافت توسط FIH و فروش در بازار جهانی را خواهد داشت.

فروش برند نوکیا توسط مایکروسافت ممکن است جان دوباره ای را به این برند محبوب دهد و دوباره پس از یک سقوط ناخوشایند در بازار گوشی های همراه بر پا خیزد. حقیقت این است که تنها دستاورد مایکروسافت در طول این مدت این بود که برند نوکیا را کاملا از دنیای تلفن همراه محو کرد. اما در بخش تجهیزات مخابراتی هنوز غول فنلاندی بیش از 100 هزار کارمند را در اختیار دارد که در سال 2015، سود 1.5 میلیارد یورویی را برای این کمپانی به دست آوردند. باید صبر کرد و دید آیا کمپانی جدید میتواند به اندازه ی بزرگی برند نوکیا از آن استفاده کند یا خیر. نظر شما در این باره چیست؟
منبع : سخت افزارمگ
 

Pr0m3en

Registered User
تاریخ عضویت
14 فوریه 2016
نوشته‌ها
874
لایک‌ها
324
سن
34
کالبد شکافی Mi Max، غول 6.4 اینچی شیائومی



حدود یک هفته پیش شیائومی اولین فبلت هوشمند خود را معرفی و به سرعت در 10 مه آن را روانه ی بازار کرد و طبق گزارشات استقبال کاربران از این فبلت چشمگیر بوده است. در اولین فروش رعد آسای Mi Max، بیش از ده میلیون نفر برای خرید آن ثبت نام کردند که نشان از محبوبیت این دستگاه در چین دارد. حال Mi Max زیر تیغ متخصصین قرار گرفته است و میتوانیم سفری به درون فبلت غول پیکر شیائومی داشته باشیم. این کالبد شکافی توسط IT168 صورت گرفته است که اکثر گوشی های هوشمند معروف در چین مانند Xiaomi Mi 5 نیز توسط همین فرد کالبد شکافی شده اند.



در ابتدا نگاهی به مشخصات فنی فبلت شیائومی میاندازیم. Mi Max با یک صفحه نمایش بزرگ 6.4 اینچی با رزولوشن فول اچ دی 1080p همراه شده است و این فبلت در نسخه های مختلفی با 3/4 گیگابایت رم و حافظه ی داخلی متنوع 32/64 گیگابایتی قابل سفارش است. اما شیائومی حق انتخاب بیشتری به کاربران برای انتخاب کانفیگ مورد علاقه شان داده است به طوری که Mi Max با دو پردازنده ی مختلف اسنپدراگون 650 و اسنپدراگون 652 روانه ی بازار شده است. در پشت این دستگاه دوربین اصلی 16 مگاپیکسلی قرار گرفته است در حالی که دوربین جلوی Mi Max را یک لنز 5 مگاپیکسلی تشکیل میدهد. این فبلت اندروید 6.0 را همراه رابط MIUI 8.0 بر روی خود دارد و با یک باطری 4850 میلی آمپر ساعتی در داخل بدنه ی فلزی همراه شده است . ضخامت Mi Max نیز 7.5 میلی متر است و وزن این فبلت 203 گرم است.

MI1_Copy.jpg


مانند اکثر دیگر گوشی های هوشمند شیائومی، اجزای Mi Max هم به آسانی قابل جداسازی است. دستیابی به اجزای داخلی این فبلت وقت زیادی نمیگیرد و این بدین معناست در صورت بروز مشکل یکی از اجزا تعمیر کردن آن چندان مشکل نیست. حال به سراغ تک تک قطعات به کار رفته در فبلت شیائومی میرویم. نسخه ای که در اینجا کالبد شکافی شده است مجهز به پردازنده ی اسنپدارگون 652، 4 گیگابایت رم و 64 گیگابایت حافظه ی داخلی است.

MI2_Copy.jpg


شیائومی Mi Max از هر دو سیم کارت میکرو و نانو پشتیبانی میکند و توانایی ارتقای حافظه تا 128 گیگابایت را داراست.

MI3_Copy.jpg


در این تصویر خشاب سیم کارت شیائومی Mi Max را مشاهده میکنید.

MI4_Copy.jpg


پس از باز کردن درب پشتی Mi Max با این صحنه مواجه میشوید. در اینجا باید مواظب ماژول حسگر اثر انگشت باشد که از پشت درب فبلت به داخل برد اصلی متصل شده است.

MI5_Copy.jpg


در اینجا ماژول شناسایی اثر انگشت Mi Max را میبینید که توسط O-Film Tech ساخته شده است.

MI6_Copy.jpg


وقتی شما پوشش پشتی فبلت را کنار زدید میتوانید به اجزای داخلی دسترسی پیدا کنید.

MI7_Copy.jpg


برد اصلی توسط یک محافظ فلزی پوشش داده شده است. برای باز کردن این محافظ باید تمامی پیچ های آن را باز کنید. بر روی یکی از پیچ ها برچسب شیائومی قرار دارد و در صورت آسیب وارد شدن به این برچسب، فبلت از گارانتی ساقط میشود.

MI8_Copy.jpg


و در تصویر زیر محافظ فلزی را مشاهده میکنید که باز و کنار گذاشته شده است.

MI9_Copy.jpg


حال نوبت به پیچهای اتاق صدا در پائین دستگاه میرسد که باید آنها را باز کنید. تک پیچ برد PCB را نیز باز کنید و برد PCB و ویبراتور را از دستگاه جدا کنید.

MI10_Copy.jpg


برد PCB با خروجی سیگنال آنتن، میکروفون و درگاه میکرو یو اس بی یکپارچه شده است. احتمالا شیائومی برای کاهش هزینه از درگاه یو اس بی Type-C استفاده نکرده است.

MI11_Copy.jpg


چیپ های اصلی بر روی برد اصلی متمرکز شده اند و به دلیل استفاده از چیپست اسنپدراگون 652، یکپارچگی بیشتری مشاهده میشود. برد اصلی Mi Max بسیار مرتب به نظر میرسد. در تصویر زیر یک جای خالی جوش داده شده مشخص شده است که احتمالا جایگاه چیپ NFC است.

MI12_Copy.jpg


بخش دوربین همان طور که گفته شد از یک لنز 16 مگاپیکسلی در عقب و لنز 5 مگاپیکسلی در جلوی دستگاه با یک لنز 85 درجه تشکیل شده است. مونتاژ دوربین اصلی توسط O-Film و دوربین جلو توسط Q-Tech صورت گرفته است.

MI13_Copy.jpg


باطری این فبلت توسط دو نوار کششی بر روی بدنه قرار گرفته است در نتیجه جداسازی باطری کار بسیار آسانی است.

MI14_Copy.jpg


شیائومی Mi Max مجهز به یک باطری لیتیوم پلیمر 4850 میلی آمپر ساعتی 3.85 ولت با پارت نامبر BM49 است. عمر باطریMi Max شگفت انگیز است.

MI15_Copy.jpg


در جلوی برد اصلی یک برچسب و گریس گرافیتی قراردارد که پردازنده ی مرکزی را پوشش داده اند. در اینجا باید 4 محافظ فلزی را باز کرد.

MI16_Copy.jpg


در اینجا گردهمایی این قطعات را مشاهده میکنید:

چیپست کوالکام اسنپدراگون 652 به همراه 4 گیگابایت رم سامسونگ

64 گیگابایت حافظه ی داخلی ساخت توشیبا

چیپ مدیریت توان کوالکام PM 8004

چیپ مدیریت توان کوالکام PM8956

چیپ مدیریت توان کوالکام PM8952

چیپ Decoder صدا کوالکام WCD9326

MI17_Copy.jpg


چیپ رادیو FM، بلوتوث، وای فای کوالکام WCN36803

تقویت کننده ی وای فای SkyWorks 85709

چیپ فرکانس رادیویی کوالکام WTR2965

چیپ ورایزون RF7460

MI18_Copy.jpg


حافظه ی رم 4 گیگابایتی سامسونگ

MI19_Copy.jpg


حافظه ی داخلی 64 گیگابایتی توشیبا

MI20_Copy.jpg


امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
منبع : سخت افزار مگ
 

Pr0m3en

Registered User
تاریخ عضویت
14 فوریه 2016
نوشته‌ها
874
لایک‌ها
324
سن
34
افزایش احتمال استفاده از 6 گیگابایت RAM در گلکسی نوت 6



در حال حاضر یکی از استانداردهای تلفن های هوشمند در رده پرچم داران، استفاده این گوشی ها از 4 گیگابایت حافظه RAM است. صحبت ها و تحلیل ها درباره اینکه واقعا چه نیازی به این مقدار از حافظه برای یک تلفن همراه است قطعا به جایی نخواهند رسید و اکثریت کاربران هم تمایل دارند هر ساله شاهد ارتقای قطعات سخت افزاری به کار رفته در این گجت ها باشند و کمپانی ها هم با برآورده کردن این خواسته، هر سال اعداد و ارقام شگفت انگیزتری را وارد ادبیات تلفن های هوشمند می کنند. شاید تا یک یا دو سال آینده نسل جدید باور نکنند زمانی گوشی هایی با 512 مگابایت RAM در بازار به فروش می رسیدند و همین حالا هم بسیاری از افراد اکثر کارهای خود را با همین مشخصات سخت افزاری انجام می دهند. اما سامسونگ از آن دسته کمپانی هایی است که تمایلی به رعایت استانداردها ندارد و در عوض خودش استانداردهای جدیدی وضع می کند.

روز گذشته در همایش راهکارهای صنعت تلفن های هوشمند سامسونگ که در شنژن چین برگزار شد، این کمپانی از یک چیپ DRAM از نوع LPDDR4 و 6 گیگابایتی رونمایی کرد که با استفاده از فرآیند 10 نانومتری تولید شده است. به گفته سامسونگ استفاده از این چیپ ها باعث بهبود عملکرد دستگاه در بخش مصرف انرژی شده و به این ترتیب طول عمر باتری گوشی را به میزان قابل ملاحظه ای افزایش می دهد. اما اگر این سوال به ذهنتان رسیده که چه دستگاهی نیاز به 6 گیگابایت حافظه RAM دارد کافی است گلکسی نوت 6 را به شما یادآوری کنیم. همین حالا و با در نظر گرفتن شایعاتی که پیرامون این گوشی وجود دارد به نظر می رسد نوت 6 اولین محصول سامسونگ باشد که از چیپ های LPDDR4 شش گیگابایتی جدید استفاده می کند و به این ترتیب با توجه به نمایشگر 5.8 اینچی Super AMOLED از نوع QHD و باتری با ظرفیت 4000 میلی آمپر ساعت، می توان انتظار افزایش فاصله سطح گوشی های این سری با خانواده محصولات S سامسونگ و البته تمامی گوشی های دیگر رقبا در بازار را داشت. سال گذشته در میانه های تابستان بود که گلکسی نوت 5 رونمایی شد و اگر کره ای ها بخواهند بازه زمانی مشابهی را نیز برای معرفی گلکسی نوت 6 انتخاب کنند، باید در هفته ها و ماه های آینده در انتظار خبرهای هیجان انگیزتری برای دوست داران گوشی های سری نوت باشیم.
منبع : سخت افزار مگ
 

Pr0m3en

Registered User
تاریخ عضویت
14 فوریه 2016
نوشته‌ها
874
لایک‌ها
324
سن
34
وضعیت فروش برندهای مختلف موبایل در چارک اول سال 2016 از سوی موسسه Gartner منتشر شد

pile-of-smartphones-930x576-710x434.jpg


همواره آمار فروش و سهم بازار شرکت های مختلف فاکتور با اهمیتی برای بررسی موفقیت شرکت های مختلف در بازار بوده و هست. البته لزوما این آمار به معنی برتری 100٪ یک برند نسبت به برند دیگر نیست و باید فاکتورهای دیگری چون حاشیه سود و رضایت مشتری هم بررسی شوند. امروز و در این مطلب می خواهیم وضعیت فروش برندهای مختلف موبایل در چارک اول سال 2016 را که از سوی موسسه Gartner منتشر شده است را با هم بررسی کنیم، در ادامه با ترنجی همراه باشید.


در چارک اول سال 2016 حدود 341 میلیون دستگاه موبایل هوشمند به فروش رسیده است که این خود رشد 3.9 درصدی را به نسبت سال گذشته نشان می دهد. این در ادامه کاهش مقدار رشد فروش بازار به زیر درصدهای دو رقمی است و خود نشان از اشباع بازار دارد. اما در این بازار رو به اشباع کدام شرکت ها وضعیت بهتر و رو به رشدی دارند؟



سامسونگ همچنان در صدر فروش تلفن های همراه هوشمند ایستاده است و با وجود فروش تعداد دستگاه بیشتر اما سهم این شرکت از بازار دچار تنزل شده است. سامسونگ با فروش بیش از 81 میلیون تلفن همراه هوشمند در بازار با اختلاف مناسبی نسبت به نزدیک ترین رقیب خود ایستاده است. پس از سامسونگ شاهد افت مشخص میزان فروش و سهم اپل در بازار چارک اول سال ۲۰۱۶ هستیم. پس از برندهای مطرح جهانی سامسونگ و اپل سه برند چینی هواوی (Huawei)، اوپو (Oppo) و شیایومی (Xiaomi) ایستاده اند و جایی برای دیگر برندهای مطرح مثل مایکروسافت، سونی یا اچ تی سی و حتی الجی وجود ندارد.

در این همه این برندهای ذکر شده باید گفت اوپو (Oppo) رشد قابل توجهی داشته است که تقریبا نزدیک به سه برابر دوره مشابه تلفن همراه هوشمند فروخته است. هواوی نیز پس از اوپو رشد قابل ملاحظه ای دارد و در نهایت رشد کوچکی در میزان فروش شیایومی دیده می شود.

نظر شما درباره عملکرد برندهای مختلف در بازار تلفن های همراه هوشمند چیست؟ شاید واقعا آینده بازار موبایل در دست برندهای چینی باشد!
منبع : ترنجی
 

Pr0m3en

Registered User
تاریخ عضویت
14 فوریه 2016
نوشته‌ها
874
لایک‌ها
324
سن
34
شاید اپل در آیفون‌های 2017 به طراحی تمام شیشه‌ای روی آورد
151026-iphone-7-concept-marek-weidlich-1200x675-710x434.jpg


به نظر می‌رسد طراحی آیفون‌های اپل در مسیر تحولی اساسی قرار گرفته‌اند، اما احتمالا از تغییرات عمده در آیفون 7 خبری نیست و باید چشم به راه آیفون 8 باشیم. در کنار مواردی مانند استفاده از صفحه‌نمایش‌های OLED، صحبتهایی مطرح شده که شاید اپل قصد داشته باشد طراحی تمام فلزی را رها کرده و به طراحی شیشه‌ای روی آورد. با ترنجی در ادامه مطلب همراه باشید.

این ایده توسط تحلیلگر معروف مینگ چی کوئو مطرح شده و حالا با توجه به اظهار نظر تامین‌کنندگان سخت‌افزاری اپل در این زمینه، احتمال به واقعیت پیوستن این طرح بیشتر شده است. شرکت Catcher Technology یکی از شرکتهای تولیدکننده بدنه گوشی‌های همراه است که به اپل برای ساخت فریم‌های فلزی محصولات این شرکت کمک می‌کند. حالا آلن هارنگ یکی از مدیران Catcher درباره ایده آیفون شیشه‌ای و تاثیر آن بر تجارت این شرکت صحبت کرده است.



آلن به خبرنگاران گفته است تا آنجایی که می‌داند تنها یک مدل در سال آینده دارای طراحی شیشه‌ای خواهد بود که تایید کننده آن است که اپل قصد ندارد در تمام محصولات آینده خود از طراحی شیشه‌ای استفاده کند. قبلا نیز خبرهایی شنیده بودیم که اپل قصد دارد برخی ویژگی‌های قدیمی را به محصولات رده بالای خود بازگرداند. علی‌رغم تمام این شایعات، می‌دانیم که آیفون 7 طراحی تمام فلزی خواهد داشت، البته هارنگ اعتقاد دارد که کوچ اپل از طراحی فلزی به شیشه‌ای باعث نمی‌شود که فروش این شرکت رشد منفی زیادی داشته باشد. این فرد گفته است که ساخت شیشه روی فلز نیازمند یک فرآیند پیشرفته است و هزینه آن تفاوت چندانی با آیفون‌های تولیدشده فعلی نخواهد داشت.

البته نگرانی‌هایی درباره دوام و عمر آیفون تمام شیشه‌ای وجود دارد اما می‌توان به آن امیدوار بود. با اینکه اپل چند قدم اشتباه در طراحی محصولات سالهای گذشته‌اش برداشته، اما قطعا از این اشتباهات درس خواهد گرفت و محصولی را معرفی نخواهد کرد که به فروش آن چندان امیدوار نباشد. آیا این حرف و حدیث‌ها درست است؟ باید مدت زیادی صبر کنیم تا نتیجه را ببینیم! شما از طراحی تمام شیشه‌ای آیفون استقبال می‌کنید؟ نظر خود را با ما در میان بگذارید.
منبع : ترنجی
 

Pr0m3en

Registered User
تاریخ عضویت
14 فوریه 2016
نوشته‌ها
874
لایک‌ها
324
سن
34
نوکیا برای کاهش هزینه ها بیش از هزار کارگر خود در فنلاند را اخراج میکند



روز جمعه نوکیا، کمپانی تجهیزات مخابراتی عظیم فنلاندی، شایعات اخیری که مبنی بر کاهش نیرو های این کمپانی در کشور خانگی بود را تائید کرد. مدیر سابق صنعت گوشی های موبایل اعلام کرد که جهت برنامه ی بازسازی کمپانی نوکیا که از ماه پیش آغاز شده است و انتظار میرود که در خوش بینانه ترین حالت دو سال دیگر طول بکشد، غول فنلاندی دست کم 1000 تن از نیروی کاری خود را در فنلاند اخراج خواهد کرد. به نظر میرسد هزینه های زیاد باعث و بانی این اقدام نوکیا هستند.



طبق گزارش، کمپانی به دنبال کاهش هزینه ها است و این تعدیل نیرو مبلغی حدود 900 میلیون یورو ( 1 میلیارد دلار ) صرفه جویی برای نوکیا به دنبال دارد. شغل های از دست رفته شامل تاسیسات کمپانی های Espoo، Oulu و Tampere در فنلاند میشود. نوکیا تاکنون بیش از 104000 هزار نیروی کاری خود را در سراسر جهان کاهش داده است که 6850 نفر از این تعداد مربوط به تاسیسات در فنلاند میشود.

با اینکه نوکیا به دنبال کاهش نیروی کاری و هزینه های خود است، اما این کمپانی در انتظار ورود به دنیای گوشی های موبایل به سر میبرد. پس از تصاحب بخش موبایل نوکیا توسط مایکروسافت در سال 2014، این کمپانی مادام در حال کاهش فروش و از دست دادن بازار موبایل بوده است تا جایی که اکنون سهم نوکیا از بازار گوشی های موبایل تقریبا به صفر رسیده است. اما نوکیا نه تنها رسما اعلام کرده است که به زودی به بازار گوشی های هوشمند وارد میشود بلکه مشخص شده است که اندروید، پلتفرم انتخابی غول فنلاندی برای ورود مجدد به بازار اسمارتفون هاست. چند روزی میشود که برند نوکیا به تصاحب کمپانی جهانی HMD که زیر نظر فاکسکان تایوان است درآمده و این دو بیش از پیش به دنبال ورود دوباره ی قدرتمند نوکیا به دنیای گوشی های موبایل هستند. در همین حین نوکیا نیز انتظار دارد که HMD با اختیار کاملی که از تجهیزات و پتنت ها و دستاورد های این کمپانی در اختیار دارد، از این امکانات به درستی در راستای به اوج رساندن نوکیا استفاده کند. همچنین HMD به شدت برای بازاریابی جهانی و مطرح کردن دوباره ی برند نوکیا در دنیای موبایل انگیزه دارد.

در حالی که به واقع نوکیا دیگر هیچ گوشی موبایلی را تولید نخواهد کرد، HMD این قول را داده است که محصولاتی که با نام نوکیا عرضه خواهند شد، همانند محصولات سابق نوکیا از کیفیت ساخت خوب، طراحی مناسب و نوآوری های جالبی بهره مند خواهند بود. امید است که محصولات جدیدی که با برند نوکیا وارد بازار خواهند شد، با کیفیت ساخت بالای خود یاد نوکیای سابق را برای ما تداعی کنند. نظر شما در این خصوص چیست؟
منبع : سخت افزار مگ
 
بالا