با رد خبر حضور در بارسلونا
فابرگاس: آرسنال من را نميفروشد
بازيكن اسپانيايي آرسنال شايعهها درباره حضورش در باشگاه بارسلونا را رد كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) سسك فابرگاس، يكي از بازيكناني بود كه نامش در روزهاي اخير همواره در ارتباط با باشگاه بارسلونا مطرح ميشد.
بازيكن تيم ملي اسپانيا با رد اين خبرها گفت كه قصد ندارد به جمع آبي - اناريها بپيوندد.
كاپيتان 21 ساله آرسنال در گفتوگو با روزنامه انگليسي سان عنوان كرد: آرسنال به روشني گفته است كه من را نميفروشد. با اين تيم قرارداد دارم و كاپيتان اين تيم هستم و اين باشگاه است كه در مورد آنچه رخ ميدهد تصميم ميگيرد.
قرارداد فابرگاس با 38 بازي ملي با توپچيهاي لندن تا سال 2014 اعتبار دارد. او سابقه بازي در تيم جوانان بارسلونا را نيز در گذشته داشته است.
---------------
"والدس" تا 2014 در نوكمپ ماندني شد
ويكتور والدس و باشگاه بارسلونا بر سر تمديد قراردادشان به توافق دست يافتند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) سنگربان شماره يك آبي اناريها با تمديد قراردادش با اين تيم تا سال 2014 در نوكمپ حضور خواهد داشت. اين تمديد قرارداد در حالي صورت گرفت كه چند روز پيش گفتوگوها بر سر قرارداد جديد اين دروازهبان و قهرمان فصل اخير رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا به جايي نرسيده بود. حتي شايعههايي نيز درباره حضور والدس در اولدترافورد به گوش رسيد. گفته ميشد تقاضاي بالاي دستمزد مطرح شده از سوي اين بازيكن 27 ساله باعث شده بود تا گفتوگوها به نتيجه نرسد.
به نوشته ماركا اكنون دو طرف بر سر تمديد قرارداد تا سال 2014 به توافق دست يافتهاند. در كنار منچستر يونايتد از ميلان هم به عنوان يكي از مشتريان والدس ياد ميشد.
گينس كار كاخال پدر و مدير برنامههاي والدس پس از گفتوگو با سران بارسلونا تاكيد كرد كه نه او و نه فرزندش تقاضاي دستمزد سالانه 9 ميليون يورويي نداشتهاند.
-----------------------
"سانتا كروز" با 21 ميليون يورو راهي سيتي شد
فيروزهاي پوشان شهر منچستر پس از ناكامي در به خدمت گرفتن ستارگان بزرگي همانند كريستيانو رونالدو، كاكا و فرانك ريبري توانستند روكه سانتاكروز را به خدمت بگيرند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) مهاجم فصل پيش بلكبرن با 17.5 يورو راهي منچستر سيتي ميشود.
به نوشته روزنامه انگليسي ديلي ميل سيتي بايد 3.5 ميليون يوروي ديگر را در صورت موفقيت آبيها در رقابتهاي فصل آينده بپردازد.
مارك هيوز سرمربي ولزي منچستر سيتي از مدتها پيش در پي به خدمت گرفتن مهاجم 27 ساله تيم ملي پاراگوئه بود. نخستين تلاش هيوز در ژانويه گذشته براي بردن مهاجم سابقش در بلكبرن به منچستر به جايي نرسيد.
گفته ميشود كروز فصل آينده در كنار كارلوس توس خط حمله منچستر سيتي را شكل خواهد داد.
مهاجم سالهاي پيش بايرن مونيخ در نخستين فصل حضورش در رقابتهاي ليگ برتر نمايش درخشاني داشت. هيوز در سال 2007 او را در ازاي 4.5 ميليون يورو از مونيخ به خدمت گرفت. كروز در اولين فصل حضورش در رقابتهاي ليگ برتر توانست 23 گل به ثمر برساند. اين مهاجم اهل آمريكاي جنوبي در فصل اخير رقابتها به دليل آسيبديدگيهاي فراوان نتوانست آمادگي خوبش را به دست بياورد. او اكنون در تيم جديدش قصد دارد شروعي تازه را تجربه كند.