• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار نقل و انتقالات نیم فصل فوتبال

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
میدونم هنوز تو بعضی ها یه حس ناسیونالیستی وجود داره ولی از هیچ نظری فوتبال ما نکته مثبتی نسبت به اروپا نداره، پس واسه چی وقت مون رو براش هدر بدیم!!؟
169.gif

ما ایرانی هستیم: تو خیلی از مسائل درست بشو نیستیم آقا!
253.gif

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
باشد
راحت باشید:D

خوب هرکس یک نظری دارد((( گهگاه من هم از شما بیشتر نفرت زده می شوم;) ))

ولی صحبت از لیگهای دیگه چه نفعی برای ما دراد!!!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
مگه حالا صحبت از لیگ خودمون "نفعی" هم برامون داره؟! نداره! عجب حرفی!
242.gif

علاقه مرز و حدود نمی شناسه!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
مگه حالا صحبت از لیگ خودمون "نفعی" هم برامون داره؟! نداره! عجب حرفی!
242.gif

علاقه مرز و حدود نمی شناسه!

من چه حالی می کنم باشما

همه حرفات منطقی داداش
اصلا دیگه جایی واسه صحبت کردن نمیگذاری
گولگوولی مگولی

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
ای بابا

من که بهتون اجازه دادم به بحثتون ادامه بدید!!!!:D

ولی در کل ترجیح می دهم برای چیزی که تو مملکته خودم هست حرص و جوش بخورم تا ممالک دیگر(( به خاطر همان حس نازیسم در من!!:blink: ))

به همین خاطر حتی یک پست الکی هم در این کلوپها نزدم!!!!!;)

هر چند گفته شما هم الان درست است:eek: .......این گونه نبوده اینچنین هم نخواهد ماند!!!;)

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
چاکریم bhrzk جان!
چاکر شما هم هستیم raxtastar عزیز!

...

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
raxtastar جان باهات موافقم! متاسفانه همیشه مرغ همسایه غازه !
من نمی گم فوتبال ما بهتر از فوتبال اروپاست ولی خیلی از گندکاری هایی که توی اروپا اتفاق می افته اینجا وجود نداره...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
آقا جون اگه از فوتبال اروپا خوشتون نمیاد اصلا نیاید تو این تاپیک. برید تاپیک "اخبار نقل و انتقالات لیگ برتر (!) ایران" رو درست کنید. عجبا.
در ضمن جناب دانشمند همچین حرفی از شما بعیده! ما هم گند کاری داریم وگرنه خیلی بهتر از این ها بودیم! منتها گند کاری های ما همیشه در خفقان باقی میمونه و به گوش مردم نمیرسه. بر عکس اروپا (یه نمونه اش همین Calciopoli ایتالیا. فکر میکنید اگه چنین تبانی ای تو ایران اتفاق میافتد کسی اصلا خبردار میشد؟)
شما که میگی تو ایران گندکاری وجود نداره، یه سئوال ازتون دارم: اگه کند کاری وجود نداره پس چرا ما اینجاییم؟ نکنه بی استعدادیم؟

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

میگم این شایعات هم واسه خودشون داستانی دارن. نمونه ی جدید اش: بارسلونا به دنبال "کریستیانو رونالدو"!
بعید هم نیست. از اونجاییکه بارسلونا فقط دنبال بازیکن های خوب میره و رونالدو امسال زده تو گوش خوب! واقعا فوق العاده است. داره تو هر بازی حداقل یک گل میزنه با اینکه اصلا مهاجم نیست.
نه فقط بارسا، رئال هم مطمئنا دنبالشه، چون رئال هم همیشه دنبال بهترین هاست...
ولی میلان دنبالش نیست! چون به قول گالیانی "فوتبال ایتالیا از اسپانیا و انگلیس عقب افتاده و بازیکن های بزرگ اون لیگ ها رو به ایتالیا ترجیح میدن"...
253.gif

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
چاکریم bhrzk جان!
چاکر شما هم هستیم raxtastar عزیز!

...

لطف دارید

آقا جون اگه از فوتبال اروپا خوشتون نمیاد اصلا نیاید تو این تاپیک. برید تاپیک "اخبار نقل و انتقالات لیگ برتر (!) ایران" رو درست کنید. عجبا.
در ضمن جناب دانشمند همچین حرفی از شما بعیده! ما هم گند کاری داریم وگرنه خیلی بهتر از این ها بودیم! منتها گند کاری های ما همیشه در خفقان باقی میمونه و به گوش مردم نمیرسه. بر عکس اروپا (یه نمونه اش همین Calciopoli ایتالیا. فکر میکنید اگه چنین تبانی ای تو ایران اتفاق میافتد کسی اصلا خبردار میشد؟)
شما که میگی تو ایران گندکاری وجود نداره، یه سئوال ازتون دارم: اگه کند کاری وجود نداره پس چرا ما اینجاییم؟ نکنه بی استعدادیم؟

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

میگم این شایعات هم واسه خودشون داستانی دارن. نمونه ی جدید اش: بارسلونا به دنبال "کریستیانو رونالدو"!
بعید هم نیست. از اونجاییکه بارسلونا فقط دنبال بازیکن های خوب میره و رونالدو امسال زده تو گوش خوب! واقعا فوق العاده است. داره تو هر بازی حداقل یک گل میزنه با اینکه اصلا مهاجم نیست.
نه فقط بارسا، رئال هم مطمئنا دنبالشه، چون رئال هم همیشه دنبال بهترین هاست...
ولی میلان دنبالش نیست! چون به قول گالیانی "فوتبال ایتالیا از اسپانیا و انگلیس عقب افتاده و بازیکن های بزرگ اون لیگ ها رو به ایتالیا ترجیح میدن"...
253.gif

فرمایشات شما متین .
توی ایران فوتبال سیاسی هست . همه چیز ختم می شه به استقلال و پرسپولیس و تربیت بدنی .
مهم نیست اینچیزا . مهم اینه تو ایران کسی دلش به حال کشورش نسوخته
بازیکنی که به خاطر پول میره عرب دره چه انتظاری میشه داشت .
نمونه اش آقای عنایتی . چرا نموند استقلال تا توی جام باشگاها شرکت کنه ؟
تا اونجا بازیاشو اروپایی ها ببین بره اونوره آب ؟
نمی دونم چی باید گفت .

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
253.gif
ریكارد: اعتقادی به كریستیانو رونالدو ندارم
23 دی 1385 15:33
سرمربی بارسلونا در اظهار نظری جالب گفت: هیچ اعتقادی به كریستیانو رونالدو ندارد.
به گزارش شبكه خبر ، فرانك ریكارد افزود : همه صبحت ها درباره اینكه ما مذاكرات را با رونالدو آغاز كرده ایم بی پایه و اساس است و هیچ تماسی با این بازیكن گرفته نشده است.
منبع

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
برای اولین بار تو زندگیم با رایکارد و نظرش در مورد کریس رنالدو موافقم

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
این اخبار سایت های ایرانی همه چیزش چپه است!

رایکارد اصلا نگفت "اصلا اعتقادی به رونالدو ندارم!" رایکارد گفت من در مورد رونالدو صحبتی نکردم و این شایعه است. ولی از رونالدو تمجید هم کرد.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
میلان تو ژانویه دو تا بازیکن گرفته تا حالا: Grimi از آرژانتین با 21 سال سن - مارکو استوراری (دروازه بان) از مسینا با 30 سال سن / احتمالا رونالدو (نازاریو ده لیما) هم خرید بعدی میلان هست.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خب دیگه خظ حملتون توپ میشه ...

میترکونینی اساسی :D

حالا فقط 2 3 تا هافبک خوب می خواسن و 2 3 تام مدافع خوب

البته مربی خوب را نیز فراموش نمی کنیم

36_1_21.gif

بالا