• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار ورزشی

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
توقيف اموال طالقاني به حکم دادگاه

ديدار بي نتيجه طالقاني با علي آبادي

--------------------------------------------------------------------------------

به دليل برگشتن خوردن چک هاي متعدد شخصي محمد رضا طالقاني براي هزينه هاي جاري فدارسيون کشتي حکم دادگاه به منظور جلب و توقيف اموال وي صادر شده است. به گزارش گروه کشتي خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)

محمد رضا طالقاني پس از اينکه در سال گذشته بر طبق قول معتمدي وزير سابق فنآوري و ارتباطات دولت گذشته مبني بر تضمين اعتبار لازم براي رفع مشکلات مالي فدارسيون کشتي ، اقدام به هزينه بيش از 500 ميليون تومان جهت امورات مختلف فدراسيون کشتي کرد، با عدم پرداخت وزير سابق و شکايت طلبکارن فدارسيون با حکم جلب و توقيف اموال وي صادر شده است.
در حالي که با حکم دادگاه خانه شخصي رييس فدارسيون کشتي براي پرداخت بدهي هايش به فروش مي رسد ، محمد رضا طالقاني در 5 فروردين سال جاري در ديدار با مهندس علي آبادي ، رييس سازمان ورزش مشکلات مالي فدارسيون و بدهي 500 ميليوني اين فدارسيون را با وي در ميان گذاشته است که ، علي آبادي نسبت به هزينه مبلغ فوق بدون تامين اعتبار آن گلايه کرده و تصريح کرده است قول چنداني نسبت به حل اين موضوع نمي تواند بدهد.

طالقاني نيز در پاسخ گفته است که طبق روال معمول چنين هزينه هايي صورت گرفته است و فکر نمي کرده که وزير سابق فناوري و ارتباطات به وعده خود عمل نکند. شنيدهاي حاکي است که علي آبادي در پايان اين جلسه ضمن اميدواري به حل اين موضوع به مزاح گفته است ، تنها کاري که سازمان مي تواند انجام دهد ، ملاقات طالقاني در زندان است.

ipna

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
اظهار تمايل الشارجه براي تمديد قرارداد نكونام

--------------------------------------------------------------------------------

ملي پوش ايراني الشارجه امارات اظهار كرد كه مسئولان باشگاه الشارجه براي تمديد قرارداد او تا يك فصل ديگر اظهار تمايل كرده اند.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) و به نقل از سايت AS؛ جواد نكونام هافبك ايراني تيم الشارجه امارات همچنين شايعات مبني بر داشتن پيشنهادات از سوي تيم هاي داخلي و خارجي را تاييد كرد.

ملي پوش ايراني الشارجه در پايان گفت كه او يك بار ديگر در هنگام رقابت هاي جام جهاني آلمان به همراه تيم ملي ايران پيشنهادات ديگري خواهد داشت.

اين در حالي است نكونام در فصل جاري ليگ امارات به طور قرضي از الوحده به الشارجه منتقل شد.

گفتني است الشارجه به لطف درخشش نكونام به فينال رقابتهاي جام حذفي امارات راه يافت.

نكونام هفته گذشته در نيمه نهايي جام حذفي 2 گل به الوحده تيم سابق خود زد تا الشارجه فيناليست جام حذفي شود و امشب بايد در مسابقه نهايي رو در روي العين قرار بگيرد.

ipna

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
مدير عامل باشگاه فولاد:

سد محكمي مقابل استقلال خواهيم بود

تيم فولاد خوزستان در هفته بيست و هشتم ليگ برتر به مصاف استقلال تهران خواهد رفت.
مسعود رضاييان در گفتگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ در اين خصوص اظهار داشت: نگراني عمده اي كه در تيم ما وجود دارد به بي انگيزگي بازيكنانمان باز مي گردد، مساله اي كه در كار بازيكنانمان كاملا به چشم مي آيد.

بازيكنان ما در تمرينات و بازي ها به طرز محافظه كارانه مقابل رقبا به ميدان مي آيند و اين موضوع حتي در بين اعضاي كادر فني نيز به چشم مي خورد.
وي در ادامه افزود: اين روح محافظه كاري در ليگ نمود عيني داشته و از آن جا كه بازي هاي ما در ليگ تاثير آنچناني ندارد شايد اين امر يعني روح محافظه كاري نزد بازيكنان ما نهادينه شده است.
نبايد اشكال چنداني به اين موضوع وارد ساخت چون در ديدار بارسلونا و رئال در بالاترين سطح فوتبال اروپا ديديم كه بازيكنان بارسلونا آن صلابت و كوبندگي لازم را نداشتند و به نوعي خود را براي ديدار در ليگ قهرمانان اروپا حفظ مي كردند، مساله اي كه در تيم ما نيز حاكم است.
مديرعامل فولاد وجود اين شائبه را كه اين تيم در برابر استقلال با بازيكنان ذخيره خود حضور خواهد يافت رد كرد و اذعان داشت: به هيچ وجه چنين چيزي صحت ندارد و قدر مسلم سرمربي تيم از وجود بازيكنان سالم و بازيكنان آماده خود كه در تمرينات و بازي هاي قبلي نمايش قابل قبولي خواهند داشت استفاده خواهد كرد.
وي همچنين در خصوص وضعيت بازيكنان اين تيم در آستانه بازي با استقلال اظهار مي دارد: در ديدار برابر شموشك يازده بازيكن خود را به دليل مصدوميت و محروميت در اختيار نداشتيم و جدا از ميرزاپور كه با اجازه كادر فني به مرخصي رفته بود ديگر بازيكنانمان نظير علوي، موسوي، كاملي مفرد، نادر احمدي، عمادرضا، مجاهد خذيراوي و بداوي حضور نداشتند كه در تلاش هستيم تا چند نفر از آن ها را براي بازي هاي آينده مان مهيا سازيم.
رضاييان به ديدار با استقلال از منظر ديگري نگاه مي كند: شايد بازيكنان ما براي بازي هاي ليگ مانند ليگ قهرمانان آسيا انگيزه ندارند اما پرداختن به دو موضوع انگيزه آن ها را براي بازي با استقلال دوچندان مي سازد.
اولين موضوع به كيفيت و ابعاد كاملا استاندارد زمين آزادي باز مي گردد، در سوي ديگر پخش مستقيم تلويزيوني اين بازي انگيزه مضاعفي را براي بازيكنان ما خصوصا جوانانمان مهيا مي سازد تا كارهاي بزرگي را انجام دهند.
وي ادامه داد: ديدار با استقلال چندان براي ما حياتي محسوب نمي شود اما بازيكنان ما به اين نكته واقف هستند كه شايد آخرين مانع و گذرگاه براي قهرماني استقلال به شمار آيند و شايد استقلال بعد از بازي برابر ما ديدار مشكل ديگري را پيش رو نداشته باشد، لذا حريف آساني براي اين تيم نخواهيم بود.
مضاف بر آن كه بازيكنان ما به مراتب راحت تر از بازيكنان استقلال بازي خواهند كرد استقلالي ها به جهت صدرنشيني با استرس روبرو هستند مساله اي كه در تيم ما به هيچ وجه وجود ندارد.
مدير عامل فولاد در پايان تاكيد كرد: سد محكمي مقابل استقلال خواهيم بود و با تمام قدرتمان مقابل اين تيم به ميدان خواهيم رفت و تنها به قصد سه امتياز رودرروي آن ها قرار خواهيم گرفت.

ipna

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
حسين كعبي با تاييد پيشنهاد باشگاه آرسنال:
بعد از جام جهاني همه چيز مشخص مي شود

بحث حضور حسين كعبي در ليگ هاي اروپايي هر چند وقت يك بار مطرح مي شود ولي گويا اين بار قضيه جدي تر است و طي روزهاي اخير خبرهايي درخصوص پيوستن بازيكنان ملي پوش فولاد خوزستان به آرسنال انگليس به گوش مي رسد.
حسين كعبي در گفتگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ با تاييد پيشنهاد باشگاه آرسنال گفت:

مذاكراتي بين مسوولان باشگاه آرسنال و مدير برنامه هاي من صورت گرفته و همه چيز مراحل ابتدايي خود را سپري مي كند. البته اين موضوع پس از اتمام رقابت هاي جام جهاني به شكل جدي تري دنبال خواهد شد.

وي تاكيد كرد: براي ترانسفر من به آرسنال مذاكرات ادامه دارد ولي با توجه به قراردادي كه تا اتمام فصل با فولاد دارم، بهتر است كه پس از اتمام مسابقات جام جهاني به اين موضوع فكر كنم.

كعبي در مورد حضور در تيم مطرحي چون آرسنال گفت: همه ايراني ها افتخار مي كنند كه علي كريمي در تيم بزرگي چون بايرن مونيخ فوتبال بازي مي كند و اين نشان از توانايي فوتباليست هاي ايراني دارد. به طور حتم حضور در آرسنال يك افتخار بزرگ براي من و فوتبال ايران محسوب مي شود و دوست دارم كه در اين تيم مطرح اروپايي فوتبال بازي كنم.

بازيكنان ملي پوش فولاد گفت: البته در حال حاضر فقط به حضور موفقيت آميز در جام جهاني فكر مي كنم و بي صبرانه منتظر هستم تا در آلمان با انجام بازي هاي درخشان يكي از بهترين هاي تيم ملي لقب بگيريم.

كعبي افزود: طي چند سال اخير بعضي ها با اهداف خاص خود قصد تخريب مرا داشتند و نمي خواستند كعبي را در تيم ملي ببينند. در جام جهاني ثابت خواهم كرد كه لياقت حضور در تركيب ثابت تيم ملي را دارم.

كعبي كه در سال پيش هم در آستانه پيوستن به ولور همپتون انگليس قرار داشت در مورد عدم توافق با اين تيم گفت: آن ها از لحاظ فني مرا تائيد كردند ولي مبلغ پيشنهادي ولور همپتون پايين بود و اين موضوع باعث شد تا انتقال من به اين تيم منتقي شود.

وي اظهار داشت: متاسفانه بعضي از روزنامه ها در خصوص اين موضوع با درج مطالب دروغ نوشتند كه سرمربي ولور همپتون شرايط بدني كعبي را نامناسب دانسته در صورتي كه من هيچ مشكلي از اين بابت نداشتم. اگر از لحاظ قد و وزن دچار مشكل بودم مطمئن باشيد كه همان موقع فوتبال را كنار مي گذاشتم.

كعبي در پايان گفت: سرمربي ولور همپتون از لحاظ فني كاملا از من راضي بود و گفت كه خوشحال مي شويم با تو قرارداد امضا كنيم ولي همانطور كه گفتم به دليل مسائل مالي با اين تيم به توافق نرسيديم. البته براي حضور در فوتبال اروپا به اندازه كافي فرصت دارم و مطمئن باشيد با انجام بازي هاي درخشان در جام جهاني لژيونر موفقي خواهم شد.

ipna

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
آري هان در گفت و گو با ايپنا:
تغيير و تحول در پرسپوليس به زمان نياز دارد

پرسپوليس در برابر صباباتري اولين باخت را با سرمربي جديدش تجربه كرد.
آري هان در آستانه ديدار حساس پرسپوليس برابر ابومسلم در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ اظهار داشت: مسلما هيچ بازيكن يا مربي از باخت خوشش نمي آيد و من هم علاقه اي ندارم كه تيمم را بازنده ببينم ولي قدر مسلم هر تحول و تغييري نياز به زمان دارد و پرسپوليس براي تكامل به اين امر نيازمند است.

وي در ادامه افزود: سيستم جديدي را در پرسپوليس آزمايش مي كنم كه قصد دارم در آينده اين روش را در تيم جا بيندازم در بازي با صباباتري نيز پرسپوليس با روشي جديد به ميدان آمد.

سرمربي هلندي پرسپوليس تصريح كرد: همان طور كه پيش از اين نيز اشاره كرده بودم هدف نهايي ما كسب جام حذفي است به همين دليل بازي هاي ليگ حكم بازي هاي تداركاتي را براي ما دارد و قدر مسلم بهترين بهره را از اين مسئله خواهيم برد.

آري هان در خصوص ديدار با ابومسلم خاطرنشان ساخت: مسلما انجام بازي برابر حريفي كه قرار است در جام حذفي با آن روبرو شويم در ليگ مي تواند كمك زيادي به ما بكند ضمن اين كه در نظر دارم آخرين فيلم هاي ابومسلم را نيز ببينم تا با شناختي كامل رودرروي آن ها قرار بگيريم.

سرمربي هلندي پرسپوليس در پايان درخصوص كيفيت فني بازيكنان خارجي و انتقاداتي كه به آن ها صورت مي گيرد اذعان داشت: مسلما بازيكنان داخلي و بازيكنان خارجي كه نتوانند تا پايان ليگ نظر مثبت ما را تامين نمايند از جمع بازيكنان تيم كنار گذاشته خواهند شد اما در خصوص بازيكنان خارجي بايد بگويم آن ها براي آشنايي بيشتر با زبان، فرهنگ و فوتبال ايران نيازمند زمان هستند و نبايد زود در مورد آنان قضاوت كرد.

ipna

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
سي و يكم ماه مي و در ايتاليا؛

آنگولا با آرژانتين ديدار مي كند

آنگولا يكي از حريفان تيم ملي ايران در گروه D جام جهاني سه ديدار دوستانه با تيمهاي ملي آرژانتين، عربستان سعودي و آمريكا انجام خواهد داد.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛اين تيم سي و يكم ماه مي در ايتاليا به مصاف آرژانتين مي رود.
سپس دوم ژوئن در آلمان مقابل عربستان سعودي مي ايستد و سرانجام سه روز بعد از آن در هامبورگ با آمريكا ديدار خواهد كرد.
آنگولايي ها پيش از اين سه بازي تداركاتي، يك مسابقه دوستانه نيز با تيم منتخب كانتالونيا در پانزدهم ماه مي انجام خواهند داد.
اولين مسابقه اين تيم در جام جهاني نيز يازدهم ژوئن در شهر كلن مقابل پرتغال خواهد بود.

ipna

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان
ميلان شهر اميدوار

سه شنبه شب دو بازي از دور برگشت مرحله يک چهارم نهايي رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا برگزار خواهد شد در حالي که دو تيم قرمز و آبي پوش به شکست رقيبان و حضور در نيمه نهايي اميدوار هستند.
آ.ث . ميلان سه شنبه شب در سن سيرو پذيراي ليون خواهد بود در حالي که بازي رفت با تساوي بدون گل به پايان رسيدن و در اين جدال شاگردان آنچلوتي تنها در انديشه پيروزي هستند.
اينتر ميلان هم که در بازي رفت مقابل ويارئال به برتري دست يافت بايد در خانه حريف به ميدان برود در حالي که پيروزي دو بر يک آنها در ديدار رفت ضمانت مناسبي براي صعود نخواهد بود.

ipna

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
هفت نفر که می کوشيدند به عنوان کشتی گيران ايرانی به خارج مسافرت کنند در فرودگاه تهران بازداشت شدند.
به گفته منابع پليس ايران، اين هفت مرد که وانمود می کردند اعضای تيم ملی کشتی ايران هستند در صدد بودند به عنوان شرکت در يک دوره مسابقات بين المللی در مجارستان تهران را ترک گويند اما پليس فرودگاه آنان را دستگير کرد.

ظاهرا اين افراد پس از دريافت گزارش هايی در مورد خروج غيرقانونی کشتی گيران دروغين از کشور بازداشت شدند و به گفته منابع پليس، اعتراف کرده اند که برای دريافت ويزا و سفر به مجارستان، مبالغی را پرداخت کرده بودند.

دريافت ويزای سفر به کشورهای عضو اتحاديه اروپا برای شهروندان ايرانی معمولا دشوار است.

بر اساس گزارش های رسيده، اطلاعات مربوط به خروج کشتی گيران دروغين از کشور توسط فدراسيون کشتی ايران به اطلاع پليس فرودگاه رسيده بود.

اين فدراسيون کشف کرد که نام تيم ملی ايران به عنوان شرکت کننده در يک دوره مسابقات در مجارستان اعلام شده است در حاليکه فدراسيون تصميم نداشت در اين مسابقه شرکت کند.

از قول مقامات قضايی گزارش شده است که اين هفت نفر با خريد ساک های ورزشی و لباس کشتی وارد فرودگاه شدند اما به سئوالات ماموران پليس فرودگاه جواب های ضد و نقيضی دادند.

از جمله يکی از آنان که تنها 60 کيلوگرم وزن داشت ادعا می کرد که در وزن 120 کيلوگرم کشتی خواهد گرفت.

گفته می شود که اين هفت نفر عضو يک گروه پانزده نفره هستند که در اجرای اين طرح مشارکت داشته اند.

حکم بازداشت هفت نفر ديگر از اعضای اين گروه صادر شده است.

کشتی از ورزش های رايج و مورد علاقه ايرانيان است و کشتی گيران ايرانی بارها به مقام قهرمانی در مسابقات بين المللی دست يافته اند.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
سرداراحمدي مقدم درديدار کادرفني وبازيکنان پاس
پاس با ريشه است وپيشينه بسيار خوبي دارد
مربي ومديرعامل خوب ، فرصت قهرماني شماست
براي قهرماني پاس دعا مي کنم

فرمانده نيروي انتظامي در ديدار جمعي از مديران ، اعضاي کادر فني و بازيکنان تيم فوتبال پاس با اشاره به شخصيت قهرماني پاس تاکيد کرد که هيچ مساله نبايد پاس را از کورس قهرماني دور کند.به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)

اين ديدار که در دفتر فرماندهي نيروي انتظامي برگزار شد ، سردار دکتر اسماعيل احمدي مقدم در سخناني به پيشينه باشگاه پاس اشاره کرد و گفت : سال جديد و آغاز ماه ربيع الاول را به همه دوستان در تيم پاس تبريک مي گويم. نتايج اخير را فراموش کنيد و آنها را از ياد ببريد. باشگاه پاس برجسته است و پيشينه بسيار خوبي دارد. پاس برخلاف باشگاه هاي مصرف کننده و بي ريشه است ، خود توليد مي کند و از لحاظ بازيکنان مولد است.

وي خطاب به بازيکنان تيم فوتبال پاس افزود : شما داراي فرصت هاي فراواني هستيد و برخلاف ديگر باشگاه ها داراي امکانات فراواني هستيد. تمام جذابيت فوتبال به غير قابل پيش بيني آن است و رقابت در فوتبال برخلاف ساير رشته ها بسيار نزديک به هم و به قول معروف ميلي متري است.

فرمانده نيروي انتظامي با شاره به امکانات باشگاه پاس تصريح کرد : شما باشگاهي هستيد که رسانه ، مربي خوب و مدير عامل خوبي دارد ، اين ها به شما فرصت مي دهد که موفق باشيد.

وي ادامه داد : شما شخصيت قهرماني داريد و هيچ مساله اي نبايد شما را از کورس قهرماني دور کند.

سردار دکتر اسماعيل احمدي مقدم با اشاره به شرايط موجود ليگ برتر فوتبال تاکيد کرد : ما براي گرمي فضاي ورزش آمده ايم و مطمئن باشيد از قهرماني پاس خوشحال خواهيم شد.

وي ادامه داد: مراقب باشيد که اسير جنگ رواني حريف نشويد و از آن عصباني نباشيد. بايد کاملا خونسردي خود را حفظ کنيم. قسمت اعظم رقابت در بيرون زمين است ، شما مي بايست هوشياري خود را در زمين مسابقه از دست ندهيد.

سردار دکتر اسماعيل احمدي مقدم در ادامه اين ديدار خاطرنشان کرد : من به شما مي گويم که در بازي ليون و ميلان ، ليون فقط به خاطر استرس از ميلان شکست خورد . در 32 درصد از جنگ ها ضعيف ها حريف قوي را شکست داده اند. مراقب حريف هايي هم باشيد که در ظاهر ضعيف هستند ، و جلوي شما قدرت نمايي مي کنند. شماها بايد شخصيت قهرمان شدن را در خود تقويت کنيد.

وي ادامه داد: شما توانايي قهرمان شدن را داريد و اين کار را با خونسردي صورت مي گيرد. من به قهرماني تيم پاس اميدوارم و براي شما دعا مي کنم.

در ادامه اين ديدار مصطفي آجورلو ، مديرعامل باشگاه پاس در سخناني با اشاره به کارنامه پاس در يک سال اخير گفت : از همراهي فرماندهي و هيات مديره که ما را در اين يک سال گذشته همراهي و حمايت کردند ، تشکر مي کنم.

پس از آسيا به ما شوک سختي وارد شد که ما تحت تاثير آن بوديم. کار سختي بود تا از اين وضعيت رهايي يافتيم که اين کار با تلاش آقاي دينزلي و همکاران ايشان صورت گرفت.

وي ادامه داد: امروز ما سه امتياز عقب هستيم ، اما با خودمان عهد کرده ايم که قهرمان هستيم.

مديرعامل باشگاه پاس خطاب به فرمانده نيروي انتظامي گفت : وقتي قهرمان شديم ، دوباره به خدمت مي رسيم و جام را تقديم شهدا و تقديم شما مي کنيم که کاملا حمايتگر ما بوديد.

آجورلو در پايان خاطرنشان کرد : ما مجموعه اي از بازيکنان با غيرت و فدارکار داريم که مي توانند پاس را به قهرماني برسانند.

در اين ديدار همچنين ، مصطفي دينزلي ، سرمربي تيم پاس با تشکر از فرمانده نيروي انتظامي به خاطر تشکيل اين جلسه گفت : هر کاري که درست يا غلط انجام مي دهيم در جهت قهرماني است ، ما سه هفته به پايان ليگ داريم که به ياري خدواند اميدوار هستيم به هدف مورد نظر که قهرماني است برسيم.
ipna

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
محمد ملا اسماعيلي:
ادعاي سايت فدراسيون كذب محض است

براي عدم شركت رودباريان و برهاني در اردوي تيم اميد در تونس، ابتدا با حضور در فدراسيون فوتبال، با آقاي پهلوان به صورت شفاهي مذاكره كردم و به ايشان گفتم اگر با اين موضوع موافقت مي شود، تقاضاي باشگاه پاس بصورت رسمي به فدراسيون فوتبال ارسال شود.
محمد ملااسماعيلي سرپرست تيم پاس در گفتگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ضمن بيان مطلب فوق اظهار داشت:
پهلوان پس از شنيدن اين درخواست، مخالفت خود را اعلام كرد تا ما نيز بصورت مكتوب تقاضاي خود را مطرح نكنيم.
اين در حالي بود كه رودباريان به عنوان بازيكن كمكي تيم ملي اميد را در كشور تونس همراهي كرد.
وي ادامه داد: پس از برنامه نود نيز آقاي پهلوان با من تماس گرفت و به او گفتم كه قبل از اعزام تيم اميد به تونس با حضور در دفتر شما در فدراسيون فوتبال، در اين مورد با هم گفتگو كرده ايم كه ايشان نيز با توضيحاتم بطور كامل آن گفتگو را به ياد آورد و قانع شد. با توجه به اين موضوع ادعاي سايت فدراسيون كذب محض است.
لازم بذكر است اين احتمال وجود دارد كه فشار مسئولان بالاي فدراسيون باعث شده است كه پهلوان در گفتگو با سايت اين فدراسيون اعلام كند كه هيچ درخواستي از سوي مقامات باشگاه پاس به فدراسيون اعلام نشده است.
اين مساله در شرايطي مطرح شد كه درخواست باشگاه پاس شفاهي و در مذاكره حضوري سرپرست اين باشگاه با دبير فدراسيون مطرح شده است.

ipna

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
آنري: آرزو دارم در ليگ قهرمانان سربلند شويم

تيه ري آنري، كاپيتان تيم آرسنال از روندي كه آرسنال در ليگ قهرمانان پيش گرفته ابراز رضايت و خوشحالي نمود.

به گزارش گروه فوتبال جهان؛ ستاره 28 ساله آرسنال امشب در دور برگشت برابر يوونتوس، باشگاه قديمي خود بازي خواهد كرد.
آنري طي مصاحبه اي اظهار داشت: احساس عجيبي است، با اينكه حضور زيادي در ليگ قهرمانان نداشته ام، اما در همين چند بازي، احساس خوبي داشتم و بويژه زماني كه بازي آغاز مي شود هيجان عجيبي به من دست مي دهد.
وي در ادامه افزود: "هيچ گاه خاطره اولين بازي از ذهن پاك نمي شود، حال در نظر بگيريد كه اين مسابقه يك مسابقه مهمي چون رقابت هاي ليگ قهرمانان باشد و من نيز اميدوارم كه به همين روند ادامه دهيم و قهرماني را از آن خود كنيم."

ipna

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
قرارداد99 ميليون دلاری منچستر

زوبين ناوی

بزرگترين قرارداد حمايت مالی، چاپ نشان تبليغاتی يک شرکت بر روی پيراهن های فوتبال، به ارزش99 ميليون دلار و به مدت چهار سال، بين تيم فوتبال منچستر يونايتد و شرکت AIG (گروه بين المللی بيمه آمريکا) بسته شد.

وودافون در ماه اکتبر اعلام کرد که قراردادش با منچستر يونايتد را دو سال زودتر از موعد مقرر فسخ می کند.

تيم منچستريونايتد در دو سال اخير چه در داخل زمين و چه در خارج از آن دچار مقداری ناکامی های مالی شده بود، مقامهای اين باشگاه اميدوارند که قرارداد جديد، وضعيت تيم را بهبود ببخشد و شرايطی را برای رسيدن به قهرمانی، چه در باشگاههای اروپا و چه در قهرمانی های خانگی(ليگ برتر انگلستان) فراهم کند.

در ابتدای فصل طبق يک آمار کلی، تيم رئال مادريد به عنوان پردرآمد ترين باشگاه فوتبال جهان از منچستر پيشی گرفت.

وودافون بزرگترين شرکت تلفن همراه در دنيا، در ماه اکتبر اعلام کرد که قراردادش با منچستر يونايتد به ارزش سالانه ۵/۱۵ ميليون دلار را دو سال زودتر از موعد مقرر در پايان فصل ۲۰۰۶-۲۰۰۵ فسخ می کند.

در عوض اين شرکت می خواهد حمايتش از جام باشگاه های اروپا را تمديد کند و شبکه رسمی موبايل اين تورنمنت شود، اين امر باعث شد تا تيم منچستر در صدد پيدا کردن حامی مالی جدیدی باشد.

پيش از اين در بريتانيا بزرگترين قرارداد حمايت مالی، که به عنوان تبليغ نشان يک شرکت روی پيراهن های فوتبال انجام شده بود، قرارداد فعلی بين تيم چلسی و شرکت لوازم خانگی و الکتريکی سامسونگ به ارزش 87 ميليون دلار به مدت پنج سال است.
bbc

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
تقويت حمايت مالی شرکتهای فناوری از مسابقات اتومبيلرانی

از اين پس نام رسمی مک لارن، ودافون مک لارن مرسدس خواهد بود
تيم اتومبيلرانی مک لارن و شرکت مخابراتی ودافون اعلام کردند قراردادی امضا کرده اند که بزرگترين شرکت تلفن همراه جهان حامی مالی اين تيم فرمول يک خواهد شد.
اين قرارداد در ژانويه ۲۰۰۷ آغاز خواهد شد و مک لارن می گويد اين رابطه "تا دهه آينده ادامه خواهد يافت."

ودافون از سال ۲۰۰۲ حامی مالی تيم فراری، رقيب مک لارن، بود ولی اخيرا اين شرکت تصميم گرفت در سال آينده به اين قرارداد پايان دهد.

ران دنيس، رييس مک لارن، اعلام کرد: "ما خرسنديم که ودافون به ما می پيوندد و انتظار موفقيتهای زيادی را داريم. اين تنها سومين بار طی بيش از ۳۰ سال است که فرصت انتخاب شدن به عنوان حامی مالی اصلی تيم ما فراهم آمده است. از آنجا که توافقنامه ما درازمدت است، آن ثبات مهمی در تيم ايجاد می کند و به ما امکان می دهد تمام توانمان را روی هدفمان برای کسب پيروزی و فتح قهرمانی ها متمرکز کنيم."

بدين ترتيب نام رسمی اين تيم ودافون مک لارن مرسدس خواهد بود، هر چند جزييات اين قرارداد هنوز فاش نشده است. بنا به اين توافق، مشتريان شبکه G3 ودافون فرصت می يابند صحنه های منحصر به فردی از مک لارن را روی گوشی موبايل خود ببينند.

ودافون اخيرا به قرارداد چهارساله حمايت از منچستر يونايتد پايان داده و گفته بود که می خواهد در جام باشگاه های اروپا سرمايه گذاری کند.

در همين حال تيم تازه بی ام و – ساوبر يک قرارداد "مشارکت راهبردی دراز مدت فناوری" با شرکت تراشه سازی اينتل امضا کرده است.

با اين توافق، رقابت بين اينتل و شرکت تراشه سازی AMD حامی مالی تيم فراری تشديد خواهد شد.

در تحولی ديگر، شرکت لاستيک سازی ميشلن اعلام کرد که در پايان فصل ۲۰۰۶ فرمول يک را رها خواهد کرد. اين شرکت فرانسوی و رييس نهاد نظارت بر مسابقات جايزه بزرگ از ديرباز اختلاف داشته اند.

ميشلن در سال ۲۰۰۱ به فرمول يک پيوست و لاستيک خودروهای هفت تيم را تامين می کند.

bbc

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
مسابقات جايزه بزرگ ترکيه و اميد به۳ ميليارد دلار درآمد

پارسا پیلتن

ترکيه انتظار دارد امسال ۱۸ ميليارد دلار درآمد گردشگری داشته باشد و کارشناسان عقيده دارند رويدادهايی مانند فرمول يک تبليغی رايگان برای اين کشور است

کيمی رايکونن، راننده فنلاندی از تيم مک لارن برنده اولين دوره مسابقات اتومبيلرانی جايزه بزرگ ترکيه شد، ولی کارشناسان عقيده دارند برنده بزرگ، صنعت گردشگری ترکيه خواهد بود.
اولين دوره اين مسابقات يکشنبه ۲۱ اوت برگزار شد و آقای رايکونن با اختلاف اندکی نسبت به فرناندو آلونسو از تيم رنو قهرمان شد، هرچند آلونسو همچنان پيشتاز اين فصل مسابقات فرمول يک است.

اين مسابقات در پيست "اسپيدپارک" استانبول برگزار شد که ترکيه آن را با هزينه ۷۰ ميليون دلاری ساخته است و اکثر تيمهای شرکت کننده تاسيسات و امکاناتش را بسيار مدرن دانسته اند.

اين پيست پنج کيلومتر و ۳۰۰ متری را معماری آلمانی به نام هرمان تيلکه در جهت خلاف عقربه های ساعت و با ۱۴ پيچ طراحی کرده و دولت ترکيه ۱۵۰ ميليون دلار نيز صرف زيرساختهای جانبی و مقدمات مسابقه کرده است.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
فرمول يک گردشگری

اکنون کارشناسان صنعت گردشگری ترکيه پيش بينی می کنند توجه جهانی به اين مسابقات نيروی محرکی شود تا اين سرمايه گذاری ۲۲۰ ميليون دلاری سه ميليارد دلار بر درآمد اين کشور بيافزايد. از برخی از رانندگان قبل از شروع مسابقه خواسته شده بود با آرم سازمان گردشگری ترکيه در خيابانهای شهر آسيايی-اروپايی استانبول رانندگی کنند که هتلهايش تماما رزرو شده است.

رجب طيب اردوغان، نخست وزير ترکيه که دولتش اصلاحات سياسی و اقتصادی سختگيرانه ای را برای پيوستن به اتحاديه اروپا اجرا می کند، به بازده اين سرمايه گذاری اطمينان دارد.

آقای اردوغان پيش از اين مسابقه در مصاحبه ای مطبوعاتی اعلام کرده بود: "اين رويداد کمک بزرگی برای اين کشور و اقتصادش خواهد بود. مردم درباره ارزش مالی اين مسابقه صحبت می کنند، ولی نمی توان ارزش اعتباری را که آن برای اين کشور به ارمغان می آورد، تعيين کرد."

ترکيه انتظار دارد امسال ۱۸ ميليارد دلار درآمد گردشگری داشته باشد و کارشناسان عقيده دارند رويدادهايی مانند فرمول يک تبليغی رايگان برای اين کشور است.
مردم درباره ارزش مالی اين مسابقه صحبت می کنند، ولی نمی توان ارزش اعتباری را که آن برای اين کشور به ارمغان می آورد، تعيين کرد

رجب طيب اردوغان، نخست وزير ترکيه

مراد يالچينتاس، رييس اتاق بازرگانی استانبول، گفته است: "اين مسابقه شهر و کشور ما را در عرصه مسابقات اتومبيلرانی و موتورسواری قرار خواهد داد و به نوبه خود تاثير قابل ملاحظه ای روی گردشگری و بازرگانی ما خواهد داشت. فرمول يک، پيشتاز اين تحول و تجدد برای ما خواهد بود."

برگزارکنندگان می گويند مسابقه يکشنبه را مردم ۲۰۰ کشور دنيا به صورت زنده ديده اند و معمر گولر، فرماندار استانبول اميدوار است که حالا سرمايه گذاران جديدی به سرمايه گذاری در اين شهر، بخصوص بخش مسکونی آسيايی آن، ترغيب شوند.
bbc

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
موتور سرمايه گذاری

آنکارا در يک دهه اخير سرمايه گذاری در بخش ورزش را با هدف ارتقای وجهه گردشگری خود تقويت کرده است. نتيجه مستقيم سرمايه گذاری اين کشور روی فوتبال حرفه ای، کسب مقام سومی جهان در جام جهانی فوتبال در سال ۲۰۰۲ بود که مشترکا در ژاپن و کره جنوبی برگزار شد.

در ماه مه نيز فينال جام باشگاه های اروپا که معتبرترين رويداد فوتبال باشگاهی جهان شناخته شده، در استانبول، پايتخت تجاری ترکيه، برگزار شد که به پيروزی ليورپول مقابل آ ث ميلان انجاميد. در حال حاضر نيز شهر ازمير ميزبان بازيهای دانشجويان جهان است.

همچنين اولين دوره مسابقات موتورسواری استانبول در ماه اکتبر در اين پيست ۱۵۰ هزار نفری برگزار خواهد شد و رهبران ورزشی اين کشور عقيده دارند بر خلاف ورزشگاه های آتن که يک سال بعد از المپيک متروکه مانده، می توان از پيست استانبول برای ساير رويدادهای ورزشی استفاده کرد.

اکنون مقامات استانبول به پشتوانه مسابقه فرمول يک به کسب امتياز ميزبانی بازيهای المپيک برای اين شهر دلگرمتر شده اند. ترکيه نتوانست ميزبانی المپيک ۲۰۰۸ و ۲۰۱۲ را به دست آورد، ولی آيا حالا بخت اين کشور پر رنگتر شده است؟

آقای يالچينتاس پاسخ مثبت می دهد. وی به رسانه های کشورش گفته است: "فکر می کنم ما با اين سازماندهی نشان داده ايم که موفق هستيم و حالا هدفمان آوردن المپيک به ترکيه است."

bbc

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
پيست لغزنده عضويت

برای اين مسابقه بيش از هفت هزار مامور امنيتی به حالت آماده باش درآمده بودند و تيمها نيز برای حفاظت از پرسنل خود، شرکتهای خصوصی را به خدمت گرفته بودند، ولی هيچ تهديدی گزارش نشد.
اکنون مقامات استانبول به پشتوانه مسابقه فرمول يک به کسب امتياز ميزبانی بازيهای المپيک برای اين شهر دلگرمتر شده اند

دولت آقای اردوغان اميدوار است مسابقات فرمول يک به دغدغه گردشگران بالقوه درباره خطر بمبگذاری کردهای جدايی طلب يا اسلامگرايان وابسته به القاعده پايان دهد.

دو روز پيش از مسابقات فرمول يک، حزب کارگران کردستان ترکيه به درخواست روشنفکران اين کشور و به نشانه استقبال از تلاشهای دولت برای اجرای اصلاحات مردم سالاری اعلام کرده بود که يک ماه آتش بس يکجانبه را رعايت خواهد کرد. اتحاديه اروپا به لزوم رعايت بيشتر حقوق اقليتها در ترکيه تأکيد کرده است.

در سوم اکتبر مذاکرت ترکيه برای پيوستن به اتحاديه اروپا شروع خواهد شد ولی مساله حقوق اساسی کردها تنها يکی از موانع موجود بر سر مذاکرات است.

کشورهای اروپايی می گويند ترکيه با وجود داشتن حکومتی سکولار، اساسا کشوری اسلامی است و از همين رو دغدغه هايی را درباره بخت همگرايی مسلمانان ترکيه با ساير اروپاييان به خصوص در زمانی که بنيانهای تکثرگرايی فرهنگی در اين قاره به دليل حملات اسلامگرايان در شهرهای اروپايی به زير سوال رفته، ابراز کرده اند.

با اين حال، دولت آقای اردوغان بسيار خوش بين است که می تواند به مخالفان اروپايی نشان دهد که ميراث اسلامی کشورش تضادی با ارزشهای مردم سالاری غربی ندارد و مردم ترکيه می توانند شهروندان شايسته ای برای اين بلوک سياسی و اقتصادی باشند.

از همين رو، مقامات ترکيه سخت کوشيدند ورود رانندگان سرشناس دنيا مانند مايکل شوماخر، قهرمان هفت دوره اتومبيلرانی جهان و استقبال گرم مردم را برگ برنده خود جلوه دهند.

بعد از موفقيت بحرين و چين، ترکيه تازه ترين کشوری است که می خواهد گردشگری خود را روی چرخهای اتومبيلهای فرمول يک بگذارد و به نظر نمی رسد اين سرمايه گذاری بی ثمر باشد.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
آغاز هفته بيست و هشتم ليگ برتر
رقابت براي قهرماني همچنان ادامه دارد

هفته بيست و هشتم رقابت هاي ليگ برتر با انجام 3 بازي آغاز شد و طي آن تيم هاي پاس، استقلال و سپاهان برابر حريفان خود صاحب برتري شدند.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) در شيراز پاس با نتيجه 3 بر يک برابر ميزبان خود برق به برتري دست يافت.
ايمان رزاقي راد در دقايق 6 و 75 و کيانوش رحمتي در وقت هاي تلف شده نيمه دوم از روي نقطه پنالتي گل هاي پاس را به ثمر رساندند و تنها گل برق شيراز را مهدي شيري در دقيقه 54 وارد دروازه پاس کرد.
در ديگر بازي امروز، در ورزشگاه آزادي تهران استقلال، 4 بر يک فولاد خوزستان را شکست داد. گل هاي آبي پوشان را رضا عنايتي در دقايق 45، 67، 90 و حسين کاظمي 56 وارد دروزاه ابراهيم ميرزاپور کردند و تک گل فولاد را عادل کلاه کج در دقيقه 48 به ثبت رساند.
ضمن آنکه محسن حميدي در دقيقه 31 و لفته حميدي در دقيقه 83 با کارت قرمز داور از بازي اخراج شدند.
در اين روز سپاهان اصفهان نيز در يک بازي برتر 3 بر صفر فجر شهيد سپاسي را با شکست بدرقه کرد.
محرم نويدکيا در دقايق 25 و 33 و رسول خطيبي در دقيقه 79 از روي نقطه پنالتي گل هاي سپاهان را به ثمر رساندند.
در جدول رده بندي استقلال با 55 امتياز و تفاضل گل 23 همچنان در صدر است. پاس يا 52 امتياز و تفاضل گل 21 در مکان دوم قرار دارد و تيم هاي سايپا و صبا باتري با 48 امتياز در مکان هاي بعدي قرار دارند.

ipna

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
اسلوم كا: شالكه به قهرماني مي انديشد

شالكه، پنجشنبه شب و از ديدار برگشت دور يك چهارم نهايي جام يوفا در گلزن كرشن ميزبان لفسكي صوفيه است.

به گزارش گروه فوتبال جهان؛ ميركو اسلوم كا سرمربي موفق شالكه در خصوص اين ديدار گفت: ما در صوفيه به پيروزي با ارزشي دست يافتيم و صعود خود را قطعي مي دانيم اما هرگز حريف خود را ضعيف نمي شماريم و با قدرت مقابل آنها قرار مي گيريم. شكست ابتداي هفته برابر هامبورگ به فراموشي سپرده شد و در نظر داريم با يك بازي ديدني حريف را نيز در خانه مغلوب سازيم.
شالكه به قهرماني در جام يوفا مي انديشد و براي رسيدن به اين هدف بايد همه تيم ها را شكست دهيم تا قهرماني 1997 در اين جام را تكرار كنيم.
ما اين پتانسيل را داريم و با كمي همت و حمايت هواداران به خواسته خود مي رسيم.

ipna

بالا