سرمربي تيم ملي تكواندو:
اولتيماتوم داده بودم
--------------------------------------------------------------------------------
گروه رزمي- پيش از آغاز سري جديد تمرينات تيم ملي به بازيكنان اولتيماتوم داده بودم كه بايد حضور مستمر، منظم و متمركزي در اردو داشته باشند چرا که براي حضور قدرتمندانه در عرصه جهاني با كسي شوخي ندارم.
غلامحسن ذوالقدر، سرمربي تيم ملي تكواندو كه به تازگي از كشور سوئد برگشته است ضمن اهميت اين سفر خود گفت؛ مسابقاتي كه در استكهلم سوئد برگزار شد در واقع با حضور دوازده تيم برتر اين قاره آنهم بصورت تيمي بود كه از سطح كيفي بسيار بالايي برخوردار و تيم ها با انگيزه به مصاف حريفان مي رفتند كه نشان از توجه آنها به مسابقات جهاني داشت.
وي افزود: اين مسابقات در 4 گروه انجام كه از هر گروه دو تيم به مرحله بعد صعود و بطور حذفي به مصاف هم مي رفتند تا تكليف قهرمان مشخص شود ولي اينكه پيكارهاي جهاني تايلند به چه نحو انجام مي شود در جلسه اي كه از سوي كميته اجرايي فدراسيون جهاني در حاشيه مسابقات نوجوانان (ويتنام) برگزار مي شود مشخص خواهد شد.
وي در پاسخ به اين سوال كه مسابقات استكهلم در نوع برگزاري و كيفيت آن ، ضعف هايي در خود نداشت تصريح كرد؛ به نظر من در نوع برگزاري و داوري ها بي نقص بود بخصوص آنكه اروپايي ها به شيوه خودشان در حال برگزاري اين مسابقات بودند البته بايد ديد در مسابقات جهاني تايلند نوع چينش تيم ها به چه نحو است.
ذوالقدر در خصوص انتخاب سرگروهها و اينكه آيا ايران در جهاني تايلند سرگروه مي شود تصريح كرد؛ در مسابقات اروپايي سوئد 4 تيم برتر مسابقات دوره قبل اروپا سرگروه بودند و بالطبع اگر مسابقات جهاني تايلندن بدين نحو برگزار شود ايران يكي از تيم هاي سرگروه خواهد بود.
وي در خصوص بحث اخراج غلامزاده از اردوي تيم ملي تصريح كرد؛ ما براي بازيكنان خود احترام قائليم و در خصوص غلامزاده اخراجي در كار نبود ولي قبلا در خصوص دل دادن به تمرينات اولتيماتوم داده بودم . براي من ملي پوش و غير ملي پوش فرقي نمي كند. البته وي به دليل امر خيري كه در پيش دارد دو هفته اي از ما مرخصي گرفت ولي با پايان مهلت خود بايد سريعا به اردو برگشته و خود را براي انتخابي تيم ملي و مسابقات پس از آن آماده كند. من قبل از شروع تمرينات خود اولتيماتوم داده بودم كه براي حضور قدرتمندانه در پيكارهاي جهاني تايلند و آسيايي دوحه با هيچ بازيكني شوخي نداشته و تنها به موفقيت تيم مي انديشم.
سرمربي تيم ملي در خصوص اردوي برون مرزي تيم ملي اظهار داشت: در مسابقات قهرماني اروپا (سوئد) با رئيس فدراسيون كشور آذربايجان ديداري داشته و آنها علاقمندي خود را براي انجام اردوي مشترك با تكواندوكاران ما داشته و حتي تمام هزينه هاي ما را نيز تقبل مي كنند. در هر حال آنها جزو تيم هاي مطرح اروپا بوده و از استخوان بندي بالايي برخوردارند.
ذوالقدر در پاسخ به اين سوال كه آيا بهتر نيست با تيم هايي تمرين كنيم كه نوع و سبك تمريناتشان با ما فرق كند تصريح كرد؛ ما تمرين با كشورهاي مختلف را تجربه كرده و از اين بابت كمبودي احساس نمي كنيم، البته اروپايي ها و در كل كشورهاي جهان چون اكثر مربيان كره اي دارند سبك تمريناتشان يك جور است و تنها ما نوع و سبك تمرينمان با بقيه كشورهاي دنيا فرق مي كند.
سرمربي تيم ملي در خصوص اينكه آيا احتمال دارد ساعي به تايلند اعزام نشود گفت؛ هر احتمالي وجود دارد، ولي در كل ما بهترين تيم را راهي مسابقات جهاني تايلند خواهم كرد تا از اعتبار تكواندو ايران در عرصه جهان دفاع كينم.
ایپنا