• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار ورزشی

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
فردا؛تودیع و معارفه رییس سازمان تربیت بدنی

ایلنا: مراسم تودیع و معارفه رییس قبلی و جدید سازمان تربیت بدنی صبح پنجشنبه با حضور دکتر محمود احمدی نژاد رییس جمهوری برگزار خواهد شد.

در این مراسم که در نهاد ریاست جمهوری و با حضور معاونان و مدیران ستادی سازمان، مدیران کل استان ها ، روسای فدراسیون ها و قهرمانان و پیشکسوتان ورزش برگزار خواهد شد، ضمن تقدیر از تلاش ها و زحمات مهندس محمد علی آبادی در طول 4 سال خدمت صادقانه در جهت توسعه ورزش ، دکتر علی سعیدلو بعنوان معاون جدید رییس جمهور و رییس سازمان تربیت بدنی معارفه خود شد.

این مراسم از ساعت 11 صبح در نهاد ریاست جمهوری برگزار خواهد شد .

=======================================================

صادق پور: سعيدلو می‌تواند موجب پيشرفت فوتبال ساحلی شود

فارس: مربي تيم فوتبال ساحلي ايران گفت: رئيس جديد سازمان تربيت بدني مي‌تواند نقش موثري در پيشرفت فوتبال ساحلي ايفا كند.

در خصوص شرايط تيم ملي فوتبال ساحلي اظهار داشت: اردوي كيش را پشت سر گذاشته‌ايم و تمرينات خوبي انجام داديم. كميته ساحلي و فدراسيون فوتبال در نظر دارد اردويي خارج از كشور و يا بازي دوستانه‌اي با يكي از تيم‌هاي اسپانيا، آذربايجان و ارمنستان برگزار كند.

وي ادامه داد: در سال‌هاي گذشته به رشته فوتبال ساحلي توجه‌اي صورت نمي‌گرفت، اما خوشبختانه علي كفاشيان، رئيس فدراسيون فوتبال، مهدي تاج، دبير فدراسيون و تمامي مسئولان تفكرات منتهي به قهرماني در آسيا دارند. در گذشته چنين بستر مناسبي براي رشد و توسعه اين رشته صورت نگرفته بود. در اين دوره توجهات مسئولان و مطبوعات به اين رشته نويد يك موفقيت بزرگ و قهرماني را مي‌دهد.

مربي تيم فوتبال ساحلي ايران خاطرنشان كرد: مسابقات آسيايي 5 آبان‌ماه در امارات برگزار خواهد شد و 15 روز پس از پايان اين مسابقات، رقابت‌هاي جهاني در همين كشور آغاز خواهد شد. اميدوارم با كسب عنوان قهرماني و يا نايب قهرماني جواز شركت در رقابت‌هاي جهاني را به دست آوريم.

صادق‌پور عنوان كرد: فوتبال ساحلي ايران در آسيا و جهان حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارد و هم‌اكنون نيز فضاي پرتحرك، علمي و همدلي در اين رشته حاكم است. علي سعيدلو اشراف كاملي بر فوتبال دارد و مي‌تواند در توسعه اين رشته نقش مؤثري داشته باشد.

وي ضمن مظلوم خواندن رشته فوتبال ساحلي يادآور شد: از علي سعيدلو تقاضا دارم در كوتاه مدت دستور به احداث يك زمين استاندارد در ايران انجام دهند. فوتبال ساحلي 3 بار حضور در مسابقات جهاني را تجربه كرده است، اما متأسفانه به يك زمين استاندارد مجهز نيست. ايران پتاسيل بالايي در اين رشته دارد و مي‌توانيم نام ايران را در جهان سرفراز كنيم.

Last edited:

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
بازم تو فوتسال از برزیل باختیم :worried: ایکاش مسئولان محترم ورزش برای حمایت از تیمها به استادیوم ها نیان و دورادور دعاگو باشن :lol:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
با يک مدال طلا، يک نقره و يک برنز
تيم ملي کشتي آزاد ايران در رده سوم جهان ايستاد
صادق گودرزي آخرين مدال ايران را گرفت

9.jpg

تيم ملي کشتي آزاد ايران با يک مدال طلا، يک نقره و يک برنز در رده سوم جهان قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به دانمارک، در آخرين روز از مسابقات کشتي آزاد قهرماني جهان، صادق گودرزي ملي پوش وزن 74 کيلوگرم ايران در مسابقه رده‌بندي موفق شد "مراد گايداروف" نفر سوم المپيک از بلاروس را شکست دهد و در رده سوم جهان قرار گيرد.

گودرزي با زيرگيري‌هاي بدون نقص خود، تايم اول را يک بر صفر و تايم دوم را سه بر صفر به سود خود پايان داد.

در اين وزن "دنيس چارگوش" از روسيه با شکست "شمس الوارايف" از آذربايجان به مدال طلا رسيد و ديگر مدال برنز (مشترك)، نصيب کومار از هند شد.

در پايان مسابقات کشتي آزاد قهرماني جهان، تيم ملي ايران با مدال طلاي مهدي تقوي در 66 کيلو، نقره فردين معصومي در 120 کيلو و برنز صادق گودرزي در 74 کيلو پس از روسيه و آذربايجان در مکان سوم جهان ايستاد.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
وزنه‌برداري باشگاه‌هاي آسيا - تاشكند
تيم مناطق نفت‌خيز جنوب قهرمان شد

137.jpg

تيم وزنه‌برداري مناطق نفت‌خيزجنوب عنوان قهرماني جام باشگاههاي آسيا در رده سني بزرگسالان را که در شهر تاشکند ازبکستان برگزار مي شد، بدست آورد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مسابقات وزنه‌برداري جام باشگاههاي آسيا رده سني بزرگسالان دقايقي پيش با برگزاري ديدار دسته فوق سنگين در سالن جار شهر تاشکند ازبکستان به اتمام رسيد كه طي آن تيم مناطق نفت خيز جنوب با ‌٦٣٨ امتياز عنوان قهرماني را به خود اختصاص داد تا بار ديگر بر شايستگي جوانان برومند ايران زمين صحه بگذارد.

تيم مناطق نفت خيز جنوب که در رده جوانان پس از تيم ملي حفاري ديگر نماينده کشورمان نايب قهرمان شده بود، در ديدارهاي رده سني بزرگسالان توانست از عنوان قهرماني سال گذشته خود دفاع کند.

باشگاههاي کشورهاي ازبکستان و کره جنوبي با ‌٤٣٦ و ‌٤١١ امتياز دوم و سوم شدند.

نتايج کامل دسته هاي مختلف اين دوره از پيکارها به شرح زير مي باشد:

دسته ‌٥٦ كيلوگرم:

‌١- عثمان ليوف از قزاقستان/ يكضرب: ‌١٠٥ كيلوگرم/ دوضرب: ‌١٢١ كيلوگرم/ مجموع: ‌٢٢٦ كيلوگرم
‌٢- رسول ارزبايف از ازبكستان/ يكضرب: ‌٩٥ كيلوگرم/ دوضرب: ‌١١٠ كيلوگرم/ مجموع: ‌٢٠٥ كيلوگرم

دسته ‌٦٢ كيلوگرم

‌٣- بون نام كونگ از كره جنوبي/ يكضرب: ‌١١٢ كيلوگرم/ دوضرب: ‌١٣٧ كيلوگرم/ مجموع: ‌٢٤٩ كيلوگرم
‌٤- عاليشي عبداليف از ازبكستان/ يكضرب: ‌١٠٢ كيلوگرم/ دوضرب: ‌١٣٨ كيلوگرم/ مجموع: ‌٢٤٠ كيلوگرم
‌٥- ايزون سانكوف از تاجيكستان/ يكضرب: ‌١٠٠ كيلوگرم/ دوضرب: اوت

دسته ‌٦٩ كيلوگرم:

‌١- سيد مهدي پانزوان از مناطق نفت خيز جنوب/ يكضرب: ‌١٤٠ كيلوگرم/ دوضرب: ‌١٦٧ كيلوگرم/ مجموع: ‌٣٠٧ كيلوگرم
‌٢- جستار نيانتو از اندونزي/ يكضرب: ‌١٤١ كيلوگرم/ دوضرب: ‌١٦٣ كيلوگرم/ مجموع: ‌٣٠٤ كيلوگرم
‌٣- سي مين لي از كره/ يكضرب: ‌١٣٦ كيلوگرم/ دوضرب: ‌١٦٠ كيلوگرم/ مجموع: ‌٢٩٦ كيلوگرم

دسته ‌٧٧ كيلوگرم:

‌١- سان دو ناسوشن از اندونزي/ يكضرب: ‌١٤٣ كيلوگرم/ دوضرب: ‌١٧٠ كيلوگرم/ مجموع: ‌٣١٣ كيلوگرم
‌٢- علمو رود از ازبكستان/ يكضرب: ‌١٢٤ كيلوگرم/ دوضرب: ‌١٥٨ كيلوگرم/ مجموع: ‌٢٨٢ كيلوگرم
‌٣- سبحان از ازبكستان/ يكضرب: ‌١٢٣ كيلوگرم/ دوضرب: ‌١٥٧ كيلوگرم/ مجموع: ‌٢٨٠ كيلوگرم

دسته ‌٨٥ كيلوگرم:

‌١- حسن آبرون از مناطق نفت خيز جنوب/ يكضرب: ‌١٥٧ كيلوگرم/ دوضرب: ‌١٨٧ كيلوگرم/ مجموع: ‌٣٤٤ كيلوگرم
‌٢- محمد حسين برخواه از مناطق نفت خيز جنوب/ يكضرب: ‌١٥٠ كيلوگرم/ دوضرب: ‌١٨٨ كيلوگرم/ مجموع: ‌٣٣٨ كيلوگرم
‌٣- سونك ووك لي ازكره جنوبي/ يكضرب: ‌١٤٧ كيلوگرم/ دوضرب: ‌١٧١ كيلوگرم/ مجموع: ‌٣١٨ كيلوگرم

دسته ‌٩٤ كيلوگرم:

‌١- علي دهقانيان از مناطق نفت خيز جنوب/ يكضرب: ‌١٦٢ كيلوگرم/ دوضرب: ‌٢٠٣ كيلوگرم/ مجموع: ‌٣٦٥ كيلوگرم
‌٢- اميد نائيج از مناطق نفت خيز جنوب/ يكضرب: ‌١٦٠ كيلوگرم/ دوضرب: ‌١٩٨ كيلوگرم/ مجموع: ‌٣٥٨ كيلوگرم
‌٣- لي سوون ازكره جنوبي/ يكضرب: ‌١٥٢ كيلوگرم/ دوضرب: ‌١٩٦ كيلوگرم/ مجموع: ‌٣٤٨ كيلوگرم

دسته ‌١٠٥ كيلوگرم:

‌١- جواد نادري از تيم مناطق نفت خيز جنوب / يكضرب: ‌١٧٣ كيلوگرم/ دوضرب: ‌٢١١ كيلوگرم/ مجموع: ‌٣٨٤ كيلوگرم
‌٢- چونگ چويي از کره جنوبي / يكضرب: ‌١٦٧ كيلوگرم/ دوضرب: ‌٢٠٧ كيلوگرم/ مجموع: ‌٣٧٤ كيلوگرم
‌٣- محمد رضا براري از مناطق نفت خيز جنوب / يكضرب: ‌١٦٠ كيلوگرم/ دوضرب: ‌٢٠١ كيلوگرم/ مجموع: ‌٣٦١ كيلوگرم

دسته ‌١٠٥+ كيلوگرم:

‌١- يانگ پون از کره جنوبي / يكضرب: ‌١٦٨ كيلوگرم/ دوضرب: ‌٢١٣ كيلوگرم/ مجموع: ‌٣٨١ كيلوگرم
‌٢- محسن بيرانوند از مناطق نفت خيز جنوب / يكضرب: ‌١٧٢ كيلوگرم/ دوضرب: ‌٢٠٨ كيلوگرم/ مجموع: ‌٣٨٠ كيلوگرم
‌٣- تسيلاتوف از ازبکستان/ يكضرب: ‌١٥٨ كيلوگرم/ دوضرب: ‌١٩٥ كيلوگرم/ مجموع: ‌٣٥٢ كيلوگرم

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
بسكتبال نوجوانان غرب آسيا - لبنان
تيم ايران مقتدرانه قهرمان شد

1947.jpg

تيم بسكتبال نوجوانان ايران عنوان قهرماني نخستين دوره رقابت‌هاي نوجوانان غرب آسيا را به خود اختصاص داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آخرين روز رقابت‌هاي بسكتبال نوجوانان غرب آسيا روز گذشته (جمعه) در شهر بيروت برگزار شد و طي آن در فينال اين رقابت‌ها تيم ايران به مصاف اردن رفت.

در اين رقابت كه اونيكا سرمربي سابق تيم ملي بزرگسالان ايران هدايت تيم حريف را برعهده داشت، نوجوانان ايران توانستند با نتيجه 67 بر 43 قهرمان اين دوره از رقابت‌ها شوند.

قاسم كياني سرمربي اين تيم به خبرنگار ايسنا گفت: بازي ماقبل آخر ما مقابل لبنان، بازي بسيار سختي بود كه تيم ما را بسيار خسته كرد با اين حال ما تلاش‌مان را كرديم.

وي ادامه داد: تيم اردن فهيم بازي مي‌كرد و براي همين در كوارتر اول با نتيجه 21 بر 13 از ما پيش افتادند. اما، در كوارترهاي بعدي از دفاع زوم به دفاع من تو من روي آورديم تا توانستيم نتيجه بازي را به نفع خودمان رقم بزنيم.

تيم بسكتبال نوجوانان ايران پس از اين قهرماني، ساعت 11 امشب به تهران بازمي‌گردد.

محمود مشحون رييس فدراسيون بسكتبال ايران كه در لبنان حضور داشت، پس از بازي جايزه نقدي به ورزشكاران اهدا كرد.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
واليبال قهرماني آسيا ـ فيليپين
تيم ملي ايران با افتخار نايب قهرمان شد

1905.jpg

تيم ملي واليبال بزرگسالان ايران براي نخستين بار به عنوان نايب قهرماني رقابت‌هاي قهرماني آسيا دست يافت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ديدار نهايي پانزدهمين دوره رقابت‌هاي واليبال مردان آسيا در رده سني بزرگسالان در شهر مانيل فيليپين برگزار شد و طي آن تيم‌هاي ملي ايران و ژاپن به مصاف يكديگر رفتند.

در پايان اين رقابت تيم واليبال ژاپن كه تاكنون 6 بار عنوان قهرماني اين رقابت‌ها را كسب كرده با نتيجه 3 بر يك توانست تيم ملي ايران را شكست دهد. در گيم نخست اين ديدار در حالي كه نخستين امتياز بازي را محمد محمدكاظم براي تيم كشورمان كسب كرد، در پايان تيم ايران با نتيجه 25 بر 19 حريفش را شكست داد.

در اين گيم سرويس‌هاي خوب واليباليست‌هاي ايران، تعويض‌هاي به موقع و اعتماد به نفس خوب ورزشكاران باعث شد تا گيم نخست در كمتر از نيم ساعت به نفع تيم ايران به پايان برسد.

در گيم دوم نيز در حالي كه نخستين امتياز را به نام ايران ثبت كردند اما، تيم ژاپن از امتياز دوم به بعد 6 امتياز پياپي پيش افتاد تا هم از لحاظ رواني و هم از لحاظ امتيازي جريان مسابقه را به نفع خود رقم زند.

در پايان اين گيم كه اشتباهات فردي از سوي بازيكنان ايران در آن زياد به چشم مي‌خورد تيم ايران با نتيجه 25 بر 18 ايران را شكست داد تا هر دو تيم با پيروزي در يك گيم وارد گيم سوم شوند.

در گيم سوم نيز باز اين تيم ايران بود كه نخستين امتياز مسابقه را كسب كرد اما در شرايطي كه امتيازشماري پاياپاي پيش مي‌رفت تيم ژاپن توانست با امتياز 25 بر 23 تيم كشورمان را شكست دهد.

درگيم چهارم نيز تيم ژاپن نشان داد كه از حرفه‌اي‌ترين تيم‌هاي آسيا و جهان محسوب مي‌شود.

پاسور اين تيم با پاس‌هاي خوب در كناره‌هاي زمين باعث از جا ماندن دفاع تيم ايران و امتيازگيري‌هاي خوب ژاپن مي‌شد. در عوض برخي اشتباه‌هاي فردي بازيكنان ايران كه نشان از كم‌تجربگي و عجله بيش از حد داشت باعث شد تا نتيجه اين گيم نيز با امتياز 25 بر 22 به نفع تيم ژاپن به پايان برسد.

بدين تيم ژاپن توانست با نتيجه 3 بر يك تيم ايران را شكست دهد. البته رسيدن تيم ايران در اين مرحله از رقابت‌ها كه حمايت‌هاي بي‌شائبه ايراني‌هاي مقيم فيليپين را در بر داشت، براي كشورمان يك افتخار محسوب مي‌شود چرا كه در طول تاريخ واليبال آسيا، ايران تنها توانسته بود يك عنوان سومي در سال 2003 كسب كند و در ساير دوره‌ها نيز تيم واليبال ايران مقام‌هايي بهتر از چهارمي، پنجمي و يا ششمي كسب نكرده بود.

اما دستاورد تيم ايران به غير از كسب عنوان نايب قهرماني پانزدهمين دوره رقابت‌هاي واليبال قهرماني آسيا، راهيابي به رقابت‌هاي جايزه بزرگ قهرمانان در ژاپن است كه اين افتخار نيز براي نخستين بار به تيم واليبال ايران اختصاص مي‌يابد.

در اين دوره از رقابت‌ها عادل غلامي، ميرسعيد معروف، سيد محمد موسوي، حمزه زريني، اسدالله شيركوند، عليرضا نادي، محسن عندليب، آرش صادقياني، فرهاد نظري افشار، محمد محمدكاظم، مهدي مهدوي و عليرضا عليزاده اعضاي تيم ملي ايران را تشكيل مي‌دادند.

همچنين حسين معدني نيز سرمربي تيم ايران در اين دوره از رقابت‌ها بود.

تيم واليبال ايران در اين دوره از رقابت‌ها بدون شكست تا فينال پيش رفت و در اين مرحله تنها باخت خود را در مقابل تيم ژاپن داشت.

تيم كشورمان براي رسيدن به فينال تيم‌هاي سريلانكا، چين، ويتنام، هنگ كنگ، چين‌تايپه، قزاقستان و كره جنوبي را شكست داده بود.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مسابقات جهاني تكواندو- دانمارك
چهارمين نايب قهرماني متوالي ايران در چهاردهمين حضور جهاني

1381.JPG

به گزارش خبرگزاري د انشجويان ايران(ايسنا)، تيم ملي تكواندوايران در اين دوره از پيكارهاي جهاني با كسب يك مدال طلا توسط محمد باقري معتمد(وزن چهارم)، يك مدال نقره توسط رضا نادريان(وزن سوم) و سه مدال برنز ميثم باقري(وزن دوم)، يوسف كرمي(وزن هفتم) و حسين تاجيك(وزن هشتم) و 55 امتياز، پس ازتيم كره جنوبي عنوان نايب قهرماني اين رقابتها را از آن خود كرد.

پيش از اين تيم ملي تكواندو ايران در مسابقات جهاني 2003 آلمان، 2005 اسپانيا و 2007 چين موفق به كسب عنوان نايب قهرماني جهان شده بود.

بر اساس اين گزارش تيم‌هاي ملي اسپانيا و تركيه عناوين سوم و چهارم را كسب كردند

منبع

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
یک ضایعه تلخ در جامعه ورزشی ایران

مسعود مقدم قهرمان موی‌تای که در رقابتهای المپیاد ورزشی ایرانیان در وزن 67- کیلوگرم برای اصفهان یک نشان طلا کسب کرده بود، در سانحه رانندگی درگذشت.

به گزارش مهر، نایب قهرمان رقابتهای جهانی آلمان که از اصفهان عازم تهران بود تا در مسابقات انتخابی شرکت کند در مسیر آزادراه اصفهان - نطنز بر اثر تصادف جان باخت.

در مراسم تدفین وی که در قطعه نام آوران «باغ رضوان» این شهر برگزار شد، شماری از ورزشکاران رشته‌های مختلف رزمی از جمله ووشوکاران، تکواندو ، کیک بوکسینگ استان حضور داشتند.
مسعود مقدم از جمله رزمی‌کاران بااخلاق کشور بود که طی ۸ سال گذشته در رقابتهای مختلف همیشه به عنوان یک ورزشکار منضبط و بااخلاق مطرح بود.

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
حسین رضازاده سرپرست فدراسیون شد

شبکه خبر: دبیر كل كمیته ملی المپیك و رئیس فدراسیون وزنه برداری گفت: حسین رضازاده پس از بازگشت از رقابت های قهرمانی جهان در كره جنوبی به عنوان سرپرست فدراسیون انتخاب خواهد شد.

"بهرام افشارزاده" گفت: به زودی تكلیف فدراسیون وزنه برداری و پست های خالی این فدراسیون از جمله دبیر و نایب رئیس مشخص خواهد شد.

رئیس فدراسیون وزنه برداری افزود: رضازاده سرپرست فدراسیون می شود و دبیر و نایب رئیس فدراسیون را معرفی خواهد كرد.

"بهرام افشارزاده" درباره كناره گیری سعید علی حسینی از رقابت های جهانی وزنه برداری گفت: وی از سال 2005 تاكنون از ناحیه آرنج دست چپ دچار آسیب دیدگی است و به همین علت موفق به حضور در رقابت های جهانی نشد.

وی تصریح كرد: كادر فنی تیم ملی ایران فردا به تهران می آید و از علت این موضوع جویا می شوم.

دبیر كل كمیته ملی المپیك این كناره گیری را طبیعی دانست و گفت : گرفتگی عضلات بدن طبیعی است و به هیچ عنوان از قبل خبر نمی دهد.

رئیس فدراسیون وزنه برداری افزود: از دیگر نتایج تیم ملی ایران هم رضایت ندارم و در كل نتایج خوبی در رقابت های جهانی نگرفتیم.

"بهرام افشارزاده"گفت: هیچ چیز برای تیم ملی ایران كم گذاشته نشده است و همه امكانات برای آنها آماده بود.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
«دیگر نمی‌توانستم کار در صدا و سیما را تحمل کنم»
گفت‌وگو با مهدی رستم‌پور

تقاضای پناهندگی مهدی رستم‌پور، خبرنگار ورزشی صداوسیمای جمهوری اسلامی در آلمان، از "بمب"‌های خبری سال ۲۰۰۹ بود. رستم‌پور در مصاحبه با دویچه وله، ماجرای فرار از ایران و وضعیت ورزشی و خبرنگاری ایران را زیر ذره‌بین برده است.

دویچه وله: تو برای پوشش بازی‏های جام جهانی کشتی از سوی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به دانمارک آمده بودی. پس از اتمام این بازی‏ها که می‏توان گفت با نتایج رضایت‏بخشی برای کشتی‏گیران فرنگی‏کار و آزادکار ایران به پایان رسید، تصمیمی گرفتی که زندگی‏ات به نحو دیگری ادامه پیدا کند. از آن زمان تا کنون، بیش از سه ماه گذشته است. لطفاً برای ما از وضعیت فعلی خودت بگو؛ الان در شهر نورنبرگ آلمان هستی. از کم و کیف زندگی‏ات تعریف کن.

مهدی رستم‌پور: همان‏طور که اشاره کردید، حدود سه ماه می‏گذرد و من هم از شرایطی که این‏جا دارم راضی هستم. البته فکرم، ذهن‏ام، روح‏ام، تمام وجودم در ایران است. مرتب پی‏گیر اخبار ایران در حوزه‏های مختلف هستم و مسایل مختلف و وقایعی را که آن‏جا اتفاق می‏افتد و همه باخبر هستند، دنبال می‏کنم.

تصمیمی که در سفر با تیم ملی کشتی ایران گرفتی، آیا تصمیمی برق‏آسا و آنی بود یا این که سلسله مراتبی را در ذهن‏ و برنامه‏ریزی‏هایت طی کرده بود و به این نتیجه رسیده بودی که باید راه دیگری را در زندگی‏ات تعیین کنی؟

واقعیت این است که من هیچ‏گونه فعالیت سیاسی در ایران نداشتم. چون اگر غیر از این بود، نه تنها در صدا و سیما که در رسانه‏های نوشتاری نیز نمی‏توانستم دوام بیاورم. حتا الان هم که خارج از ایران هستم و فضای آزادی برای فعالیت‏های سیاسی وجود دارد، فعالیت سیاسی ندارم. من یک خبرنگار هستم که بیشتر در حوزه‏ی ورزش کار و فعالیت می‏کند. ولی خب قضیه این است که دیگر نمی‏توانستم در رسانه‏ای، در مملکتی که هر روز کم‏وبیش ۲۰۰ نفر بازداشت می‏شوند، در مملکتی که چماق بر سر شهروندانش می‏کوبند کار کنم. به هر حال هر کسی تحملی دارد. فضای تلویزیون هم بعد از انتخابات کاملا تغییر کرد و تبدیل شد به رسانه‏ای که به طور کلی می‏خواهد آن‏چه را که واقعیت ندارد به جامعه بقبولاند و به پخش اخبار غیرواقعی، اعترافات و مسایلی می‏پرداخت، که جامعه‏ هم پذیرای آن نبوده و نیست. گرچه ما سیاسی نبودیم، اما از ۲۲ خرداد به بعد، سیاست آمد جامعه‏ی ما را یک‏باره دربرگرفت و همه ناگزیر و ناخواسته به آن تن دادند. من هم که چهره‏ی سیاسی نیستم، قاعدتاً اقامت‏ام در این‏جا و برنگشتن‏ام به ایران، خواه‏ناخواه یک کنش سیاسی است. به هرحال، از تصمیم خودم اصلا پشیمان نیستم و همان فعالیتی را که در ایران داشتم، در حوزه‏ی ورزش، در این‏جا دنبال می‏کنم و با آزادی و فراغ بال بیشتری می‏نویسم. در عین حال امیدوارم روزی که خیلی هم امید دارم به زودی اتفاق بیفتد، شرایطی فراهم شود که نه تنها من، بلکه هرکس دیگری که با دلایل مشابه من جلای وطن کرده، بتواند به ایران برگردد و در مملکت خودش فعالیت کند. حتا اگر درصدی از آزادی‏ای که این‏جا هست، در کشور ما هم فراهم باشد، خود من بلافاصله به ایران برمی‏گردم و فعالیت‏های‏ام را آن‏جا پی‏گیری می‏کنم.

اما جالب است که آگاه شویم، برای یک خبرنگار، یک ژورنالیست ورزشی چه محدودیت‏هایی در ایران می‏تواند ایجاد شود که حتا در حوزه‏ی ورزش نیز واقعیت‏ها و مسایلی را که باید منتشر کند، نتواند به دنیای ورزش ایران و جهان اعلام کند؟

سؤال بسیار خوبی است؛ نکته این‏جاست که همه‏ی ما پیش از آن که خبرنگار باشیم، پیش از آن ‏که کشاورز، صنعت‏گر، معلم، مهندس، روزنامه‏نگار، سیاست‏مدار و… باشیم، در وهله‏ی اول عضوی از جامعه هستیم. همین امروز که این گفت‏وگو انجام می‏شود، یکی از نخبگان جامعه‏ی ما، یک دانشجوی موفق را چادر سرش می‏کنند، کیف زنامه دست‏اش می‏دهند و عکس‏اش را در خبرگزاری رسمی کشور (ایرنا) و خبرگزاری رسمی دولت بعد از نهم (فارس‏نیوز) منتشر می‏کنند. من دوست ندارم در مملکتی که چادر بر سر مردها می‏کنند و عکس‏اش را به این شکل در رسانه‏ها منتشر می‏کنند، کار کنم. شاید این مساله ارتباط مستقیمی با کار رسمی و مشخص من که فضای ورزش است نداشته باشد، اما من یک شهروندم و این را هم می‏بینم. این‏گونه اتفاقات هم که هر روز دارد گسترش پیدا می‏کند و گویی قرار نیست این التهاب فروبنشیند. چون مردم از خواسته‏های به‏حق خودشان عقب‏نشینی نخواهند کرد و در طرف مقابل هم می‏بینیم که دولت و حکومت نیز قصد ندارد اشتباهات خود را بپذیرد و امتیازاتی را که مردم به حق مطالبه می‏کنند، در اختیارشان قرار دهد. به هر حال صرف‏نظر از این که من ورزش‏نویس، سیاسی‏نویس یا اقتصادی‏نویس باشم و اصلا صرف‏نظر از این که من کار رسانه‏ای انجام می‏دهم یا خیر، این قضایا می‏تواند در کار و زندگی من تاثیر بگذارد. ضمن این که سانسور در حوزه‏ی ورزش البته کم‏تر است. این را قبلا هم گفته‏ام که تنها حوزه‏ای که می‏شود در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با مردم تا حدودی صادق بود، حوزه‏ی ورزش است. البته حوزه ورزش هم روز به روز دارد محدودتر می‏شود و بحث ایجاد شبکه‏ی ورزش زیر نظر مستقیم سازمان تربیت بدنی با بودجه‏ی دولت، از طرف آقای سعیدلو مطرح شده که در این صورت فضا از آن‏چه که الان هست و غیر از یکی دو تا برنامه که برنامه‏های موفقی هم هستند، شاهد نقدی جدی در صدا و سیما نیستیم، تنگ‏تر هم خواهد شد. اما امیدوارم چنین اتفاقی نیفتد.

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
یکی از برنامه‏هایی که الان اشاره کردی، برنامه‏ی نود (۹۰) است که عادل فردوسی پور آن را شکل داده بود. اما آن هم طی ۷−۸ ماه گذشته با محدودیت‏های جدیدی روبرو شد و ظاهرا مورد پسند مسئولین قرار نگرفته و با ترمز دستی خاصی روبرو شده است و عادل فردوسی‏پوری که ما سال‏های سال می‏شناختیم، دیگر در صحنه‏ی تلویزیون قابل دیدن نیست. این تغییر به همان محدودیت‏هایی برمی‏گردد که اشاره کردی؟

به نمونه‏ی خوبی اشاره کردید؛ اگر نود (۹۰) هم‏چنان روی آنتن می‏رود، به آن معنا نیست که خواست قلبی مسئولین صدا و سیما است که این برنامه پخش شود و دولت هم با این برنامه مشکلی ندارد. حکایت عادل فردوسی‏پور عزیز و برنامه‏ی‏ نود مانند قضیه‏ی آقای کروبی است که اگر بازداشت نمی‏شود، به معنای آن نیست که حکومت تمایلی به بازداشت‏اش ندارد، بلکه تبعات قضیه است که موجب می‏شود کروبی و میرحسین موسوی بازداشت نشوند. اما در عین حال دانشجویان دسته دسته و معترضین گروه گروه بازداشت می‏شوند و محاکمه‏های سریع‏السیر و احکام عجیب و غریب صادر می‏شود. برنامه‏ی نود هم به شدت تحت فشار است و حتا تکرار این برنامه که از شبکه‏ی جام جم پخش می‏شود، با سانسورهای عجیب و غریبی مواجه می‏شود و ۴۵ تا ۵۰ دقیقه از یک برنامه‏ی دو ساعت و نیمه را سانسور می‏کنند. به هرحال، برنامه‏ی بسیار خوبی است، عادل فردوسی‏پور مجری موفقی است. جا دارد در این‏جا به یک نکته هم اشاره کنم و آن این که بعد از ماندن من در این‏جا، برخی سایت‏ها اشاره کرده بودند که من مجری برنامه‏ی «دایره‏ی طلایی» هستم. در حالی که مجری و تهیه کننده‏ی این برنامه، دوست خوبم، جناب آقای رضا جاودانی است و من مسئولیتی در آن برنامه نداشتم.

نکته‏ای که صحبت در مورد آن اجتناب‏ناپذیر است، مساله‏ی ورزش است. ملت ایران، ملت ورزش‏‌دوست و فوتبال‌دوستی است. مساله‏ی فوتبال لیگ برتر امسال برای مقامات **** دردسری شده بود که نکند اعتراض‏های جنبش آزادی‏خواهانه‏ی ملت ایران از طریق لیگ برتر فوتبال ادامه پیدا کند و لیگ برتر فوتبال هم در این فصل در شعاع تحولات اجتماعی قرار گرفت. همان‏طور که گفتی‏، اصلا شعاع سیاسی را کنار می‏گذاریم؛ اما آیا ورزش می‏تواند یکی از راه‏هایی باشد که ملت ایران از آن طریق بخواهند بگویند که «ملت ما هستیم، تعیین کننده ما هستیم؛ ملت تعیین کننده‏ی دمکراسی است و ورزش جالب‏ترین و قشنگ‏ترین نمونه‏ی نمایش دمکراسی است»؟

بله دقیقا؛ پیش از انتخابات فهرست ۶۰۰ نفره‏ای از ورزشکاران به نام در رشته‏های مختلف ورزشی شکل گرفت که از آقایان کروبی و موسوی اعلام حمایت کردند. پس از انتخابات و اتفاقات بعد از آن هم در جایی ندیدم کسی امضای خود را از این لیست پس گرفته باشد. در این فهرست ۶۰۰ نفره، نام تمام ورزشکاران شاخص ایران دیده می‏شد و در حقیقت اعتراضی بود به مسایل ورزش و مسایلی که ورزشکار در سطح جامعه می‏بیند و با آن مواجه است. در طرف مقابل، فقط چهار ورزشکار از آقای احمدی‏نژاد اعلام حمایت کردند که نیازی نیست نام آن‏ها را ببرم، جامعه آن‏ها را می‏شناسد و در هر حال عقیده‏ی آن‏ها این‏گونه بود. نمونه‏ی دیگر حرکت نمادینی است که فوتبالیست‏های ما در بازی مقابل کره‏ی جنوبی انجام دادند و کاملا گویا بود که چه می‏خواهند و تا چه حد با جامعه هم‏صدا و هم‏سو هستند. واکنش فدراسیون فوتبال هم حیرت‏انگیز بود که به فیفا نامه نوشت و در آن به این که بازیکنان ما مچ‏بند سبز بسته‏اند اعتراض کرد و خواستار واکنش فیفا شد. فیفا هم واکنش فوق‏العاده عالی‏ای نشان داد و گفت نه تنها این بازی‏کنان را محروم نمی‏کند، بلکه فدراسیون فوتبال ایران هم حق ندارد چنین کاری بکند. خود بازیکنان نیز مطلع شدند و نکونام در مصاحبه‏ای اعتراض کرد. مهدوی‏کیا نیز در بیانیه‏ی خود، غیرمستقیم اعتراض خود را نسبت به این قضیه نشان داد. نتیجه این شد که همه‏ی این بازی‏کنان غیر از یکی دو نفر با تیم ملی خداحافظی کردند و ماندن در تیم ملی را بیش از این صلاح نمی‏دانستند. علی کریمی، مهدوی‏کیا و هاشمی عطای حضور در تیم ملی را به لقای آن بخشیدند و کناره‏گیری کردند. به طور کلی جسته و گریخته شاهد این اعتراضات هستیم. محسن شادی، قایق‏رانی که با مچ‏بند سبز روی سکوی قهرمانی قایق‏رانی امید‏های جهان قرار گرفت، نمونه‏ی دیگر آن بود. در هر صورت، ورزشکار هم بخشی از همین جامعه است، مانند خبرنگار و یا هر فرد دیگری که فعالیتی را دارد انجام می‏دهد؛ خواسته‏ها در همه‏ی عرصه‏ها تقریبا مشترک است و همان‏طور که اشاره کردی، این مساله در ورزش هم نمود پررنگی دارد.

حرکات جسورانه و با شهامت ورزشکارانی مانند علی کریمی، مهدی مهدوی‏کیا و محسن شادی، قهرمان قایق‏رانی ایران، باعث ایجاد مشکلاتی در داخل ایران برای‏شان نشده است؟

طبیعتا ورزشکارانی که به شکل بارز و مشخص، چنین واکنش‏هایی نشان می‏دهند، مشکلاتی برای‏شان پدید می‏آید. خصوصا اگر خیلی مطرح نباشند. مثلا علی کریمی، چهره‏ای بین‏المللی است؛ یا علی دایی که قبل از انتخابات کمک ۱۰۰ میلیون تومانی‏ای را به ستاد موسوی ارائه کرد، چهره‏ای نیست که بشود خیلی راحت بازداشت‏اش کرد یا برایش مشکلی ایجاد کرد. اما در طرف مقابل، ورزشکارانی که از آقای احمدی‏نژاد حمایت کردند، از شرایط استثنایی‏ای برخوردار شده‏اند. برای نمونه، آقای رضازاده که ورزشکار بسیار بزرگی بوده و خود من هم مثل همه برایش هورا می‏کشیدم، در حال حاضر عضو هیأت مدیره‏ی باشگاه سایپا است؛ مشغله‏های اقتصادی خود را نیز دارد و گاه و بیگاه در سفرهای استانی با آقای احمدی‏نژاد همراهی می‏کند. یا پیش از سخنرانی آقای احمدی‏نژاد در مصلی، حسین رضازاده پشت تریبون می‏رود. در عین حال مدیر تمام تیم‏های وزنه‏برداری در تمام رده‏های سنی نیز هست. تمام تیم‏هایش هم یا به دلیل دوپینگ عنوانین‏شان پس گرفته می‏شود و یا بدترین نتیجه‏ی وزنه‏برداری در ۱۰ سال اخیر در مسابقات اخیر جام جهانی کره‏ی جنوبی به دست می‏آید. اما کسی نمی‏تواند از رضازاده به عنوان مدیر تیم‏های ملی حساب پس بخواهد که چرا تیم‏هایش این‏گونه نتیجه می‏گیرند؟ در حالی که وزنه‏برداری مانند حسین توکلی که قهرمان المپیک بوده، الان هیچ مسئولیتی ندارد. شاهین نصیری‏نیا که قهرمان جهان بوده، مجبور به جلای وطن می‏شود. یا این کوروش باقری که زمانی قهرمان جهان بوده، الان کنار گود نشسته است. یعنی تمام کارها به حسین رضازاده سپرده شده است که در واقع پاداشی است برای هم‏سویی او با دولت بعد از نهم. علت آن هم فکر نمی‏کنم بینش سیاسی آقای رضازاده باشد، بلکه این قهرمان بزرگ تبدیل به ابزاری در دست مسئولین این کشور شده است. روز به روز هم دارد محبوبیت خود را از دست می‏دهد. در حالی که پتانسیل خودش آن‏قدر بالا بود که محبوب باقی بماند. نیازی نبود این همه مشغله داشته باشد و این همه مسئولیت بپذیرد که تا این حد ناموفق باشد. به هرحال این مساله در حافظه‏ی ورزش دوستان ثبت خواهد شد و آن‏ها فراموش نمی‏کنند چه ورزشکارانی در کنار مردم بودند و چه ورزشکارانی به همین راحتی به آن‏ها پشت کردند.

چه پیش‏بینی‏ای در ارتباط با شرایط ایران داری؟ آیا ۱۰ سال دیگر ایرانی خواهیم دید مانند ایران سال ۲۰۰۹ یا شرایط تغییر خواهد کرد؟ پیش‏بینی تو چیست؛ آیا روند دمکراسی‏خواهانه‏ی ملت به نتیجه خواهد رسید؟

من فوق‏العاده امیدوارم! من وقتی در ایران وارد یک سالن ورزشی می‏شدم و چهار تا پنج تماشاچی می‏آمدند و در مورد یک موضوع بخصوص، مثلا فلان یادداشتی که چند روز پیش در روزنامه نوشته بودم، به من اعتراض می‏کردند، متوجه می‏شدم که یک جای کارم ایراد دارد و حق با مخاطب است. واقعا جای پرسش دارد که چگونه مسئولین مملکت ما این اعتراضات میلیونی را نمی‏شنوند. تا کی می‏خواهند مقصر را بیرون از مرزهای ایران جست‏وجو کنند. این پرسش بزرگی است؛ برای من جای سؤال است که چرا این اعتراضات را نمی‏خواهند بشنوند و تا کی می‏خواهند فرافکنی کنند؟ من به فردای مملکت‏ام خیلی امیدوارم!

http://www.dw-world.net/dw/article/0,,4997600,00.html

naran1

کاربر فعال هنر های ترسیمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,544
ديدار دوستانه تيم‌هاي پاس و شهرداري همدان كه قرار بود روز گذشته در ورزشگاه شهيد مفتح برگزار شود، به دليل ضرب و شتم بازيكنان شهرداري برگزار نشد.

ورزشگاه شهيد مفتح همدان كه توسط پيمانكار در حال تعمير و بازسازي است، قرار بود روز گذشته ميزبان ديدار تداركاتي تيم‌هاي شهرداري و پاس همدان باشد.
بازيكنان شهرداري همدان كه زودتر از تيم رقيب وارد ورزشگاه شده بودند به علت اينكه از سوي كارگران در حال كار شناخته نشدند، با اخطار ترك ورزشگاه مواجه شدند كه از اين كار امتناع كرده و اين موضوع باعث درگيري فيزيكي بين بازيكنان و كارگران شد.
بعد از مدتي درگيري بين طرفين بالا گرفت و بازيكنان شهرداري از سوي كارگران مورد ضرب و شتم قرار گرفتند و كارگران با 4 سگ نگهبان به بازيكنان فوتبال حمله كردند.
اين موضوع باعث ترك ورزشگاه توسط بازيكنان شهرداري شد و زماني كه بازيكنان پاس همدان وارد ورزشگاه شدند آنها رفته بودند و اين ديدار دوستانه كه قرار بود عصر روز گذشته برگزار شود، لغو شد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

ISSF تصميم گرفت
محروميت ايران از برگزاري مسابقات كشورهاي اسلامي​

اصرار كشورهاي عربي و اعضاي هيات اجرايي اعضاي كميته نظارتي و هماهنگي فدراسيون همبستگي كشورهاي اسلامي (issf) بر حذف نام خليج فارس از روي آرم مسابقات و پافشاري نمايندگان اعزامي كشورمان بر درج اين نام ملي ...

در پي برگزاري جلسه ويژه از سوي مسئولان ISSF و اصرار مسئولان كميته مبني بر حذف نام خليج فارس از روي آرم بازي ها، مسئولان ايران از عدم برگزاري اين مسابقات در ايران خبر دادند.

به گزارش ايلنا، اصرار كشورهاي عربي و اعضاي هيات اجرايي اعضاي كميته نظارتي و هماهنگي فدراسيون همبستگي كشورهاي اسلامي (issf) بر حذف نام خليج فارس از روي آرم مسابقات و پافشاري نمايندگان اعزامي كشورمان بر درج اين نام ملي و ارزشمند در نهايت به لغو ميزباني ايران از اين دوره از پيكارها انجاميد.
به دنبال اختلافات موجود بين issf و كميته برگزاري دومين دوره بازي‌هاي همبستگي كشورهاي اسلامي عصر روز گذشته جلسه فوق العاده‌اي با حضور اعضاي هيات اجرايي issf و مسئولين ستاد برگزاري دومين دوره بازي‌هاي همبستگي كشورهاي اسلامي در محل كميته ملي المپيك عربستان صعودي تشكيل شد.

در ابتداي اين نشست نمايندگان و بازرسين اعزامي issf كه از ايران بازديد بعمل آورده بودند اعلام كردند در بازديدهاي قبلي كليه زيرساخت ها و امكانات ورزشي، تجهيزات و نيروي انساني لازم براي برگزاري كامل مسابقات جهت برگزاري ميزباني ايده آل تدارك ديده شده و مورد تاييد است. ضمن اينكه كميته برگزاري بازي‌ها در ايران آمادگي لازم براي ميزباني اين دوره از بازي‌ها را دارا بوده و از اين جهت از جمهوري اسلامي ايران تشكر نمودند.
سپس نمايندگان issf حاضر در جلسه به بحث و بررسي در خصوص مسايل مورد اختلاف پرداختند كه تعدادي از حاضرين نظرات خود را مطرح و در نهايت موارد ذيل بعنوان جمع بندي مذاكرات عنوان شد:

1- عنوان گرديد به نظر مي رسد وضعيت ايران از جهت بيماري كنترل بيماري آنفلونزاي نوع آ مشخص نگرديده و وزارت بهداشت و درمان ايران تاييديه مكتوب لازم از جهت تضمين كنترل قطعي اين بازي‌ها را ارائه ننموده است.

2- تعدادي از اعضا، مخالف درج نام خليج فارس در مدارك و نقش مدال‌هاي دومين دوره بازي‌هاي كشورهاي اسلامي بوده و خواستار حذف نام خليج فارس از كليه مدارك بازي‌ها(مدالها، لوگوها و كتابچه هاي فني و ساير اسناد بازي‌ها) بودند. دليل اعلام شده از سوي آنان بدن ترتيب بود كه در دوره اول بازي‌هاي كشورهاي اسلامي، عربستان در مدارك خود از عنوان "خليج ع ر ب ي " استفاده كرده بود كه اين موضوع با اعتراض جمهوري اسلامي ايران مواجه گرديد و issf موضوع را بررسي و درخواست حذف نام خليج عربي را از عربستان كرد و اين نام از مدارك بازي ها حذف شد. لذا در اين دوره كه درج نام خليج فارس مورد اعتراض برخي از كشورها است، ستاد برگزاري دومين دوره نيز بايد نسبت به حذف نام خليج فارس از كليه مدارك اقدام نمايد.

پس از طرح مسايل فوق از سوي برخي اعضاي issf ، نمايندگان ستاد برگزاري دومين دوره بازي هاي كشورهاي اسلامي پاسخ موارد فوق را به شرح زير ارائه نمودند:

الف – در رابطه با بيماري آنفلونزاي نوع آ از طرف مقامات مسئول وزارت بهداشت و درمان ايران اعلام گرديد كه اين بيماري در ايران تحت كنترل درآمده و هيات اعزامي متعهد شده تا نامه رسمي اين تاييديه وزارت بهداشت را در طول 15 روز آينده اخذ و به issf ارائه نمايد. از سوي نمايندگان اعزامي ايران اعلام شد كه در اين مورد جاي هيچ گونه نگراني وجود ندارد.

ب- در رابطه با حذف نام خليج فارس از اسناد و مدارك دومين دوره بازي ها نيز توضيحات به شرح ذيل ارائه گرديد:

1- اولا موضوع درج نام خليج فارس در اسناد و مدارك اين دوره از مسابقات پيش از اين به امضاء طرفين رسيده و اسناد و مدارك آن نيز موجود است كه به issf ارائه گرديد.

2- حذف نام مجعول " خليج ع ر ب ي " در دوره اول اين بازي ها اقدامي منطقي و لازم بوده است كه انجام گرديده و در خصوص اين اقدام ارزشمند از issf تشكر مي شود.

3- در رابطه با نام خليج فارس توضيح داده شد كه اين نام داراي سابقه و پيشينه چند هزار ساله در تاريخ و فرهنگ و تمدن ايران و جهان است و به تائيد نهادهاي بين المللي رسمي مانند سازمان ملل متحد نيز رسيده است و حذف آن كه جزء لاينفك نقشه جغرافيايي جمهوري اسلامي ايران است با هيچ مدرك و دليل قانع كننده اي از اسناد و مدارك بازي ها امكان پذير نيست.

در پايان جلسه اعضاي هيات اجرايي issf پس از استماع اظهارات نمايندگان هيات اعزامي ستاد برگزاري دومين دوره بازيهاي كشورهاي اسلامي و عليرغم ارائه دلايل قانع كننده، در كمال تاسف و تعجب و بدون ارائه هيچ گونه دليل منطقي نسبت به عدم برگزاري مسابقات به ميزباني ايران اعمال نظر و اتخاذ تصميم كردند.

محمد علي آبادي رئيس كميته ملي المپيك و ستاد بازي‌ها، بهرام افشارزاده دبير كل كميته و قائم مقام ستاد بازي ها و شاهرخ شهنازي دبير كل ستاد بازي ها گروه اعزامي كشورمان به مجمع فوق العاده issf بودند.

منبع:ایلنا

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
افشاگري سعيد علي حسيني و پدرش در ايسنا
خودشان به من آمپول زدند!
تا پاي مرگ از سعيد دفاع مي‌كنم
"سارانداليف" به جاي رضازاده تست داد

يك قرآن كوچك از جيبش بيرون مي‌آورد و در حالي كه حلقه‌ي اشك، چشمانش را سرخ كرده، مي‌گويد: «به همين قرآن قسم كه پسر من دوپينگي نيست و آنها مي‌خواهند جوانم را قرباني كنند. من هم تا آخرين نفس، حتي اگر اعدامم هم كنند از حقمان يك قدم عقب نمي‌نشينيم.»

اين سخنان عزيز علي‌حسيني، قهرمان سال‌هاي دور وزنه‌برداري آسيا و پدر سعيد علي‌حسيني است كه پس از مثبت اعلام شدن سئوال‌برانگيز آزمايش دوپينگ فرزندش، با مسئولان فدراسيون اتمام حجت كرده و مي‌خواهد بسياري از حقايق و سئوال‌هاي ذهنش را با مردم در ميان بگذارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، فضاي وزنه‌برداري ايران اين روزها اينقدر شوك‌آور و تاسف‌برانگيز است كه حتي رسالت اصلي و حرفه‌اي اطلاع رساني را هم تحت شعاع خودش قرار مي‌دهد. هر چه تلاش مي‌كنيم از چارچوب‌ها اصلي كار رسانه‌اي خارج نشويم، بازهم مجبور مي‌شويم از عمق فاجعه‌هاي موجود مرثيه‌سرايي كنيم. مرثيه‌اي كه آخرين پرده‌اش بر مرگ سهراب است. سهراب، آن اميد ايران زمين.

*** شروع غيرحرفه‌اي وسئوال‌برانگيز!

ماجرا از آنجا شروع شد كه دوشنبه - پنجم بهمن - داراب رياحي، نايب رييس فدراسيون وزنه‌برداري به يكباره به نمايندگان رسانه‌هاي گروهي اعلام كرد كه نمونه آزمايش دوپينگ "سعيد علي‌حسيني" مثبت اعلام شده و او براي هميشه بايد از دنياي وزنه‌برداري خداحافظي كند. اين خبر در حالي اعلام شد كه هيچ كدام از مراحل قانوني، بنابر قوانين آژانس جهاني مبارزه با دوپينگ طي نشده و حتي مراجع ذيصلاح نيز همچون فدراسيون بين‌المللي وزنه‌برداري به آن اشاره نكرده‌اند!

در مورد مثبت شدن دوپينگ سعيد علي‌حسيني صدها سئوال وجود دارد كه هر كدام مي‌تواند قبول اين مسئله را سخت و سخت‌تر كند. پس از همين ماجرا بود كه عزيز و سعيد علي‌حسيني به خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) آمدند تا بسياري از سئوال‌ها و ناگفته‌هاي خود را براي مردم بيان كنند. تا مردم قضاوت كرده و افكار عمومي راه را براي پي‌گيري‌هاي آنها بازتر كند.

***سابقه مشكلات علي‌حسيني

علي‌حسيني از سال پيش كه توانست ركوردهاي دسته فوق سنگين جوانان جهان را بشكند، جاي خود را به عنوان يك پديده جديد در وزنه‌برداري دنيا باز كرد. او اگر در بازي‌هاي المپيك مصدوم نبود به گفته كارشناسان فدراسيون بين‌المللي يكي از مدال‌هاي المپيك پكن را به خود اختصاص مي‌داد. عملكرد او به قدري خوب بود كه بسياري عقيده داشتند سعيد نه تنها جانشين خوبي براي رضازاده خواهد شد، بلكه مي‌تواند همه‌ي ركوردهاي جهاني و المپيك او را بشكند و به نام خود ثبت كند. همين موضوع براي او خطرناك بود.

سعيد علي‌حسيني پس از رقابت‌هاي جوانان آسيا بارها به اردو دعوت شد و تا ماه‌ها از حضور در اردوي تيم ملي به دلايل مختلف طفره رفت.

*** افشارزاده قول داد هيچ مشكلي در اردو براي سعيد بوجود نيايد

عزيز علي‌حسيني كه خود قهرمان وزنه‌برداري آسيا بوده در اين مورد به ايسنا گفت: «من پيش از اين كه سعيد به اردو برود، گفتم كه اين بچه من 21 سالش است و مي‌خواهم كه درسش را در كنار وزنه‌برداري تمام كند. ديپلمش را بگيرد، بعد بيايد در اردو. اين موضوع را به صورت كتبي به افشارزاده نوشتم. افشارزاده نامه من را به حسين رضازاده تحويل داد. رضازاده هم نامه من را به جاي اينكه مطالعه كند و بگويد كه سعيد علي حسيني اردو نرود، نامه من را پاره كرد و بيرون انداخت. سعيد بعدا آن نامه را در اردو پيدا كرد. اينها (كادر فني) از قبل مي‌خواستند كه سعيد را محروم كنند، از هشت ما پيش. از همان زماني كه گفت اردو نمي‌آيم. من هم آن موقع گفته بودم كه صلاح نمي‌دانم سعيد به اردو بيايد. كساني واسطه شدند و آمدند به ما گفتند كه اجازه بده سعيد به اردو برود و ما را پيش افشارزاده بردند. من آن موقع گفتم كه راضي نيستم سعيد به اردو برود. افشارزاده هم آن موقع گفت من ضمانت مي‌كنم، هر مشكلي كه براي سعيد به وجود بيايد جوابگو هستم. آن موقع اين موضوع را افشارزاده شفاهي به ما قول داد و پرويز جلاير هم كه دبير فدراسيون است، شاهد ماجرا بود. اميدواريم اكنون افشارزاده پيگير كارهاي سعيد باشد. حتي يكي از مسوولان فدراسيون هم پس از اينكه سعيد به اردو رفت، به رييس فدراسيون نامه نوشت كه علي حسيني در اردو امنيت ندارد.»

*** راضي نبودم به اردو بروم

سعيد علي حسيني هم در مورد رفتنش به اردو به ايسنا گفت: « پس از اين ماجراهايي كه پدرم گفت، من را به اردوي ازبكستان دعوت كردند. همه مي‌دانند كه اين اردوها براي چيست و چه اتفاق‌هايي در اين اردوها مي‌افتد. من حضور در اين اردو را قبول نكردم، چون مي‌دانستم برايم مشكل به وجود خواهد آورد. در اين اردوها كارهايي انجام مي‌دادند كه ورزشكار براي مسابقه آماده شود كه حالا من نمي‌خواهم جزييات اين كارها را روشن كنم. خيلي از مسائل ديگر هم هست كه هنوز نياز به گفتن آنها نيست. من به اردوي ازبكستان نرفتم و پس از اينكه اين‌ها از اردوي ازبكستان آمدند كميته‌اي را تشكيل دادند و گفتند سعيد علي حسيني را از حضور در تيم ملي محروم مي‌كنيم. رضازاده گفت كه علي حسيني بايد مانند يك سرباز در اختيار تيم ملي باشد و خدمت كند. من گفتم، من خدمتم را مي‌كنم، اما اكنون نمي‌توانم به اردو بيايم، چرا كه درس دارم. من و پدرم آن موقع اعلام كرديم كه اردو براي ما امنيت ندارد و همين مساله باعث شد كه جلاير ما را پيش افشارزاده ببرد. افشارزاده در آن جلسه به ما گفت كه رضازاده ديگر رضازاده سابق نيست، او همانند دوران ورزشكاري‌اش نيست. او اكنون مسووليت دارد و پيشرفت تو برايش موفقيت محسوب مي‌شود و گفت كه من هم ضمانت مي‌كنم كه هيچ مشكلي برايت پيش نيايد. حتي براي اينكه من را راضي كنند كه به اردو بروم، به من گفتند كه ما معلم خصوصي برايت مي‌آوريم كه درست را بخواني كه متاسفانه هيچ كدام از اينها انجام نشد. افشارزاده مسوول اصلي است و او بايد مشكلم را پيگيري كند.»

وي ادامه داد: « من از15 تيرماه به اردو رفتم. دو هفته در تهران بوديم. بعد از آن رفتيم اردبيل و در آنجا باز هم شروع كردند! و بعد رفتيم اردوي چابكسر كه در اردوي چابكسر تنها دو روز زارع و رضازاده آنجا بودند و بقيه دست پانزوان بود. پس از اين كه از چابكسر به تهران آمديم، مسوولان اردو به ما گفتند كه از آژانس جهاني مبارزه با دوپينگ براي نمونه‌گيري آمده‌اند. در حالي كه آنها از فدراسيون جهاني آمده بودند. دوم آبان ماه هم از ما نمونه‌گيري كردند كه من با خيال راحت به نمونه‌گيري رفتم. بدون اينكه هيچ مشكلي وجود داشته باشد، آخر آبان‌ماه به رقابت‌هاي جهاني رفتيم كه آن اتفاق‌هاي شگفت‌انگيز برايمان رخ داد.»

*** در كره‌جنوبي مصدوم نشده بودم، گفتند وزنه‌ نزنم

كمتر از 24 ساعت مانده تا مسابقه سعيد علي‌حسيني در رقابت‌هاي جهاني 2009 كره‌ جنوبي و درحالي كه او شانس نخست كسب مدال طلا محسوب مي‌شد، به يك باره اعلام شد كه علي‌حسيني آسيب ديده و نمي‌تواند در رقابت شركت كند. آسيب ديدي‌گي‌اي كه بسياري آن را مشكوك قلمداد كردند.

سعيد علي‌حسيني در اين رابطه به ايسنا گفت:« من در مسابقه‌هاي جهاني مصدوم نبودم. در مسابقه‌هاي جهاني يك شب مانده به مسابقه، پدرم را صدا كردند. پدرم رفت صحبت كرد. رضازاده و كادر فني نامه‌اي را به ما دادند و گفتند شما نمي‌توانيد در مسابقه وزنه بزنيد. به ما گفتند كه نامه‌ي تذكري از سوي آقاي "آيان" ( رييس فدراسيون بين‌المللي ) آمده و اجازه نداريد در اين مسابقه شركت كنيد. ما گفتيم بايد چكار كنيم و گفتند:" آقاي آيان گفته بايد وزنه‌بردار كره‌اي اول شود. همين طور كه وزنه‌بردار آلمان و روسيه نيامده." البته اين صحبت‌ها را زارع مي‌كرد و رضازاده بيشتر سكوت كرده بود. به من گفتند كره‌اي بايد اول شود. تو هم بايد كنار بكشي تا وزنه‌بردار كره‌اي اول شود. به من گفتند آيان با وزنه‌بردار كره‌اي بسته كه او اول شود. آنجا صحبت از دوپينگ نبود. يك نامه‌اي به ما نشان دادند كه اين اخطاريه است. ما گفتيم اخطاريه چيست؟ وقتي نامه اخطاريه را ديدم، زارع به عنوان مربي تيم آن را از من گرفت و در ساكش انداخت و گفت اين نمايشي و بي اهميت است. به من گفتند كه آقاي افشارزاده چون به آقاي آيان پول نداده، آيان ناراحت شده و او با توجه به اينكه مي‌دانسته تو مدال مي‌گيري، دست روي تو گذاشته تا تو وزنه نزني. به من گفتند كه ما مي‌رويم فدراسيون جهاني پول مي‌دهيم و مشكل تو حل مي‌شود. هيچ كس هم نمي‌فهمد. حتي اين را به من گفتند كه آيان گفته شما عكاس ورزشي داريد يا من بگويم عكاس ما بيايد كه از دست سعيد عكس بگيرد و به رسانه‌ها بگوييد كه مصدوم شده است. من و پدرم اين را قبول نكرديم. افشارزاده زنگ زد به پدرم كه چه شده است؟ پدرم گفت من مي‌خواهم موقع مسابقه بروم و روي تخته بنشينم، چرا كه مي‌خواهند حق ما را بخورند. پدرم گفت نمي‌گذارم حق سعيد ضايع شود. افشارزاده هم گفت شما با آبروي ايران بازي نكنيد. اين طوري آبروي ايران مي‌رود. بعد از آن ما هم قبول كرديم. وقتي آمديم ايران، دكتر شهابي(عضو كميته پزشكي فدراسيون بين‌المللي) گفت كه سعيد علي حسيني دوپينگش مثبت شده و من در فدراسيون جهاني ديده‌ام.»

*** نقشه اين بازي از كره‌جنوبي شروع شد

عزيز حسيني پدر هم در اين رابطه خاطر نشان كرد:« روزي كه رسيديم كره‌جنوبي ديدم كه سعيد تنها و بدون مربي تمرين مي‌كند. آنجا اين سوال برايم بوجود آمد كه مربي و سرپرستي كه از اينجا مي‌روند، براي چه مي‌روند؟ روزي كه من رسيدم آنجا هيچ كس بالاي سر سعيد نبود كه تمرين كند. او تنها داشت تمرين مي‌كرد. پس مربيان آن موقع كجا بودند؟ من به عنوان پدرش آنجا بودم. يك ورزشكاري كه از اينجا مي‌رود بايد تنها آنجا تمرين كند؟ اين سوال اول من است. مربيان ما براي چه رفته بودند؟ براي توطئه كردن رفته بودند؟ براي نابودكردن سعيد رفته بودند؟ سه بار آقايان رضازاده، افشين رياحي و بهمن زارع با آيان در كره‌جنوبي جلسه گذاشتند. در مورد چه بود؟ چرا جلسه گذاشته بودند؟ چه مساله‌اي داشتند كه اين قدر مهم بود؟ سوال ديگرم اين است؛ يك ورزشكاري كه دوم آبان‌ماه تست داده، نتيجه آن طبق قوانين 15 روز پس از تست بايد اعلام مي‌شد. كدام قانوني نوشته كه يك روز مانده به مسابقه اعلام كنند كه ورزشكار محروم است يا نمي‌تواند در مسابقه شركت كند؟ چرا به ما گفتند كه كره‌اي بايد اول شود؟ من مي‌خواهم بدانم اين بر اساس كدام قانون اعلام شده است؟ الان كه اعلام مي‌كنند سعيد علي حسيني دوپينگش مثبت شده در كدام سايت نوشته شده است؟ دكتر طاهري در كره چه كار مي‌كرد؟ چرا نمي‌گذاشتند ما خودمان برويم با مسوولان فدراسيون جهاني صحبت كنيم؟ چرا مانع ما مي‌شدند؟ چرا ما وقتي مي‌خواستيم برويم وزنه بزنيم و گفتيم اگر ما مشكل داريم بگذار آنجا جلوي ما را بگيرند، قبول نكردند؟ چرا به صورت علني بچه من را فدا مي‌كنند؟ با چه حسابي؟ اين را من از شما سوال مي‌كنم تا جواب دهيد. اگر مي‌خواهند نابودش كنند، درست است، حق هم دارند براي اينكه براي اين ورزشكار هيچ زحمتي نكشيدند. من براي او زحمت كشيدم. به عنوان پدر و به عنوان مربي او را به اينجا رسانده‌ام. به اين سادگي و راحتي دارند بچه من را نابود مي‌كنند و با سرنوشت زندگي‌اش بازي مي‌كنند. ماجراي كلي بچه من اين است. مي‌خواهم اين را بدانم آقاي افشين رياحي در اين مملكت چه كاره است؟ يك كارمند ساده مگر مي‌تواند آنجا با آقاي آيان صحبت كند كه بگويد من مشكل سعيد علي حسيني را درست مي‌كنم. چرا نامه محروميت ما را به افشين رياحي داده بودند؟ اينها بايد بررسي شود ببينيم كه افشين رياحي اينجا چه كاره است؟ افشين رياحي اين نامه را آورده، از طرف ديگر هم بهمن زارع گفته اين نمايشي و فرماليته است. آقاي هادي پانزوان با دهان آرنج سعيد را مي‌مكيد تا كبود شود كه عكس بگيرند كه بگويند سعيد علي‌حسيني مصدوم شده است. كجا سعيد مصدوم شده بود؟ همه اين‌ها نقشه بود. همه اين‌ها نقشه‌اي بود براي نابود كردن سعيد. ما هم قبول نمي‌كرديم. من گفتم كه اعتراض مي‌كنم. گفتم من مي‌روم روي تخته مي‌نشينم و نسبت به اين موضوع اعتراض مي‌كنم. به من گفتند با آبروي ايران بازي نكن و اين كار براي ايران بد مي‌شود. ما مي‌رويم ايران اين مشكل را حل مي‌كنيم. بهمن زارع بود، حسين رضازاده بود، افشين رياحي بود، هادي پانزوان هم بود. اينها به ما گفتند ما خودمان از پشت پرده اين موضوع را حل مي‌كنيم. به ما گفتند كه پل‌هاي پشت سرمان را خراب نكنيم. آقاي عبداللهي (مدير مستعفي روابط عمومي فدراسيون وزنه‌برداري) هم آنجا شاهد بود كه گفت من مي‌دانم كه مشكلي نيست. آيان برنامه‌اي چيده تا وزنه‌بردار كره‌اي قهرمان شود. ما كه برگرديم مشكل را حل مي‌كند. اكنون كه برگشتيم مي‌بينيم مشكل كه حل نشده هيچ، توطئه هم مي‌كنند كه سعيد را نابود كنند. اين بازي ماست.»

*** سئوال‌هاي قانوني

بنابر قوانين آژانس جهاني مبارزه با دوپينگ كه فدراسيون بين‌المللي وزنه‌برداري نيز از آن قوانين پيروي مي‌كند، دو هفته پس از نمونه‌گيري بايد نتايج اوليه نمونه‌ها مشخص شود و كساني كه در آزمايش اوليه نمونه‌ها مشكل دارند، مشخص شوند. پس از آن به صورت قطعي نتيجه نمونه A مشخص شده و در صورت اعتراض طرف مورد اتهام، نمونه B آزمايش مي‌شود. پس از پايان اين پروسه نتيجه اعلام خواهد شد و هيچ مدارايي در آن نخواهد بود. اين مراحلي است كه عزيز و سعيد علي‌حسيني معتقدند در مورد آنها طي نشده و نسبت به همه مراحل اعتراض دارند.

سعيد علي‌حسيني در اين رابطه به ايسنا گفت: «در مورد اينكه اعلام كرده‌اند آزمايش دوپينگ من مثبت شده، من اين موضوع را اصلا قبول ندارم. چون اين را بايد فدراسيون بين‌المللي اعلام كند و هنوز اين كار را نكرده‌اند. حالا من نمي‌دانم كه اين خبر از كجا نشات گرفته كه مسوولان فدراسيون اعلام كرده‌اند. من تا آنجا كه مي‌دانم دوم آبان‌ماه از ما آزمايش دوپينگ گرفتند و طبق مقررات بايد 15 روز بعد اعلام مي‌كردند. ما 28 آبان رفتيم مسابقه جهاني و پيش از آن هيچ مشكلي پيش نيامده بود.»

وي تصريح كرد:« حتي زماني كه تست 9 نفر از ملي‌پوشان مثبت شد، 15 روز پس از نمونه‌گيري به صورت تلفني اعلام كردند كه نمونه تعدادي از ورزشكاران مثبت شده و آنها اجازه حضور در رقابت‌هاي جهاني را ندارند. مسوولان فدراسيون اكنون مي‌گويند كه فدراسيون جهاني به ما مهلت داده در حالي كه اگر من مشكل داشتم زودتر اعلام مي‌كردند. اكنون دو ماه از مسابقه جهاني هم گذشته. چقدر ديگر مي‌خواهند مهلت بدهند تا فدراسيون جهاني اعلام كند. اكنون پس از چهار ماه هنوز اسم من در فدراسيون جهاني اعلام نشده، علت اين موضوع چيست؟ چرا پيش از اعلام شدن اسمم، مسوولان فدراسيون اين گونه مصاحبه مي‌كنند؟ تا به حال فدراسيون جهاني به كدام ورزشكار چهار ماه فرصت داده است؟ هليل موتلو كه قهرمان سه دوره المپيك است، زماني كه دوپينگش مثبت شد، خيلي زود اعلام كردند. مگر عاشق چشم و ابروي من هستند كه به من مهلت بدهند. اين باور كردنش سخت است.»

عزيز علي‌حسيني هم گفت: «من به نكته‌اي ديگر مي‌خواهم اشاره كنم. طبق قانون بايد به من اعلام مي‌كردند كه نمونه اول پسر من مثبت اعلام شده و من اعتراض كنم. آنگاه300 دلار به حساب بريزم تا نمونه B را آزمايش كنند. كجا من اين مراحل را گذراندم؟ كجا فدراسيون جهاني اعلام كرده كه مسوولان فدراسيون ما اين گونه مصاحبه مي‌كنند؟ پس بايد موضوع چيز ديگري باشد. آنها مي‌خواهند سعيد را از بين ببرند. من خيالم راحت است كه سعيد هيچ دارويي نخورده است و اين كار را نكرده است و اين يك پاپوش براي پسر من است. مي‌خواهند سعيد را نابود كنند. من مطمئنم كه آزمايشي كه دوم آبان گرفتند منفي بوده است. من بر اساس قانون مي‌گويم فدراسيون جهاني اگر نمونه سعيد مثبت شده بود، زودتر از اينها اعلام مي‌كرد.»

پدرسعيد علي‌حسيني خاطرنشان كرد: «من اكنون اين را مي‌گويم و پشت حرفم هم هستم. داراب و افشين رياحي هستند كه براي خراب كردن رضازاده اين كارها را انجام مي‌دهند. به خاطر اينكه حسين رضازاده و سعيد علي حسيني رودرروي هم قرار گيرند، همديگر را از بين ببرند و در اين ميان رياحي‌ها استفاده كنند. همه اينها به نفع رياحي‌هاست. من اكنون اين را مي‌خواهم بگويم چرا بايد افشين رياحي در كره بر روي يك برگه كاغذ بدون آرم و بدون سربرگ به ما اعلام كند كه سعيد دوپينگ كرده است؟ چرا اين را نگذاشتند به صورت رسمي فدراسيون جهاني اعلام كند؟ چرا برگه‌اي كه به ما دادند به سرعت زارع از ما گرفت و آن را داخل كيفش گذاشت و گفت اين برگه نمايشي است؟ ما اكنون مشكل‌مان اين است كه بايد مراجع عالي ورزش به موضوع‌مان رسيدگي كنند. ما به فدراسيون اعتماد نداريم تا كارمان را پيگيري كند. آنها اگر مي‌خواستند مشكلي حل كنند در همين سفر حل مي‌كردند. آنها اكنون در معرض اتهام ما هستند چرا كه هنوز فدراسيون جهاني اعلام نكرده، اما فدراسيون ايران اعلام مي‌كند كه سعيد محروم است.»

عزيز علي‌حسيني مي‌گويد:« نكته‌اي كه اكنون شك‌برانگيز است اين است كه اكنون همه وزنه‌برداران تيم ملي با يك دارو دوپينگ‌شان مثبت شده است. چطور مي‌شود كه اين اتفاق بيافتد؟ من در اردو نبودم. مربيان و كادر فني و در راس آنها رضازاده بايد پاسخگوي اين مساله باشند. من فقط اين را مي‌توانم بگويم كه خيال من راحت است كه پسر من هيچ دارويي را استفاده نكرده است.»

سعيد علي‌حسيني براي تاكيد به پاك بودنش مي‌گويد: «من پارسال پيش از آن كه به اردو بيايم چندين بار ركوردهاي جوانان جهان را در رقابت‌هاي قهرماني آسيا شكستم و چهار بار از من - يك بار در ايران و سه بار در رقابت‌هاي آسيايي - تست گرفتند و همه آنها منفي بود. چطور مي‌شود كه آن ركوردها را بزنم و همه تست‌هايم منفي باشد و حالا اعلام كنند كه تست‌هايم مثبت شده است؟ اينها در حالي بود كه من و پدرم در اردبيل تمرين مي‌كرديم و هنوز به اردو نيامده بودم. حالا چطور مي‌شود كه آمده‌ام اردو و مي‌گويند كه دوپينگم مثبت شده است؟ من مطمئن هستم كه نمونه دوپينگم را عوض كرده‌اند.»

***بازي را شما شروع كرديد

پدر علي‌حسيني كه به شدت از اعلام خبر مثبت شدن آزمايش كنترل دوپينگ فرزندش ناراحت است به خبرنگار ايسنا گفت: «اين قضيه با اعلام كردن داراب رياحي به پايان نمي‌رسد. من اين موضوع را ادامه مي‌دهم. من به آنها گفتم كه خودتان شروع كرديد. من هم پيگيري مي‌كنم. اگر مي‌خواهند من را زنداني كنند، اين كار را انجام دهند. اگر هم مي‌خواهند من را اعدام بكنند، بكنند. هر كاري مي‌خواهند بكنند، اما بدانند كه ما از حق‌مان نمي‌گذريم و تا آخرش هستيم و حتي اگر فرصت شود، بسياري از مسائل ديگر را هم اعلام مي‌كنم كه در آن صورت آبروي خيلي از افراد مي‌رود. آنها ماجراجويي را شروع كردند و خودشان هم بايد تمام كنند.»

*** اگر دوپينگي بودم چرا گفتند خودت را به مصدوميت بزن!

سعيد ادامه داد:« نكته جالب اين است كه اگر من مشكل داشتم، چرا در مسابقه‌هاي جهاني به من گفتند كه خودت را به مصدوميت بزن؟ علت اين ماجرا چه بود؟ اگر من مشكل داشتم و دوپينگي بودم مي‌گفتند كه دوپينگ كردم. چرا به من گفتند كه آيان گفته عكس سعيد علي حسيني را كه مصدوم شده در سايت فدراسيون منتشر كنيد؟ چرا آيان اين كار را كرد؟ مگر عاشق من است كه مي‌خواهد آبرويم نرود؟»

پدر سعيد علي‌حسيني يادآور شد:« نكته‌ي ديگري را مي‌خواهم بگويم. هدف اصلي رضازاده و رياحي از حضور در مجارستان چه بود؟ آنها به دنبال چه بودند؟ آنها رفته بودند كار سعيد را درست كنند يا براي سعيد جاسوسي كنند؟ به من مي‌گويند كه ما رفتيم به آيان گفتيم كه علي حسيني مي‌گويد ما مداركي داريم كه آن را رو مي‌كنيم. داراب رياحي براي چه به فدراسيون جهاني رفته بود؟ براي نابود كردن سعيد يا دفاع از حق او؟ چرا رياحي در فدراسيون جهاني گفته كه پدر سعيد علي حسيني مي‌خواهد از آيان شكايت كند؟ اين حرف يعني چه؟ اين مساله به ما كمك مي‌كرد يا مشكل ما را بيشتر مي‌كرد؟ چرا از اين ناراحت شدند كه من گفتم افشاگري مي‌كنم؟ من حق ندارم از فرزندم دفاع كنم؟ مگر من اسم از كسي بردم و گفتم كسي اين كار را كرده است؟ چرا دنبال ماجراجويي هستند؟ چرا به من مي‌گويند كه مصاحبه‌هاي تو باعث شده آيان ناراحت شود و مشكلت پيچيده‌تر شود. من از حسين رضازاده مي‌پرسم آيا در مذاكره‌اي كه با آيان داشتي متوجه شدي كه آيان چه گفته يا همه را افشين رياحي ترجمه كرده است؟ اكنون با توجه به اين موضوع من درخواست دارم تا هياتي بلند پايه از مديران و كارشناسان به مقر فدراسيون جهاني بروند تا مذاكره كنند. افشارزاده هم گفته بود كه اگر رياحي و رضازاده نتوانند كاري پيش ببرند من خودم وارد عمل مي‌شوم. اكنون هم از افشارزاده مي‌خواهيم كه موضوع ما را پيگيري كند.»

*** يك هفته سرگرداني در سازمان تربيت بدني

علي‌حسيني تصريح كرد: «پيش از اينكه رياحي و رضازاده به مجارستان بروند، ما يك هفته پشت در اتاق آقاي حميد سجادي رفتيم، اما ما را به اتاقش راه ندادند. حتي تلفن ما را هم جواب نمي‌داد. ما مي‌گفتيم كه اينها نمي‌توانند مشكل ما را حل كنند. ما مي‌گفتيم كه بايد افشارزاده برود. حتي ما را در حياط سازمان تربيت بدني هم راه نمي‌دادند. آقاي سجادي ما را در حياط ديد اما رويش را كرد به آن طرف و رفت. حالا نتيجه آن كار اين مي‌شود. پس وظيفه سازمان تربيت بدني چيست؟ آيا دفاع كردن از حق فرزند من نيست؟ وظيفه آقاي سجادي به عنوان معاون چيست؟ سجادي وظيفه‌اش اين است كه فكري به حال بچه من كند نه اينكه او هم بگويد سعيد علي حسيني دوپينگ كرده است. او بر اساس كدام مدرك به مسوولان فدراسيون اجازه داده كه اين خبر را اعلام كنند؟ سجادي ما را قبول نكرد تا با او صحبت كنيم. ما را فرستادند دفتر عالمي. ما قبل از اينكه رضازاده و رياحي هم بروند گفته بوديم كه اينها مشكل ما را حل نمي‌كنند. من حرف‌هاي نگفته زياد دارم كه آبروي خيلي‌ها مي‌رود. اميدوارم كه با مذاكره‌هاي افشارزاده مشكل ما حل شود. در غير اين صورت مجبوريم كه از طريق حقوقي، قانوني و شوراي بين‌المللي حكميت ورزش در سوييس پيگيري كنيم. من نمي‌گذارم پسرم را فدا كنيد. من به همه مردم مي‌گويم كه چه كسي به وزنه‌برداران دارو مي‌دهد. مردم بايد بدانند چه كسي به جوانان خيانت مي‌كند؟»

*** در اردوي اردبيل به ما آمپول زدند!

سعيد علي‌حسيني افزود: «چطور مي‌شود براي رضازاده در آن موقعي كه آزمايش دوپينگ 9 وزنه‌بردار درآمد سازمان تربيت بدني و كميته ملي المپيك دست به دست هم دادند تا او محروم نشود اما اكنون براي من همه كنار كشيدند. ما در اردوي اردبيل كه بوديم به ما آمپول انسولين، تستسترون و سوماتوتروپين مي‌زدند و بعد فهميديم اين همان بلايي است كه به سر خيلي از وزنه‌برداران آمده و آنها دچار بيماري ديابت شده‌اند. اين كار را مي‌خواستند براي ما هم بكنند. من و بهداد سليمي گفتيم ما نيازي به اين آمپول‌ها نداريم. پدرم هم اجازه نمي‌داد كه من از اين آمپول‌ها استفاده كنم.»

*** و سئوال‌هاي بي پايان عزيز علي‌حسيني

وزنه‌بردار سابق تيم ملي خاطر نشان كرد: «من اكنون اين سوال را دارم. آن زماني كه دوپينگ 9 وزنه‌بردار مثبت شد و حسين رضازاده هم عضو آن تيم بود، او در آسمان‌ها تمرين مي‌كرد. او هم جزو اين ده نفر بود. چرا رضازاده دوپينگش درنيامد، اما سعيد علي حسيني دوپينگش مثبت شد؟ اين چرا براي من مهم است، چون كه مربي تيم ملي در آن وقت آقاي "ژنيا سارانداليف" به جاي او نمونه ادرار داده بود. وگرنه رضازاده هم جزو اين ده نفر بود. آن موقع شاهين نصيري‌نيا مي‌خواست در اين مورد صحبت كند، اما نگذاشتند كه او حرف‌هايش را بزند. نكته ديگري كه مي‌گويند اين است كه هر كدام از اين وزنه‌برداراني كه دوپينگ‌شان مثبت شده، خودشان دارو مصرف كردند. مگر مي‌شود همه يك داروي يكسان را مصرف كنند و مسوولان تيم ملي نفهمند؟»

*** به قرآن قسم مي‌خورم كه سعيد دارو مصرف نكرده است

پدر علي حسيني ادامه داد: « همه ما به اين قرآن اعتقاد داريم. اين قرآن را جلوي رضازاده گذاشتم و گفتم كه سعيد علي حسيني هيچ قرصي نخورده است. از اين بالاتر ديگر چيزي نداريم كه قسم بخورد. من به اين قرآن قسم مي‌خورم كه آن دارويي كه اعلام مي‌كنند سعيد مصرف نكرده است ولي به نام سعيد آن را درآورده‌اند. من آنقدر به سعيد اعتماد دارم كه قسم قرآن مي‌خورم. يك روز به او آب معدني دادم كه درش باز بود، او آب را نخورد به دليل اينكه مي‌ترسيد ماده‌اي در آن ريخته شده باشد. او حتي آب معدني را در صورتي كه پلمب شده بود مي‌خورد. او اينقدر كنترل مي‌كرد. من حتي در مورد غذايي هم كه مي‌خوردم مواظب بودم كه به آن چيزي اضافه نكنم. همه چيز را تحت كنترل داشتم. حتي من كراتين هم مصرف نمي‌كردم. من كه مي‌دانستم يك بار محروم شده‌ام و اين بار براي هميشه محروم مي‌شوم. من كه اين تجربه را داشتم كه به صورت ناگهاني از من تست بگيرند. مگر ديوانه بودم كه دوباره اين كار را بكنم.»

پدر سعيد نيز به ايسنا گفت: "ما يك مثل داريم وقتي چهارپايي از جويي رد شود و پايش در گل‌ها گير كند، ديگر تا آخر عمر آن كار را تكرار نمي‌كند. حالا اين مثل سعيد است. چطور مي‌شود او يك بار دو سال محروم شود و دوباره با اين مشكل مواجه شود؟ چرا؟ چون بخواهند در فدراسيون رياست كنند."

*** بارها مورد بي‌مهري‌ رضازاده قرار گرفتم

سعيد علي حسيني گفت: «من بارها در اردو مورد بي‌مهري‌هاي رضازاده قرار مي‌گرفتم. وقتي بقيه بچه‌ها به وزنه‌هايي در حد ركوردهاي ايران مي‌رسيدند چند سكه پاداش مي‌گرفتند اما وقتي من در اردو ركوردهاي جهاني را هم مي‌زدم رضازاده بلند شده و مي‌رفت. وقتي 210 كيلوگرم را در يك ضرب زدم رضازاده سالن را ترك كرد. وقتي 215 كيلوگرم را هم زدم باز هم سالن را با ناراحتي ترك كرد. وقتي 250 كيلوگرم در دو ضرب زدم همين كار را تكرار كرد و هر بار با بهانه‌اي اعلام مي‌كرد كه اينها فايده‌اي ندارد. چرا بايد با من اين رفتار را انجام مي‌داد؟ آيا با اين رفتار اكنون نبايد شك كنم كه مي‌خواستند من را قرباني كنند؟ وقتي من گفتم كه مي‌خواهم از نمونه ادرارم آزمايش DNA به عمل آيد تا ببينم واقعا اين نمونه ادرار من است كه مثبت شده يا نه؟ افشين رياحي گفت كه احتياجي به اين كار نيست. مشكل تو حل مي‌شود. حتي رضازاده پيش از حضور در مجارستان به من گفت كه تو مشكلي نداري و مي‌تواني در رقابت‌هاي قهرماني كشور وزنه بزني. حالا چطور شده به يك باره من دوپينگي شده‌ام. حتي من مي‌دانم كه آيان، رضازاده را آنچنان را قبول ندارد و از ما خواسته كه مسوولان بلندپايه ما به آنجا بروند.»

منبع: ایسنا

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ايران قهرمان جام جهاني كشتي فرنگي شد

7.jpg

تيم ملي كشتي فرنگي ايران با پيروزي بر تركيه قهرمان جام جهاني شد.

به گزارش ايسنا، در مسابقه فينال جام جهاني كشتي فرنگي، تيم ملي ايران موفق شد با حساب چهار بر سه تركيه قهرمان مسابقات جهاني 2009 دانمارك را از پيش رو بردارد و بر سكوي قهرماني بايستد.

محمد فقيري در 55 كيلو، اميد نوروزي در 60، سعيد عبدولي در 66 و امير علي اكبري در 96 كيلو بردهاي ايران را رقم زنند تا شاگردان محمد بنا به يك قهرماني شيرين دست يابند.

همچنين ارمنستان ميزبان رقبات‌ها با پيروزي چهار بر سه مقابل روسيه به عنوان سوم مسابقات رسيد. گرجستان، كوبا، مجارستان و نورديك(تيم منتخب اسكانديناوي) نيز به ترتيب پنجم تا هشتم شدند.

گفتني است، جام جهاني با حضور هشت تيم برتر جهان به صورت مسابقه تيم به تيم در ايروان ارمنستان برگزار شد.

نتيجه انفرادي مسابقه فينال به ترتيب زير است:

ايران 4 - تركيه 3

55 كيلوگرم: محمد فقيري 8 - ارهان كاراكوش صفر

60 كيلوگرم: اميد نوروزي 5 - رحمان بيليجي 1

66 كيلوگرم: سعيد عبدولي 7 - رفيق عيوض اوغلو صفر

74 كيلوگرم: حميد ريحاني 3 - سلجوق جبي 5

84 كيلوگرم: حبيب الله اخلاقي صفر - نظمي آولوجا 3

96 كيلوگرم: امير علي اكبري 4 - احمد تاج ييلديز 1

120 كيلوگرم: بشير باباجان زاده صفر - رضا كايالپ 2

PersianHB

Registered User
لایک‌ها
15
16تکواندو کار به اردوي تيم ملي اميد دعوت شدند
تهران IranSport- مسابقات انتخابي تيم ملي تکواندو اميد ايران در خانه تکواندو تهران برگزار شد و در پايان 16 تکواندو کار به اردوي آماده سازي اين تيم دعوت شدند.

دعوت شدگان به اردوي آماده سازي به وسيله کميته فني ناظر برمسابقات برگزيده شده اند که بايد از روز دوشنبه 15 مهرماه تمرينات خود را زير نظر بيژن مقانلو سرمربي تيم آغاز کنند.
اسامي نفرات دعوت شده به شرح زير است:
وزن اول: عليرضا شکوري و ميثم باقري
وزن دوم: مسلم داييچي و ميثم رفيعي
وزن سوم: رضانادريان و اميد عباسي و میرمهدی میرمحمودی
وزن چهارم: محمد باقري معتمد و مسعود عابدي
وزن پنجم: مسعود حجي زواره و محمد رهنما
وزن ششم: فرزاد عبدالهي و بهزاد ايلخاني
وزن هفتم: پيام قبادي و جلال خدامي
وزن هشتم: حامد کناري وند و حسين تاجيک
لازم به يادآوري است که اردوي يادشده براي حضور در رقابت هاي قهرماني غرب آسيا تشکيل مي شود.

تاريخ مخابره پيام:يكشنبه 14 مهر 1387
خبرنگار: سردبير
کد خبر:48520-1388

PersianHB

Registered User
لایک‌ها
15
اعضاي تيم ملي تكواندو ايران مشخص شدند
تهران IranSport- مسابقات انتخابي تيم ملي تكواندو ايران يكشنبه شب در خانه تكواندو برگزار شد كه طي آن نفرات اعزامي به رقابت‌هاي جام جهاني و همچنين هنرهاي رزمي مشخص شدند.

پس از اتمام مسابقات انتخابي چهره نفرات اعزامي به جام جهاني آذربايجان و هنرهاي رزمي تايلند مشخص شد .

در تركيب تيم اعزامي به جام جهاني نفرات ذيل حضور خواهند داشت : وزن اول : عليرضا شكوري و ميثم باقري ، وزن دوم : بهزاد خداداد و رضا نادريان ، وزن سوم: عليرضا نصر آزاداني و محمد باقري معتمد و میرمهدی میرمحمودی وزن چهارم : يوسف كرمي و كوروش رجلي ، وزن پنجم : حسين تاجيك و هادي افشار .

اين مسابقات از تاريخ ‪ ۱۶‬تا ‪ ۲۰‬خردادماه سال جاري در شهر باكو پايتخت جمهوري آذربايجان برگزار خواهد شد .

تيم اعزامي به مسابقات هنرهاي رزمي تايلند نفرات ذيل هستند : وزن چهارم : عباس شيخي ، وزن پنجم : مسعود حجي زواره ، وزن ششم : فرزاد عبدالهي ، وزن هفتم : مهران عسگري .

زمان برگزاري اين رقابت‌ها براي دومين بار به تعويق افتاده و تاريخ آن هنوز مشخص نشده است .

تاريخ مخابره پيام:دوشنبه 14 ارديبهشت 1388
خبرنگار: سردبير
کد خبر:51353-1388

Last edited:
بالا