• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار ورزشی

dsi

Registered User
لایک‌ها
125
[h=1]پنجعلي: سرپرستي پرسپوليس را نمي پذيرم[/h]
[h=2] مدير تيم فوتبال پرسپوليس گفت: رويانيان خيلي به من لطف دارد و در اين مدت چند بار پيشنهاد داده که سرپرست پرسپوليس شوم اما فکر مي کنم از من با اين سن و سال اين کار گذشته است.[/h]
00945597.jpg

محمد پنجعلي در گفت و گو با اوج درباره پرسش برنامه 90 مبني بر کيفيت دربي 77 و اينکه او کدام گزينه را انتخاب مي کند اظهار داشت:به نظر من اين دربي مثل ساير مسابقات دو تيم پرسپوليس و استقلال بود.نه خيلي کيفيت بالاتري داشت و نه کيفيت پايين تر.

وي ادامه داد:اگر دربي هاي ديگر،خوب بوده اند اين بازي هم خوب بود و اگر آنها متوسط بودند اين مسابقه هم در همان حد بود.در مجموع خيلي کم اتفاق مي افتد که بازي هاي اين دو تيم زيبا بشوند ولي اميدوارم در آينده بازي هاي خوبي را تماشا کنيم.

مدير تيم پرسپوليس درباره اينکه محمد جمشيدي،عضو هيات مديره باشگاه تاييد کرده در يکي از نشست ها درباره سرپرستي صحبت شده است گفت:حق هيات مديره است که به مسائل مدنظرش ورود کند.فردا روز ممکن است بگويند محمد پنجعلي هم نباشد.من بايد بروم.البته شيريني زحمات زيادي براي پرسپوليس کشيده است اما اساسا هيات مديره به عنوان رکن تصميم گير مي تواند در موارد مدنظرش ورود کند.

وي درباره اينکه آيا اگر سرپرستي پرسپوليس به او پيشنهاد شود آن را مي پذيرد يا نه عنوان کرد:واقعيتش اين است که رويانيان خيلي به من لطف دارد و در اين مدت چند بار پيشنهاد داده که سرپرست پرسپوليس شوم اما فکر مي کنم از من با اين سن و سال اين کار گذشته است.واقعا اگر پيشنهاد کنند هم آن را نمي پذيرم.فکر مي کنم استرسي که روي نيمکت به عنوان سرپرست بايد تحمل کني خيلي بالاست و اين مساله براي سن و سال امثال من اصلا جالب نيست.

پنجعلي درباره بازي پرسپوليس مقابل گسترش فولاد گفت:بچه ها پس از دربي خيلي زحمت کشيده اند تا بتوانيم در بازي هفته نهم با دست پر زمين را ترک کنيم.فکر مقابله با شيوه بازي گسترش را هم کرده ايم و مي دانيم آنها در ورزشگاه آزادي چگونه بازي مي کنند.پرسپوليس در اين بازي به دنبال سه امتياز و يک بازي خوب است که اميدوارم به آن برسيم.

dsi

Registered User
لایک‌ها
125
بايرن تيم برگزيده سال 2013 قاره اروپا

بايرن مونيخ به خاطر کسب سه مقام قهرماني در يک فصل، به عنوان تيم برتر سال قاره اروپا انتخاب شد.
00945599.jpg

اتحاديه باشگاه‌هاي قاره سبز از بايرن و دورتموند به خاطر درخشش زياد در فصل گذشته تجليل کرد. در اولين نشست اين سازمان که در آن بيش از 200 نماينده از طرف‌ تيم‌هاي باشگاهي قاره حضور داشتند، باوارايي‌هاي مونيخي به عنوان تيم برگزيده سال انتخاب شده و جايزه دريافت کردند.

به گزارش فارس، تيم پرافتخار آلماني فصل گذشته صاحب سه جام قهرماني آلمان،‌ اروپا و جام حذفي شد.

همچنين اين سازمان بورسيادورتموند که در بوندس‌ليگا و ليگ قهرمانان اروپا با ارائه فوتبالي زيبا به عنوان نايب قهرماني رسيد، را به عنوان تيم نخست اروپا در بخش پيشرفت ورزشي برگزيد.

Loner_62

Registered User
لایک‌ها
481
شیرین گرامی ورزشکار 24 ساله ایرانی مقیم بریتانیا روز گذشته در نهایت موفق شد به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران در مسابقات جهانی ورزش سه گانه (شنا، دوچرخه سواری، دو) در هاید پارک لندن شرکت کند.

به گزارش عصر ایران حضور گرامی در حالی است که طبق اعلام مسئولان فدراسیون ورزش سه گانه، دولت بریتانیا به مسئولان فدراسیون سه گانه کشورمان ویزای حضور در این دور از مسابقات در لندن را صادر نکرده است.

تصویر زیر شیرین گرامی را در مسابقات روز گذشته در لندن نشان می دهد . گرامی در نهایت موفق شد به نمایندگی از ایران در این دور از مسابقات شرکت کند. وی بدین منظور هفته های پیش به کشورمان سفر کرده بود و با مسئولان فدراسیون ورزش سه گانه رایزنی کرده بود.

مسئولان فدراسیون بین المللی ورزش سه گانه پیشتر با استقبال از حضور گرامی به نمایندگی از ایران اعلام کرده بودند تمهیدات لازم را برای حضور او با حجاب اسلامی خواهند اندیشید. مسئولان فدراسیون بین المللی برای لباس مخصوص گرامی با او همکاری کرده بودند و نیز برای رختکن این ورزشکار زن ایرانی تمهیداتی اندیشیده بودند.

این نخستین بار است که یک زن به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران در مسابقات ورزش سه گانه در عرصه بین المللی حضور می یابد و با بیش از 8500 ورزشکار از 83 کشور جهان رقابت می کند.

ورزش سه گانه یک ورزش ترکیبی از شنا، دو چرخه سواری و دو است که در دهه 1920 در فرانسه پایه گذاری شده است.

عکس های زیر توسط گاردین و بی بی سی منتشر شده اند.

ورزشکار ایرانی با استفاده از لباس مانتو شکل تا کنار استخر آمد

434.jpg

435.jpg

ورزشکار ایرانی بعد از ورود به استخر، مانتوی خود را بیرون آورد

436.jpg

بعد از شنا، دویدن به سمت آغاز مسابقه دوچرخه سواری

437.jpg

438.jpg

307998_337.jpg

بعد از دوچرخه سواری، آغاز مسابقه دوومیدانی

307997_413.jpg

307996_472.jpg

307993_398.jpg

307995_656.jpg

307994_259.jpg

ورزشکار ایرانی در کنار مادرش

307992_815.jpg

307944_117.jpg

حضور "شیرین گرامی" در حالی است که طبق اعلام مسئولان فدراسیون ورزش سه گانه، دولت بریتانیا به مسئولان فدراسیون سه گانه کشورمان ویزای حضور در این دور از مسابقات در لندن را صادر نکرده است.

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
thumbnail.php

لورنس شهلائی به سال هزار و سیصد و شصت در شلتنهام انگلیس از مادری اهل نیو کاسل و پدری اهل کرمانشاه متولد شده است.

او قهرمان چندین دوره مسابقات قویتیرین مردان جهان در انگلیس است و صاحب لقب قویترین مرد بریتانیا است.به گزارش "تماشاگر"وی در سال های دوهزار و پنج،دوهزار و هشت و دوهزار و نه قهرمان مهمترین مسابقات قویترین مردان بریتانیا بوده است و در مسابقات قویترین مردان جهان چندین بار عنوان قهرمانی بدست آورده است.

irsport24-Laurence_Shahlaei.jpg

irsport24-laurence%20shahlaei5.jpg

irsport24-Laurence_Shahlaei__7_.jpg

irsport24-lourance%20shahlaei%20%282%29.jpg

irsport24-lourance%20shahlaei%20%283%29.jpg

irsport24-lourence%20shahlaei%20%282%29.jpg

irsport24-lourence%20shahlaei%20%283%29.jpg

irsport24-lourence%20shahlaei%20%285%29.jpg

irsport24-lourence%20shahlaei%20%286%29.jpg

irsport24-lourence%20shahlaei.jpg

irsport24-lourence%20shahlaei%20%284%29.jpg

irsport24-lourance%20shahlaei.jpg

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
باشگاه خبرنگاران، "کوروش باقری" سرمربی تیم ملی وزنه برداری کشورمان صبح امروز که برای انجام معاینات پزشکی راهی بیمارستان شده بود، در محل بیمارستان دچار ایست قلبی و به بخش مراقبت‌های ویژه انتقال یافت.

ctypdd0gxpps9yufei.jpg

سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری در حال حاضر در بخش آی سی یو بیمارستان پیامبران بستری است و پزشکان ظرف 48 تا 72 ساعت آینده در خصوص وضعیت سلامتی وی نظر قطعی خود را اعلام خواهند کرد.

لازم به ذکر است، این اتفاق در حالی رخ داد که کوروش باقری به همراه همسر خود در بیمارستان حاضر شده بود و پیش از این مشکلی نداشت.

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
آخرین خبر از وضعیت کورش باقری آخرين خبر از وضعيت کورش باقري | ورزش 3

[h=1]آخرين خبر از وضعيت کورش باقري[/h]
[h=2]اعضاي تيم ملي وزنه‌برداري ايران عصر امروز بر بالين سرمربي خود در بيمارستان حاضر شدند.[/h]
00941163.jpg

اعضاي تيم ملي وزنه‌برداري ايران که امروز به اردوي تدارکاتي خود در بجنورد پايان داده بودند، پس از بازگشت به تهران مستقيما راهي بيمارستان شده و بر بالين کوروش باقري سرمربي تيم‌هاي ملي وزنه‌برداري حاضر شدند.

به گزارش فارس، باقري بامداد امروز به دليل ايست قلبي در قسمت ICU بيمارستان پيامبران بستري شد و با تلاش پزشکان پس از چندين ساعت بيهوشي، با بازگشت علائم حياتي به طور تقريبي خطر را پشت سر گذاشت که البته به گفته پزشکان تا 72 ساعت همچنان وضعيت او بحراني خواهد بود.

آخرين خبر از وضعيت جسماني سرمربي تيم ملي وزنه‌برداري حاکي از آن است که با بازگشت هوشياري او قرار است امشب وي آنژيوگرافي کند.

تيم ملي وزنه‌برداري ايران خود را براي حضور در رقابت‌هاي قهرماني جهان که اواخر مهر ماه سال جاري به ميزباني لهستان برگزار مي‌شود، آماده مي‌کند.

takranservice.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

مسابقات فورکراس دوچرخه کوهستان در اتریش خاتمه پیدا کرد و اقای جوست ویچمن از کشور هلند به مقام اول این رقابت ها دست پیدا کرد.

در طی مسابقات میکائیل مشورا و توماس سالویک از جمهوری چک همواره درصدر جدول مسابقات دوچرخه سواری قرار داشتند اما در انتهای مسابقات ناگهان ورق به سمت جوست ویچمن از هلند و کانتن دربیه از فرانسه برگشت. این مسابقات هیجان انگیز در پایان با دوم شدن میکائیل مشورا و مقام سومی کانتن دوربیه به کار خود خاتمه داد.در بخش زنان نیز کارولین بوکانان از استرالیا و کتی کورد دوچرخه سوار بریتانیای و سلین گرو از فرانسوی مقام های اول تا سوم را کسب نمودن

فایل های ضمیمه

• 4Cross006.jpg
    4Cross006.jpg
    414.3 KB · نمایش ها: 21
Last edited:

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
رقابتهای کاراته سومين دوره بازي‌هاي کشورهاي اسلامي از ساعت 9 صبح امروز به وقت محلي با رقابت کاراته‌کاها در بخش کاتاي تيمي مردان و زنان آغاز شد.

به گزارش «تابناک»،تیم کاتای بانوان ایران که با شایستگی به دیدار نهایی سومین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی راه يافته بود، به دلیل اعتراض مصری‌ها از دور مسابقات کنار رفت.

تیم کاتای بانوان ایران که خود را برای دیدار فینال آماده می‌کرد به دلیل اعتراض مصر از حضور در فینال محروم شد. در ادامه این مسابقات که در سالن "سری وی جایا پرومون سنتر" شهر پالم بانگ برگزار شد، تیم کاتای بانوان ایران متشکل از مهسا افسانه، الناز تقی پور و نجمه قاضی‌زاده در نخستین رقابت خود به مصاف تیم ترکیه رفت و با نتیجه 5 بر صفر به برتری رسید.

بانوان کاتاروی کشورمان با توجه به عدم حضور تیم عراق روی تاتامی با نتیجه 5 بر صفر پیروز شدند تا به مرحله نیمه نهایی مسابقات کاتای تیمی مسابقات کاراته بازی‌های کشورهای راه یابند. شاگردان ارباب در این مرحله با تیم پرقدرت مصر روبه رو شدند که در این رقابت حساس نیز به برتری 4 بر یک دست یافتند و فینالیست شدند.

اما پس از گذشت 30 دقیقه رای این پیکار برگشته و تیم ملی ایران بازنده اعلام شد. علت این تصمیم اعتراض مصری‌ها بود که چرا ایرانی‌های بین کلاه و یقه خود از پارچه استفاده کرده بودند.

به این ترتیب تیم ایران به دلیل رعایت حجاب، درحالی با اعتراض مصری‌ها از کسب مدال طلا بازماند که مسئولان کاروان وررشی ایران به این تصمیم کادر برگزاری اعتراض کرده‌اند.

البته گفته می شود که انتشار عکسی از تیم کاتای ایران در مسابقات روز نخست واکنش مرضیه اکبری را به دنبال داشته است. معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش در بخش بانوان در تماس با مسئولین تیم در اندونزی خواستار حضور نیافتن نفرات باقی مانده تیم در مسابقات شده بود. این درخواست در حالی از به مسئولان تیم ابلاغ شد که اعضای تیم از حجابی که به تصویب فدراسیون جهانی و اتحادیه آسیا رسیده بود استفاده کرد.

در همین رابطه بهرام افشارزاده با ابراز ناراحتی از تماس معاونت وزارت ورزش در بخش بانوان به خبرنگاران گفت: روز گذشته عکسی از بانوان کاراته‌کا منتشر شد و پس از آن مرضیه اکبرآبادی معاون وزیر ورزش در حوزه بانوان با اندونزی تماس گرفت و به بانوان به خاطر حجاب‌شان تذکر داد. ای کاش به جای اینکه خانم اکبرآبادی با سرپرست تیم تماس می‌گرفت با من یا رئیس فدراسیون کاراته مشورت می‌کرد. متاسفانه به راحتی مدال طلا را از دست دادیم.

وی ادامه داد: اگر خانم اکبرآبادی با من تماس می‌گرفت این اتفاقات رخ نمی‌داد. وی ادامه داد: وقتی فدراسیون جهانی کاراته یک حجاب بخصوص را تعریف کرده نباید آن را تغییر دهیم. فکر نمی‌کنم حجاب بانوان ایرانی مشکلی داشته باشد. من در جریان اتفاقات نبودم و همین‌جا مسائل را متوجه شدم. نکته اینجاست که روز گذشته بانوان ما با همین حجاب در مسابقات شرکت کردند و نمی‌دانم چرا امروز به این موضوع ایراد گرفتند. دبیرکل کمیته ملی المپیک خطاب به مردانی داور ایرانی که باعث حذف بانوان از مسابقات کاتای تیمی شد اظهار داشت: قبول دارم قوانین باید اجرا شود اما باید بعضی از مواقع منافع کشورمان را هم درنظر بگیریم.

THE HATCHER

Registered User
لایک‌ها
102
ای خاک بر سر بی بخار ​این
مرضیه اکبرآبادی .که رییییید به هر چی ورزشکاره .من نفرینش می کنم

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
اشک دختران ایران در مالزی

تیم کاتاروی بانوان ایران پس از روبرو شدن با تیم پرقدرت مصر به برتری 4 بر یک دست یافتند اما پس از گذشت 30 دقیقه رای این پیکار برگشته و تیم ملی ایران به علت نوع پوشش اسلامی بازنده اعلام شد.این تصمیم با شکایت تیم ملی مصر و ترکیه انجام شد.

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
سیلی و لب پاره، نتیجه‌ی عیادت سلیمی از باقری!

عیادت سه ملی پوش وزنه‌برداری از کوروش باقری با حاشیه‌ای همراه بود.

به گزارش ایسنا، بهداد سلیمی، نواب نصیر شلال و سعید محمدپور، ظهر امروز (پنجشنبه) برای عیادت کوروش باقری به بیمارستان "پیامبر" تهران رفتند اما پس از این عیادت و هنگام ترک بیمارستان، اتفاق عجیبی رخ داد.

وقتی سلیمی در حال ترک بیمارستان بود یک مربی، به سمت سلیمی حمله ور شد و به صورت وی سیلی زد که منجر به پاره شدن لب قوی‌ترین مرد جهان شد. البته سلیمی با رفتاری پهلوانانه از درگیری اجتناب و بیمارستان را ترک کرد.

قهرمان ورزش ایران هیچ گاه تصور این را نمی کرد که نتیجه‌ی عیادت از سرمربی تیم ملی وزنه برداری یک سیلی و لبی پاره برای او باشد!

سعید محمدپور، وزنه‌بردار المپیکی ایران که همراه بهداد سلیمی بود، با تایید حمله به بهداد سلیمی در بیمارستان "پیامبران" به خبرنگار ایسنا گفت: داخل بیمارستان یکی از مربیان خرم آباد جلوی بهداد سلیمی را گرفت و گفت "تا دیروز علیه کورش باقری مصاحبه می‌کردی و الان رفیقش شدی" و پس از آن به او حمله ور شد که بهداد سلیمی با منش پهلوانی خود هیچ برخوردی با او نکرد و حتی هیچ حرفی هم به او نزد که این نشان دهنده شخصیت بزرگ سلیمی است و خود من واقعا از این کار بهداد سلیمی خوشحال شدم.

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
نایب قهرمان المپیک ۲۰۱۲ لندن که در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی حضور یافته بود ضمن شکستن رکورد این دوره از بازی‌ها به مدال طلا دست یافت.
شهرخبر، احسان حدادی در رقابتهای پرتاب دیسک بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی که امروز در اندونزی جریان داشت با پرتابی به طول ۶۶ متر و سه سانتی‌متر علاوه بر شکستن رکورد این بازی‌ها، قهرمان شد و هفتمین مدال طلای ایران را به دست آورد. در این ماده محمد صمیمی با رکورد ۶۲ متر و ۱۹ سانتی‌متر به مقام دوم دست یافت و نقره گرفت.
رکورد قبلی این بازی‌ها ۵۹ متر و ۹۸ سانتی‌متر بود که احسان حدادی آن را جابجا کرد و رکورد تازه‌ای را برای این بازی‌ها ثبت کرد.

حدادی: مدالم را به رئیس جمهور تقدیم می‌کنم/ او امید را در من زنده کرد
احسان حدادی پس از دستیابی به مدال طلای مسابقات پرتاب دیسک بازی‌های کشورهای اسلامی اظهار داشت: مسابقات خوبی بود که خوشبختانه توانستم به مدال طلا دست یابم.
وی در ادامه افزود: امسال مسابقات قهرمانی آسیا و قهرمانی جهان برگزار شد اما من در این مسابقات شرکت نکردم. اصلا قرار نبود در مسابقه‌ای شرکت کنم چرا که وعده‌هایی به من داده شده بود که عملی نشد به همین خاطر اعلام کردم در هیچ مسابقه‌ای شرکت نمی‌کنم. خوشبختانه اتفاقی رخ داد و موضوعی پیش آمد که تصمیم گرفتم در بازی‌های کشورهای اسلامی شرکت کنم.
پرتابگر پرقدرت کشورمان که باید هرچه زودتر در مراسم اهدای مدال شرکت می‌کرد به تسنیم به اندونزی گفت: متاسفانه به من قول‌هایی داده شده بود که هیچ کدام عملی نشد اما خوشبختانه از زمانی که جناب آقای روحانی رئیس‌جمهور شدند مشکلات من برطرف و وعده‌ها هم عملی شده است به همین خاطر به عنوان یکی از افراد حاضر در جامعه ورزش و شخصی که در المپیک به مدال دست پیدا کرده، این مدالم را به آقای روحانی تقدیم می‌کنم.
حدادی در ادامه افزود: آقای روحانی با حضور خود امید و عزم افتخارآفرینی برای کشور عزیزم را در من زنده کرد. من این مدال را به ایشان تقدیم می‌کنم و امیدوارم همچنان برای ایران افتخارآفرین باشم.
این پرتابگر کشورمان خاطرنشان کرد: متاسفانه یکسری شایعات مطرح شده بود که من دیگر نمی‌خواهم برای کشورم در مسابقه‌ای شرکت کنم اما با حضور در بازی‌های کشورهای اسلامی مشخص شد این شایعات بی‌اساس است.
وی با ابراز امیدواری از این که وزیر ورزش هرچه زودتر مشخص شود گفت: امیدوارم وزیر ورزش هرچه زودتر انتخاب شود و اوضاع ورزش ایران سر و سامان یابد تا در سال‌های آینده من و دیگر ورزشکاران نتایج خوبی برای ایران کسب کنیم.
حدادی همچنین اظهار داشت: من با ثبت رکورد ۶۶ متر و ۳ سانتی‌متر رکورد بازی‌های کشورهای اسلامی را حدود ۶ متر ارتقا دادم، امیدوارم مشکلات ورزش برطرف شود تا در المپیک بعدی و بازی‌های آسیایی افتخارآفرین باشم. برای من خیلی مهم است که در مسابقات مختلف رکوردها را جابه‌جا کنم و تلاش خود را خواهم کرد تا در مسابقات آسیایی و پیکارهای پیش رو به این مهم دست یابم.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
ای بدبخت

بالا