وحيد طالبلو:
كاظميان نبايد مرا دريبل ميزد
--------------------------------------------------------------------------------
قبل از دربي انتظار ميرفت كه سيدمهدي رحمتي درون دروازه استقلال بايستد ولي قلعهنوعي كه علاقه زيادي به ايجاد تغيير در دروازه تيمش را دارد، رحمتي را نيمكتنشين كرد تا طالبلو مطابق دربي رفت گلر شماره يك استقلال باشد.طالبلو در بازي روز جمعه عملكرد قابل قبولي را از خود به نمايش گذاشت و چند موقعيت مسلم گلزني را از پرسپوليس گرفت.
بسياري از كارشناسان معتقدند كه وحيد طالبلو در برابر پرسپوليس بهترين بازيكن استقلال بود.
· قبل از بازي فكر ميكردي كه درون دروازه بايستي؟
بله، من مطمئن بودم كه مقابل پرسپوليس بازي ميكنم.
· از كجا مطمئن بودي؟
دليلش را نميگويم ولي ميدانستم كه به طور حتم درون دروازه ميايستم.
· درخصوص بازي صحبت كن.
بازي بدي نبود ولي شرايط طوري رقم خورد كه ما دو امتياز حساس را از دست داديم. استرس حاصل از صدرنشين شدن روي بازيكنان ما تأثير گذاشته بود و نتوانستيم از موقعيتها استفاده كنيم.
· پرسپوليس را چطور ديدي؟
آنها نسبت به بازيهاي گذشته منظمتر بازي كردند و به دليل نداشتن فشار و استرس، بازي دلخواه خود را به معرض نمايش گذاشتند.
· نتيجه تساوي عادلانه بود؟
من قبل از بازي هم گفته بودم كه هر تيمي از موقعيتها بهتر استفاده كند در نهايت برنده خواهد شد ولي دو تيم فرصتهاي مناسبي را از دست دادند و فكر ميكنم بازي در مجموع متعادل و پاياپايي بود. البته بايد بگويم كه ما وقعيتهاي بيشتري داشتيم.
· بعضيها معتقدند كه استقلال پايينتر از حد انتظار ظاهر شد، تو هم چنين نظري داشتي؟
همانطور كه گفتم ما به دليل شرايطي كه در جدول داشتيم با استرس بازي كرديم، در ضمن استقلال آن قدر در اين فصل خوب بازي كرده كه توقعات از اين تيم بالا رفته و هيچكس انتظار ندارد ما پايينتر از حد خود بازي كنيم.
· در مورد دو موقعيت خوبي كه از كاظميان گرفتي صحبت كن.
در هر دو صحنه منتظر بودم تا كاظميان تصميم بگيرد و بعد از تصميمگيري او عكسالعمل نشان بدهم. خدا را شكر كه در هر دو صحنه خوب عمل كردم و مدافعان هم به موقع در محوطه جريمه ظاهر شدند.
· اگر كاظميان در صحنه اول توپ را به كاويانپور ميداد پرسپوليس به گل ميرسيد، اينطور نيست؟
جواد خيلي راحت ميتوانست حامد را صاحب توپ كند و با اين شرايط پرسپوليس به گل ميرسيد.
كاظميان نبايد هنگام تك به تك شدن مرا دريبل ميزد، او با يك پاس رو به بيرون ميتوانست بهترين تصميم را بگيرد.
· در نيمه اول هم يك اشتباه داشتي و نزديك بود پژمان نوري دروازه استقلال را باز كند.
قبل از مهار توپ مشكل خاصي نداشتم ولي وزش باد باعث شد تا مسير توپ عوض شود. البته من پس از اين اشتباه بازگشت سريعي داشتم و اگر شوت نوري در درون چارچوب بود به احتمال زياد توپ را دفع ميكردم.
· عملكرد فرشيد كريمي در اين بازي را چطور ديدي؟
به هر حال او يك تك به تك را از سياوش اكبرپور گرفت و در چندين صحنه هم بسيار خوب عمل كرد.
· رحمتي از اينكه نيكمتنشين شده بود بسيار ناراحت به نظر ميرسيد.
به هر حال هر فوتباليستي دوست دارد كه جزو يكي از نفرات ثابت تيمش باشد ولي بايد اين را هم درنظر گرفت كه فقط يازده نفر ميتوانند بازي كنند.
· با از دست دادن اين دو امتياز فكر نميكني شانس قهرماني استقلال كمتر شد؟
هنوز پنج بازي تا اتمام ليگ فرصت داريم و از حالا نميتوان در مورد قهرماني حرف زد. بايد تا يكي، دو هفته آخر صبر كنيم.
· شانس استقلال بيشتر است يا پاس؟
هر دو تيم به يك اندازه شانس قهرماني دارند ولي بازيهاي ما آسانتر است و بايد بدون از دست دادن امتياز ليگ را به اتمام رسانيم. تمامي بازيهاي از اين پس مثل جام حذفي است و استقلال ديگر حق اشتباه كردن ندارد.
· با بازگشت به تركيب ثابت استقلال شانس حضور خود در تيمملي را بيشتر كردي. فكر ميكني جزو سه دروازهبان ايران در جام جهاني باشي؟
ببينيد، تا جام جهاني سه ماه باقي مانده و ممكن است اتفاقات زيادي بيفتد. در وهله اول به موفقيت استقلال فكر ميكنم و نهايت سعي و تلاش خود را انجام خواهم داد تا يكي از مسافران جام جهاني باشم.
در حال حاضر وضعيت بسيار خوبي دارم و بايد بگويم كه تمرينات حميد بابازاده و اعتماد به نفسي كه او به من داده باعث خواهد شد تا در آينده آمادهتر شوم.
· قضيه درگيري اكبرپور با ماماني در هتل المپيك چيست؟
من زودتر از بازيكنان استقلال هتل را ترك كردم و نميتوانم در اين مورد اظهارنظر كنم.
· اين هفته هم با شموشك بازي داريد؟
با توجه به شرايط فعلي ما محكوم به برد هستيم و بايد سه امتياز اين بازي خانگي را از آن خود كنيم. البته بازيكنان ما تحت هيچ شرايطي نبايد شموشك را دستكم بگيرند در غير اينص ورع با مشكل مواجه خواهيم شد.
· جام حذفي را هم جدي گرفتهايد؟
هدف اول استقلال قهرماني در ليگ برتر است ولي در جام حذفي هم با قدرت شركت خواهيم كرد.
www.ipna.ir