• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار :: گوشي ها، سرويس ها و شبكه

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
اپراتور آمريكايي سينگولار قصد دارد خدمات موسيقي همراه را ارائه دهد.
مدتهاست در خصوص اينكه سينگولار مي تواند به عنوان يك همكار و شريك بالقوه براي اپل محسوب شود تا iPod همراه توليد و عرضه شود ، بحث وجود دارد.

اخبار ي كه پيشتر در همين خصوص وجود داشت بيانگر اين مطلب بود كه Apple به عنوان تامين كننده محتوا ، با سينگولار همكاري خواهد كرد .

اين درحالي است كه روزنامه وال استريت ژورنال در همين خصوص تصريح كرده است كه سرويس جديد سينگولار ممکن است با رقباي Apple در زمينه رسانه ديجيتال از جمله Napster, Yahoo ،eMusic. هم همکاري کند .

سرويس مذكور به صاحبان تلفن هاي همراهي كه قابليت پخش موسيقي را دارند اين امكان را خواهد داد تا موسيقي هاي مورد علاقه خود را از كامپيوترهاي شخصي و با استفاده از USB. به دستگاه هاي تلفن همراه خود انتقال دهند.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
مریل لینچ پیش بینی کرده است که فروش گوشی های تلفن همراه در سال آینده به 1,067 میلیون دستگاه خواهد رسید.
متخصصان موسسه تحقیقاتی مذکور در سال 2006 میلادی نیز میزان فروش را رو به افزایش پیش بینی کرده اند و اعلام کرده اند که میزان فروش از 918 میلیون دستگاه به 970 میلیون دستگاه رسیده است.به نظر متخصصان مذکور سال 2006 میلادی را می توان به عنوان نقطه اوج فروش گوشی تلفن همراه در بازارهای جهانی محسوب کرد.
آنها بر این باورند که میزان رشد سالانه صادرات گوشی تلفن همراه از میزان 20 تا 30 درصدی که در پایان نیمه اول سال 2003 میلادی به ثبت رسیده است تا اواخر سال 2007 میلادی به 10 درصد و یا حتی کمتر از این میزان کاهش خواهد یافت.
بر اساس این گزارش این امر بیشتر از کاهش شمار مشترکان بازار تلفن همراه نشات گرفته است.
این درحالی است که گوشی های جایگزین در بازار با افزایش روبرو خواهد شد و در سال 2007 میلادی به میزان 66 درصد خواهد رسید و زمینه را برای رشد در صنعت مربوطه آماده خواهد کرد.
در همين حال پيش بيني مي شود ميزان فروش گوشي هاي سازگار با فناوري هاي نوين تلفن همراه و به خصوص HSDPA افزايش چشمگيري يابد.
برآوردهای جدید – در حال حاضر انتظار می رود که در سال 2007 میلادی فروش گوشی با 10 درصد افزایش روبرو شود


موسسه مریل لینچ برآورد کرده است که شرایط بازار کنونی نوید دهنده آن است که این شرایط همچنان هم ادامه خواهد داشت و بازار فروش گوشی تلفن همراه را با افزایش روبرو خواهد کرد بطوریکه 63 درصد از بازار جهانی را در سال 2007 میلادی به خود اختصاص خواهد داد که این میزان مشخصا در مقایسه با میزان 54 درصد به ثبت رسیده در سال 2005 میلادی، افزایش قابل ملاحظه ای داشته است.

بر اساس تحقیقات کارشناسان موسسه مذکور حدود 58 درصد از گوشي های فروخته شده در سال جاری یا جایگزین خواهند بود و یا دستگاه های ارتقا یافته و این میزان نسبت به 53 درصدی که در سال 2005 به ثبت رسیده است ، افزایش داشته است هرچند که انتظار می رود این میزان در سال 2007 میلادی به 71 درصد هم خواهد رسید.

قسمت عمده این افزایش د ر گوشی های جایگزین در واقع مرهون بازار خوب و شرایط ایده ال حاکم بر آن است که در آن صادرات گوشی های جایگزین از میزان 28 درصد در سال 2005 میلادی به 40 درصد در سال 2006 میلادی و 58 درصد در 2007 میلادی افزایش داشته و خواهد داشت.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
مقامات پليس لس آنجلس تحقيقاتي در خصوص مرگ مردي كه تلفن همراه وي از جانب نيروهاي پليس به جاي يك اسلحه فرض شده و باعث شده بود تا نيروهاي پليس با وي برخورد كنند را آغاز كرده اند.
اين مرد كه هويت وي مشخص نشده است هنگاميكه در "ليك وود " لس آنجلس مشغول قدم زدن بود به دلايل نامعلومي از جانب پليس متوقف شد.

گفته مي شود مظنون كه ظاهرا سعي در مقاومت در برابر پليس را داشته است با 2 تن از نيروها درگير شده و سعي داشت تا فرار كند.

كلانتر پليس پترسون در همين خصوص تصريح كرد: درحين درگيري مظنون كه قصد داشت از محل متواري شود ، شئ را بيرون آورده بود كه افسر پليس تصور مي كرد يك اسلحه است .

به اين ترتيب درگيري سختي درگرفت و پس از آنكه نيروهاي كمكي از راه رسيدند ، ماموران متوجه شدند كه شي كه افسر پليس فكر مي كرد مي تواند يك اسلحه باشد فقط يك تلفن همراه بوده است.

پليس براي مداواي مظنون كه درجريان درگيري مصدوم شده بود نيروهاي امداد را به محل فراخواند كه البته تلاش آنان براي بهبود بخشيدن به وضعيت مرد مصدوم نتيجه نداد وبه همين خاطر ، مظنون براي مداواي بيشتر به بيمارستان انتقال داده شد كه متاسفانه در آنجا جان باخت .
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
بر اساس تحقيقات جديدي كه از سوي يك مركز پژوهشي صورت گرفته با توجه به اينكه شمار خدمات و سرويس هاي ارائه شده از طريق تلفن هاي همراه رو به افزايش است و همه روزه مدل ها و طرح هاي جديدي عرضه مي شوند ، مشتريان به شدت به نوع گوشي تلفن همراه خود اهميت مي دهند .
بر اساس تحقيقات مذكور 19 درصد از مشتريان در سال 2004 ميلادي در زمان انتخاب اپراتور همراه ، نوع و مارك گوشي تلفن همراه خود را به عنوان يك فاكتور بسيار مهم و اساسي اعلام كرده اند.

در حاليكه نام اپراتور يكي از مهمترين فاكتورهاي تاثير گذار براي مردم محسوب مي شود ولي با اين وجود اين امر از نظر اهميت نسبت به سال 2004 ميلادي 8 پله سقوط کرده بطوريكه در سال 2006 ميلادي اهميت آن به حدود 40 درصد رسيده است.

ديگر مواردي كه مي توان آنها را از نظر تاثير گذاري بر روند انتخاب نوع سرويس اوليه مشتري ، مهم توصيف كرد عبارتند از قيمت / ارتقا كيفي (29 درصد) و موقعيت فروش (12) درصد .

پارسون يكي از متخصصان مربوطه در همين خصوص خاطر نشان كرده است كه ارتقا كيفي تلفن هاي همراه به جاي ارتقاي سطح سرويس ها و خدمات و همچنين اپراتورهايي كه اين خدمات و سرويس ها را ارائه مي دهند ، مي تواند فروشندگان تلفن همراه را با سيل متقاضيان علاقه مند مواجه كند اما درعين حال اين روند بصورت بالقوه يك تاثير منفي را با خود به دنبال خواهد داشت.

به گفته پارسون : "اين امر براي اپراتورها و سرويس دهنده گان خدمات وايرلس كاملا لازم و ضروري است كه ميان جذب مشتركان جديد كه بر اساس قيمت هاي مدل هاي جديد تلفن هاي همراه پديدار گشته اند و همچنين ميان اين موضوع كه مشتري، طرح خدماتي و يا سرويس دهنده مناسبي را انتخاب كرده است يك تعادل منطقي و مناسب به وجود آورند.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
مقامات شركت نوكيا از انعقاد قراردادي با ارزش 8/20 ميليارد يوآن معادل 61/2 ميلارد دلار با دو شركت چيني به منظور ارسال تجهيزات ارتباط بيسيمي به اين كشور خبردادند.
به گزارش ايلنا ، تحت چارچوب اين قرارداد شركت نوكيا تامين تجهيزات شبكه‌‏هاي GSM/GPRS را براي شركت ارتباطات سيار چين متعهد مي‌‏شود.

احداث 88/1 ميليارد دلار پايانه تلفن همراه براي شركت تجهيزات مخابراتي و ارتباطات سيار POSTER نيز از ديگر تعهداتي است كه شركت نوكيا در پي انعقاد اين دو قرارداد متعهد شده است.

مقامات نوكيا معتقدند؛ اين دو قرارداد همكاري زمينه را براي ورود هرچه بيشتر اين كشور به بازار ارتباطات سيار چين كه يكي از پر رونق ترين بخش‌‏هاي IT در جهان است، فراهم خواهد آورد.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
شركت ارتباطات سيار تنها آن دسته از گوشي‌‏هاي تلفن همراهي كه از طريق واردكنندگان مجاز و برابر مقررات وارد كشور شده باشد را در شبكه ثبت مي‌‏كند. عباسعلي ابوالفضلي ، سرپرست روابط عمومي شركت ارتباطات سيار ، درگفت وگو با خبرنگار ايلنا، با تاكيد بر اين كه مهلت ثبت سريال گوشي‌‏هاي تلفن همراه استفاده نشده در شبكه ارتباطات سيار تمديد نمي‌‏شود، اظهارداشت: شركت ارتباطات سياراز سوي ستاد مبارزه با قاچاق كالا موظف شده است به گوشي‌‏هايي كه برگ سبز وزارت بازرگاني دارند اجازه فعال شدن دهد.

وي ، با بيان اين كه معمولا مدل‌‏هاي قبلي هر برند از گوشي‌‏هاي تلفن همراه در شبكه ارتباطات سيار ثبت شده است، تصريح كرد: مشتركيني كه مي خواهند گوشي جديد وارد شده به كشور را خريداري كنند، بايد سيم كارت خود را داخل گوشي قرار داده و در صورتي كه بر مانيتور گوشي كلمه TCI مشخص شد، مي‌‏توانند از صحت ثبت كد گوشي مطمئن باشند.

سرپرست روابط عمومي شركت ارتباطات سيار ، خاطرنشان كرد: افرادي كه از خارج كشور گوشي تلفن همراه با خود مي‌‏آورند بايد ترتيب ثبت سريال گوشي خود را بدهند و به اين ترتيب تنها تا 20 آبان ماه 85 فرصت دارند.

ابوالفضلي ، در خصوص دليل ثبت سريال گوشي‌‏هاي وارد شده به كشور ، گفت: مدل‌‏هاي جديدي كه براي اولين بار وارد كشور مي‌‏شوند، شبكه ارتباطات سيار را معرفي نكرده و آنتن دهي نخواهند داشت، به اين علت سريال گوشي بايد ثبت شود تا متعلق به شبكه TCI شود.

وي ، با بيان اين كه اشخاص براي ثبت سريال گوشي‌‏هاي تلفن همراه بايد به دفاتر خدمات مشتركين مراجعه كنند، تصريح كرد: تنها گوشي‌‏هايي كه از كانال قانوني وارد كشور مي‌‏شوند ثبت خواهند شد.

ابوالفضلي ، با اشاره به اين كه ثبت كد گوشي هزينه خاصي ندارند، تصريح كرد: افراد در مراجعه به دفاتر امور مشتركين بايد شماره سريال 15 رقمي گوشي تلفن همراه و مدرك شناسايي معتبر به همراه داشته باشند.

سرپرست روابط عمومي شركت ارتباطات سيار ، با بيان اين كه سريال 15 رقمي گوشي تلفن همراه زير باتري بسياري از گوشي‌‏ها مشخص شده است ، افزود: اين شماره با حروف SN شروع مي‌‏شود ، ضمن اين كه بر روي جعبه گوشي اين شماره حك شده است.

ابوالفضلي ، تاكيد كرد: از آنجايي كه امكان شناسايي گوشي‌‏هايي كه به طور غير قانوني وارد شبكه شده‌‏اند وجود دارد درست نيست كه افراد بخواهند به نوعي از طريق غيرممكن به شبكه وصل شوند.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
گوشي هاي فعال ، نيازي به ثبت شماره سريال ندارند و فقط مالكان گوشي هاي تلفن همراهي كه تلفن آنها با سيم كارت اپراتور اول فعال نمي شود ضرورتا بايد تا روز شنبه 20آبان شماره سريال گوشي خود را ثبت كنند ، اما گوشي هاي فعال ، نيزاي به ثبت شماره سريال ندارند.
شركت ارتباطات سيار روز يكشنبه با انتشار اطلاعيه اي با بيان اين مطلب آورده است : اگر گوشي تلفن همراه پس از تست سيم كارت فعال نشد ، دارنده آن بايد با همراه داشت مدرك شناسايي معتبر و شماره سريال 15رقمي گوشي ، به نزديكترين اداره مشتركين و متقاضيان تلفن همراه مراجعه و نسبت به تكميل و ارايه فرم تقاضاي ثبت سريال ، اقدام كند.

شركت ارتباطات سيار ، در پايان اطلاعيه اخير خود، تاكيد كرده است كه مهلت 20آبان ، تمديد نخواهد شد و بعد از تاريخ مذكور ، صرفا به گوشي هايي خدمات داده مي شود كه به صورت مجاز و برابر مقررات ، وارد شده باشند.

اين شركت سه شنبه هفته گذشته اطلاعيه اي منتشر كرده بود كه در آن اعلام شده بود همه اشخاص حقيقي كه گوشي تلفن همراه در اختيار دارند ولي شماره سريال آن در شبكه اين اپراتور ثبت نيست ، فقط تا روز شنبه 20آبان زمان دارند تا سريال گوشي خود را به ثبت برسانند.

انتشار اين خبر ، دارندگان تلفن همراه را دچار نوعي سر در گمي كرد كه آيا آنان هم بايد براي ثبت سريال گوشي هاي فعال خود نيز به ادارت مشتركين تلفن همراه مراجعه كنند يا خير ؟
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
فروش تلفن های همراه دوربین دار که از سال 2004 میلادی تقریبا 3 برابر شده است ، تا سال 2006 میلادی به میزان 460 میلیون دستگاه خواهد رسید که این میزان 43 درصد افزایش را در مقایسه با سال 2005 میلادی نشان می دهد.
این روند همچنان ادامه می یابد تا جایی که تا سال 2010 میلادی فروش تلفن های همراه دوربین دار به یک میلیارد دستگاه خواهد رسید.

در طول 3 سال گذشته بازار بیشتر معطوف فروش دستگاه های دوربین دار کمتر از یک مگا پیکسل بوده است و این روند تا پایان سال 2006 میلادی 51 درصد از فروش کلی تلفن های همراه را تشکیل می دهد.

گارتنر پیش بینی کرده است که تا سال 2007 میلادی بیش از نیمی از تلفن های همراه دوربین دار با دقتي برابر با 2 مگاپیکسل به بازار ارائه خواهند شد.

در اروپای غربی که بزرگترین بازار تلفن های دوربین دار محسوب می شود، میزان فروش اين گوشي ها تا پایان سال 2006 میلادی از مرز 122 میلیون دستگاه هم خواهد گذشت که این میزان خود در مقایسه با سال 2005 افزايش چشمگيري يافته است.

به گفته برخی از متخصصان در سال 2006 میلادی وضوح تصویر 3/1 و 2 مگاپیکسلی دوربین تلفن های همراه به عنوان حداقل میزان لازم برای تلفن های همراه متوسط و تلفن های همراه سطح بالا در نظر گرفته خواهد شد و این درحالی است که وضوح تصویر 2 و 3 مگا پیکسلی در خصوص محصولات بسیار سطح بالا مورد استفاده قرار خواهد گرفت و این میز ان تا سال 2007 میلادی به 5 مگا پیکسل هم خواهد رسید.

در سال 2006 میلادی، آمریکای شمالی دومین بازار بزرگ جهان محسوب خواهد شد و به میزان فروشی برابر با 8/106 میلیون دستگاه دست خواهد یافت که این میزان در مقایسه با سال 2005 میلادی 41 درصد افزایش را نشان می دهد.

پس از آمریکایی شمالی و در فاصله کمی با آن ، کشورهای آسیا – پاسفیک قرار دارند که فروش آنها نیز تا پایان سال 2006 میلادی به میزان 7/160 میلیون دستگاه خواهد رسید.

بازار مربوط به تلفن همراه در کشورهای آمریکای شمالی در طول چند سال گذشته تجربه درخشانی را در کارنامه خود جای داده است و مهمترین و جالب ترین بخش متحول شده در آن نیز به افزایش و ارتقا میزان دستگاه های دروبین دار با میزان مگا پیکسل بالا می باشد که میزان فروش آنها از 5 میلیون دستگاه در سال 2005 میلادی به 45 میلیون دستگاه در سال 2006 میلادی افزایش یافته است.

در ژاپن تلفن های همراه دوربین دار حدود 95 درصد از فروش کل تلفن های همراه را در سال 2007 میلادی به خود اختصاص خواهند داد و جالب است که بدانیم در این سال این دستگاه ها در کشور ژاپن به بالاترین میزان نفوذ و فراگیر شدن خود هم خواهند رسید.

موسسه گارتنر همچنین پیش بینی کرده است که اروپای غربی نیز به زودی به سطح نفوذ تلفن های همراه دوربین دار قوی در کشور ژاپن خواهد رسید بطوریکه میزان نفوذ اینگونه تلفن های همراه در کشورهای واقع در اروپای غربی به 93.6 درصد خواهد رسید .

پس از اروپای غربی نیز کشورهای آمریکای شمالی قرار خواهند گرفت که میزان نفوذی برابر با 93.4 درصد را به خود اختصاص خواهند داد.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
هند در حال حاضر سريع‌ترين رشد را در بازار جهاني سرويس‌هاي تلفن همراه دارد و در هر ماه، ‌٥/٥ ميليون نفر به دارندگان گوشي تلفن همراه در اين كشور اضافه مي‌شود.
به گزارش سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بر اساس اين گزارش نوکیا بزرگ‌ترين توليدكننده‌ي گوشي تلفن همراه جهان اعلام كرد كه در كمتر از يك سال ‌٢٠ ميليون گوشي تلفن همراه در هند توليد كرده است.

هند همچنين داراي پايين‌ترين نرخ مكالمه‌ي تلفن همراه جهان است و به طور متوسط هزينه‌ي مكالمه در هر دقيقه در اين كشور دو تا سه سنت تعيين شده است
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
فريد قديري - به دنبال اعلام خبر كاهش چشمگير تعرفه واردات پارچه چادرمشكي وزير صنايع اعلام كرد: «طي سال‌هاي گذشته به‌رغم بالا بودن تعرفه واردات پارچه چادرمشكي، سرمايه‌گذاري مناسبي در زمينه توليد اين محصول در كشور صورت نگرفته است».
بالاترين مسوول صنعتي كشور در ادامه با بيان اينكه «به اين ترتيب يك اصلاحيه مناسب توسط وزارت صنايع در مصوبه مربوط به تعرفه واردات پارچه‌ چادر مشكي لحاظ شده، گفته است: «زماني كه توليد پارچه چادرمشكي در كشور جوابگوي نياز داخل باشد تعرفه واردات اين محصول افزايش خواهد يافت». با توجه به كاهش تعرفه واردات چادرمشكي از 70 به 16درصد و صحبت‌هاي روز گذشته وزير صنايع چند نكته لازم است مطرح شود:

1 -كاهش ناگهاني و بيش از 77درصدي حقوق و عوارض گمركي چادرمشكي و رساندن آن به 16درصد و افزايش حقوق و عوارض گمركي گوشي تلفن‌همراه از 4 به 60درصد دو سياست متناقض در بخش صنعت است.

چادرمشكي محصولي توليدي است. كشور ما سالانه چيزي حدود 60ميليون متر پارچه چادرمشكي نياز دارد. در ايران و در حال حاضر سه كارخانه چادرمشكي وجود دارد كه به‌رغم تلاش و تحقيقاتي كه طي سال‌هاي گذشته انجام داده‌اند نتوانستند تكنولوژي پارچه چادر مشكي را پيدا كنند. اما اين تلاش‌ها سرانجام نتيجه داد و حدود كمتر از دو ماه پيش يك كارخانه در حوالي اصفهان موفق به توليد اين نوع پارچه شد. اين كارخانه فعلا در سال قادر است يك‌ونيم ميليون متر پارچه چادر مشكي توليد كند.

داستان چادرمشكي تا حد زيادي شبيه داستان گوشي موبايل است با اين تفاوت كه مسوولان صنعتي دركشورمان 5ماه پيش و در حالي كه هيچ نوع گوشي تلفن‌همراه در كشور توليد نمي‌شد تعرفه واردات ‌آن را افزايش دادند و تازه پس از افزايش تعرفه اقدام به امضاي تفاهم‌نامه با شركت‌هاي داخلي براي توليد داخلي كردند. اما براي چادرمشكي كه به تازگي توليدكنندگان داخلي در عرصه نساجي موفق به توليد آن شده‌اند تصميم گرفتند با كاهش تعرفه واردات ورود چادر مشكي به كشور را آسان‌تر كنند.

2 - مسوولان صنعتي مي‌گويند هر زمان توليد چادرمشكي جوابگوي نياز داخل باشد تعرفه وارداتش را افزايش مي‌دهيم. آيا در مورد گوشي موبايل هم به همين‌گونه درباره تعرفه وارداتش نگاه شد؟ آيا اكنون گوشي در داخل توليد مي‌شود و يا اصلا به فرض اينكه توليد گوشي تلفن‌همراه در كشور شروع شده آيا ميزان توليد، نياز بازار را تامين مي‌كند كه تعرفه وارداتش 15برابر افزايش يافته است؟

به نظر مي‌رسد سياست‌هاي بخش صنعت درباره موضوعاتي همچون حمايت از توليد داخل، توسعه صنعت بومي و محدود كردن سيل واردات تا حدودي مبهم و در بعضي جاها همچون چادر مشكي و گوشي تلفن همراه در تناقض آشكار با يكديگر است.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
SCH-V900 سامسونگ از سري گوشي هاي فوق باريك (Ultra) اين شركت با رنگ آبي به بازار مي‌آيد.
اين گوشي آبي با ضخامتي معادل 9/9 ميلي‌متر در رده گوشي‌هاي باريك سامسونگ قرار مي‌گيرد.

SCH-V900 در كنفرانس بين‌المللي KES 2006 (دانش محور، اطلاعات هوشمند، سيستم‌هاي مهندسي) براي عموم به نمايش گذاشته مي‌شود.

اين كنفرانس در جنوب انگليس برگزار مي‌شود و براي اولين بار گوشي جديد شركت سامسونگ را افرادي غير از كره‌اي‌ها مي‌بينند.

V900 آبي كه با تكنولوژي‌هاي EV-DO و CDMA2000 كار مي‌كند، روي شبكه 800 مگاهرتزي قرار گرفته و داراي صفحه نمايش اصلي QVGA 3/2 اينچي و صفحه نمايش خارجي OLED با اندازه 8 دهم اينچي است.

از ديگر امكانات اين گوشي مي‌توان به دوربين دو مگاپيكسلي، سيستم مسيريابي GPS و پخش كننده VOD/MOD/MP3 اشاره كرد.

همچنين براي ذخيره عكس‌ها و آهنگ‌ها، كاربران مي‌توانند از اسلات كارت حافظه خارجي micro SD استفاده كنند.

SCH-V900 به تكنولوژي ارتباطي بي‌سيم بلوتوث نيز مجهز است
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
اخيرا اخبار فراواني در مورد تخلفات صورت گرفته با استفاده از تلفن همراه در میان کاربران تلفن همراه در امارات متحده عربی ، شایع شده است.
برخي افراد کلاه بردار در اين کشور با ارسال Email و SMS ، ادعا مي کنند دسترسی به اعتبار مخابراتی اشخاص و برقراري تماس های تلفنی با هزینه آنان امکان پذير شده است.

در این نامه ها همچنین ادعا شده است که نوعي ویروس جديد تلفن همراه می تواند تمامی اطلاعات ثبت شده در حافظه تلفن همراه و سیم کارت را پاک کند.

متخصصان جرائم اینترنتی پس از مطالعه اين نامه اعلام کرده اند که ایی میل هشدار آمیز دارای قدمتی 3 ساله است و در ضمن هیچ مدرکی هم در دست نیست که ثابت کند تخلفاتی که در نامه به آنها اشاره شده است واقعا صورت گرفته اند.

اتصالات در عین حال اعلام کرده است که مردم نباید چنین داستان ها و شایعات نگران کننده ای را جدی بگیرند.

سخنگوی اتصالات اعلام کرده است که تمامی اینگونه اخبار ، اخباری غیر موثق هستند و مشترکان اتصالات نباید آنها را جدی بگیرند چرا که هیچ خطری آنان را تهدید نمی کند.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
b570.jpg

مقامات شركت سامسونگ از ورود گوشي‌‏هاي مدل SCH-B570 داراي قابليت پخش موسيقي و برنامه‌‏هاي تلويزيوني به بازار فروش كره جنوبي خبر دادند.
به گزارش ايلنا، اين گوشي با درايو هارد ديسك 8 گيگابايتي در مقايسه با ديگر گوشي‌‏هاي تلفن همراه در جهان بزرگترين ظرفيت ذخيره سازي را دارد.

اين گوشي قادر است 1600 فايل MP3 معادل 4 مگابايت آهنگ، 16 فيلم و 20 هزار عكس ديجيتالي را در خود ذخيره كند.

اين گوشي داراي دوربين 2 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 98/1 اينچي (*320P* 240) است . سايز آن 9/19*48*112 ميلي متر بوده و وزن آن 130 گرم است.

گفتني است، اين گوشي با قيمت پايه 800 دلار از آغاز ماه نوامبر سال جاري وارد بازار فروش تلفن همراه كره جنوبي شده است.
 

hamed1297

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 مارس 2005
نوشته‌ها
2,710
لایک‌ها
8
سن
42
محل سکونت
shiraz

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
vodafone.jpg




وودافون بطور رسمی سیستم عامل ویندوز موبايل مایکرو سافت را در گوشي هاي عرضه شده سري 60 خود به کار گرفت. اين در حالي است که اين شرکت تاکنون تنها از سيستم عامل هاي Symbian و لينوکس در توليدات خود استفاده مي کرد.
وودافون که یک اپراتور تلفن همراه است روز دوشنبه با شرکت مایکروسافت قراردادی را منعقد کرد که این قرارداد بطور رسمی اعلام و مورد قبول واقع شد.

مایکروسافت همچنین اعلام کرده است که دیگر اپراتورها نیز همزمان با ارائه سرویس ها و خدمات جدید خود قصد دارند خط مشي وودافون را در خصوص همکاری با مایکرو سافت دنبال کنند.

مایکرو سافت مي گويد که همکاری با وودافون این امکان را در اختیار اپراتور مذکور قرار خواهد داد تا با دسترسی تخصصی به توليدات مایکرو سافت ، زمینه و بستر مناسب را برای سرعت بخشیدن به روند همگرايي گوشی های تلفن همراه و کامپیوترها نیز ایجاد کند.

وودافون اعلام کرده است که اولین دستگاهی که قرار است طبق توافق از سيستم عامل مذکور استفاده کند از توليدات سامسونگ خواهد بود و قرار است که از نیمه اول سال 2007 میلادی به مورد استفاده قرار گیرد.

به هر حال علی رغم اینکه تعداد گوشی هایی که از سیستم عامل Symbian استفاده می کنند به مراتب بیشتر از مایکرو سافت است ولی با این حال مایکروسافت همواره اعلام کرده است که انتظار دارد ظرف چند سال آینده شاهد رشد سریع و گسترده تلفن هایی باشد که با سیستم عامل ویندوز کار می کنند.

به گفته تحلیل گران تعداد گوشی های تلفن همراهی که مجهز به سیستم عامل ویندوز بوده و در سال گذشته به فروش رسیده اند حدود 6 میلیون دستگاه برآورد شده است.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
خب بالاخره انتظار به پایان رسید و به زودی همونطور که میگفتم شاهد گوشی های هندی نوکیا خواهیم بود!!:D
نوکیا اعلام کرد که قصد دارد 20 میلیون دستگاه گوشی تلفن همراه که توسط یکی از شعب خود در منطقه "سریپرومبودور" هند تولید شده است را ماه نوامبر سال جدید میلادی به خارج از اين کشور صادر کند.
"مانموهانگ سین" نخست وزیر هند و "سونیا گاندی" نماینده کنگره هند که به همین مناسبت در مراسم بزرگداشتی شرکت کرده بودند ، 2 گوشی نوکیا را به عنوان یادگاری به 2 تن از با سابقه ترین کارمندان موسسه نوکیا در هند اهدا کردند تا از موفقیت بزرگی که کمپانی به دست آورده است به نوعی قدردانی کنند.

نوکیا اعلام کرده بود که قادر است طی مدت یازده ماه و از تاریخ ژانویه سال 2006 میلادی که تولید تجاری محصول را آغاز کرده بود، به این موفقیت دست یابد . نوکیا پس از نائل شدن به این موفقیت اعلام کرد که موفقیت مذکور در حقیقت انعکاس موفقیت این کمپانی در امر ایجاد شعبه هندوستان آن که از نظر استانداردها در سطح جهانی قرار دارد، می باشد .

از طرف دیگر ايجاد شعبه مذکور از جانب نوکيا به گونه ای که جوابگوی نیازهای چهارمین بازار جهانی در سطح بین المللی باشد يعني کشور هند باشد، خود یکی از عوامل موثر و تاثیر گذار در کسب این موفقیت بزرگ محسوب می شود.

، شعبه هند کمپانی نوکیا در حال حاضر 3600 تن را تحت استخدام خود دارد و این امر در مقایسه با شروع کار این مرکز در اوایل سال جاری که حدود 2000 تن کارمند را تحت استخدام داشته ، افزایش قابل توجهی را نشان می دهد.

شعبه نوکیا در هند رسما در ماه مارس سال 2006 میلادی افتتاح شد و نقش عمده ای را در ایجاد زمینه برای تبدیل منطقه "چنای" به یک منطقه و مرکز مهم تولید تجهیزات مخابراتی در کشور هند ایفا کرد.

پارک مخابراتی نوکیا در مساحتی حدود 210 ایکر در نظر گرفته شده و شش تولید کننده جهانی تجهیزات مخابراتی نیز تا کنون قبول کرده اند که فعالیت های خود را از اواسط سال 2007 میلادی در پارک مذکور آغاز کنند.

پارک مخابراتی نوکیا محل فعالیت 8 سرویس دهنده جهانی می باشد و دارای ظرفیت نیروی کاری برابر با 20هزار تن است که تا سال 2008 میلادی که این پروژه عملی شود، این قابلیت ها نیز از حالت بالقوه به حالت بالفعل درخواهند آمد.

منبع : taliyanews
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
بیش از ده سال از آغاز فعالیت شبکه تلفن‌همراه در کشور می‌گذرد. امروزه ارتباطات سیار، یکی از پردرآمدترین صنایع در کشور محسوب می‌شود. به‌گونه‌ای که گاهی از نظر درآمدزا بودن پس از صنایع نفتی و پتروشیمی ایران قرار می‌گیرد.
شبکه‌ ارتباطات سیار از شروع فعالیت خود در کشور شاهد رویدادهای خرد و کلان بسیاری بوده است. این رویدادها گاه به‌حدی تاثیرگذار بوده که حتی لایه‌های غیرمرتبط با حوزه را نیز تحت تاثیر خود قرار داده است. با توجه به استفاده از شبکه ارتباطات سیار چندان هم دور از ذهن به‌نظر نمی‌رسد که ایجاد هر گونه تغییری در آن بتواند اذهان عمومی را به‌خود معطوف کند. در این میان افزایش استقبال عمومی از داشتن یک وسیله ارتباطی مناسب که تقریبا در بسیاری موارد قابل استفاده است، دولتمردان را بر آن داشته تا با اتخاذ سیاست‌های مختلف به ایجاد روش‌های اجرایی در این زمینه بپردازند.

این بار نیز چون گذشته کاربران شاهد تغییرات جدیدی در حوزه ارتباطات سیار هستند و رقبای جدیدی به بازار آمده و در عین حال رقبای دیگر نیز در راهند. توزیع سیم‌کارت‌های جدید در بازار که از آن‌ها تحت عنوان «ایرانسل» یاد می‌شود، شاید یکی از بحث‌برانگیزترین موضوعات در عرصه ارتباطات سیار کشور محسوب شود. به گونه‌ای که این بار کاربران ضمن حضور در بازار فروش سیم‌کارت به‌طور کلی و در حال حاضر سه گزینه و در آینده‌ای نه‌چندان دور پنج گزینه برای انتخاب پیش ‌رو دارند. هر یک از این سیم‌کارت‌ها نیز دارای ویژگی‌های خاص و متفاوت از دیگری است. به‌طور حتم داشتن اطلاعات طبقه‌بندی شده، منسجم، دقیق و در عین حال جدید می‌تواند نخستین ابزار انتخاب صحیح برای مشترک آینده باشد.

البته کاربران به‌طور معمول اطلاعات کلی از سیم‌کارت‌های موجود در بازار را دارا هستند. به‌خصوص سیم‌کارت‌های همراه دولتی که با توجه به پیشینه موجود از نظر اطلاع‌رسانی جایگاه به‌نسبت مورد قبولی را در میان کاربران یافته‌اند. سیم‌کارت‌های تالیا نیز با گذشت بیش از یک سال از زمان توزیع آن‌ها در میان مردم، امروزه دیگر میهمان تازه‌وارد و غریبی برای کاربران محسوب نمی‌شوند. اما کارشناسان معتقدند سیم‌کارت‌های ایرانسل که به‌ظاهر ارایه‌دهنده آن‌ها یعنی اپراتور دوم اهمیت چندانی در باب اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی برایشان قایل نیست، به‌علت عدم ارایه اطلاعات کافی هنوز به‌طور کامل در میان اهالی بازار سیم‌کارت نیز جایگاه خود را نیافته‌اند، چه رسد به افرادی که قرار است در آینده از مشترکان آن محسوب شوند. شبکه تلفن‌همراه دولتی در حال حاضر حدود 10 میلیون مشترک و شبکه اعتباری تالیا حدود 600 هزار مشترک دارد. اپراتور دوم نیز در فاز اول واگذاری 350 هزار مشترک در سه شهر را پیش‌بینی کرده است.

در این گزارش سعی شده است با توجه به آخرین اطلاعات موجود از وضعیت عملکرد سه ارایه‌دهنده سیم‌کارت کشور یعنی مخابرات، تالیا و ایرانسل به مقایسه آن‌ها با یکدیگر بپردازیم. البته پیش از هر چیز باید گفت در حال حاضر هشت سرویس‌دهنده ارتباط سیار در کشور به فعالیت می‌پردازند که شامل شبکه تلفن‌همراه دولتی، تلفن‌همراه اعتباری تالیا، تلفن‌همراه اعتباری اصفهان، تلفن‌همراه کیش، تلفن‌همراه ایرانسل، تلفن‌همراه ماهواره‌ای، تلفن‌ بی‌سیم و عادی WLL، بی‌سیم و باند شهروندی (CB) است. اما از آن‌جایی که گستردگی فعالیت سه شبکه مذکور یعنی اپراتور دولتی، تالیا و ایرانسل بیش از سایر شبکه‌هاست، بنابراین با توجه به تقاضای بازار به مقایسه و بررسی وضعیت این سه نوع سیم‌کارت می‌پردازیم.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
قیمت ارایه سیم‌کارت


بدون شک یکی از نخستین سؤالاتی که هر مشترک هنگام درخواست سیم‌کارت همراه مطرح خواهد کرد، قیمت ارایه آن و نوساناتی است که پس از دریافت در بازار خواهد داشت.

دولتی- قیمت خرید یک سیم‌کارت دولتی از اپراتور مربوطه و در آخرین واگذاری که بهمن‌ماه سال گذشته صورت گرفت، مبلغ 360 هزار تومان بود که بلافاصله پس از واگذاری فعال و قابل استفاده است. اما نرخ خرید این سیم‌کارت با توجه به رند بودن شماره، صفر و کارکرده بودن و همچنین کدهای واگذاری آن به‌طور تقریبی در بازار آزاد از 100 هزار تومان به بالا دارای نوسان است. بر اساس وعده بسیاری از مسؤولان سیم‌کارت‌های دولتی در مرحله بعدی واگذاری که احتمالا بهمن‌ماه خواهد بود، با کاهش قیمت هنگام دریافت ودیعه روبه‌رو هستند. پیش‌شماره‌های شبکه تلفن‌همراه MCI به هشت منطقه تقسیم شده و از 0911 آغاز و تا 0918 ادامه پیدا می‌کند. در ضمن آبونمان این نوع سیم‌کارت 12 هزار و 60 تومان برای دو ماه است.

تالیا- اما قیمت خرید یک سیم‌کارت تالیا 45 هزار و 200 تومان هنگام ثبت‌نام در نظر گرفته شده است که پس از دریافت در بهترین وضعیت معمولا با 75 هزار تومان افزایش قیمت در بازار آزاد روبه‌روست. اعتبار اولیه موجود در سیم‌کارت تالیا 20 هزار تومان است که با در نظر گرفتن 6 درصد مالیات و عوارض بهای اعتبار اولیه آن 21 هزار و 200 تومان خواهد بود. این اعتبار به مبلغ قابل پرداخت برای سیم‌کارت تالیا یعنی 24 هزار تومان که شامل 20 هزار تومان بهای فعال‌سازی سیم‌کارت و 20 درصد مالیات و عوارض است اضافه می‌شود. اعتبار اولیه سیم‌کارت تالیا 60 روز است. سیم‌کارت تالیا معمولا پس از دریافت، جهت شناسایی شبکه به حدود یک ساعت زمان برای آغاز فعالیت احتیاج دارد. بنابراین بلافاصله پس از واگذاری فعال نیست. پیش‌شماره مشترکان شبکه تلفن‌همراه اعتباری تالیا 0932 است.

ایرانسل- قیمت خرید یک سیم‌کارت ایرانسل که به‌صورت پرداخت ماهیانه (Postpaid) و اعتباری (Prepaid) ارایه می‌شود با یکدیگر متفاوت است. قیمت خرید سیم‌کارت‌های پس‌پرداخته (ماهیانه) ایرانسل 150 هزار تومان است که شامل 120 هزار تومان هزینه اتصال و 30 هزار تومان مالیات و عوارض است. این سیم‌کارت‌‌ها بلافاصله پس از دریافت، فعال نیستند و نظیر تالیا به مدت یک الی دو ساعته جهت آغاز فعالیت نیاز دارند. هزینه آبونمان سیم‌کارت‌های پرداخت ماهیانه یا پس‌پرداخته هزار تومان است که با کدهای 0935 و 0936 آغاز می‌شود. در ضمن مهلت فعال‌سازی اعتبار اولیه ایرانسل 90 روز است.

سیم‌کارت پیش‌پرداخت اعتباری نوع دیگری از سیم‌کارت‌های ایرانسل است که توزیع آن هنوز آغاز نشده است. اما پیش‌بینی می‌شود از اوایل آذرماه در اختیار کاربران قرار بگیرد. هرچند که هنوز اطلاع‌رسانی شفافی در مورد سیم‌کارت‌های اعتباری ایرانسل انجام نشده است، اما به احتمال فراوان قیمت ارایه یک سیم‌کارت آن در بازار 28 هزار و 800 تومان است و 20 هزار تومان نیز بابت شارژ ابتدایی پرداخت می‌شود. اما برای دفعات بعدی این هزینه شارژ بر اساس درخواست متقاضی می‌تواند کمتر باشد. تعرفه مکالمه در این نوع سیم‌کارت‌ها دقیقه‌ای 62 تومان است. اما حداکثر تا 40 روز دیگر تعرفه پیشنهادی قطعی و اعلام خواهد شد. هم‌زمان با نهایی شدن نرخ این سیم‌کارت‌ها، توزیع به شیوه سیم‌کارت پس‌پرداخته آغاز می‌شود.

چگونگی واگذاری


چگونگی ثبت‌نام نیز یکی از مهم‌ترین مواردی است که برای متقاضیان از اهمیت قابل ‌توجهی برخوردار است.

دولتی- ثبت‌نام سیم‌کارت‌های دولتی به‌طور معمول در دفاتر پستی صورت می‌گیرد و میان زمان ثبت‌نام و واگذاری حداقل فاصله‌ای چهار ماهه وجود دارد که میزان آن را قرعه‌کشی بر اساس شماره فیش‌ها تعیین می‌کند. واگذاری سیم‌کارت‌های MCI نیز در محل ثبت‌نام یعنی دفاتر پستی انجام می‌شود.

تالیا- اما ثبت‌نام سیم‌کارت‌های تالیا به دو شیوه اینترنتی و دفاتر تالیا مقدور است. در آخرین وضعیت سیم‌کارت‌های تالیا معمولا میان زمان ثبت‌نام تا واگذاری فاصله‌ای کمتر از یک ماه وجود دارد که میزان آن را قرعه‌کشی بر اساس حروف الفبا تعیین می‌کند. واگذاری سیم‌کارت‌های تالیا نیز در محل ثبت‌نام یعنی دفاتر تالیا صورت می‌گیرد.

ایرانسل- یکی از مزایای اپراتور دوم، ثبت‌نام آنلاین و واگذاری هم‌زمان سیم‌کارت است. طبق تعهدات اپراتور دوم ثبت‌نام و واگذاری سیم‌کارت‌های ایرانسل-MTN که توسط دفاتر خدمات ارتباطی صورت می‌گیرد، باید به‌صورت آنلاین و هم‌زمان باشد.

اگرچه شواهد موجود از نوع واگذاری سیم‌کارت‌های ایرانسل گویای چیز دیگری است.

نحوه عودت


یکی از مهم‌ترین تفاوت‌های سیم‌کارت ایرانسل با تالیا و MCI (دولتی) نحوه عودت است.

بر اساس این گزارش در صورتی که متقاضی ایرانسل بخواهد از دریافت سیم‌کارت خود انصراف دهد، این امکان برای وی وجود ندارد، زیرا مبلغ دریافت شده از مشترک به‌عنوان حق اتصال به‌شمار می‌رود و در صورت بازپس‌ دادن سیم‌کارت یا انصراف پولی به مشترک بازپس داده نمی‌شود. در حقیقت مشترک می‌تواند سیم‌کارت خود را در بازار آزاد به فروش برساند.

برای بازپس دادن سیم‌کارت تالیا در صورت عدم تحویل امکان پس دادن به تالیا وجود داشته و پس از استفاده نیز باید سیم‌کارت را در بازار آزاد به فروش رساند. اما در خصوص سیم‌کارت‌های دولتی چه بعد از خرید و چه قبل از خرید امکان پس دادن سیم‌کارت به مخابرات و یا بازار آزاد وجود دارد.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
هزینه مکالمات شهری


دولتی- تعرفه مکالمه داخل کشور برای سیم‌کارت‌های دولتی که امکان برقراری مکالمه شهری تلفن‌همراه به همراه، همراه به ثابت، همراه به تالیا و همراه به ایرانسل را دارا هستند، به این شرح است: در ساعات اوج مصرف یعنی هشت صبح تا 20 و 59 دقیقه روز شنبه تا پنج‌شنبه مبلغ 447 ریال و در ساعات کاهش مصرف یعنی 21 تا 7 و 59 دقیقه روز شنبه تا پنج‌شنبه به انضمام تمام اوقات شبانه‌روز جمعه و تعطیلات رسمی مبلغ 358 ریال به ازای هر پالس است.

تالیا- تعرفه مکالمه داخل کشور برای سیم‌کارت‌های اعتباری تالیا که توانایی برقراری مکالمه شهری سیم‌کارت‌های دولتی را دارا هستند نیز بر اساس منطقه ثبت سیم‌کارت، زمان تماس و مقصد تماس محاسبه می‌شود. بر این اساس تعرفه مکالمه شهری در ساعات اوج مصرف 670 ریال و در ساعات کاهش مصرف 539 ریال در هر پالس است.

ایرانسل- تعرفه مکالمات داخلی ایرانسل نیز که توانایی آن‌ها نظیر MCI و تالیاست، به این شرح محاسبه می‌شود:

نرخ مکالمه داخلی در ساعات اوج مصرف و کاهش 499 ریال در هر پالس است. اگرچه ارقام اعلام شده برای اپراتورها بدون احتساب 6 درصد عوارض و مالیات است.

مکالمه بین‌‌شهری


هزینه مکالمه بین‌شهری سیم‌کارت‌ دولتی و تالیا طبق منطقه ثبت سیم‌کارت، زمان تماس، مدت تماس و مسافت تماس محاسبه می‌شود. این میزان در ساعات اوج و کاهش مصرف متفاوت است. مکالمه بین‌شهری برای مشترکان سیم‌کارت‌های دولتی در ساعات اوج مصرف 760 ریال و در ساعات کاهش مصرف 536 ریال به ازای هر پالس است. در مورد سیم‌کارت‌های تالیا نیز می‌توان گفت این مبلغ در ساعات اوج مصرف 1117 ریال و در ساعات کاهش مصرف 804 ریال برآورد شده است. بر اساس این گزارش اطلاعاتی از نرخ پالس مکالمات بین‌شهری ایرانسل در دسترس نبود.

مکالمه خارج کشور


مکالمه خارج کشور در مورد سه سیم‌کارت همراه دولتی، تالیا و ایرانسل به سه محدوده تقسیم می‌شود. محدوده اول همه کشورهای جهان، محدوده دوم ویتنام، کوبا، سورینام، گایانای فرانسوی، رییونیون، آنتیل فرانسوی، جزایر والیس و فورثونا و محدوده سوم کشور افغانستان است.

دولتی- هزینه مکالمات بین‌المللی برای مشترکان این نوع شبکه به شیوه ذیل محاسبه می‌شود:

محدوده اول در ساعات اوج مصرف 2022 ریال و در ساعات کاهش مصرف 1933 ریال به ازای هر دقیقه است. محدوده دوم در ساعات اوج مصرف 5243 ریال و در ساعات کاهش مصرف 5154 ریال است. محدوده سوم نیز به تفکیک ساعات مورد مکالمه 2477 ریال و 2388 ریال است.

تالیا- هزینه مکالمات بین‌المللی در محدوده اول در ساعات اوج و کاهش مصرف 3033 ریال و 2899 ریال است. هزینه این مکالمات در محدوده دوم نیز به تفکیک اوج و کاهش مصرف 7865 ریال و 7731 ریال است. در محدوده سوم نیز که شامل کشور افغانستان است، هزینه مکالمه در هر دقیقه حداقل 3716 ریال و حداکثر 3582 ریال است.

ایرانسل- تعرفه سیم‌کارت‌های اپراتور دوم نیز که بر اساس محدوده و ساعات مصرف برآورد شده است برای محدوده اول حداقل 2022 ریال و حداکثر 1933 ریال است. محدوده دوم نیز که کشورهای آن همانند MCI و تالیا تعریف شده است، حداقل 5243 ریال و حداکثر 5154 ریال در هر دقیقه است. هزینه مکالمه با کشور افغانستان نیز به ازای هر دقیقه در ساعات اوج مصرف 2388 ریال و در ساعات کاهش مصرف 2477 ریال است.

رومینگ (خارج به داخل)


در حال حاضر تنها سیم‌کارت موجود در بازار که قابلیت استفاده از سرویس جابه‌جایی را داراست، سیم‌کارت‌های دولتی است. تعرفه رومینگ بین‌الملل این سیم‌کارت که در بسیاری از نقاط جهان قابل استفاده است، بر اساس تعرفه کشور میزبان محاسبه می‌شود. یعنی به عبارت بهتر این کشور میزبان است که تعیین می‌کند، هزینه مکالمه در آن با استفاده از سیم‌کارت MCI چقدر تخمین زده می‌شود.

بر اساس این گزارش سیم‌کارت‌های تالیا و ایرانسل قابلیت استفاده از رومینگ را ندارند. هرچند که هر یک از شبکه‌ها طرح‌هایی جهت ایجاد رومینگ در آینده ارایه داده‌اند، اما بدیهی است قابلیت رومینگ بین‌الملل در هیچ‌یک از آن‌ها بالفعل محسوب نمی‌شود. لذا چنانچه برای مشترکی استفاده از سیم‌کارت در خارج کشور، یک اولویت مهم به‌حساب می‌آید، بهتر است سیم‌کارت‌های دولتی را انتخاب کند.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
جابه‌جایی

در میان سیم‌کارت‌های موجود در بازار تلفن‌همراه، تنها شبکه‌ای که از مشترک هزینه جابه‌جایی دریافت می‌کند، سیم‌کارت دولتی است. البته می‌توان گفت علت این مسئله به سطح پوشش‌دهی این شبکه باز می‌گردد، زیرا بدیهی است گسترده‌ترین شبکه آنتن‌دهی در سطح کشور را این نوع سیم‌کارت به‌خود اختصاص می‌دهد. هزینه جابه‌جایی در سیم‌کارت MCI به این شیوه محاسبه می‌شود که چنانچه مشترک از مبدا خارج و به شهر دیگری برود، پس از هر بار تماس به ازای هر دقیقه مکالمه مبلغی معادل دو پالس مکالمه همراه علاوه بر تعرفه‌های معمول بر هزینه نهایی وی اضافه می‌شود.

اما سیم‌کارت‌های تالیا و ایرانسل هیچ‌گونه هزینه جابه‌جایی از مشترک خود دریافت نمی‌کنند. پیش‌بینی می‌شود علت عدم دریافت هزینه مذکور توسط این دو شبکه به‌خاطر وجود مشکل در سیستم نرم‌افزار بیلینگ آن‌ها باشد، زیرا تجربه نشان داده است اپراتور اول نیز در آغاز فعالیت خود به‌خاطر همین مشکل اقدام به منظور کردن هزینه جابه‌جایی در قبوض نمی‌کرد. اما بلافاصله پس از رفع در محاسبات بیلینگ هزینه جابه‌جایی مشترک را به‌حساب آورد.

بنابراین چندان هم دور از ذهن به‌نظر نمی‌رسد که این دو شبکه یعنی تالیا و ایرانسل پس از ایجاد گسترش در شهرهای تحت پوشش خود هزینه جابه‌جایی را نیز بر سایر هزینه‌های مشترک اضافه کنند. با توجه به آنالیز هزینه جابه‌جایی در سه سیم‌کارت موجود، پیشنهاد می‌شود مشترکی که دایم در حال سفر است، نحوه محاسبه جابه‌جایی را فاکتور مورد توجهی قرار ندهد، زیرا محاسبه این هزینه سرانجام توسط ارایه‌دهندگان سیم‌کارت اجتناب‌ناپذیر است و احتمالا دیر یا زود در ریزهزینه‌ آن‌ها نیز قرار خواهد گرفت.

گستره آنتن‌دهی


بررسی گستره آنتن‌دهی سیم‌کارت‌های موجود نشان می‌دهد، ایرانسل در حال حاضر حتی برای آنتن‌دهی در داخل شهر تهران نیز با مشکل مواجه است و حدود 65 درصد شهر تهران را تحت پوشش خود قرار می‌دهد. بر اساس نقشه پوشش جغرافیایی ایرانسل که هنگام واگذاری سیم‌کارت به مشترکان ارایه می‌شود، در شمال شهر تهران به‌علت عدم اختصاص فضای مناسب فرکانس، وجود اختلال در تعریف نامبرینگ و عدم نصب آنتن‌های BTS کاربران با مشکلات جدی روبه‌رو هستند، اما در مناطق شرقی و جنوبی شهر این مشکل تا حدودی مرتفع شده است. بر اساس این گزارش ایرانسل با گستره فعالیت سه استان در سطح کشور، کمترین میزان پوشش را به‌خود اختصاص می‌دهد. در حال حاضر تنها در تهران، تبریز و مشهد سیم‌کارت‌های ایرانسل ارایه می‌شود و به احتمال بسیار شیراز و اصفهان گزینه‌های بعدی توزیع و گسترش این شبکه خواهند بود. البته اپراتور دوم تا پایان اسفند سال جاری قرار است 25 مرکز استان و 55 شهر را تحت پوشش خود قرار دهد، که معلوم نیست تحقق این هدف در چه وضعیتی قرار گیرد؟ در این میان تالیا که فاز دوم پوشش شبکه خود را طی می‌کند، در حال حاضر در 15 مرکز استان فعالیت خود را گسترش داده است و به احتمال فراوان تا پایان سال جاری فاز سوم پوشش خود را که شامل تمامی مراکز استان‌هاست به اجرا می‌گذارد.

اما سیم‌کارت‌های دولتی با بیش از 27 هزار و 300 کیلومتر پوشش جاده‌ای از نظر گستره فعالیت در مقایسه با سایر شبکه‌ها در بهترین وضعیت قرار دارند. سیم‌کارت‌های اپراتور اول که دارای ضریب‌نفوذ 4/12 درصد در کشور هستند، تمامی استان‌ها به علاوه 1016 شهر را تحت پوشش خود قرار می‌دهند. قابل ذکر است 165 شهر دیگر نیز به‌تازگی در گستره پوشش شبکه اپراتور دولتی قرار گرفته‌اند.

خدمات ارزش افزوده


به‌جرات می‌توان گفت یکی از مهم‌ترین فاکتورهایی که هنگام انتخاب سیم‌کارت مورد توجه بسیاری از مشتریان قرار می‌گیرد، چگونگی وضعیت خدمات ارزش افزوده آن شبکه ارتباطی است. در حال حاضر خدمات ارزش افزوده سیم‌کارت‌های دولتی شامل پیام‌کوتاه (SMS)، پیغام‌ صوتی (VMS)، انتقال مکالمه دریافتی به شخصی دیگر (Call Diverting)، نمایشگر (Caller Line Identification)، انتظار مکالمه (Call Waiting)، مکالمه سه نفره (Conference) و سرویس اتصال همراه به دورنگار و دیتاست. خدمات ارزش افزوده سیم‌کارت‌های اعتباری تالیا نیز شامل پیام ‌کوتاه، پیغام صوتی، انتقال مکالمه دریافتی از شخصی به شخص دیگر، نمایشگر و انتظار مکالمه و کنفرانس است.

در این میان خدمات ارزش افزوده اپراتور دوم نیز شامل پیام‌ کوتاه، پیغام صوتی، انتقال مکالمه دریافتی از شخصی به شخص دیگر، کنفرانس، نمایشگر، انتظار مکالمه و مسدود کردن مکالمه است. در ضمن باید اشاره کرد که ایرانسل راه‌اندازی سرویس‌هایی نظیر MMS، VMS و Email را در برنامه‌های آینده خود قرار داده است. لذا زمان فعال‌سازی خدمات مذکور هنوز ‌به‌طور دقیق مشخص نشده است. حال که به بررسی خدمات ارزش افزوده این شبکه پرداختیم، جزئیات مهم‌ترین این خدمات را نیز تجزیه و تحلیل می‌کنیم.

سرویس پیام‌ کوتاه


اما در حالی که هنوز میان اعلام تعرفه خدمات پیام ‌کوتاه (SMS) میان فعالان اپراتور اول اختلاف ‌نظر وجود دارد، نرخ تعرفه SMS تالیا و اپراتور دوم به‌طور مشخص اعلام شده است. بر اساس این گزارش هزینه فعال‌سازی سرویس پیام‌ کوتاه در شبکه تالیا دو هزار تومان است و نرخ ارسال هر SMS به‌طور تقریبی 16 تومان در نظر گرفته شده است. در مورد سیم‌کارت‌های ایرانسل نیز می‌توان گفت، فعال‌سازی خدمات پیام‌ کوتاه فعلا هزینه‌ای دربر ندارد، اما نرخ ارسال آن در ساعات مختلف شبانه‌روز متفاوت است. به‌گونه‌ای که در ساعات اوج مصرف یعنی 8 صبح تا 21 روزهای شنبه تا پنج‌شنبه مبلغ 16 تومان و در ساعت کاهش مصرف یعنی 21 تا 8 روز شنبه تا پنج‌شنبه به انضمام تمام اوقات شبانه‌روز جمعه و روزهای تعطیلات رسمی مبلغ تقریبی 13 تومان (128 ریال) در نظر گرفته شده است. نرخ ارسال هر SMS با استفاده از سیم‌کارت‌های MCI نیز معادل 30 درصد هزینه یک دقیقه مکالمه تلفن‌همراه به همراه محاسبه می‌شود که در ساعات مختلف شبانه‌روز متفاوت است. بدین ترتیب که در ساعات اوج مصرف مبلغی حدود 14 تومان و در ساعات کاهش مصرف نرخی حدود 11 تومان را به‌خود اختصاص می‌دهد.

سرویس پیغام صوتی


با استفاده از سرویس VMS که فعلا توسط سیم‌کارت‌های دولتی و تالیا ارایه می‌شود، مشترک می‌تواند یک پیغام‌گیر شخصی روی شبکه داشته باشد و به دلخواه و در مواقع مختلف آن را مرور کند. فعال‌سازی سرویس VMS برای مشترکان سیم‌کارت MCI به‌طور تقریبی مبلغی حدود دو هزار تومان هزینه دارد که مانند SMS در نخستین قبض پس از فعال‌سازی منظور می‌شود. نحوه محاسبه نرخ این سرویس بر اساس مدت‌زمان پیغام است. به گونه‌ای که پیغام‌های زیر یک دقیقه 447 ریال و پیغام‌های 5/1 دقیقه‌ای 667 ریال هزینه دارند.

بر اساس این گزارش فعال‌سازی سرویس VMS برای مشترکان شبکه اعتباری تالیا هزینه‌ای ندارد و نرخ تعرفه آن بر اساس ساعات اوج و کاهش مصرف محسوب می‌شود. نرخ پیغام صوتی تالیا در ساعات اوج 670 ریال، ساعات کاهش 536 ریال و روزهای جمعه و تعطیلات به‌طور شبانه‌روزی مبلغ 536 ریال در هر دقیقه است.

البته قابل ذکر است سرویس VMS به‌علت ایجاد اختلال در شبکه تلفن‌همراه اعتباری تاکنون چندان مورد توجه مشترکان قرار نگرفته است.
 
بالا