• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار :: گوشي ها، سرويس ها و شبكه

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
تالیا نیوز- تعدادي از اپراتورهای تلفن همراه و بانک ها از طرحی حمایت می کنند که بر اساس آن اشخاصی که خارج از موطن خود کار می کنند می توانند از طریق تلفن های همراه خود، پول و وجوه بانکی را به کشورشان انتقال دهند.
این طرح آزمایشی به کارگران مهاجر امكان مي دهد تا وجود نقد خود را خیلی آسان تر و با هزینه بسیار کمتری ، به کشور موطن خود انتقال دهند.
برنامه مذكور که هنوز در مراحل اولیه و آزمایشی خود به سر می برد از جانب 19 اپراتور فعال در زمینه تلفن همراه که بیش از 600 میلیون مشتری در بیش از 100 کشور جهان را دارند ، حمایت می شود.
شرکت های "وودافون" و "تله کام ایتالیا" از جمله اپراتورهایی هستند که از طرح مذکور حمایت می کنند.
بر اساس سیستم مذکور ، شخص می تواند رقم وجوه نقدی مورد نظر خود را در داخل تلفن همراه خود وارد كرده و سپس دستور ارسال آن به یک شماره تلفن همراه در کشور دیگری را صادر کند. در اینصورت شماره مورد نظر با دریافت یک پیام کتبی متوجه می شود که مبلغ مورد نظر برای وی ارسال شده است.
به این ترتیب هزینه ارسال وجوه نقدی از نرخ 24 درصدی کنونی چند درصدی کاهش خواهد یافت .
بر اساس این گزارش ، و با استناد به آمار منتشر شده از سوی "صندوق جهانی پول" كارمزد بانكي برای ارسال 200 دلار پول یک کارگر مهاجر به موطنش در سال 2005 میلادی بطور میانگین معادل 15 تا 26 دلار بوده است.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
rim12022.jpg


تالیا نیوز- شرکت Research In Motion جدیدترین مدل بلک بری موسوم به BlackBerry 8800 را معرفی کرد.
بر اساس این خبر مدل مذکور یک مدل بسیار پیشرفته از سری تلفن های هوشمند است که هم از نظر ظاهری و هم از نظر کاربردی بسیار تاثیر گذار است.
مدل مذکور باریکترین مدل گوشی بلک بری است که تا کنون تولید شده و به گونه ای طراحی شده است که رضایت غائی مخاطبان حرفه ای گوشی تلفن همراه را جلب کند.
مدل 8800 یک گوشي هوشمند است که ضخامت کل آن 0.55 اینچ است.
بر اساس این گزارش مدل 8800 در مقایسه با مدل 8700 هم باریکتر است و هم کمی بلندتر .
تلفن همراه مذکور از قابلیت های ممتازی برخوردار است که از آن جمله می توان به صفحه کلید QWERTY و سیستم " جستجوگر" آن موسوم به trackball ، که برای مخاطبان و مشتریان محصولات شرکت RIM بسیار آشناست ، اشاره کرد.
از دیگر قابلیت های بارز دستگاه مذکور ، سیستم GPS تعبیه شده ، قابلیت های مولتی مدیا و همچنین حافظه جانبی قابل تقویت آن است.
بلک بری مدل 8800 که یک تلفن همراه 4 بانده سازگار با سیستم های GSM/GPRS و EDGE است بهترین امكانات را در اختیار استفاده کنندگان قرار می دهد و از امكاناتي نظیر ای میل ، تلفن ، ارسال پیام ، جستجوگر شبکه ، تقویم یا سر رسید ، مولتی مدیا و غیره برخوردار است.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
صنعت بی سیم اجلاس خود را از هفته جاری در کنگره جهانی 3GSM با مجموعه ای از گوشی های جدید دیدنی و زیبا ، شبکه های سریع ، و همچنین مجموعه ای از سرگرمی های قابل ارائه در صفحه های کوچک نمایشگر تلفن همراه ، آغاز کرده است .
به نظر می رسد اجلاس 4 روزه مذکور که از روز دوشنبه آغاز شده است توجه بیش از 50 هزار تن از مقامات صنعت مربوطه را از کشورهای عمده تولید کننده گوشی تلفن همراه به سوی خود جلب کند که از آن جمله می توان به نوکیا از کشور فنلاند ، موتورولا از آمریکا ، ال جی و سامسونگ از کشور کره جنوبی اشاره کرد.
بر اساس این خبر شرکت مایکرو سافت نیز روز دوشنبه جدیدترین سيستم عامل همراه خود يعني Windows Mobile 6 كه در تلفن های همراه هوشمند مورد استفاده قرار می گیرد را معرفی کرده است.
شرکت های دیگر نیز قصد دارند در جریان این کنفرانس مدل های جدید گوشيهای خود را که قرار است ظرف چند هفته آينده به بازار عرضه شوند را معرفی کنند.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
۲۵ بهمن ۸۵

تالیا نیوز- از آنجایی که هر روز به تعداد استفاده کنندگان از سرویس ای میل همراه و جستجوی اينترنت از طریق تلفن همراه افزوده می شود ، اپراتورهای تلفن همراه بیش از پیش در زمره قربانیان ویروس ها قرار گرفته اند.
بر اساس تحقیقات مشترکی که توسط شرکت نرم افزاری امنیتی "مک افی" و شرکت تحقیقاتی "اینفورما" صورت گرفته میزان حملات به تلفن های همراه در سال 2006 میلادی 5 برابر افزایش داشته است بطوریکه 83 درصد از مشتریان اپراتورهای تلفن همراه در سراسر جهان مورد حمله قرار گرفته اند.
لازم به ذکر است که تحقیقات مذکور که از جانب شرکت مک افی و موسسه تحقیقاتی اینفورما انجام شده بود حدود 200 اپراتور تلفن همراه را در سراسر جهان مورد نظرسنجی قرار داده است.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
تالیا نیوز- شرکت یاهو ارائه خدمات تبلیغاتي به مشتریان کانادایی و همچنین مشتریان موجود در 17 کشور دیگر را آغاز کرده است .
خبر فوق زمانی اعلام شد که شرکت یاهو تصمیم گرفت به دنبال کانال های جدید دیگری برای کسب درآمد باشد تا به این ترتیب با رقیب ديرينه خود "گوگل " به رقابت بپردازد.
قرار است پلتفورم جدید تلفن همراه ياهو که روز دوشنبه راه اندازی شد سرویس تبلیغات تصویری را از طريق تلفن های همراه موجود در 4 کشور قاره آمریکا ، 5 کشور اروپای غربی و 8 کشور منطقه آسیا – اقيانوسيه ، ارائه دهد.
شرکت Sunnyvale که مقر آن در کالیفرنیای آمریکا است در ماه نوامبر پروژه مشابهی را در ایالات متحده آمریکا راه اندازی کرده بود.
یاهو اعلام کرده است که سفارشاتی را از تبلیغ دهندگانی نظیر شرکت های Intel Corp. , PepsiCo Inc. و شرکت Proctor & Gamble Co دریافت کرده است.
بر اساس این خبر تبلیغات مربوطه در قسمت بالای صفحه اصلی یاهو در اینترنت جای خواهند گرفت و از طریق صفحه نمایشگر تلفن های همراه نیز به نمایش درخواهند آمد.
در حال حاضر تبلیغات همراه یاهو در كشورهاي زیر موجود می باشد:
در قاره آمریکا : ایالات متحده آمریکا ، کانادا، برزیل ، مکزیک و آرژانتین
در اروپای غربی : انگلیس ، ایرلند ، آلمان ، اسپانیا ، فرانسه و ایتالیا
در منطقه آسیا – پاسفیک : استرالیا ، اندونزی ، مالزی ، فیلیپین ، سنگاپور، تایوان ، تایلند و ویتنام .
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
hs-12w.gif

تاليانيوز- هندزفری بلوتوث نوکیا مدل hs-12w که قابلیت پخش باکیفیت موزیک های روی مبایل را دارد از هفته گذشته به بازار عرضه شده است .
این هندزفری دارای زمان مکالمه هشت ساعته است اما وزن تقریبی آن نسبتا بالا بوده و حدود 48گرم است .
این گوشی که با بلوتوث نسخه یک و دو سازگار است تنها به گوشی های 8800، n80 ، n91 ، n92 سازگار است .
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
تاليانيوز- مدل تاشوی V3X شرکت موتورولا که چند ماهی است که سیر نزولی قیمت را ادامه می دهد در این هفته هم با 10هزار تومان افت قیمت مواجه شد.
این گوشی پر طرفدار موتورولا در ایران که به دلیل تمایل ایرانی ها به آن در پنج رنگ مشکی ، سفید ، صورتی ، نارنجی و قرمز به بازار عرضه شده است چند ماهی است که سیر نزولی قیمت را ادامه می دهد .
شایان ذکر است همه گوشی های موتورولا به علت آمریکایی بودن این کالا و نداشتن هیچ شرکت رسمی وارد کننده ، با گارانتی متفرقه در بازار به بهای 254 هزار تومان به فروش می رسد.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
تالیا نیوز- یاهو در خصوص ارائه پلتفورم "Go" mobile خود از طريق گوشی های تلفن همراه ال جی که تا اواخر سال جاری به سراسر جهان صادر خواهند شد ، با کمپانی مذکور به توافق رسیده است.
بر اساس این قرارداد ال جی سرویس های یاهو نظیر سرویس های Yahoo Mail , Yahoo Go for Mobile 2.0 و Yahoo Messenger را از پیش در تلفن هاي همراهی که در سراسر جهان فروخته خواهند شد ، نصب و راه اندازی می کند.
لازم به ذکر است که مسولان شرکت ال جی الکترونیک خبر فوق را همزمان با آغاز نمایشگاه 3GSM در بارسلونای اسپانیا در قالب یک بیانیه اعلام کردند.
لازم به ذکر است که هنوز هیچ خبر دقیق و جزئیات مربوط به همکاری 2 شرکت در خصوص اینکه به عنوان مثال چه سرویس هایی در چه مدل گوشی هایی و در چه بازارهایی ارائه خواهند شد ، منتشر نشده است .
براساس یافته های شرکت تحقیقاتی IDC ، شرکت ال جی در سال 2006 میلادی پنجمین شرکت تولید کننده تلفن همراه جهان محسوب می شد.
بر اساس این خبر شرکت مذکور در جریان سال 2006 میلادی 64.4 میلیون دستگاه تلفن همراه را به سراسر جهان صادر کرد که این میزان در مقایسه با سال گذشته حدود 17.3 درصد افزایش داشته است و 6.6 درصد از سهم بازار جهانی را به خود اختصاص داده است.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
79063_bign90.jpg

تالیا نیوز- نوکیا اعلام کرده که گوشی های جدیدی سری E خود را که مخاطبان تجاری را هدف قرار داده ، به بازار ارائه کرده است.
بر اساس این خبر گوشی های جدید، مدل های E90, E61i, E65 و N77 را شامل می شوند.
بر اساس این گزارش نوکیا E90 جدیدترین تلفن همراه نوكياست که زمانی که باز می شود یک صفحه کلید کامل و یک صفحه نمایش 4 اینچی را به نمایش می گذارد.
لازم به ذکر است که تلفن همراه مذکور مجهز به پلتفورم نرم افزاری گوشي هاي سري 60 نوکیاست.
نوکیا همچنین اعلام کرده است که این تلفن جدید و مدرن قابلیت های جالب توجهی را دارا می باشد که از آن جمله می توان به سیستم پخش MP3 ، رادیوی اف ام و سیستم پخش ویدیویی اشاره کرد. هرچند که گوشي مذکور قابلیت های دیگری نظیر دوربین تصویربرداری و فیلمبرداری ، Wi-Fi و GPS را نیز شامل می شود.
تلفن همراه نوکیا مدل E61i نیز یک مدل بسیار مدرن از یک نسخه قدیمی است که قابلیت های پیشرفته ای نظیر امکان ضمیمه کردن ای میل را شامل می شود.
نوکیا E65 نیز یک مدل دیگر است که عرصه صنعت و تجارت را هدف قرار داده تا مخاطبان خود را از میان صنعتگران و بازرگانان بر گزیند.
نوکیا N77 نیز همان مشتریان همیشگی و معمولی را هدف قرار داده است و به گونه ای طراحی شده است که امکان تماشای پخش برنامه های تلویزیونی را از طریق استاندارد DVB-H ، میسر می سازد.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
l7.gif

در حالی که اکثر گوشی های تهران سیر نزولی قیمت را ادامه می دهند ، گوشی L7 موتورولا با افزایشی در حدود پنج هزار تومان مواجه شده است .
فروشندگان این گوشی می گویند این مدل به دلیل کاهش عرضه و تقاضای بالاي بازار با افزایش قیمت مواجه شده است .
این گوشی در روزهای گذشته به بهای 168هزار تومان فروخته می شد که امروز در بازار به بهای 173هزار تومان به فروش می رسید.
شایان ذکر است ، شرکت موتورولا هیچ نمایندگی رسمی در ایران ندارد به همین دلیل تنها با گارانتی شرکت های متفرقه که شباهت بیشتری به کارت ویزیت شرکت های تعمیر کننده انواع گوشی تلفن همراه را دارند به بازار عرضه می شود.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
رقابت سه اپراتور دولتي ،تعاوني ونيمه دولتي تلفن همراه كشور موجب شد كه اپراتور تعاوني ارائه كننده سيم كارت اعتباري تاليا لغو كامل محدوديتهاي اين نوع سيم كارت را پيگيري و مجوز ارائه سيم كارت 20هزار توماني را نيز كسب كند.
يك منبع مطلع به خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس گفت: ما با ارائه سيم كارت اعتباري بابهاي 20 هزار تومان توسط تاليا موافقت كرده ايم .
به گفته وي تاليا مي تواند تا زمانيكه مشتركين اين شبكه شارژ ريالي داشته باشند به آنان خدمات كاملي ارائه كند وصرفاً زماني سيم كارت يكطرفه شود كه اعتبار ريالي سيم كارت مشترك صفر شده باشد.
هنوز هيچيك از مقامات ارشد تاليا كه حدود 700 هزار سيم كارت تا كنون ارائه كرده در اين زمينه اظهار نظري نكرده اند.
روابط عمومي تاليا روز گذشته در اطلاعيه اي از تلاش براي حذف برخي محدوديتهاي تحميلي به اين شبكه از سوي دولت كه بيش از 60 درصد از درآمدهاي ناخالص اين شبكه را دريافت مي كند، خبر داده بود.
اين شبكه هم اكنون مراكز 26 استان و شماري از شهرهاي بزرگ كشور را تحت پوشش دارد.
قيمت رسمي تاليا در حال حاضر 45 هزار تومان است.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
دو مبتكر جوان يزدي با حمايت مركز نوآوري پارك علم و فن‌آوري يزد موفق به ساخت دستگاه ارسال پيام كوتاه از طريق خط تلفن ثابت شدند.
سيد حبيب واعظ‌پور و كيارش ميزانيان، سازندگان اين دستگاه در گفت‌وگو با خبرنگار علمي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) در يزد، مهمترين ويژگي‌هاي اين سيستم موسوم به «سيستم پيام كوتاه سپنتا» را كه با تلاش هشت ماهه خود ساخته‌اند ارسال پيام كوتاه (SMS) از طريق خط تلفن ثابت، ارسال E-mail بدون نياز به اينترنت، دفترچه تلفن، Caller ID هوشمند، استفاده از صفحه كليد تلفن جهت تايپ، تايپ آسان با استفاده از كيبورد رايانه، دفترچه يادداشت و بروز رساني دستگاه از راه دور ذكر كردند.
اين مبتكران جوان يزدي با بيان اين كه اين دستگاه كه بين خط تلفن و گوشي قرار مي‌گيرد، استفاده كننده را قادر مي‌كند كه با استفاده از خط تلفن ثابت به موبايل SMS ارسال كند، يادآور شدند: در آينده‌اي نزديك،‌ با حمايت شركت مخابرات، امكان ارسال SMS از موبايل به تلفن ثابت و از تلفن ثابت به ثابت نيز به سيستم مذكور افزوده خواهد شد.
واعظ پور درباره خصوصيات اين سيستم تصريح كرد: به كمك اين دستگاه مي‌توان بدون داشتن اينترنت، با وارد كردن آدرس ايميل خود و مقصد، به دوستان خود ايميل ارسال كرد؛ البته در حال حاضر ايميل‌هاي ارسالي فقط حاوي متن مي‌باشد و در قسمت from در صندوق پستي مقصد، آدرس ايميل ارسال كننده ذكر مي‌شود.
وي ادامه داد: با استفاده از دفترچه تلفن اين دستگاه با ظرفيت ‌٢٠٠ شماره‌، مي‌توان با ذخيره كردن شماره تلفن و ايميل افراد،‌ فكر خود را از حفظ كردن شماره‌ها آزاد كرد. با ذخيره كردن شماره تلفن يا ايميل دوستان در حافظه دستگاه ديگر نيازي به گرفتن شماره آنها در هنگام تلفن زدن و يا وارد كردن شماره يا ايميل آنها در هنگام تايپ SMS و ايميل نيست. ضمن اين كه با اين كار كالر آي. دي. دستگاه نيز به جاي نشان دادن شماره فرد، ‌نام وي را نشان خواهد داد.
اين مخترع جوان اظهار داشت: كالر آي.دي. اين دستگاه پس از دريافت شماره، با جست‌وجو در دفترچه تلفن دستگاه به دنبال شماره مي‌شود و در صورتي كه قبلاً اين شماره را ذخيره شده باشد، نام فرد مورد نظر را نشان مي‌دهد و در غير اين صورت فقط شماره تلفن نشان داده مي‌شود.
وي در خصوص ويژگي تايپ آسان اين سيستم، گفت: با وارد شدن به حالت تايپ، گوشي تلفن از خط جدا مي‌شود و با استفاده از صفحه كليد تلفن مي‌توان پيام را تايپ كرد. اگر خط تلفن درحين زمان تايپ، زنگ بخورد، دستگاه آن را تشخيص داده و به فرد اعلام مي‌كند.
واعظ پور يادآور شد: با استفاده از سوكت ps/٢ تعبيه شده در كنار دستگاه مي‌توان، يك كيبورد رايانه را به آن متصل كرده و پيام‌ها را به راحتي و با سرعت بيشتري تايپ كرد.
وي اضافه كرد: با استفاده از دفترچه يادداشت اين دستگاه نيز مي‌توان مطالب مهم روزانه را يادداشت كرد و يا براي ساير اعضاي خانواده پيغام گذاشت.
واعظ پور در پايان امكان به روزرساني از راه دور را از ويژگي‌هاي مهم اين دستگاه ذكر كرد و اظهار داشت: البته اين اختراع قبل از ثبت، در نمايشگاه elecit مشهد ارائه شد تا درخصوص ايجاد تغييرات و ارتقا آن، موضوع از ديد مردم ارزيابي شود، كه بسياري تماس با رايانه و ايجاد پسورد ورود براي هر فرد را براي سيستم لازم دانستند كه هم‌اكنون در حال طراحي و بررسي است.
به گفته سازندگان اين دستگاه، قيمت تمام شده سيستم حدود ‌١٥ هزار تومان مي‌باشد وهزينه SMS طبق تعرفه مخابرات بروي قبوض تلفن ثابت لحاظ مي‌شو
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
تكنولوژي SMS در سال 1991 در اروپا و با شبكه GSM تولد يافت همان پديده‌اي كه به كاربران اجازه مي‌دهد پيغام‌هاي كوتاه، به صورت متن را از طريق تلفن همراه ارسال و دريافت كنند. از آن جا كه SMS در قاره اروپا متولد شده‌ است به همين علت اين وسيله ارتباطي در اين قاره با رشد چشمگيري روبه‌رو بوده و به مرور زمان استفاده از آن در ديگر كشورها نيز رواج يافته است . اين رواج و علاقمندي در ديگر قاره‌ها همچون آسيا به شدتي افزون بوده كه طبق آمارها گفته مي‌شود در حال حاضر فيليپين در صدر فهرست كشورهاي جهان از نظر تعداد پيام‌هاي ارسالي به ازاي هر مشترك تلفن همراه است.
اما داستان ورود SMS به كشورمان مانند ديگر وسيله‌هاي ارتباطي با تاخير چندساله همراه بود تا آنجا كه در اواخر سال 81 درست زماني كه در اكثر نقاط جهان SMS به عنوان يك سرويس كامل و جانبي تلفن همراه شناخته شده بود اين وسيله قدم به كشور ما گذاشت و به نوعي به بهره‌برداري رسيد. گرچه اين ورود با تاخير بسيار مصادف شد اما علاقمندي ايرانيان به استفاده از اين سيستم پيام كوتاه به حدي پرشور بود كه شركت ارتباطات سيار به خاطر مهيا نبودن زيرساخت‌هاي لازم مجبور به اعمال محدوديت در ارايه اين سرويس شد تا آنجا كه اين وزارتخانه اعلام كرد مشتركين از اين پس براي برخورداري از اين سرويس بايد در نوبت انتظار بمانند. به هرحال با تمامي اين محدوديدها باز هم كاربران تلفن همراه همچنان شيفته و معتاد اين وسيله ارتباطي هستند و بنا بر آمارها روزانه 20 ميليون پيام كوتاه توسط 11 ميليون مشترك تلفن همراه ارسال مي‌شود و با اين حساب بايد گفت موج ميلياردها SMS بر فراز ايران جاري است.

پيام كوتاه و امكانات گسترده
گرچه در ماههاي نخست ورود SMS به كشورعمده استفاده آن صرف تبادل احوالپرسي معمولي روزانه و كسب اخبار از دوستان و آشنايان مي‌شد تا آنجا كه به دليل همين استفاده‌ها اين سيستم پيام‌گير جزو حريم خصوصي افراد به حساب مي‌آمد
و به طور كلي هر زنگ پيام كوتاه اعلام كننده خبري از دوست يا آشنايي بود كه به نوعي شماره‌ آنها در ليست تلفن موجود بود.اما رفته رفته با روشن شدن گستردگي اين وسيله ارتباطي ديگر زنگ پيام كوتاه تنها به شماره‌هاي آشنا و احوال‌پرسي‌هاي معمولي ختم نمي‌شد چرا كه مي‌توانست يك پيام كوتاه مشتركين را به خريد فلان كالاي تبليغاتي يا اطلاع از تاريخ قرعه‌كشي بانكي مطلع سازد.
گفته مي‌شود اولين بار اين پيام‌هاي تبليغاتي يكسان از شماره تلفن 985005 براي مشتركين ارسال شده بود. شماره‌اي كه در حقيقت متعلق به مركز SMS مخابرات كشور بود و از طريق آن به مناسبت‌هاي مختلف براي مشتركين پيام‌هايي با موضاعات مذهبي،تبريك و يا تسليت ارسال مي‌كرد
اما چندي بعد مخابرات براي كسب درآمد بيشتر،محتواي پيام‌هاي ارسالي خود را تنها اختصاص به اين گونه‌ پيام‌ها نداد و رفته رفته پيام‌‌هاي كوتاه، خاص مناسبت‌هاي مختلف جاي خود را به تبليغات رنگارنگ داد و در همين راستا مسئول مرکز SMS مخابرات طي مصاحبه اي رسما اين موضوع را تاييد و اعلام كرد که شركت مخابرات در ازاي دريافت مبلغي اقدام به ارسال SMS در سطح وسيع كرده است‌. به عقيده او ارسال SMS تبليغاتي به تلفن‌هاي همراه مشترکان منع قانوني ندارد چرا که تلفن همراه مطلقا جزو مالکيت مشترکان محسوب نمي‌شود و به همين علت مخابرات حق دارد پيام‌هاي تبليغاتي براي مشترکان ارسال کند و از اين راه به درآمدزايي بپردازد.
اين اظهار نظر با خود موجي از اعتراضات را به همراه داشت و عده‌اي از اين معترضين اعتقاد داشتند اين كار خلاف حقوق شهروندي است و اگر ارسال SMS حق مخابرات باشد بنابراين بايد بتواند شکل مشابهي از تبليغات را نيز درباره تلفن‌هاي ثابت به کار بگيرد به اين صورت كه در حين مکالمه با تلفن ثابت مکالمه را قطع و به ارايه پيام تبليغاتي بپردازد. دامنه اعتراضات به هر گستردگي بود اما نتوانست جلوي روند اين گونه تبليغات را بگيرد و مخابرات نيز پس از مدت زماني روش تبليغاتي خود را بهبود بخشيد. به طوري كه براي استفاده بهينه از سرويس پيام كوتاه و به نوعي درآمد‌زايي طي برگزاري مناقصه‌اي سه شركت رهياب،مگفا وآتيه‌پرداز برنده نهايي مناقصه اعلام شدند و به اين ترتيب قرار بر آن شد كه اين سه شركت با امكان اتصال به مركز پيام كوتاه شركت ارتباطات سيار مبتني بر پروتكل SMPP كليه پيام‌هاي تبليغاتي را براي مشتركين ارسال كنند.
توجه به اين نكته ضروري است كه گرچه ارسال پيام‌هاي تبليغاتي از طريق تلفن همراه خاص كشور ما نيست اما نحوه ارسال اين گونه پيام‌ها در ديگر كشورها كاملا متفاوت از ما در حال اجرا است به اين صورت كه در کشورهاي اروپايي عمده SMS هاي از اين دست توسط برخي شرکت‌هاي خاص تبليغاتي ارسال مي شود. اين شرکت‌ها با استخراج شماره تلفن‌هاي افراد و ارزيابي شغل آنان تبليغات مربوط به شغل و يا زندگي آنان را به دستگاه تلفن همراهشان ارسال مي کنند كار اصولي و مطالعه‌ شده‌اي كه متاسفانه در كشور ما به آن توجه‌اي نشده است.
به طور كلي ارسال پيام‌‌هاي تبليغاتي توسط تلفن همراه باعث شد نگاه جدي‌تري به اين وسيله ارتباطي صورت بگيرد و بسياري از امكانات خوب آن شناخته شود تا آنجا كه امروزه از طريق پيام كوتاه مي‌توان به امكانات بسياري چون وضعيت آب و هوا، مطلع شدن دانشجويان و دانش‌اموزان از وضعيت تحصيلي، نجات جان مصدومين در حوادث، وضعيت ترافيك، موجودي‌حساب‌ها و دهها مزاياي ديگر دسترسي داشت. همچنين سازمان‌‌هاي مختلف كه به نوعي با ارباب رجوع بسياري سروكار دارند از اين وسيله ارتباطي جهت تسريع در كارهاي خود استفاده كرده‌اند. به عنوان نمونه عبدالنبي غيبي معاون قضايي دادگستري فارس اعلام كرده است كه به لحاظ حجم سنگین اوراق قضائی (اخطار، احضار، دادنامه)، کمبود نیروی انسانی و پراکندگی حوزه‌ها‌ی قضائی طی یک ماه آینده ابلاغ‌ها‌ی خود را از طریق پیام کوتاه و ایمیل به مخاطبان انتقال می‌دهيم و افراد می‌توانند پس از دریافت پیام کوتاه با مراجعه به سایت اینترنتی دادگستری فارس و وارد کردن گذر واژه که از قبل در اختیار آنان قرار داده شده علاوه بر مشاهده ابلاغ‌ها‌ از محتویات پرونده خود نیز مطلع شوند در ضمن با توجه به مشکلات احتمالی که ممکن است در روند ابلاغ‌ها‌ی اینترنتی پیش آید با استفاده از نرم افزار مناسب گزارش ارسال پیام‌های کوتاه به پرونده مربوطه ضمیمه خواهد شد.

پيام كوتاه و مشكلات بي‌شمار
شركت ارتباطات سيار تنها سرويسي را كه تا كنون روي تلفن همراه در كشور ارايه كرده است همان سرويس پيام كوتاه متني است.سرويسي كه در سالهاي ابتدايي با محدوديت‌هاي فراوان و با درخواست كتبي مشتركان و دريافت مبلغي واگذار مي‌شد و بالاخره طلسم آن شكسته و به مانند ديگر كشورها اين سرويس از همان ابتدا روي سيم كارت واگذار مي‌شود.
در حالي كه در ديگر كشورها سرويس‌هاي همچون MMS ،ارسال فايل،موسيقي و عكس كاملا گسترش پيدا كرده و كاربران به راحتي از اين سرويس‌هاي پيشرفته استفاده مي‌كنند
در كشور ما همين سرويس ابتدايي SMS به شكل با ثباتي ارايه نمي‌شود. به طوري كه مشتركين براي ارسال چند خط تكست بايد چندين بار تلاش كنند و در برخي موارد ارسال SMS بيش از يك روز به طول مي‌انجامد تا به مقصد برسد و گاهي اوقات وقتي احساس مي‌كني پيامت در ارسال با خطا مواجه شده و درصدد ارسال دوباره آن هستي از سوي گيرنده پيام تماسي صورت گرفته مي‌شود كه يك پيام شما را بيش از ده بار دريافت كرده است. اين گونه اختلال‌ها در مناسبت‌هاي مختلف چون اعياد مذهبي و ملي آنقدر شديد است كه به عبارتي بايد بگويم سيستم پيام كوتاه به كما كامل فرو مي‌رود. وقتي هم كه علت اين مسئله را جويا شوي، مسئولين اينگونه پاسخ مي‌دهند كه سيتسم در حال ارتقا است. البته جاي سوال دارد كه هر ماه، چند بار سيستم SMS كشور ما در حال ارتقا است و اين ارتقا تا كي ادامه خواهد داشت.
به هرحال اين روزها علاوه بر معضل‌‌هاي هميشگي و تكراي ارسال پيام كوتاه در داخل كشور با ايجاد بستر رومينگ به نوعي مشكلات ديگري نيز گريبانگير SMS كشور شده است. در همين راستا عده‌اي از مشتركين از نحوه ارسال SMS به خارج از كشور به شدت گلايه دارند چرا كه گفته مي‌شود در اكثر مواقع براي پيام ارسالي از سوي اپراتور رسيدي جهت ارسال موفق پيام صادر نمي‌شود كه به اين وسيله مشترك متوجه شود كه پيام او به مقصد رسيده يا اينكه ارسال پيام با شكست مواجه شده است. مشكل بعدي اختصاص به عدم ارسال SMS به كشورهاي دارد كه عليرغم وجود آنها در ليست رومينگ نمي‌توان به آنها پيام ارسال كرد. براي يافتن پاسخ مناسب اين مشكلات مثل هميشه با تلفن مهندس رستمي مسئول مركز SMS امام خميني تماس گرفته مي‌شود اما ديگر از جوابگوي صريح خبري نيست چرا كه اين مدير بدون هماهنگي با مسئولين بالاتر حق گفت‌وگو با هيچ رسانه‌اي را ندارد. وقتي سوال مي‌شود كه حتي براي دادن يك آمار ساده هم نياز به هماهنگي است جواب مي‌شنوي بله و لحظه‌اي بعد صداي بوق ممتد پاسخي نه چندان مناسب براي سوالات است.
به هر حال تماس‌هاي مكرر با دفتر مديرعامل و روابط عمومي شركت ارتباطات سيار عاقبت به آنجا ختم مي‌شود كه فردي البته بدون آنكه نام او در گزارش قيد شود حاضر به دادن آمار مي‌شود كه در حال حاضر ايران با 160 اپراتور توانسته 78 كشور را در ليست رومينگ قرار دهد و ارسال SMS به تمامي اين 78 كشور بدون مشكل امكان‌پذير است و روي جمله بدون مشكل هم پافشاري خاصي دارد. حتي وقتي مشكلاتي مانند عدم دريافت رسيد نيز مطرح مي‌شود باز هم اين مسئله را با جديت رد مي‌كند
عاقبت زماني كه براي نمونه مشكلات پيش‌رو در ارسال پيام كوتاه در داخل كشور مطرح مي‌شود تا بلكه مشكلات ارسال پيام در سيستم رومينگ به نتيجه برسد اينگونه پاسخ مي‌شنوي كه اگر دنبال سوالات خاص هستيد بايد اجازه مصاحبه داشته باشيد. بنابراين براي اينكه حداقل پاسخي براي سوالات داشته باشيم يكي از اظهارنظرهاي رستمي در گفت‌وگو با يكي از رسانه‌ها را كه حتما با اجازه كتبي بوده را نقل مي‌كنيم. مسوول مركز SMS امام خميني در اين گفت‌وگو در مورد مشكل اختلالات شبكه پيام كوتاه مي‌گويد،از لحاظ فنی پیام کوتاه و مکالمه هر دو با سیگنالینگ ارسال می شوند و زمانی که شبکه با ترافیک زیادی روبرو شود، ارسال سیگنالینگ، مکالمه را نسبت به صوت ترجیح می دهد که موجب عدم ارسال پیام کوتاه در شبکه می شود با اين حال تنها 6 درصد از اختلالات شبکه مربوط به سیستم پیام کوتاه است چرا كه سایر اختلالات به رفتار مشترکین برمي‌گردد. متاسفانه درمورد اين اختلال رفتاري مشتركين توضيح خاصي ارايه نشده است كه حداقل مشتركين با رعايت آن بتوانند بهبودي در اين سرويس‌ ايجاد كنند.

***به هرحال با تمامي مشكلاتي كه در ارايه اين سرويس پيام كوتاه به مشتركين وجود دارد باز هم شاهد هستيم كه SMS نزد عموم مردم از محبوبيت بالاي برخورد دارد است تا آنجا كه به گفته وحيد صدوقي مديرعامل شركت ارتباطات سيار تنها در عيد غدير خم بالغ بر 72 ميليون پيام كوتاه تلفن همراه در روز ارسال شده است و اين تعداد SMS در دنيا يك ركورد محسوب مي‌شود و در اين زمينه ايران بالاترين ضريب سرانه را دارا است. به عقيده بسياري از مردم محبوبيت استفاده از پيام كوتاه به دليل ارزان بودن آن است در حاليكه طبق ارايه گزارشي از سوي تحريريه فناوران اين گفته صحت ندارد
در اين گزارش آمده است كه يك SMS ظرف 3 تا 5 ثانيه ارسال مي‌شود كه به طور ميانگين بايد گفت ارسال يك پيام كوتاه 4 ثانيه از پهناي باند شبكه را اشغال مي‌كند. حال اگر اين رقم براساس تعرفه يك دقيقه مكالمه 447 ريال محاسبه شود. حداكثر هزينه ارسال هر SMS،29/8 ريال خواهد شد. البته اين تنها هزينه شركت سرويس‌دهنده نيست و هزينه‌هاي ديگري هم وجود دارد كه بايد در تعرفه لحاظ شوند. كارشناسان رقم اين هزينه‌ها را بيش از 30 ريال نمي‌داند و با اين وجود مي‌توان گفت حداكثر هزينه‌اي كه ارتباطات سيار ايران بابت ارسال هر SMS پرداخت مي‌كند به رقم 60 ريال نيز نمي‌رسد.نتايج اين بررسي نشان مي‌دهد كانال ارتباطي كه اپراتور اول براي ارايه خدمات پيام‌كوتاه به مشتركان از آن استفاده مي‌كند. همان بستر ارسال سيگنال‌‌هاي شبكه براي برقراري تماس صوتي است. بر اين اساس مخابرات ايران بايد مبلغي را كه بابت سرويس SMS از مشتركان خود دريافت مي‌كند بر مبناي ميزان اشغالي خطوط ارتباطي محاسبه كند. اما تعرفه 140 ريالي اين اپراتور بابت سرويس SMS تناسبي با آنچه گفته شد، ندارد.
بعد از وزارت نفت دومين رتبه از نظر درآمدزايي متعلق به وزارت ارتباطات است و اين وزارتخانه عمده درآمد خود را از اين سرويس پول‌ساز يعني همان پيام‌كوتاه دريافت مي‌كند. شايد با دانستن اين موارد اين سئوال در ذهن عموم مطرح شود كه چرا با اين حجم درآمدزايي و استقبال مشتركين باز هم سرويس پيام كوتاه در كشورمان دچار نابساماني است.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
در کنفرانس بین المللی 3GSM واقع در بارسلونا، مدیر ارشد کمپانی نوکیا "Olli-Pekka Kallasvuo" خبر از همکاری شرکت مطبوع خود و سایت YouTube را اعلام کرد. طبق این همکاری دارندگان تلفن های همراه نوکیا از این پس قادر خواهند بود فایل های ویدیویی موجود در YouTube را از طریق شبکه های دیتا با سرعت بالا در موبایل خود دانلود و مشاهده نمایند.

به گزارش وين بتا سایت YouTube قصد دارد بزودی صفحه ی مخصوص تلفن های همراه را در سایت خود راه اندازی نماید. در این بخش جدید، فایل های ویدیویی با فرمت فشرده شده ی H.264 قرار داده می شود که فرمتی مناسب برای استفاده در موبایل ها است.

کمپانی نوکیا در حال آماده ساختن نرم افزاری با نام "Nokia Video Center" است که امکان مشاهده، جستجو و مدیریت فایل های ویدیویی را در موبایل های نوکیا سری N فراهم می سازد. جهت دریافت مستقیم فایل های YouTube موبایل شما نیازمند متصل بودن به یک شبکه بی سیم LAN و یا 3G می باشد. موبایل های جدید نوکیا N95 و N93i در این زمینه پیشگام می باشند.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
دسترسي كودكان به اينترنت از طريق تلفن‌هاي همراه، با محدود كردن امكان كنترل‌ آن‌ها از سوي والدين، كودكان را در معرض خطر قرار مي‌دهد.

به گزارش سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پيش‌بيني كارشناسان مبني بر وجود همزمان خطرات و فوايد اينترنت در تلفن همراه سوالات جدي در مورد چگونگي كنترل تماس‌هاي انجام گرفته توسط كودكان توسط والدين را برانگيخته است.

بر اساس اين گزارش با استفاده‌ي بسياري از كودكان از رايانه‌هاي منزل، مراقبت‌هاي اينترنتي ساده‌تر مي‌شود، در حالي كه تلفن همراه يك وسيله‌ي شخصي و نشان دهنده‌ي استقلال فرد است و كنترل استفاده از آن دشوارتر است.

افزايش امكان دسترسي به اينترنت از سوي اپراتورهاي تلفن همراه نياز به بازبيني اساسي براي وضع قوانين جدي‌تر براي جلوگيري از رفتارهاي ضد اجتماعي و مورد سوء استفاده قرار گرفتن كودكان را به وجود آورده است.

بنا بر اظهارات كارشناسان البته فن‌آوري براي كنترل، سانسور و راهنمايي وجود دارد اما بسياري معتقدند اپراتورهاي تلفن همراه در به كارگيري،‌ عملكردهايي كه امكان كنترل رفتار توسط والدين را مي‌دهند، به كندي عمل مي‌كنند.

يك شركت آمريكايي با طراحي برنامه‌هاي قابل سفارشي شدن، راه حلي را براي برطرف كردن نگراني والدين از اين بابت يافته است كه اين برنامه‌ها به مشتركان تلفن همراه نوجوان،‌ امكان دست‌يابي به سايت‌هاي مجاز و سرويس‌هاي چت را مي‌دهند و امكان تشخيص به كارگيري واژه‌هاي ناپسند نيز در آن وجود دارد كه والدين را در صورت تبادل واژه‌هاي مذكور، مطلع مي‌كند.

بر اساس اين گزارش اين شركت در حال مذاكره با اپراتورهاي شبكه براي عقد قرارداد براي راه‌اندازي اين سرويس در آمريكا،‌ اروپا و آسيا است.

بر اساس آمارهاي اتحاديه‌ي اروپا در سال 2005، 70 درصد كودكان 12 تا 13 ساله و 23 درصد از كودكان هشت تا 9 ساله در اروپا صاحب‌ تلفن همراه هستن
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
فاوانيوز: نوكيا، زيمنس و NEC در زمينه شبكه‌هاي راديويي WCDMA با يكديگر همكاري مي‌كنند.

به گزارش فاوانيوز،‌ اين شركت‌ها در نخستين روز برگزاري كنفرانس جهاني 3GSM در بارسلون اعلام كردند كه يك يادداشت تفاهم براي همكاري در زمينه شبكه‌هاي راديويي WCDMA با يكديگر امضاء كردند.
اين همكاري ادامه پشتيباني و توسعه پايه‌هاي نصب شده شبكه‌هاي زيمنس و ايستگاه‌هاي پايه WCDMA شبكه NEC و كنترل كننده‌هاي شبكه‌هاي راديويي را شامل مي‌شود.
اين توافق‌نامه ادامه منطقي همكاري‌هاي موفقيت‌آميز NEC و شبكه‌هاي WCDMA زيمنس است كه در قالب شركتي با نام Mobisphere انجام مي‌شد.
انتظار مي‌رود Mobisphere به عنوان نقطه تعامل NEC و آينده شبكه‌هاي نوكيا -زيمنس به كار خود ادامه دهد.
نوكيا، زيمنس و NEC علاوه بر پشتيباني و توسعه شبكه‌هاي دسترسي راديويي WCDMA، براي افزايش هرچه بيشتر تجارت‌هاي 3G/WCDMA با يكديگر همكاري خواهند كرد.
همچنين اين شركت‌ها مذاكرات خود را براي دستيابي به همكاري‌هاي بيشتري در زمينه 3G همچون LET ادامه خواهند داد.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
فاوانيوز: در کنگره جهانی 3GSM بارسلون، شرکت موتورولا، **** جهانی مخابرات بیسیم اعلام کرد: گوشی تلفن MOTOFONE F3 این شرکت از سوی انجمن GSM به عنوان "بهترین گوشی با قیمت فوق‌العاده پایین در سال 2007" شناخته شده است.

به گزارش فاوانيوز، موتورولا در سراسر جهان به نوآوری و رهبري در ارتباطات بیسیم و پهنای باند شناخته شده است.
شرکت موتورولا میلیاردها کاربر گوشی را با شتاب دادن به توسعه گوشی‌های قابل اطمینان و با کیفیت بالا به محصولات خود متصل کرده است.
با ترکیب کردن حساسیت طراحی با ظاهر جذاب و و استفاده آسان، MOTOFONE F3 نخستين نسل از گوشی‌هایی است که برای از هم گسیختن چشم‌انداز ارتباطات امروز برای قطع زنجیر قیمت، تولید قطعات و تجارت بین‌المل طراحی شده است.
"دیوید تیلور" رئیس عملیات‌های راهبردی ابزارهای موبایل موتورولا در این کنگره با ابراز خوشحالی از کسب این عنوان معتبر اعلام کرد: مصرف‌کنندگان در سراسر جهان از نوآوری‌های فنی موجود در MOTOFONE F3 لذت و سود خواهند برد.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
با راه‌افتادن اپراتور‌هاي تاليا و ايرانسل دوره جديدي در فرآيند ارتباطات تلفن همراه ايران رقم خورد. اپراتور دولتي به پشتوانه ده سال انحصار و درآمد ميلياردي حاصل از فروش با وديعه، توزيع و خدمات‌رساني سيم‌كارت‌هاي خود، توانسته بود بخش بزرگي از بازار را به دست بگيرد و اين موضوع شرايط را براي رقابت دو اپراتور ديگر بسيار دشوار مي‌كرد. از سوي ديگر وضعيت پوشش اپراتور‌هاي خصوصي دليلي ديگر بر پيش‌بيني ضعف آنها در برابر رقيب قدرتمند دولتي بوده اما با وجود تمامي اين شرايط، علم بازاريابي براي چنين وضعيتي يك راه‌حل بسيار ساده اما نيازمند به مطالعه و شناخت كافي از بازار دارد؛ و آن، استفاده از ارزش افزوده بر اساس شرايط بازار است.

ايرانسل به عنوان يك اپراتور نوپا و با شناخت از تجربه ده ساله پرفراز و نشيب اپراتور اول، به خوبي توانسته نكات فراموش شده را شناسايي و در كار خود به عنوان يك عامل قوت و برتري تبديل كند و به اين شيوه زمينه گرايش و جذب لايه‌هاي مختلفي از بازار هدف را فراهم خواهد كرد.

فروش سيم‌كارت بدون وديعه، قيمت مناسب، امكان گزينش شماره‌ تماس بدون هزينه اضافي، شارژ كارت‌هاي اعتباري، امكان استفاده از تمام اعتبار شارژ، GPRS، ارايه هديه نوروزي و... از جمله ويژگي‌هايي است كه ايرانسل در مدت كوتاه حضور خود به بازار عرضه كرده است تاكتيك‌هاي به كار گرفته شده توسط ايرانسل علي‌رغم محدوديت‌ها و برخي مشكلات اين اپراتور كه البته در جريان توسعه قابل اغماض و انتظار است تكيه و تاكيد فراواني بر ايجاد و ارايه خدمات ارزش افزوده نسبت به رقبا دارد.

اين موارد از سويي باعث تحريك اپراتور اول نيز شده و فروش سيم‌كارت‌هاي اعتباري و كاهش وديعه فروش دو موردي است كه در اين مدت كوتاه به عنوان تاكتيك از سوي اپراتور اول به كار گرفته شده و قطعا در آينده نزديك نيز شاهد اقدامات و طرح‌هاي بازارگرايانه بيش‌تري از سوي ارتباطات سيار خواهيم بود. اما در اين بين نكته قابل توجه اين است كه مردم به عنوان مصرف‌كنندگان نهايي از اين پس نه تنها مي‌توانند از بين چند گزينه، سرويس دهنده خاصي را بر اساس مقياس‌ها و معيار‌هاي خود انتخاب كنند، بلكه فرصت خواهند داشت مزيت‌هاي نسبي و امكانات ارايه شده از سوي هر يك از اپراتور‌ها را مقايسه و سپس انتخابي دقيق انجام دهند. مصرف‌كننده هميشه به دنبال كيفيت برتر محصول است و حاضر است براي محصول و خدماتي كيفي، پول مناسب پرداخت كند و شرايط رقابتي ايجاد در اين بازار برگ برنده مردم براي دستيابي توامان به محصول با كيفيت و ارزان است، پس دو هيچ به نفع مردم!
 

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
23 آگوست 2003
نوشته‌ها
3,028
لایک‌ها
4
بالا