• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار :: گوشي ها، سرويس ها و شبكه

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
شركت هواپيمايي" فاين اير"فنلاند در پروازهاي خود به مسير خاور در دو سرويس راه‌‏اندازي كرده كه به مسافران اجازه مي‌‏دهد در داخل هواپيما در حين پرواز از طريق گوشي‌‏هاي تلفن همراه خود پيام كوتاه متني ارسال كرده و حتي ايميل ارسال و دريافت كنند.
به گزارش ايلنا، اين سرويس‌‏ها كه با استفاده از تلفن‌‏هاي ماهواره‌‏اي كه در هر يك از صندلي‌‏هاي هواپيماهاي ايرباس مدل A340 اين شركت نصب شده‌‏اند، از روز يكم ماه ژوئن سال جاري راه‌‏اندازي خواهد شد.
شركت هواپيماي" فاين‌‏اير" كه در مرحله نخست اين سرويس‌‏هاي ارسال ايميل و پيام كوتاه را براي پروازهاي مسير توكيو، ناگويا و شانگهاي راه‌‏اندازي كرده امكان برقراري ارتباطات تلفني مابين مسافران در حين پرواز را نيز فراهم آورده است.
سال گذشته شركت هواپيماسازي آمريكايي بوئينگ طرحي مبتني بر راه‌‏اندازي سيستم اينترنت پرسرعت در هواپيماهاي ساخت خود را مطرح كرد كه طبق آمار با آن كه بسياري از شركت‌‏هاي بين المللي از جمله" لوفت‌‏هانزا"،" ايرلانيز"، ژاپن ايرلانيز، كره ، ايرلانيز و سنگاپور ايرلند از اين طرح استقبال كردند؛ اما در ميان شركت‌‏هاي هواپيمايي آمريكايي اين طرح با استقبال شاياني مواجه نشد.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
مدير كنسرسيوم توسعه ارتباطات سيار از آمادگي اين كنسرسيوم براي صدور تجهيزات شبكه تلفن همراه خبر داد و گفت: درصدد هستيم بعد از دريافت تاييد نمونه آغاز فاز و توليد به صورت انبوه به سمت صادرات اين تجهيزات نيز حركت كنيم.


كبيري رهني، در گفت‌وگو با ايلنا، ضمن تشريح پروژه توليد تجهيزات 6 ميليون خط شبكه تلفن همراه كشور، اظهار داشت: در دفاع از صنايع داخلي مي‌‏توانيم توليد تجهيزات شبكه تلفن همراه را با برند ايراني به عنوان يكي از معدود كشورهاي توليد كننده اين تجهيزات به ديگر كشورها صادر كنيم.

وي، ادامه داد: اين كنسرسيوم توانايي توليد انبوه براي كليه شبكه‌‏هاي تلفن همراه كشور را داشته و در صورتي كه واردات اين تجهيزات در كشور ممنوع شود هيچ مشكلي در توليد نخواهيم داشت.

مدير كنسرسيوم توسعه ارتباطات سيار، با اشاره به راه‌‏اندازي مرحله پايلوت اين پروژه در استان مازندران، گفت: در حال حاضر طراحي تجهيزات توليد شده در انتظار اخذ تاييد نمونه از سازمان تنظيم مقررات است.

كبيري رهني، توليد كنسرسيوم توسعه ارتباطات سيار را مساوي با سازمان يافتن تاييد نمونه در كشور ارزيابي كرد و گفت: تاكنون سابقه نداشته است كه تجهيزات خريداري شده در كشور تاييد نمونه شوند، اما با ورود كنسرسيوم در توليد تجهيزات شبكه، سازمان تنظيم مقررات به بحث تاييد نمونه پرداخته است كه براي اين كار نيازمند تجهيز وسيع‌‏تر مراكز تست و ‌‏آزمايشگاهي در كشور هستيم.

مدير پروژه تجهيزات 6 ميليون خط در خصوص آخرين وضعيت توليد تجهيزات شبكه تلفن همراه، اظهارداشت: در بخش آنتن GSM طراحي به انجام رسيده و نمونه آن ساخته شده و براي تاييد نمونه به سازمان تنظيم مقررات ارائه شده است، ضمن اين كه ما هم‌‏اكنون آماده دريافت تاييد نمونه در اين بخش براي شروع فاز توليد هستيم.

وي، افزود: بخش دوم كه همان توليد BTS سايت‌‏هاي سيار است به 5 ورژن 3 تا 7 تقسيم شده است كه به تدريج مراحل تحقيق را سپري كرده و سپس وارد مدار مي‌‏شود كه در حال حاضر در ورژن 3 و 4 كليه كارهاي سخت‌افزاري و نرم‌افزاري به اتمام رسيده است و مشكل خاصي ندارد.

وي، ادامه داد: كارهاي نرم‌‏افزاري و تحقيقاتي ورژن 5 نيز انجام شده است و آماده ورود به شبكه است؛ اما در ورژن 6 كه بحث GPRS در آن مطرح است، فاز آزمايشگاهي تمام شده و آماده شبكه‌‏سازي است.

كبيري رهني، به ورژن 7 به عنوان آخرين مدلي اشاره كرد كه در همه دنيا وجود دارد كه همان تكنولوژي EDGE يا IP است و گفت: اين مرحله در حال اتمام مطالعات تحقيقاتي است و اميدواريم بتوانيم به تدريج تاييديه آن را دريافت كنيم.

مدير كنسرسيوم توسعه ارتباطات سيار، مرحله توليد راديوهاي مايكرويو را سومين بخش توليد اين پروژه دانست و تصريح كرد: توليد راديو با فركانس 15 گيگاهرتز تاييديه گرفته و آماده ورود به خط توليد است، همچنين راديوهاي 18 و 23 گيگاهرتز نيز در حال اتمام مراحل آزمايشگاهي و تحقيقاتي است كه طي چند روز آينده آماده دريافت تاييد نمونه خواهد بود، اما براي توليد راديو با فركانس 38 گيگاهرتز در حال تحقيق و مطالعه هستيم كه اين مرحله براي اولين بار در كشور و به صورت بسيار پيشرفته است كه نياز به زمان بيشتري دارد.

كبيري رهني، خاطرنشان كرد: طبق قرارداد تا روز سيزدهم ماه جاري با دريافت تاييد نمونه، فاز توليد انبوه را آغاز خواهيم كرد و به يك شبكه كاملا ايراني دست خواهيم يافت.

وي، افزود: مرحله توليد انبوه نيز در 13ماه انجام خواهد شد كه با توجه به توان توليدي شركت‌‏هاي عضو كنسرسيوم، مشكل خاصي نخواهيم داشت.

كبيري رهني، با اشاره به مبلغ 168 ميليارد تومان به عنوان حجم قرارداد، تصريح كرد: 15 درصد اين مبلغ به عنوان پيش پرداخت به كنسرسيوم ارائه شده است و پس از تاييديه نيز 10 درصد ديگر اين مبلغ ارائه مي‌‏شود، همچنين متناسب با تحويل تجهيزات وضعيت توليد به تدريج مابقي مبالغ پرداخت خواهد شد.

وي، اظهار اميدواري كرد؛ هم زمان با توليد، قرارداد طراحي و نصب تجهيزات شبكه نيز با اين كنسرسيوم منعقد شود. كبيري رهني، IT را جزء 4 تكنولوژي اصلي در جهان دانست و در خصوص درصد پيشرفت اين پروژه، گفت: در بخش آنتن 99 درصد پيشرفت داشتيم، در بخش BTS بالاي 80 درصد و در بخش راديو كم ظرفيت 80 درصد و راديوهاي پرظرفيت 40 درصد پيشرفت كار را شاهد هستيم.

وي، افزود: طراحي و تحقيق BTS توسط شركت فنون ارتباطات سيار و توليد آن توسط ITMC و صاشيراز خواهد بود، همچنين توليد آنتن با همكاري شركت آنتن كار به عهده صنايع قطعات الكترونيك ايران و ميكرو موج است.

كبيري رهني، در بخش راديو نيز مسئوليت تحقيقاتي اين پروژه را توسط شركت ميكروموج و با همكاري شركت فناوران‌‏موج خاور عنوان كرد و افزود: توليد راديو نيز توسط ITI و ميكرو موج انجام مي‌‏گيرد.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
ستكي مي‌گويد: اواخر هفته جاري متن استيضاح وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات نهايي شده و به هيات رييسه مجلس ارايه مي‌شود كه احتمال استيضاح وزير در صحن علني مجلس بسيار بالاست.

به نوشته روزنامه فناوران دكتر محمد حسين استكي، نماينده شهر اصفهان در مجلس شوراي اسلامي با اعلام اين خبر گفت: در حال حاضر بيش از 40 نماينده مجلس براي استيضاح وزير ارتباطات جمع شده و اين تعداد امضا براي استيضاح وزير كافي است.

وي افزود: در جلسه‌اي كه اواخر هفته آينده با حضور نمايندگان امضا‌كننده متن استيضاح برگزار خواهد شد سوالات متن استيضاح براي آخرين بار پيش از ارسال به هيات رييسه، مورد بازنگري قرار مي‌گيرد.

وي خاطرنشان كرد: چنانچه جلسه هفته آينده بدون هيچ مشكلي برگزار شود قبل از پايان نيمه دوم خردادماه متن استيضاح به هيات رييسه مجلس ارسال مي‌شود.

استكي تصريح كرد: كاهش 50 ميليارد توماني مناقصه بيلينگ شركت ارتباطات سيار و برنده‌شدن شركت صا ايران در اين مناقصه، كيفيت شبكه تلفن همراه، خريداري تجهيزات دست دوم و يا كم‌كيفيت از جمله موارد مهم استيضاح وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات به شمار مي‌رود.

استكي گفت: وزارت ارتباطات براي رفع ابهام و قانع كردن امضا‌كنندگان استيضاح وزير تيمي را مامور اين كار كرده و اين تيم تاكنون نيز موفق به انصراف تعداد كمي از نمايندگان مجلس شده است.

عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي افزود: البته وزير ارتباطات تاكنون يك جلسه براي رفع ابهام نمايندگان در مورد سوالات مطروحه در پيش‌نويس متن استيضاح به مجلس شوراي اسلامي آمده كه بنا به دلايلي دو يا سه نماينده بيش‌تر در آن جلسه حضور نداشتند.

وي خاطرنشان كرد: با توجه به روند پيگيري نمايندگان به احتمال خيلي زياد وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات را يا در پايان خردادماه جاري و يا در اوايل تيرماه براي دفاع و پاسخگويي به سوالات در صحن علني مجلس خواهيم ديد.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
۶ خرداد ۸۶
اختلال در ارسال پيام‌هاي كوتاه از شبكه‌ي اپراتور اول تلفن همراه در روزهاي اخير در برخي از مناطق تهران باز هم ادامه دارد؛ به طوري كه بيش‌تر پيام‌ها با تاخير به مقصد مي‌رسند.

بالاخره پس از آن كه مسوولان مخابرات پذيرفتند كه مشكلي در يكي از مراكز SMS تهران وجود دارد، روابط عمومي شركت ارتباطات سيار با ارسال نمابري اعلام كرد كه «مشتركان اين شركت در مناطقي از شهر تهران براي ارسال پيام كوتاه خود، در ساعاتي از روز چهارشنبه - دوم خردادماه -، با مشكلاتي روبه‌رو بودند كه در همان روز، كاملا برطرف شده است»!

اين در حالي است كه اين اختلالات از اواسط هفته گذشته آغاز شده و تا به امروز نيز ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در متن اطلاعيه‌ي روابط عمومي شركت ارتباطات سيار، آمده است: «قطعي بخشي از سيستم انتقال مركز پيام كوتاه الغدير تهران، عامل بروز اشكال در تبادل پيام كوتاه بخشي از مشتركان تهراني بوده است. قطعي مذكور، از ساعت 8:10 روز چهارشنبه - دوم خردادماه - سال جاري، آغاز شد كه با تلاش متخصصان شركت ارتباطات سيار، در ساعت 13:15 همان روز مرتفع شد».

در پايان نمابر يادشده آمده است: «در حال حاضر تبادل پيام كوتاه مشتركان شركت ارتباطات سيار، بدون هيچ مشكل خاصي در حال انجام است»!

پيش از اين و در ابتداي بروز اين مشكلات، معاون نظارت و مديريت شبكه‌ي شركت ارتباطات سيار به خبرنگار ايسنا گفته بود: شبكه‌ و مراكز SMS ارتباطات سيار در مناطق مختلف تهران را بررسي كرده‌ايم و هيچ‌گونه خرابي و اختلالي در رابطه با سيستم ما وجود ندارد.

او افزوده بود: ممكن است به‌دليل بهينه‌سازي و توسعه كه عمدتا براي كابل برگردان و تست شبكه و افزودن ظرفيت جديد به شبكه انجام مي‌شود، در برخي از مواقع در بعضي از مراكز مشكلي به‌وجود آيد كه با بازنگري و كنترل شبكه روال ترافيك جريان پيدا مي‌كند.

اما اختلالات همچنان ادامه داشت تا اينكه خود وي روز جمعه اعلام كرد كه اين اختلالات به بروز مشكل در سيستم انتقال مركز SMS الغدير مربوط بوده و در حال حاضر اين مشكلات برطرف شده است.

اما وفا غفاريان - رييس هيات مديره‌ي شركت مخابرات ايران - در اين مورد به خبرنگار ايسنا گفت: بخشي از اين مشكلات در شبكه وجود دارد و كندي در ارسال SMS در اين روزها ديده مي‌شود و قرار است در جسله‌اي بررسي شود.

روز گذشته علاوه بر ادامه‌دار بودن مشكلات ارسال SMS، اختلال در مكالمات‌ شبكه‌ي تلفن همراه نيز در برخي از مناطق تهران وجود داشت و بخشي از مكالمات با قطعي‌هاي پياپي روبه‌رو بود و تماس با مشتركان ديگر با چندبار تلاش برقرار مي‌شد.

ظاهرا قرار است امروز اعضاي كميسيون صنايع و معادن مجلس از شبكه‌ي بهينه‌سازي شركت ارتباطات سيار بازديد كنند تا از نزديك در جريان امور فعاليت‌هاي اين شبكه قرار گيرند، بايد ديد اين بازديد چه نتايجي دربر خواهد داشت.

اين توقع از مسوولان مخابرات همچنان وجود دارد كه با داشتن بيش از 15 ميليون مشترك بر روي شبكه‌ي اپراتور اول و ادامه‌ي واگذاري‌ها و ثبت‌نام جديد، تصميمات جدي‌تري براي افزايش كيفيت مكالمات و خدمات تلفن‌ همراه اتخاذ كنند. ضمن آنكه ممكن است معيار رسيدن به "در حال حاضر سرويس بدون هيچ مشكل خاصي در حال انجام است"، در نزد مسوولان و كارشناسان فني و مشتركان، با تفاوت‌هايي مواجه باشد.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
۶ خرداد ۸۶
موتورولا و كداك از ساخت دوربين 5مگاپيكسل براي محصولات خود خبر دادند.

فناوران- اين دو شركت از يك سال گذشته طرح اجراي اين همكاري را بررسي كرده بودند و براي نشان‌دادن تصميم جدي خود در اين مورد خبر آن را به‌صورت رسمي اعلام كردند.

آنتونيو پرز (Antonio Perez)، مديرعامل كداك در كنفرانس فناوري JPMorgan در بوستون، با اعلام اين خبر گفت:‌گوشي جديد موتورولا با سنسور CMOS، 5مگاپيكسلي كداك به زودي به مخاطبان عرضه خواهد شد.

وي افزود: سنسورهاي CMOS كداك طي ساليان متمادي پيشرفت‌‌هاي خوبي داشته است و هم‌اكنون از اين توانايي برخوردار است كه با يك گوشي تلفن‌همراه كاملا سازگار شود.

پرز خاطرنشان كرد: موتورولا به ما امكان داده تا مهم‌ترين بخش يك دوربين را كه همان سنسور است و قابليت تنظيم نور، رنگ و... را دارد، توليد كنيم.

پس از اعلام همكاري موتورولا-كداك، كداك تصميم به قطع توليد دوربين‌هاي تجاري ابتدايي خود كرد.

پرز همچنين گفت: شركت كداك ديگر فعاليتي در زمينه دوربين‌هاي تجاري ابتدايي نخواهد داشت زيرا همان‌طور كه همه مي‌دانند هيچ منفعت مالي به دنبال ندارد.

وي افزود: هم‌اكنون ما تمام تمركز خود را بر ساخت سنسورهاي CMOS خواهيم كرد و به نظر مي‌رسد كه در اين زمينه به سودآوري برسيم.

هنوز اطلاعات دقيقي در مورد شكل ظاهري و ديگر مشخصات اين گوشي 5مگاپيكسلي در دست نيست ولي آنچه واضح است، گوشي در تعطيلات پايان سال جاري عرضه خواهد شد.

همكاري موتورولا و كداك مانند همكاري نوكيا با شركت "كارل زايس" در زمينه ساخت گوشي‌هاي 5مگاپيكسلي بود كه منجر به ساخت مدل N95 نوكيا شد.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
۶ خرداد ۸۶
مدير پروژه SMS تلفن ثابت شركت پيك آسا، گفت: راه‌‏اندازي سرويس SMS تلفن ثابت در كل كشور كماكان در انتظار دريافت مجوز از سوي سازمان تنظيم مقررات است.

فرشيد گلزاده در گفت‌وگو با ايلنا، با بيان اين كه استفاده از سرويس SMS تلفن ثابت تنها در چند سازمان نمي‌‏تواند ارزش افزوده محسوب شود، اظهارداشت: فاز پايلوت اين پروژه به صورت موفقيت‌آميز در شركت مخابرات استان فارس به اجرا درآمد، اما زماني اين پروژه مي‌‏تواند معناي واقعي خود را داشته باشد كه به كل كشور تعميم داده شود.

وي، افزود: مذاكراتي در خصوص اجراي SMS تلفن ثابت در كشور با سازمان تنظيم مقررات صورت گرفته است و در حال حاضر ما منتظر مجوز اين سازمان براي شروع كار هستيم.

گلزاده، تصريح كرد: نحوه صدور مجوز در كشور زمان زيادي را مي برد كه اين مسئله به ضرر بخش خصوصي است.

وي، ادامه داد: راه‌‏اندازي اين سرويس به نفع همه مشتركين تلفن ثابت بوده و نبايد در راستاي خصوصي‌سازي مخابرات از آن غافل شد.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
۶ خرداد ۸۶
دو واحد توليدكننده گوشي تلفن همراه در ماه جاري (خرداد) وارد مدار توليد خواهند شد.

عليرضا نورپور ـ مديركل صنايع الكترويكي و فلزي وزارت صنايع و معادن ـ در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت و معدن خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در واكنش به پيشنهاد كاهش 45 درصدي تعرفه واردات گوشي تلفن همراه به كشور اظهار كرد: اين امر به ضرر توليدكنندگان داخلي است و ما با عملي شدن آن مخالفيم.

وي با اشاره به ابلاغ تعرفه واردات گوشي تلفن همراه توسط معاون اول رييس جمهور در سال گذشته گفت: بر اين اساس شركت‌هاي متقاضي توليد گوشي تلفن همراه به ايجاد مقدمات لازم براي تحقق توليد داخل اقدام كردند و به اين ترتيب تاكنون دو شركت توليدكننده گوشي تلفن همراه در كشور فعال شده‌ است.

وي ظرفيت توليد هر كدام از اين واحد‌ها را يك ميليون و 500 هزار دستگاه عنوان كرد و گفت: در صورتي كه تعداد اين واحد‌ها به عدد پنج يا شش برسد، امكان صادرات گوشي تلفن همراه از كشور نيز فراهم خواهد شد.

او نياز كشور به گوشي تلفن همراه را سالانه حدود شش تا هفت ميليون دستگاه برآورد و تاكيد كرد: تا پايان سال جاري علاوه بر نياز داخل به گوشي تلفن همراه شاهد صادرات اين محصول نيز خواهيم بود.

وي همچنين از افتتاح دو شركت توليدكننده گوشي تلفن همراه در ماه جاري خبر داد.

نورپور در ادامه در پاسخ به اين سوال كه دليل عدم افزايش قيمت گوشي تلفن همراه در كشور عليرغم بالا رفتن تعرفه واردات آن چه بوده است؟ گفت: مطرح شدن بحث توليد اين محصول در داخل كشور يكي از دلايل اين امر بود.

وي ادامه داد: پايين آمدن قيمت‌ها يكي از پيامد‌هاي توليد داخل يك محصول است و در واقع توليد يك محصول در كشور باعث رقابتي شدن قيمت‌ها مي‌شود.

گفتني است، بازار مصرف گوشي تلفن همراه با بازار بسياري از محصولات ديگر مانند تلويزيون يا برخي لوازم خانگي متفاوت‌ است و به همين دليل مصرف‌كننده نمي‌تواند منتظر كاهش قيمت‌ها شود، بلكه هرگاه كه به اين محصول نياز داشته باشد براي خريد آن اقدام خواهد كرد. به اين ترتيب امكان فروش گوشي‌هاي تلفن همراه وارداتي به قيمتي بالا در بازار فراهم است كه اين اتفاق پس از افزايش تعرفه واردات صورت نگرفت.

نورپور در اين خصوص با بيان اين كه واردكنندگان به فروش محصول خود با كسب سود كمتر راضي شدند، گفت: توليد داخل يك تهديد براي واردكننده محسوب مي‌شود و به همين دليل واردكننده محصول خود را با سود كمتري عرضه مي‌كند.

وي با اشاره به تامين بخشي از نياز كشور به گوشي تلفن همراه از طريق قاچاق خاطرنشان كرد: ميزان واردات گوشي تلفن همراه به صورت قاچاق نسبت به گذشته كاهش يافته و در حال حاضر كنترل بيشتري در اين زمينه اعمال مي‌شود
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
سرويس فناوري اطلاعات ، شنبه 05 خرداد 1386، ساعت 12:57



فاوانيوز: تنها یک ماه پس از راه‌اندازی iPhone، شایعه‌هایی مبنی بر ارائه نسخه دوم iPhone با ویژگی‌های GPS در سال 2008 گسترش یافته است.

به گزارش فاوانيوز، ظاهرا این شایعه‌ها از بخش خبری Apple Tech News سرچشمه گرفته است كه در این بخش عنوان شده است که نسخه بعدی iPhone احتمالا در نمایشگاه Macworld و یا اوایل بهار 2008 ارائه مي‌شود.
براساس اين گزارش، اين محصول از یک تراشه گیرنده GPS برخوردار است و با دقت و انطباق SiRFstarIII از فناوري SiRF بهره مي‌برد.
بخش خبری Apple Tech News اعلام کرده که اپل به استفاده از Assisted GPS مطمئن است و این فناوري از تجهیزات آنتن‌های تلفن همراه برای کمک به فراهم کردن تعمیرات سریع و دقیق در شرایط دشوار استفاده می‌کند.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
فاوانيوز: شركت نوکیا در تایوان در نظر دارد تا پایان امسال حداقل دو میلیون گوشی تولید کرده و 30 درصد از بازار تلفن همراه این کشور را تصاحب کند.

به گزارش فاوانيوز، نوکیا چندین سال مسلط بر بازار تلفن همراه این کشور بود ولی در چند سال اخیر از این تسلط کاسته شده بود.
در پی این کاهش، نوکیا برنامه‌ای برای بازپس گیری بازار موبایل تایوان در پیش گرفت که طی آن بنا بر این بود که هفت میلیون گوشی در طول سال 2007 میلادی به بازار این کشور عرضه شود.
برهمين اساس نوکیا قصد دارد تا 20 الی 30 مدل جدید به بازار موبایل تایوان ارائه کند.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
با موافقت وزارت بازرگانی، برای گوشی های وارداتی تلفن همراه و ضمانت نامه های آن، هولوگرام كیفیت صادر می شود.ابراهیم درستی ،رییس اتحادیه فروشندگان لوازم صوتی و تصویری و گوشی تلفن همراه، درگفت و گو با ایلنا، با تاكید بر این كه اتحادیه فروشندگان لوازم صوتی و تصویری و گوشی تلفن همراه، تنها اتحادیه در صدور پروانه فروش است، اظهارداشت: در حال حاضر مشكل بزرگ گوشی تلفن همراه به ضمانت نامه و خدمات پس از فروش این بازار مربوط می شود كه مصرف كننده و خریدار را با مشكلات اساسی روبه رو كرده است.وی گفت: كلیه شركت هایی كه واردات قانونی گوشی تلفن همراه انجام می دهند، باید تابع نظرات دولت، خدمات پس از فروش آن را انجام داده و یا آن را به زیرمجموعه های خود كه به صورت قانونی به فعالیت می پردازند، محول كنند.درستی، ادامه داد: چنانچه افرادی بخواهند مشابه گوشی های وارداتی را به صورت متفرقه وارد كرده و ثبت سفارشی كنند، اتحادیه با آن ها برخورد خواهد كرد.وی با بیان این كه برخی از شركت ها به صورت متفرقه گوشی های تلفن همراه را وارد كشور می كنند كه به دلیل نبود خدمات پس از فروش و ضمانت های معتبر خریدار را با مشكل مواجه می كنند، اظهارداشت: بسیاری از ضمانت نامه های گوشی تلفن همراه مبهم است كه ما از نمایندگان گوشی ها می خواهیم تا ابهام آن را رفع كرده و به صورت زبان فارسی به خریدار تحویل دهند.رییس اتحادیه صوتی و تصویری و گوشی تلفن همراه، گفت: بسیاری از ضمانت نامه های گوشی در بازار یكبار مصرف است، اما به جهت آن كه تشخیص آن برای خریدار مقدور نیست آن گوشی را خریداری می كند.درستی، با اشاره به پیشنهاد این اتحادیه به وزارت بازرگانی برای ارایه هولوگرام در بازار گوشی تلفن همراه، خاطرنشان كرد: در این طرح سعی داریم واردكنندگان زیر نظر اتحادیه، هولوگرام دریافت كنند تا خریداران بدانند گوشی هایی را كه ضمانت نامه دارای نشان كیفیت همراه دارد را تهیه كنند.وی این اقدام را جزء منابع حقوق مصرف كننده عنوان كرد و گفت: این مساله جایگاه توزیع گوشی به صورت قاچاق را از بین می برد و تمام موازین قانونی رعایت خواهد شد.


روزنامه ابرار اقتصادي
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
یکی از سناتورهای کالیفرنیائی که در زمینه ممنوعیت استفاده از موبایل در حین رانندگی رأی صادر کرده بود در حال صحبت با موبایل دچار حادثه رانندگی شد .
Carole Migden ، سناتور آمریکائی در حال رانندگی با ماشین در یکی از ایالت های کالیفرنیا در هنگام دنده عقب گرفتن از پشت به ماشین عقبی برخورد کرد . در این حادثه سناتور میگان مقصر بود و ماشین فرد دیگر دچار خسارت های کوچکی شده است .
سال قبل از این سناتور به قانون جریمه کردن رانندگانی که در حین صحبت با موبایل دستگیر می شوند ، رأی مثبت داد . پس از این حادثه دفتر سناتور میگان اعلام کرد : سناتور در حین رانندگی به سمت دفتر کار و برای حضور در یک جلسه مهم تا یک تماس تلفنی دریافت کرد و برای یک لحظه چشم خود را جهت جوابگوئی به تلفن از جاده برداشت و دچار حادثه شد در این حادثه هیچکس صدمه ای ندیده است .
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
خانم ها 59% از کل کاربران بازی های موبایل را در آمریکا تشکیل می دهند . بر اساس گزارش های بدست آمده 61% از افرادی را که ماهیانه 4 – 1 ساعت صرف بازی های موبایل می کنند و 58% از افرادی که بیش از 4 ساعت با موبایل بازی می کنند را خانم ها تشکیل می دهند .
این یافته ها بر اساس آماری که از بین Game بازهای اینترنتی که البته خانم ها اکثریت این افراد هستند بدست آمده و به خصوص بازی های کارتی و تخته ای بیشترین طرفدار در بین خانم ها دارند . در عوض آقایان بیشتر طرفدار بازی های Action و هیجانی هستند و البته تعداد این آقایان قابل مقایسه با خانم های علاقمند به بازی نیست ! این نتایج اهمیت و نقش موثر خانم ها بازار موبایل را تائید می کند . به گفته یکی از تولید کنندگان این بازی ها در نظر گرفتن سلایق و نظرات خانم ها به عنوان اصلی ترین کاربران بازی های موبایل جزو اصول طراحان این بازی هاست . این تلاش ها برای افزایش درآمدهای آینده و ترغیب خانم ها برای خرید بازی های جدید بسیار موثر است .
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
گوشی های تاچ اسکرین تا سال 2012 حدود 40 % بازار را فرا می گیرند .
طی تحقیات انجام شده و گزارش های بدست آمده پیش بینی می شود تا پایان سال 2007 رشد چشمگیری در زمینه ی تولید گوشی های صفحه نمایش لمسی ایجاد شود که در پی آن می توان گفت که تا سال 2012 حدود 40% گوشی ها از نوع تاچ اسکرین خواهند بود .
همچنین در این گزارش نگاه کلی به تکنولوژی گوشی های تاچ اسکرین و صفحات نمایش لمسی و صنایعی که در این زمینه مشغول به کار هستند و نیز یک پیش بینی از آینده این صنایع وجود دارد ، می توان از این گزارش این طور نتیجه گیری کرد که بازار موبایل امروزی آمادگی یک انفجار صنعتی در زمینه صفحه نمایش های لمسی را دارد و به زودی این صنعت بر بازار موبایل غالب خواهد شد .
البته برای رسیدن به این سطح تکنولوژی شرایط و زمینه اولیه باید مهیا شود : اول اینکه هزینه این نوع صفحه نمایش ها باید از 10 – 5 دلار به 3 دلار کاهش یابد ، دوم اینکه این تکنولوژی فقط خاص گوشی های هوشمند نبوده و روی گوشی های ساده دیگر نیز باید پیاده سازی شود و در آخر اینکه باید زمینه ای برای تحریک کاربران و ترغیب آن ها برای استفاده از این نوع گوشی ها و صفحات نمایش فراهم شود . این تکنولوژی با تغییر تمرکز حضور این صفحه نمایش ها از PDA ها به روی گوشی های موبایل کاربران بیشتر و روز به روز تقاضای بیشتری خواهد داشت .
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
به اين جملات توجه كنيد: «يقين دارم كه اين مبلغ به اشتباه محاسبه شده چون من استفاده چنداني از تلفن همراه نداشته‌ام» يا اين جمله: «من به مبلغي كه در فيش‌هاي تلفن‌همراه لحاظ مي‌شود، اعتماد ندارم و هميشه قبل از پرداخت قبض براي اطمينان از اين مبلغ به اداره مخابرات مراجعه مي‌كنم.»
يا اين جمله «با اين وضعيت گويا ما هيچ نقشي در كنترل هزينه تلفن‌همراه نداريم و ارتباطات سيار به ميل خود اين هزينه‌ها را محاسبه مي‌كند.»
آيا جملات بالا براي شما هم كه يكي از 15 ميليون مشترك شركت ارتباطات سيار هستيد، آشنا نيستند؟ آيا خود شما هم جملات مشابهي را با دوستان و همكاران خود سهيم نشده يا نشنيده‌ايد؟
اين جملات را مشتركان ارتباطات سيار در خراسان شمالي گفته‌اند. ولي يك پرس‌وجوي كوچك و نه يك نظرسنجي جامع از اطرافتان شما را نيز به پاسخ‌هاي مشابهي مي‌رساند.
جالب آنكه عده‌اي اصولا نمي‌دانند منظور از برخي پارامترهاي هزينه‌اي در قبض موبايل چيست. «هزينه جابه‌جايي» در حالي كه شما از محل كار و زندگي خود جابه‌جا نشده‌ايد. «هزينه مكالمات بين‌شهري» در حالي كه نه به شهري رفته‌ايد و نه از شهري با شما تماس گرفته شده است.
مجموع اين موارد روي هم اگرچه براي هر مشترك شايد رقمي بشود كه تلاش براي پيگيري و اثبات آن به همان ميزان هزينه‌ روي دست مشترك مي‌گذارد و به اين ترتيب شايد در 90 درصد موارد مشترك از پيگيري موارد مشكوك در قبض خود منصرف مي‌شود اما موضوع اختلاف‌نظر مشتركان با ارتباطات سيار يا بي‌اطلاعي مشتركان از برخي هزينه‌هايي كه بعضا به درستي نمي‌دانند براي چيست، زماني كه ضرب در 15 ميليون شود، عدد قابل ملاحظه‌اي خواهد شد.
نكته جالب‌تر آنكه بر فرض مشتركي هم كه به طور كامل بداند منظور از پارامترهاي هزينه‌اي در قبوض هزينه چيست و قيد كار، زمان، هزينه و زندگي خود را نيز بزند تا موضوع را تا انتها پيگيري كند، بازهم نمي‌تواند چندان راه به جايي ببرد.
چراكه يك مشترك اصولا نمي‌تواند مدارك و مستندات لازم را ارايه كند. مگر آنكه با تاييدات قضايي 24 ساعته در يك اتاق محبوس باشد و تعداد و زمان مكالمات را ثبت و ضبط كنند و در آخرماه منتظر قبض باشند تا آن وقت بتوانند اقامه دعوا كنند.
اگرچه مقصود نگارنده در اين متن وجود اشتباهات و محاسبات اضافي آن هم به صورت عمدي نيست اما اينها مواردي هستند كه طبعا پاسخي از سوي شركت ارتباطات سيار به آنها داده نخواهد شد چراكه مديرعامل اين شركت در نشست‌هاي اخير خود از روزنامه‌نگاران دعوت به عمل نمي‌آورد تا مبادا در برابر چنين ابهامات و پرسش‌هايي قرار بگيرد.
اگرچه شنيده شد نمايندگان مجلس شوراي اسلامي و نهادهاي نظارتي و بازرسي نيز متوجه چنين مسايل و مشكلاتي شده‌اند و در اين خصوص اقداماتي انجام شده و مواردي نيز در دست اقدام و بررسي است.
اما به اعتقاد نگارنده، اگر روزي تصميم نمايندگان درخصوص استيضاح وزير ارتباطات شكل عملي و جدي به خود گرفت، بد نيست تا هزينه‌هاي غيرشفاف و عدم پاسخ‌دهي مديران ارتباطات سيار در اين خصوص را هم به عنوان يكي از محورهاي مهم در طرح استيضاح خود بگنجانند.
در حال حاضر كه به نامه روزنامه‌نگاران به وزير ارتباطات درخصوص عدم پاسخ‌دهي مديرعامل ارتباطات سيار، پاسخي داده نشده است بنابراين شايد از اين پس چاره‌اي جز پيگيري ابهامات از طرف نهادهاي نظارتي همچون مجلس شوراي اسلامي و يافتن پاسخ‌هاي لازم باقي نمانده باشد.
منبع : روزنامه جهان صنعت
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
آمادگي داريم گزارش‌ها و اعتراضات مردم نسبت به قبوض تلفن‌همراه شركت ارتباطات سيار را بررسي كنيم.
احمد بزرگيان، نماينده مجلس و عضو كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي در گفت‌وگو با خبرنگار «جهان‌صنعت» ضمن بيان اين مطلب اظهار كرد: مشكلات و ابهامات قبوض تلفن‌همراه مشتركان بايد به شركت ارتباطات سيار ارجاع شود و نمايندگان مردم هم در كميته مخابرات اين گزارش‌ها را بررسي مي‌كنند.
وي در ادامه افزود: فردي كه يك خط تلفن‌همراه در اختيار دارد حق دارد از ميزان كاركرد خط تلفن‌همراه خود مطلع باشد.
عضو كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي در ادامه تصريح كرد: مردم بايد بتوانند با مراجعه به سايت شركت ارتباطات سيار قادر به مشاهده لحظه به لحظه ريز مكالمات خود باشند. البته نمي‌دانم به چه ميزان امكان فني و بستر اين كار در اين شركت مهياست اما در صورت اجرا روش بسيار مناسبي براي شفاف‌سازي قبوض تلفن‌همراه خواهد بود.
دسترسي آنلاين به ريز مكالمات
وي تصريح كرد: مردم با مراجعه به گوشي تلفن‌همراه خود كه زمان هر مكالمه را مشخص مي‌كند و با مراجعه به سايت و گرفتن پرينت ريز مكالمات بايد بتوانند مثل اطلاع از جرايم رانندگي ضمن اينكه ميزان كاركرد تلفن‌همراه را مشخص مي‌كند زمان استفاده از آن را نيز مشاهده كنند و به ريز مكالمات خود دسترسي لحظه به لحظه داشته باشند.
بزرگيان افزود: در برخي قبوض جرايم رانندگي، تخلفي را نشان مي‌دهد كه شخص در يك شهر ديگر انجام داده در صورتي كه شخص موردنظر هرگز به آن شهر رفت‌وآمد نكرده است.
به گفته وي، بنابراين كاركرد تلفن‌همراه شخصي كه از تهران خارج نشده اما هزينه بين‌شهري در قبوض تلفن‌همراهش درج شده نيز ممكن است مشمول اشتباه شده باشد و در صورت ترتيب اثر ندادن شركت ارتباطات سيار به اين‌گونه اعتراضات كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي اين اعتراضات را بررسي خواهد كرد.
نماينده مجلس شوراي اسلامي يكي از علل افزايش هزينه قبوض تلفن‌همراه به خصوص در دو ماهه اول سال‌جاري را مشكل موجود بين اپراتور اول و ايرانسل عنوان كرد و گفت: چون ايرانسل در سراسر كشور بدون در نظر گرفتن منطقه اقدام به واگذاري سيم‌كارت كرده براي محاسبه منطقه‌اي هزينه مكالمات اختلافي بين اين دو اپراتور به وجود آمده است و بر همين اساس هزينه مكالمه با ايرانسل بين‌شهري حساب مي‌شود حتي اگر دو نفر در يك خيابان با هم تماس برقرار كرده باشند.
حذف كد بين‌شهري
بزرگيان طراحي يك نرم‌افزار جامع در اين زمينه را راه‌حل مشكل موجود دانست و گفت: بايد نرم‌افزاري طراحي شود كه براساس آن محل تماس اپراتور ايرانسل مشخص شود و براساس كاركرد تعرفه صادر شود تا از اين طريق به اعتراضات مردم درخصوص نداشتن مكالمات بين‌شهري رسيدگي شود.
وي برداشتن كد بين‌شهري و بين استاني در اپراتور ثابت را نيز مثبت خواند و گفت: وزارت ارتباطات درخصوص برداشتن كد بين‌شهري براي اپراتور اول را نيز پيشنهاد داده است و چون با برداشتن كد بين‌شهري ميزان تماس‌ها بالا مي‌رود، تاثيري در كاهش درآمد شركت ارتباطات سيار نخواهد داشت.
كپي سيم‌كارت قابل پيگيري
عضو كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي درخصوص كپي سيم‌كارت نيز گفت: مساله كپي سيم‌كارت نيز در اينجا موضوعيت پيدا مي‌كند. اگر تماس‌ها به صورت آنلاين مشاهده شود مي‌توان ثابت كرد در صورت كپي سيم‌كارت مكالمه مورد نظر توسط شخص ديگري در حال انجام است كه سيم‌كارت شخص را كپي كرده است.
وي تصريح كرد: تدوين نرم‌افزاري كه مشاهده مكالمات را به صورت لحظه به لحظه و آنلاين امكانپذير كند سيم‌كارت كپي شده را قابل پيگيري مي‌كند و مي‌توان از اين طريق از تخلفات جلوگيري كرد.
اعتراض و نارضايتي مردم از غيرشفاف بودن قبوض تلفن‌همراه و پارامترهاي موجود در آن به عقيده كارشناسان بايد توسط شركت ارتباطات سيار به آن پاسخ داده شود.
ريز مكالمه بخواهيد
اما در همين رابطه داود زارعيان، مديركل روابط عمومي شركت مخابرات ايران در پاسخ به پرسش خبرنگار ما مبني بر اينكه به نظر مي‌رسد قبوض تلفن‌همراه نيز به مشكلاتي همچون قبوض جريمه رانندگان شبيه شده است، گفت: اگر مشتركان به هزينه قبوض تلفن‌همراه خود مشكوك هستند، مي‌توانند مراجعه كرده و ريز مكالمات خود را دريافت كنند.
وي در عين حال تصريح كرد: در تلاش هستيم تا سيستم صورت‌حساب خود را به صورت اينترنتي در اختيار مشتركان ارتباطات سيار قرار دهيم تا بتوانند به شكل لحظه‌اي در جريان ريز مكالمات خود قرار بگيرند.
يك توصيه مخابراتي
زارعيان در ادامه گفت: براي آنكه كاربران اطلاع دقيق‌تري از ميزان تقريبي هزينه‌هاي مكالمات خود داشته باشند به آنها توصيه مي‌كنيم كه سيستم هزينه گوشي‌هاي خود را فعال كرده تا به عدد نهايي برسند.
وي افزود: ما حتما دلايل فني از جمله خارج بودن يك مشترك از محدوده موردنظر را در صورت نياز به آنها اعلام مي‌كنيم. كمااينكه در حال حاضر كم نيستند مشتركاني كه تلفن خود را از يك شهر خريده و در شهر ديگري زندگي مي‌كنند كه به آنها هزينه جابه‌جايي تعلق مي‌گيرد.
پرسش بي‌پاسخ
با تمام اين تفاسير، توضيحات و توصيه‌هايي كه انجام مي‌شود، هنوز اين پرسش بي‌پاسخ باقي مي‌ماند كه كاربري كه اطمينان دارد براي مثال هزينه جابه‌جايي و درون‌شهري نداشته در حالي كه سيستم ارتباطات سيار در اين خصوص هزينه‌هايي منظور كرده چگونه مي‌تواند ادعاي خود را ثابت كند.
در واقع و براساس اطلاعات موجود شركت ارتباطات سيار در اين خصوص راهكاري براي جلوگيري از خسارت مردم ارايه نكرده است.
منبع : روزنامه جهان صنعت
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
مديرعامل شركت مخابرات ايران گفت: با توجه به اين كه حذف كد بين شهري استان‌ها تا حدودي بر درآمد مخابرات تاثير مي‌گذارد از اين رو افزايش تعرفه‌ مكالمات براي تلفن ثابت را تا 16 درصد و تلفن همراه را تا شش الي هفت درصد (مكالمات مربوط به داخل استان‌) در پيشنهاد خود اعلام كرده‌ايم.


صابر‌فيضيا‌ اظهار كرد: پيشنهاد تغييرات نرخ مكالمات تلفني به سازمان مديريت و برنامه‌ريزي ارسال شده است و در انتظار دريافت نظر كارشناسان اين سازمان هستيم.

وي افزود: اميدواريم در اين هفته سازمان مديريت و برنامه‌ريزي نظر نهايي خود را اعلام كند تا پيشنهاد تغييرات تعرفه‌ مكالمات تلفني اعم از ثابت و همراه در صورت حذف كد بين شهري استان‌ها را به شوراي اقتصاد ارايه كنيم.

فيضي ادامه داد: شوراي اقتصاد در اين باره تصميم‌گيري خواهد كرد تا چه ميزان تعرفه‌هاي مكالمات تلفن ثابت و همراه تغيير كند.

مديرعامل شركت مخابرات ايران، در پايان خاطر نشان كرد: اميدواريم به زودي اين طرح مورد تصويب
شوراي اقتصاد قرار بگيرد تا كارهاي مربوط به حذف كد بين استاني هر چه سريع‌تر انجام شود.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
آموزش تخصصي موبايل با مجوز سازمان فني و حرفه‌اي با ارائه نكات تعميراتي»، «آموزش تخصصي تعميرات موبايل با صددرصد تضمين»، «آموزش سخت‌افزار و نرم‌افزار و عيب‌يابي موبايل به صورت كاملا عملي».

اينها جملاتي است كه شايد بارها در صفحات نيازمندي‌هاي برخي روزنامه‌ها، با آن روبه‌رو شده‌ايد كه هر روز به صورت‌هاي گوناگون و با نام‌هاي جديد تكرار مي‌شوند.
همه اينها از آموزش حرفه تقريبا جديدي از سوي برخي آموزشگاه‌ها خبر مي‌دهند.
تا چند سال پيش كه هنوز استفاده از تلفن‌همراه در بين مردم از جايگاه ويژه‌اي برخوردار نبود اين نوع مراكز آموزشي نيز پانگرفته بودند.
البته بعضي‌ها بر اين باورند كه هميشه تكنولوژي جديد به دنبال خود مشكلات و نيازهاي جديد و در پي آن نيز مشاغل جديدي را به همراه خواهد داشت.
به طوري كه تا قبل از ورود موبايل به ايران نه تعميركار موبايلي بود و نه آموزشگاهي براي آموزش تعميرات موبايل.
تا چند سال پيش اگر گوشي موبايلتان به هر دليلي آسيب مي‌ديد دو راه بيشتر وجود نداشت.
اگر شركت توليدكننده گوشي در ايران نمايندگي داشت، مي‌شد اميدوار بود كه با مراجعه به نمايندگي، گوشي را درست كرد.
در غيراينصورت گوشي بعد از دستكاري شدن توسط تعميركاران غيرحرفه‌اي به احتمال زياد بايد به سطل زباله سپرده مي‌شد.
اما به تدريج كه استفاده از موبايل در زندگي مردم به يك الزام تبديل شد، ضرورت آموزش‌هاي حرفه‌اي در اين زمينه هم پررنگ‌‌تر شد.
در پي اين ضرورت بود كه جرقه تاسيس آموزشگاه‌هاي تعمير موبايل زده شد و يك نام تازه به ليست رشته‌هاي مورد تدريس در موسسات تحت پوشش سازمان فني و حرفه‌اي كشور اضافه شد. «آموزش تعميرات تخصصي تلفن‌همراه»

آموزش تضميني
«سيدجوادي»، مسوول يكي از همين نوع آموزشگاه‌ها كه خود را مبتكر آموزش تعميرات تلفن‌همراه در ايران مي‌داند، در اين زمينه مي‌گويد: «سال 79 بود كه طرح اوليه برپايي آموزشگاه‌هاي تعميرات موبايل را به سازمان فني و حرفه‌اي ارائه كردم كه به دنبال آن، اين سازمان طرح استاندارد آن را تدوين كرد.»
تعميرات سخت‌افزاري و نرم‌افزاري، الكترونيك، مخابرات، شناسايي قطعات، مونتاژ، عيب‌يابي و نقشه‌خواني از جمله سرفصل‌هايي است كه در آموزشگاه‌هاي متعدد تعميرات موبايل به آن پرداخته مي‌شود.

به گفته وي، براي آموزش ديدن در موسسه‌هاي آموزش تعمير موبايل مي‌توان با هر سن و تحصيلاتي به يكي از موسسه‌ها مراجعه و در يكي از دوره‌هاي فشرده يك‌ماهه يا عادي (دوماهه) ثبت نام كرد.

گذراندن اين دوره‌ها در آموزشگاه‌هاي تحت‌پوشش سازمان فني و حرفه‌اي حدود 142هزار تومان هزينه در بر دارد كه در پايان دوره گواهينامه بين‌المللي به آموزش‌ديده‌ها ارائه مي‌شود.
تعداد جلساتي كه در اين آموزشگاه‌ها برپا مي‌شود حدود 70 -60 ساعت است كه 9 جلسه آن به صورت تئوري و 12 -10 جلسه آن نيز به صورت عملي برگزار مي‌شود.

«زيبايي»، مسوول يكي ديگر از آموزشگاه‌هاي تعمير تلفن‌همراه در مورد آينده شغلي افراد آموزش‌ديده مي‌گويد:‌ هنرجويان به دو طريق وارد بازار كار مي‌شوند يا از طريق اعلام نياز شركت‌ها و مغازه‌هاي تعمير موبايل جذب اين مراكز مي‌شوند و يا در صورتي كه نمره بالايي در آزمون موسسه كسب كنند و شايستگي آنها توسط مدرسان تاييد شود، خود موسسه نسبت به اشتغال و به كارگماردن آنها اقدام مي‌كند.

تمام امكانات آزمايشگاهي، دستگاه اندازه‌گيري فركانس (اسليوسكوپ) و دستگاه نشان دهنده جريان‌هاي داخل موبايل (مالتي‌متر) از جمله امكانات و دستگاه‌هاي اصلي هستند كه در آموزشگاه‌هاي تعمير موبايل در اختيار هنرجويان قرار مي‌گيرند. اما داشتن گوشي تلفن‌همراه براي تعمير و آموزش روي آن به عهده خود هنرجو است كه بايد برد گوشي و ساير لوازم آن را به همراه داشته باشد.

غيرمجاز‌هاي گران‌قيمت
علاوه بر آموزشگاه‌هاي مجاز تعمير تلفن‌همراه كه زير نظر سازمان فني و حرفه‌اي فعاليت مي‌كنند، مراكز ديگري نيز با اين نام در سطح شهر داير هستند كه بدون مجوز هنرجو مي‌پذيرند البته به گفته برخي از فعالان آموزشگاه‌هاي مجاز، هزينه‌اي كه مراكز غيرمجاز تعمير موبايل براي آموزش دريافت مي‌كنند به مراتب بيشتر از مبلغي است كه از سوي آموزشگاه‌هاي زيرنظر سازمان فني و حرفه‌اي دريافت مي‌شود. آنها اين مبلغ را بين 100هزار تا يك‌ميليون تومان اعلام مي‌كنند كه در قبال تضمين صددرصد آموزش و آموختن ترفند‌هاي جديد و كارآمدي كه به ادعاي خود آموزش مي‌دهند تقاضا مي‌كنند.

به طور كل تخصص‌هاي فراواني كه در آموزشگاه‌هاي تعمير موبايل آموزش داده مي‌شود با سرفصل‌هاي مشخصي همچون، قطعه‌شناسي، لوازم تعميرگاهي، مدارات موبايل، راه‌حل‌ها و شگردهاي تعميراتي موبايل، دائره‌المعارف عيب‌يابي موبايل و كدهاي مخفي و رمز گوشي‌ها است. به طور مثال در بخش دائره‌المعارف عيب‌يابي و تعميرات موبايل انواع مشكلات رايج براي گوشي‌ها و تشخيص علت و راه‌حل تعميراتي آنها، مشكلات آنتن، شارژ، صفحه كليد، صدا، سيم‌كارت، زنگ و... تعليم داده مي‌شود.

راهي براي خوداشتغالي
سهرابي يكي از هنرجويايي است كه به تازگي در يكي از آموزشگاه‌هاي تعمير تلفن‌همراه ثبت‌نام كرده است. وي در زمينه اين مراكز توضيح مي‌دهد: با توجه به بازار خريد و فروش موبايل كه روز‌به روز داغ‌تر مي‌شود اين پيش‌بيني قوت مي‌گيرد كه بازار كار خوبي هم براي تعميركاران ايجاد شود، اين‌گونه شد كه به يكي از موسسه‌ها مراجعه كردم تا بعد از گذراندن دوره‌هاي آموزشي، وارد بازار اين حرفه شوم».

البته برخي از هنرجويان ادعا مي‌كنند كه پرداخت وام خوداشتغالي كه بعد از پايان دوره آموزشي و با دريافت گواهينامه به هنرجويان داده مي‌شود تا حدود زيادي قشر جوان (بين 17 تا 35سال) را به سمت خود جذب كرده است. نكته جالب اينكه علاوه بر آقايان كه در اين آموزشگاه‌ها بيشتر شركت مي‌كنند، اين آموزشگاه‌ها از سوي خانم‌ها نيز با استقبال روبه‌رو شده است.

به گفته يكي از مسوولان آموزشگاه‌هاي تلفن‌همراه كادر آموزشي اين مراكز شامل مهندسان الكترونيك و مخابرات هستند كه براساس تخصص‌هاي حرفه‌اي خود و طبق جزوه‌اي كه براي هنرجويان در نظر مي‌گيرند به آموزش مي‌پردازند.

كس نخارد پشت من
وقتي تلفن‌همراه در بحراني‌ترين شرايط ممكن خراب شود و محدوديت زماني هم وجود داشته باشد مراجعه به نمايندگي مجاز گوشي شايد يكي از بدترين راه‌هايي باشد كه مي‌توان انتخاب كرد. به ويژه اگر از مزيت گارانتي هم برخوردار نباشد.

معمولا نمايندگي‌ها نيز به گوشي‌هاي جديد تسلط آنچناني ندارند.

سرعت بيشتر ارائه خدمات در تعميرگاه‌هاي متفرقه، همان دليلي است كه باعث انتخاب اين تعميرگاه‌ها مي‌شود. اما گاهي از تخصص ناكافي تعميركاران هيچ نتيجه‌اي حاصل نمي‌شود.
مدير يكي ديگر از آموزشگاه‌هاي تعمير موبايل مي‌گويد: وظيفه موسسه‌هاي آموزشي تعمير موبايل آن است كه تعميركاراني تربيت كنند كه حداكثر اطلاعات و تخصص در زمينه تعمير انواع گوشي را داشته باشند.

با توجه به اين كه هر روز به تجهيزات گوشي‌ها افزوده شده و تنوع مدل نيز در بازار زياد مي‌شود يك تعميركار تلفن همراه بايد قادر باشد خودش را با تكنولوژي روز تطبيق دهد و اين هدفي است كه موسسه‌هاي آموزشي به دنبال آن هستند.به دنبال نفوذ سريع موبايل به زندگي مردم و پيشرفت روزافزون تجهيزات اين دستگاه به نظر مي‌رسد تعميركار موبايل بودن در آينده‌اي نه چندان دور تبديل به يكي از مشاغل پردرآمد شود.


منبع خبر : آي‌تي ايران
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
بر اساس گزارشات جديد شركت سامسونگ عرضه‌ي صفحات نمايش كريستال مايع براي گوشي‌هاي نوكيا را آغاز مي‌كند.
بنا بر اعلام مقامات سامسونگ، اين شركت از نيمه‌ي دوم سال جاري فروش اين صفحات نمايش را آغاز خواهد كرد و بر اساس پيش‌بيني‌ها در مرحله‌ي اول 20 ميليون دستگاه را براي نوكيا عرضه خواهد كرد.
بر اساس اين گزارش سامسونگ در سال گذشته 92 ميليون ال‌ سي دي صفحه‌ي كوچك را به فروش رسانده و احتمالا توليد سالانه خود را تا50 ميليون دستگاه ديگر افزايش خواهد داد.
اين شركت يكي از تامين كنندگان ال ‌س دي نوكيا در كنار شركت شارپ ژاپن خواهد بود و اقدام مذكور در راستاي تلاش نوكيا براي متعدد كردن تامين كنندگان قطعات مورد نياز خود براي ساخت گوشي و تلاش سامسونگ براي كنار زدن رقباي سازنده‌ي صفحه نمايش خود در آسيا است.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
کمیسیون اروپا در نظر دارد سرویس DVB-H ( سرویس پخش دیجیتال برنامه های تلویزیونی در دستگاه های همراه ) را که برای راه اندازی آن تقریبا 40 میلیون پوند از محل بودجه های تحقیقاتی اتحادیه اروپا هزینه شده است ، ارائه دهد.
این درحالی است که استاندارد تلویزیون همراه در فرمت T-DMB به طور گسترده ای در صنعت تلفن همراه کشور کره مورد استفاده قرار گرفته است.
به گزارش تالیا نیوز، در اوایل سال جاری ، "ویوین ردینگ" مامور کمیسیون اتحادیه اروپا در همین خصوص اعلام کرده بود در صورتی که صنعت تلفن همراه اين قاره در خصوص هيچ استانداردی به توافق نرسد ، وی مجبور به استفاده از استاندارد كره اي خواهد شد.
بر اساس این گزارش ، هفته گذشته در جریان همایش FLO ، گروهی از پیشگامان صنعت بی سیم در بروکسل با یکدیگر ملاقات کردند تا در خصوص مقررات جهانی مربوط به تلویزیون همراه بحث و گفت و گو کنند.
دکتر"کمیل گراجسکی" رئیس همایش و اجلاس FLO در همین خصوص گفت : "ما باور داریم که تنها درمحیط کاملا رقابتی بازار اروپا ، شرکت های پخش کننده برنامه های مولتی مدیا در تلفن همراه می توانند موقعیت های مالی و پرمنفعت اقتصادی را برای مشتریان به ارمغان آورند و به این ترتیب تجارت مربوطه تضمین خواهد شد."
وی در ادامه تصریح کرد: "بحث امروز ما کمک خواهد کرد تا نمونه های موفقی که اعم از رگولاتوری و محیط های سرمایه گذاری مناسب در خصوص پخش و راه اندازی گسترده برنامه های تلویزیونی همراه در اروپا وجود دارند ، به خوبی شناخته شوند."
بر اساس این گزارش ، فرمت DVB-H تا کنون در 17 کشور عضو اتحادیه اروپا راه اندازی شده است ولی با این حال صنعت تلفن همراه تابستان سال جاری را به عنوان مهلتی برای همه دست اندرکاران و اپراتورهای همراه تعیین کرده تا یک فرمت مشخص را برای این سرویس انتخاب کنند.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
بخش تحقیقاتی کمپانی سونی اریکسون اعلام کرده است که مصرف کنندگان در بازارهای در حال توسعه گوشي های اولیه و ارزان قیمت خود را با مدل های جدید تر و مدل های پیشرفته تر تعویض می کنند.
به گزارش تالیا نیوز، "مایلز فلینت " رئیس سونی اریکسون در همین خصوص در حاشیه اجلاس "تکنولوژی جهانی ، رسانه و مخابرات " که در پاریس برگزار شده بود گفت : "آنچه در حال حاضر مشاهده می شود این است که در بازارهای در حال توسعه ، سیکل جایگزینی مذکور به سرعت اتفاق افتاده است."
وی در ادامه در همین خصوص تصریح کرد: " مردم در بازارهای در حال توسعه خواهان تلفن های همراه ارزانقیمت نیستند بلکه آنان خواهان محصولات خوب هستند."
فلینت همچنین خاطر نشان کرد که سونی اریکسون بیش از این در بخش گوشی های ارزانقیمت 20 تا 30 دلاری بازار تلفن همراه که در حال حاضر در اختیار کمپانی نوکیا رقیب فنلاندی آن قرار دارد ، رقابت نخواهد کرد .
 
بالا