• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار :: گوشي ها، سرويس ها و شبكه

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
معاون نظارت و مدیریت شبکه اپراتور همراه اول:

هزینه پیام کوتاه درصورت کاهش تعرفه مکالمه ، کم می شود

ایران موبایل نیوز- معاون نظارت و مدیریت شبکه اپراتور "همراه اول" گفت: در صورت پایین آمدن هزینه مکالمه ، تعرفه سرویس پیام کوتاه نیز کاهش می یابد.
"محمد حسن فلاح اصغری" روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار حوزه داخلی پایگاه اطلاع رسانی تلفن همراه ایران اظهار داشت: تعرفه پیام کوتاه و مکالمه رابطه مستقیمی با هزینه پالس مخابراتی دارد.
هم اکنون هزینه یک پیام کوتاه در اپراتور اول ، یک سوم هزینه پالس مخابراتی یعنی در حدود 140ریال محاسبه می شود.
تصاویر سیاه و سفیدی که معروف به عکس های پیام کوتاه هستند نیز نسبت به حجم آن پس از تبدیل شدن به کاراکتر(هر پیام شامل 160کاراکتر است) محاسبه می شود.
فلاح اصغری افزود : اگر دولت و شورای اقتصاد تصمیم در کاهش ارتباطات مخابراتی داشته باشند ، هزینه پیام کوتاه همراه اول نیز به تبع آن کاهش می یابد.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
پارادکس اجرا و لغو رجیستری

قاچاق، چالش بزرگ بازار تلفن همراه

ایران موبایل نیوز - قاچاق گوشي تلفن همراه طي ده روز اخير ؛ با لغو طرح رجيستر ي بارديگر به يكي از بحث هاي جدي در محافل خصوصي ، بازار موبايل و سازمان هاي ذيربط شده ا ست.
قاچاق و داد و ستد زير زميني همواره يكي از مشكلات كشورمان بوده و زيان هاي ناشي از آن تاثير نامطلوبي بر اقتصاد كشور داشته است.
بسياري از كارشناسان اقتصادي معتقدند كه يكي از مهمترين پيامدهاي واردات غير قانوني كالا ، خروج ارز است و باعث اخلال در نظم اقتصادي كشور مي شود و برآوردها و پيش بيني هاي دولت را براي تنظيم بودجه و ساماندهي اقتصادي كشور با مشكل مواجه خواهد كرد .
گوشي تلفن همراه نيز طي سال هاي اخير با توجه به افزايش تقاضا و رونق بازار خريد و فروش در فهرست واردات غير قانوني قاچاقچيان حرفه اي قرار گرفت بطوري كه حجم واردات قاچاق گوشي ها در يك سال اخير براساس آمار هاي اعلام شده، تقريبا 5 برابر واردات رسمي و قانوني بو ده است.
* رجيستري راه يا چاه
با توجه به گسترش قاچاق گوشي ، شركت مخابرات و ارتباطات سيار حدود يكسال پيش ناگزير طرح رجيستري گوشي ها ( ثبت سريال ) را به ميان كشيدند و آن را با هدف جلوگير از قاچاق به اجرا گذاشتند.
اين درحالي است كه برخي از كارشناسان از همان ابتدا ، اجراي اين طرح را برخلاف فلسفه وجودي آن عامل گسترش قاچاق گوشي مي دانستند و اظهار داشتند كه اجراي اين طرح اشتباه محض بوده است.
" احمد بزرگیان " عضو کمیته مخابرات مجلس شورای اسلامی در این خصوص می گوید که عملکرد مخابرات در طول یک سال گذشته در زمینه طرح رجیستری و کنترل قاچاق گوشی تلفن همراه نادرست بوده است.
وی با بیان این که با اجرای طرح رجیستری چه کسانی در یک سال گذشته سود کلان برده اند، افزود: این طرح از ابتدا غلط بوده و حذف آن جزء ضروریات محسوب می شد زیرا که اجرای طرح رجیستری زمینه را برای تقلب و فعالیت دو چندان قاچاقچیان فراهم کرد.
گسترش و يا دستكم ادامه روند قاچاق گوشي تلفن همراه سرانجام دولت را واداشت كه لغو اين طرح را اعلام كند تا بارديگر بازار واردات گوشي به نقطه آغازين خود بازگردد و اين تصميم به اعتقاد كارشناسان راهي ناگزير بوده است.
بنابر اين بسياري از کارشناسان بازار تلفن همراه اعلام كردند كه ادامه اجرای طرح رجیستر کردن گوشی ها به دلیل مشکلات و اشتباهات اجرایی غیر ممکن بوده است.
لغو اين طرح كه بيش از ده روز پيش به اجرا درآمد بازار گوشی موبایل را با تلاطم و شوک روبرو کرده، قيمت بسياري از گوشي ها ارزان شد و خريد و فروش به گفته قروشندگان و فعالان بازار چون سابق رونق گرفت.
"رمضانعلي صادق زاده" رییس کمیته مخابرات مجلس شورای اسلامی ، لغو طرح رجیستری را مناسب ارزیابی کرد و گفت: طرح رجیستری راهکاری مناسب برای کنترل واردات رسمی و غیر رسمی گوشی تلفن همراه به داخل کشور نبوده است زيرا شرکت مخابرات برای طرح رجیستری از لحاظ فنی محدودیتهایی داشته و به دلیل عدم آمادگی کافی ، اجرای آن با مشکلات روبرو بود.
"محمود بهجتی اردکانی" نيز اظهار داشت: در یک سال گذشته بیش از 8 میلیون گوشی وارد ایران شده که بدون ثبت سریال قانونی در اختیار کاربران قرار گرفته است در حالی که در این مدت فقط یک میلیون و 500 هزار گوشی از مجرای قانونی وارد ایران شد.
کارشناسان با استناد به آمار می گویند که این آمار نشانگر آن است که شرکت مخابرات در اجرای طرح رجیستری با شکست روبرو شده است.
پارادکس اجرا و لغو طرح رجیستری اکنون به یکی از بحث های اصلی بازار ، شرکت های معتبر وارد کننده و مراکز ذیربط رسمی تبدیل شده است وحال پرسش اساسی این است که اگر اجرای این طرح موجب گسترش قاچاق شده چرا برخی با نگرانی اعلام می کنند که لغو آن نیز بی تردید موجب افزایش این پدیده می شود ؟
بسیاری از کارشناسان به رفع مشکل قاچاق گوشی تلفن همراه پس از لغو این طرح امیدورا نیستند و معتقدند که بازار قاچاق پس از این بشدت فعال می شود.
* چه كسي زيان مي كند
شرکت های معتبر گارانتی گوشی های تلفن همراه معتقدند كه لغو طرح رجیستری گوشی تلفن همراه فقط به زيان اين شركت ها است و شركت مخابرات برای لغو این طرح ،هیچ گونه توجهی به توصیه های کارشناسان و متخصصین این حوزه نداشته و بدون توجه به عواقب و زيان آن به شرکت های گارانتی اصلی، این طرح را لغو کرده اند.
شركت هاي معتبر وارد كننده گوشي براي جلوگيري از ضررو زيان احتمالي ، خواستار ارائه مجوز از دولت براي بازگرداندن گوشي هاي خريداري شده به كشورهاي مقصد شده اند.
قاچاقچيان به دليل نپرداختن هرگونه تعرفه از لغو طرح رجيستري سود كلاني خواهند برد و فعاليت آنان طي روزهاي اخير به گفته فعالان بازار بشدت افزايش يافته است و رقابت براي كسب
سود و راه هاي وارداات بيشتر افزايش يافته است.
اما آن چه كه مسلم است دولت و مردم به عبارتي مصرف كننده در جريان قاچاق بيشترين زيان را خواهند ديد و براي جلوگيري از اين مساله بايد تدبيري انديشيد.
* چه بايد كرد
تصميم گيري در حوزه هاي مختلف اقتصادي در بسياري از مواقع براساس روش هاي آزمون و خطا بوده است و بي ترديد شركت مخابرات نيز براي مبارزه با قاچاق گوشي تلفن همراه و جلوگيري از
ضرر هاي ناشي از آن به اجراي طرح رجيستري روي آورد.
اكنون پرسش اين است كه اگر اجراي طرح رجيستري موجب افزايش قاچاق شده و از سويي به اعتقاد برخي كارشناسان لغو آن نيز موجب فعال شدن قاچاقچيان مي شود ، براي مبارزه با آن چه بايد كرد؟
شركت هاي معتبر واردكننده گوشي ،حذف و يا كاهش تعرفه 60 درصدي واردات را يكي از راه هاي اساسي براي جلوگيري از قاچاق اين كالا مي دانند.
اما فرزين شريعتي مدیر صنایع موبایل شرکت مادیران ، تولید کننده گوشی های ال.جی در ایران گفت: کاهش تعرفه واردات گوشی تلفن همراه ، نمی تواند به تنهایی قاچاق گوشی را کاهش دهد و روی بازار قاچاقچیان تاثیر بگذارد.
وي در نشست مشترکی با وارد کنندگان رسمی گوشی تلفن همراه گفت: باید به صورت قاطع و همه جانبه با قاچاقچیان مبارزه کرد و جلوی فروش گوشی های قاچاق را گرفت.
وی با بیان اینکه ، کاهش تعرفه گوشی درزمان حاضر به تولید کنندگان داخلی ضربه وارد می کند ، گفت: قاچاق مساله ای است که باید به صورت قهری با آن برخورد کرد نه اینکه دست روی دست گذاشت.
به گفته وي ، برخي مسوولان بدون در نظر گرفتن ضرر و زیان شرکت های تولید کننده گوشی خواستار کاهش تعرفه واردات به منظور کنترل بازار قاچاق هستند، در حالی که این امر بازار را متلاطم تر می کند.
وی افزود: تنها در شرایطی کاهش تعرفه واردات گوشی توجیه پذیر است که دولت ضررهای شرکت های تولید کننده داخلی را جبران کند.
رمضانعلي صادق زاده ، تعرفه بالا وارات گوشی، کمبود تنوع ، تقاضای بالا ، عرضه کم و مشکلات تولید داخلی را از دلایل عمده قاچاق گوشی تلفن همراه دانست و مي گويد كه واردات گوشی به داخل کشور با ید مطابق با استاندارد باشد و با مکانیزم های مناسب صورت گیرد.
"افشار فروتن لاريجاني" رييس انجمن صنفي فروشندگان گوشي تلفن همراه هفته گذشته در نشست نمايند‌گان واردكننده رسمي گفت كه براي خروج از اين بحران بايد چاره‌اي انديشيده شود.
كارشناسان معتقدند كه براي تعامل بهتر با مسوولان امر در اين زمينه بايد تا پيش از پايان تابستان جاري همايشي با حضور مسوولان دولتي از جمله وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، بازرگاني، صنايع و كارشناسان و واردكنندگان رسمي گوشي تلفن همراه برگزار شود تا مسوولان از نزديك با مشكلات و دغدغه‌هاي فعالان اين عرصه آشنا شو
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
رییس اتحادیه لوازم صوتی و تصویری:

وزارت صنایع باید درکاهش منطقی تعرفه اقدام کند

ایران موبایل نیوز - رییس اتحادیه لوازم صوتی و تصویری گفت : وزارت صنایع باید در کوتاه ترین زمان در خصوص کاهش منطقی تعرفه واردات گوشی تلفن همراه اقدام کند.
"ابراهیم درستی"،روز یکشنبه در گفت وگو با پایگاه اطلاع رسانی تلفن همراه ایران اظهار داشت: لغو طرح رجیستری تصمیمی بسیار درست بوده است ولی برای جلوگیری از قاچاق باید تعرفه واردات گوشی تلفن همراه به صورت معقول تعدیل شود.
وی گفت: تنظیم و جلوگیری از بازار نا بسامان گوشی تلفن همراه با تعرفه 20 تا 15 درصدی نیز امکان پذیر است.
درستی خاطر نشان کرد: اگر تعرفه واردات گوشی تلفن همراه کاهش نداشته باشد ، روند قاچاق گوشی تلفن همراه همچنان روبه افزایش خواهد داشت.
این درحالی است که برخی کارشناسان معتقدند که کاهش تعرفه نیز در چنین شرایط جلوی قاچاق گوشی را نخواهد گرفت و تنها سود کلان را نصیب برخی شرکت ها خواهد کرد .
رییس اتحادیه لوازم صوتی و تصویری با بیان این که با افزایش تعرفه 60 درصدی هیچ گونه اقدام موثری در زمینه تولید گوشی در داخل انجام نشد، ادامه داد: از اردیبهشت سال 85 تا خرداد سال جاری تنها 100 دستگاه گوشی تلفن تولیدی داخلی به بازار عرضه شده است در حالی که نیاز کاربران به گوشی سالانه 10 میلیون دستگاه براورد شده است.
درستی با بیان این که وزارت صنایع چگونه می تواند ضرر و زیان های ناشی از افزایش تعرفه را جبران کند؟ادامه داد: تولید 10 میلیون گوشی تلفن همراه در داخل کشوردر شرایط فعلی امکان پذیرنیست.
وی تنها راه جلوگیری از قاچاق گوشی تلفن همراه را به داخل کشور کاهش منطقی تعرفه ارزیابی کرد و گفت: در صورتی که تعرفه گوشی به همین شکل باقی بماند نه تنها حق و حقوق مصرف کنندگان ضایع می شود بلکه وضعیت بازار همچنان نابسامان خواهد ماند.
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
۲۴ تیر ۸۶

تالیانیوز - تلفن‌همراه K800 موفق شد به واسطه دوربین دیجیتالی باکیفیتی که دارد عنوان برترین تلفن‌همراه سال 2007 را به‌خود اختصاص دهد.
به گزارش تالیانیوز، این محصول که سال گذشته وارد بازار شد، نخستین تلفن‌همراه سونی‌اریکسون محسوب می‌شود که به دوربین Cyber-shot مجهز شده و می‌تواند با لنز 3.2 مگاپیکسلی خود از عکس‌برداری و فیلم‌برداری کند.
K800 جزء تلفن‌های همراه نسل سوم محسوب می‌شود و قادر است با سرعت بالایی تمامی اطلاعات را رد و بدل کند.
آندر رونواد(Anders Runevad) معاون بخش فروش سونی‌اریکسون در این باره گفت: "تلفن‌همراه Cyber-shot تحولی بزرگ در دنیای تلفن‌های همراه به‌وجود آورده است و می‌تواند تمام نیازهای یک کاربر حرفه‌ای برای عکس‌برداری و فیلم‌برداری را برطرف سازد
 

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
25 جولای 2005
نوشته‌ها
1,905
لایک‌ها
479
سن
38
محل سکونت
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
6ff7xno.jpg

Motorola, the Zante Q900
* Full multimedia playback support
* Java
* Game controllers
* Danger OS
* Push email
* Web browser
* QWERTY buttons
* Bluetooth
* MP3 player (AAC, WAV and MIDI)
* 1.3 megapixel cam
* EDGE connection
* 128MB Internal Memory
* Expansion slot for Mini SD cards up to 2GB
 

Dariush

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,412
لایک‌ها
4
محل سکونت
پاسارگاد
۲۴ تیر ۸۶

تالیانیوز - تلفن‌همراه K800 موفق شد به واسطه دوربین دیجیتالی باکیفیتی که دارد عنوان برترین تلفن‌همراه سال 2007 را به‌خود اختصاص دهد.
به گزارش تالیانیوز، این محصول که سال گذشته وارد بازار شد، نخستین تلفن‌همراه سونی‌اریکسون محسوب می‌شود که به دوربین Cyber-shot مجهز شده و می‌تواند با لنز 3.2 مگاپیکسلی خود از عکس‌برداری و فیلم‌برداری کند.
K800 جزء تلفن‌های همراه نسل سوم محسوب می‌شود و قادر است با سرعت بالایی تمامی اطلاعات را رد و بدل کند.
آندر رونواد(Anders Runevad) معاون بخش فروش سونی‌اریکسون در این باره گفت: "تلفن‌همراه Cyber-shot تحولی بزرگ در دنیای تلفن‌های همراه به‌وجود آورده است و می‌تواند تمام نیازهای یک کاربر حرفه‌ای برای عکس‌برداری و فیلم‌برداری را برطرف سازد

مگه کیفیت فیلمبرداریش خوبه؟!
 

pooya007

Registered User
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
3,833
لایک‌ها
13
محل سکونت
آخر خط
مگه کیفیت فیلمبرداریش خوبه؟!
من بی تقصیرم
39.gif


خبرهای تالیا نیوز این شکلی هستن جالب اینکه بدونید 3.2 مگاپیکسل رو نوشته بود 2.3 مگاپیکسل! که خودم درستش کردم!
 

alireza_simkesh

Registered User
تاریخ عضویت
1 اکتبر 2005
نوشته‌ها
1,705
لایک‌ها
4
6ff7xno.jpg

Motorola, the Zante Q900
* Full multimedia playback support
* Java
* Game controllers
* Danger OS
* Push email
* Web browser
* QWERTY buttons
* Bluetooth
* MP3 player (AAC, WAV and MIDI)
* 1.3 megapixel cam
* EDGE connection
* 128MB Internal Memory
* Expansion slot for Mini SD cards up to 2GB

danger OS چیه دیگه؟!!:rolleyes:
 

TheMohammad

Registered User
تاریخ عضویت
12 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
1,061
لایک‌ها
18
سن
34
محل سکونت
تهران
گروه واژه‌گزيني تخصصي مخابرات فرهنگستان زبان و ادب فارسي، واژه «پيام كوتاه» و صورت اختصاري آن «پيامك» را در برابر «اس‌ام‌اس» به تصويب رساند.

به گزارش فارس، به نقل از روابط عمومي فرهنگستان زبان و ادب فارسي، تلفن همراه، مانند هر فناوري ديگر، با ورود به ايران، واژگان خاص خود را نيز به همراه آورد، از آن جمله موبايل، اس‌ام‌اس، بلوتوث، اينفرارد، جي‌اس‌ام، ام‌ام‌اس و غيره، از اين ميان، واژه اس‌ام‌اس (سرواژه عبارت (sms) short message service) به دليل استفاده همه اقشار مردم و كاربرد فراوان آن در برنامه‌هاي مختلف صدا و سيما، رواج گسترده و سريعي يافت.
عده‌اي معتقدند اين دسته واژگان از جنس واژه‌هايي مثل پست و تلفن و بانك و تلويزيون و غيره است و نياز به معادل فارسي ندارد. برخي نيز مي‌گويند همچنان كه ماشين با خودش كاربوراتور، ترمز، داشبورد و غيره را به همراه آورد، بنابراين طبيعي است كه تلفن همراه نيز اين اصطلاحات را همراه خود به زبان فارسي بياورد.
در مقابل، هزاران نفر از طريق تلفن و نامه به سازمان‌هايي مانند صدا و سيما و فرهنگستان زبان و ادب فارسي، به كاربرد واژه فرنگي «اس‌ام‌اس» در صدا و سيما و مطبوعات اعتراض كرده‌اند و خواهان معادل‌يابي براي اين واژه شده‌اند.
فرهنگستان زبان و ادب فارسي نيز بنا به وظيفه خود، اين واژه را در دستور كار گروه واژه‌گزيني تخصصي مخابرات قرار داد و پيشنهادهاي گروه را همراه با پيشنهاد‌هاي رسيده، در خردادماه سال جاري، در جلسه شوراي واژه‌گزيني طرح كرد. پيشنهادهاي متخصصان همراه با نظر مردم - كه علي‌رغم تعداد زياد، از تنوع محدودي برخوردار بود و از شش مورد فراتر نرفت - به شرح زير بود:
پيشنهاد اول: پيام (كه به نظر عده‌اي، ذاتا كوتاه است و نيازي به ذكر كلمه «كوتاه»‌ در كنار آن نيست)؛
پيشنهاد دوم: پيام كوتاه (ترجمه تحت‌اللفظي short message)؛
پيشنهاد سوم: پيامك (پيام + پسوند ك تصغير»؛
پيشنهاد چهارم: پيامه (پيام + پسوند ه اسم‌ساز)؛
پيشنهاد پنجم: پك (سرواژه يا حروف اول پيام كوتاه)؛
پيشنهاد ششم: پكاف (حرف «پ» اول پيام و تلفظ حرف «ك» در الفباي فارسي، اول كوتاه).
پس از بحث و بررسي در شوراي واژه‌گزيني زبان و ادب فارسي، در نهايت «پيام كوتاه» و صورت اختصاري آن «پيامك» در برابر «اس‌ام‌اس» به تصويب رسيد.
توصيه مي‌شود علاقه‌مندان به زبان فارسي با به كار بردن «پيام كوتاه» يا «پيامك» به جاي «اس‌ام‌اس» سبب رواج آنها در زبان فارسي شوند.

http://www.ictna.ir/news/archives/010694.html
_____

پیامک جدید چی دارید ؟ :D
 

hamed1297

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 مارس 2005
نوشته‌ها
2,710
لایک‌ها
8
سن
42
محل سکونت
shiraz
اینها خودشون رو مسخره کردن.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
شرکت موتورولا نتایج مالی سه ماه دوم سال 2007 خود را اعلام کرد. این نتایج نشان می دهد به صورت ناخوشایندی تلاش های این شرکت برای بدست آوردن جایگاه خود در بازار تجارت گوشی های تلفن همراه برتر بدون نتیجه و نا موفق بوده است.

فروش دستگاه های تلفن همراه موتورولا دچار سقوط و افت ناگهانی 40 درصدی شده است و تحلیل گران پیش بینی کرده اند که این شرکت سهم تجارت بازار در این عرصه را از دست خواهد داد.

موتورولا به دنبال راهی است که به روزهای درخشان پیشین خود بازگردد. هنگامی که فروش و تولید گوشی های این شرکت در بازار تلفن همراه در صدر قرار گرفت، فروش و سود بسیاری را برای این شرکت به همراه داشت.

در یک دوره کوتاه چند ماهه موتورولا با ارائه گوشی Razr فروش فوق العاده ای را تجربه کرد، ولی این موفقیت چندان طولانی نبود.

زاندر، مدیر عامل موتورولا اظهار کرد: سه ماهه دوم سال 2007 برای موتورولا بسیار چالش بر انگیز بود و درآمدهای این شرکت بسیار کمتر از انتظار بود و در ارائه دستگاه های تلفن همراه به بازار کاهش چشمگیری را شاهد بودیم.

درآمد سه ماهه دوم یال موتورولا از 10.8 میلیارد دلار در سال گذشته به 8.7 میلیارد دلار سقوط کرده است و این شرکت به میزان 28 میلیون دلار نیز دچار ضرر شده است.

شرکت نوکیا نیز با ارائه سری جدید گوشی های تلفن همراه، موتورولا را مورد هدف خود قرار داده است. نوکیا اعلام کرده است که این شرکت معتقد است که در ماه های آینده سهم تجارت بازار موتورولا را بدست خواهد آورد.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
صنعت تلفن همراه امروز پانزدهمین سالگرد بنیان گذاری مرکز سرویس پیام کوتاه را جشن می گیرد. اولین مرکز سرویس پیام کوتاه (SMSC) به منظور تامین نیازها و افزایش اعتبار صنعت در حال رشد موبایل با نام Telenor تاسیس شد. ساختار اولیه آن SMSC Box بود که بعداً به SMSC مبتنی بر IP تبدیل شد. این ساختار با قابلیت انتقال 16000 پیام کوتاه را در یک ثانیه دارد که این میزان در ابتدای تاسیس SMSC ده پیام در ثانیه بود. پلات فرم های مجهز به IMS کیفیت این سرویس را توسعه می دهد، هزینه ها را می کاهد و سرویس های پیشرفته تری را ارائه می کند. با وجود رشد سریع بازار موبایل، SMS همچنان ارزشمندترین سرویس برای اپراتورها به شمار می آید. اپراتورهایی که می خواهند مشترکان بیشتری داشته باشند پلت فرم ها را با هم ترکیب می کنند تا ظرفیت SMS را به حد نیازهای مردم برسانند. با وجود توسعۀ بازار تلفن همراه بخصوص در اروپای غربی که حدود 90 درصد مردم از سرویس SMS استفاده می کنند، SMSCها همچنان تلاش دارند امکانات خود را افزایش دهند. سرویس پیام کوتاه روی درآمدهای کلی سرویس های موبایل تاثیر بسزایی داشته است. با این حال SMSC ها همچنان در پی توسعۀ ساختارهای مبتنی بر IP هستند، تا بتواند سرویس های نا محدود به متقاضیان ارائه دهد.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
بازار تجارت آن لاین با استفاده از تلفن همراه در ژاپن نسبت به سال گذشته 29 درصد رشد داشته و به 5/928 میلیارد ین رسید. بر اساس گزارش وزارت ارتباطات داخلی ژاپن، یکی از دلایل آن، افزایش 4/2 درصدی کاربران اینترنت تلفن همراه است. در این میان تجارت الکترونیکی مثل خرید اجناس، بلیط، خرید و فروش سهام و شرکت در مزایده به صورت آن لاین، درآمدهای دولت را 38 درصد افزایش داده است. بازار دانلود زنگ تلفن، موسیقی و بازی نیز 16 درصد رشد داشته است. همچنین خرید کتاب های الکترونیکی و سایر متون نوشتاری نسبت به سال گذشته افزایش یافته است. این گزارش بر اساس یک نظر سنجی از 14213 کاربر وب سایت های تجارتی انتشار یافته است.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
در پی رشد و فراگیر شدن گوشی های اسمارت فون، تولید مدل های متوسط این نوع گوشی ها با طراحی های بهتر و شامل برنامه های جانبی بیشتر در چین افزایش یافته و نسبت به سال قبل 2 برابر شده است. این رشد جالب توجه نشان دهنده بازار داغ اسمارت فون ها در چین است که به زودی آن را به بزرگترین تولید کننده اسمارت فون تبدیل می کند. جالب اینجاست که اولین و پرکاربردترین برنامه های کاربردی، مهمترین فاکتورهایی که چینی ها هنگام خرید اسمارت فون در نظر می گیرند، کارایی، برند و قیمت گوشی است و نیز اکثر کاربران چینی ها با قابلیت اطمینان و امنیت گوشی، امکان دسترسی به اینترنت و قابلیت اتصال به کامپیوتر و انتقال اطلاعات مشکل دارند.
از جمله نتایج مهم این تحقیقات:
- 98 درصد کاربران اسمارت فون در هنگام تغییر گوشی، باز هم رو به اسمارت فون می آورند.
- بیشتر کاربران اسمارت فون ها ماهیانه بیش از 25 دلار برای سرویس های ارتباطی بی سیم (یعنی 30 درصد بیشتر از کاربران گوشی های معمولی) پرداخت می کنند.
- بیشتر خریداران اسمارت فون در مورد سیستم عامل نظری نداشته و اصلاً سیستم عامل گوشی و کارایی آن در هنگام خرید گوشی برایشان اهمیتی ندارد.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
کمپانی Perkin Elmer که بزرگترین تولیدکنندگان تجهیزات صنعت عکاسی است اعلام کرد که سفارش های زیادی از جانب تولیدکنندگان گوشی موبایل به منظور استفاده از تکنولوژی فلاش زنون این کمپانی دریافت کرده است. اخیراً تکنولوژی زنون به عنوان یک امکان پیشرفته در گوشی های دوربین دار سطح بالا قرار دارد. فلاش های زنون در مقایسه با فلاش های LED روشنایی بیشتری ایجاد کرده و سرعت شاتر دوربین را 150 برابر می کند و همین عامل باعث می شود از این نوع فلاش در دوربین های حرفه ای و گوشی های پیشرفته استفاده شود. نور فلاش زنون شدیدتر از از فلاش های معمولی است و این باعث می شود تصاویر براق تر و جذابتر دیده شوند. علاوه بر این عکس هایی که با استفاده از این نوع فلاش گرفته می شود، نیاز به تنظیم نور یا کنتراست ندارند.
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
بحث كنترل سرویس MMS تلفن همراه و سپس توقف ارایه‌ی آن به بهانه‌ی تدوین قوانین و مقررات مربوطه در حالی مطرح شد كه این سرویس هنوز برای طیف وسیع مشتركان تلفن همراه ایرانی فعال نشده و تنها مشتركان اپراتور دوم (ایرانسل) از این امكان برخوردار بودند؛ اما موضوعات مربوط به كنترل محتوای این سرویس، تولی‌گری، خلاء‌های قانونی در زمینه ایجاد مزاحمت‌ها و چگونگی ارایه‌ی مجدد آن، ازجمله ابهاماتی است كه در این جریان وجود دارد.
سرویس MMS، مانند SMS، یك سرویس مخابراتی محسوب می‌شود كه زیرساخت‌های آن از طریق بسترهای مخابراتی امكان‌پذیر شده و مشتركان تلفن همراه می‌توانند از این امكان برای ارسال صوت و تصویر از طریق تلفن همراه استفاده كنند.
از ابتدای مطرح شدن راه‌اندازی سرویس‌هایی كه بر بستر اینترنت از طریق تلفن همراه ارایه می‌شوند، برخی اظهار نظرها از وجود اختلاف‌هایی در زمینه‌ی تولی‌گری این موضوع حكایت می‌كرد، وفا غفاریان - رییس هیات مدیره‌ی شركت مخابرات ایران - درباره‌ی این كه گفته می‌شود دولت مخالف راه‌اندازی سرویس GPRS است كه سرویس MMS بر روی آن تعریف می‌شود، زیرا نمی‌توان محتوای آن را كنترل كرد، گفته بود: نسل ۵/۲ تلفن همراه موسوم به GPRS یك تكنولوژی است كه كاربرد عمومی‌ برای مردم ندارد، بلكه باید بر روی آن سرویس تعریف شود؛ در حال حاضر نیز هیچ منعی برای استفاده از آن وجود ندارد و در تلاشیم تا پایان سال حداقل دو تا سه سرویس آن‌ را برای مشتركان كاربردی كنیم.
پس از گذشت مدتی از آغاز ارایه‌ی این سرویس و انعكاس اخباری مبنی برتصویب فیلتر شدن MMSهای غیراخلاقی تلفن همراه توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی ایران، دبیرخانه‌ی این شورا توضیحاتی را بر روی سایت خود ارایه كرد.
در این توضیحات آمده بود: «پیرو درج برخی اخبار و اطلاعات در رسانه‌ها مبنی بر تصویب فیلتر شدن MMSهای غیراخلاقی تلفن همراه توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی، به اطلاع می‌رساند:
مصوبه فوق در هیأت نظارت بر اجرای "مقررات و ضوابط شبكه‌های اطلاع رسانی رایانه‌یی" و براساس درخواست وزارت ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات مطرح شده است. در جلسه این هیات پس از ارایه گزارش توسط كارشناسان وزارت ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات، مقرر شد: وزارت ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات به منظور جلوگیری از تبادل داده‌ها و اطلاعات مغایر با قانون، شرع و اخلاق عمومی در سیستم MMS، دستورالعمل تهیه سخت‌افزار، نرم‌افزار، تجهیزات لازم و سایر سازوكارهای مقتضی برای صیانت از فضای شبكه‌های اطلاع‌رسانی را به شركت‌های طرف قرارداد اعلام كند تا پس از فراهم آوردن تمهیدات فوق و تایید وزارت ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات، سرویس MMS ایجاد و فعال شود.
تصمیم فوق به‌خوبی مشهود می‌سازد كه تدبیر اتخاذ شده ناظر به استفاده ناصحیح از سیستم MMS می‌باشد و به هیچ وجه به مفهوم ایجاد محدودیت برای استفاده مطلوب و مناسب از این سیستم برای عموم كاربران نیست».
اما چندی بعد علی‌اصغر عینی‌پور - معاون فنی شركت ایرانسل - در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اعلام كرد: سرویس MMS ایرانسل كه از اوایل امسال برای مشتركان فعال شده بود و امكان ارسال تصویر و دیتا را به مشتركان می‌داد، بنا بر دستوری از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی قطع شده است و مشتركان این اپراتور امكان دسترسی به آن را ندارند.
پس از آن مدیر عامل ایرانسل درباره‌ی قطع سرویس MMS ایرانسل به ایسنا گفت:‌ ارایه‌ی این سرویس به مشتركان در اواخر اردیبهشت‌ماه و بر اساس درخواست سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، قطع شده است؛ در این درخواست از ایرانسل خواسته شده بود كه سه ماه فرصت داده شود تا مقررات مربوط به استفاده از سرویس MMS در این سازمان تدوین و پس از آن مجددا این سرویس به مشتركان ارایه شود.
علیرضا قلمبر دزفولی اوایل تیرماه اظهار كرد: در حال حاضر بیش از یك‌وماه نیم از ارسال این درخواست به ایرانسل گذشته است و امیدواریم در یك تا دو ماه آ‌ینده بتوانیم این سرویس را مجددا به مشتركان ایرانسل ارایه دهیم.
در حالی كه در برخی خبرها آمده بود اعمال محدودیت و كنترل MMS ایرانسل به درخواست شورای عالی انقلاب فرهنگی بوده است، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام كرد: ارسال MMS توسط اپراتور دوم تلفن همراه به دلیل تدوین مقررات مربوطه متوقف شده است.
محمدرضا فرنقی‌زاد - مدیر كل روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی - در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات ایسنا، اظهار كرد: به جهت تنظیم مقررات اجرایی و حقوقی مربوطه، ارایه‌ی سرویس MMS توسط اپراتور دوم تلفن همراه (ایرانسل) فعلا متوقف شده است و بواسطه‌ی نامه‌ای از سازمان به این اپراتور این سرویس فعلا ارایه نمی‌شود.
در شرایطی كه سوالاتی پیرامون سرانجام بحث كنترل سرویس MMS و متولی این جریان مطرح بود، سعید مهدیون - معاون فنی و امور بین‌الملل سازمان تنظیم و مقررات و ارتباطات رادیویی - در یك همایش كه درباره سرویس‌های ارزش افزوده‌ی تلفن همراه برگزار شد، حمایت از جامعه مشتریان و كنترل بر محتوای سرویس‌های ارزش افزوده تلفن همراه را به عنوان دیگر وظایف رگولاتوری برشمرد.
ازسوی دیگر، یك وكیل دادگستری با اشاره به این كه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به هیچ عنوان نمی‌تواند دستور كنترل محتوای MMSهای تلفن همراه را صادر كرده یا خود آن‌ها را كنترل كند، گفت: اساسنامه‌ی این سازمان معلوم است و داخل اساسنامه‌ی آن چنین چیزی وجود ندارد و كمیسیون تنظیم مقررات نیز نمی‌تواند چنین كاری را انجام دهد.
رضا پرویزی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران، درباره‌ی اینكه متولی كنترل MMS تلفن همراه در كشور كیست و آیا كنترل محتوای سرویس‌های ارزش افزوده‌ی تلفن همراه بر عهده‌ی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است، اظهار كرد: بر اساس قانون اساسی، كنترل مراسلات، مخابرات و صوت و تصویر مردم ممنوع است؛ مگر آن كه این كار به موجب قانون انجام شود. در بند "ف" ماده ۳ قانون وظایف و اختیارات وزارت ICT حفاظت و حراست و عدم ضبط و افشای انواع مراسلات و امانات پستی و همچنین مكالمات تلفنی و مبادلات شبكه‌ی اطلاع‌رسانی و اطلاعات مربوط به اشخاص حقیقی و حقوقی جزو وظایف این وزارتخانه ذكر شده است.
او گفت: همچنین در قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی ‌و انقلاب در امور كیفری، شنود مكالمات اشخاص ممنوع اعلام شده است و انجام آن در مواردی خاص توسط مرجع قضایی بلا مانع شناخته شده است.
پرویزی تاكید كرد: بدون تصویب قانونی در زمینه شنود داده‌ها یا مكالمات توسط مجلس شورای اسلامی‌ و بدون صدور دستور انجام این كار توسط مرجع قضایی صالح، این كار جرم شناخته می‌شود.
این وكیل دادگستری با اشاره به ماده‌ی پنج قانون وظایف و اختیارات وزارت ICT كه در آن جا به وظایف كمیسیون تنظیم مقررات اشاره شده است، گفت:‌ در این ماده، وظیفه این كمیسیون تدوین و اعمال مقررات است و حرفی از تصویب به میان آورده نشده است و كمیسیون تنظیم مقررات كه در واقع مرجع بالادستی برای سازمان تنظیم مقررات محسوب می‌شود، چنین حقی را ندارد.
پس از آن، رییس سازمان یادشده هم گفت: موضوعی به نام كنترل محتوای MMS در سازمان نداریم.
محمود خسروی اظهار كرد: سازمان تنظیم مقررات در زمینه‌ی MMS‌ها، در حال تدوین و تعیین ضوابط و مقررات لازم است؛ تا اگر كسی در این زمینه خلافی مرتكب شد، براساس این ضوابط و قوانین به آن رسیدگی شود.
وی گفت: تا به حال بحثی پیرامون كنترل محتوای MMS‌ها توسط سازمان مطرح نشده و اگر قرار است این كنترل صورت بگیرد، باید توسط سازمان‌های دارای صلاحیت موضوع انجام پذیرد؛ زیرا هر سازمانی وظیفه خاص خود را دارد.
قبلا وعده داده شده بود كه سرویس‌های GPRS مانند دسترسی به اینترنت و MMS در شهریورماه عملیاتی می‌شود اما به گفته‌ی وحید صدوقی - مدیر عامل شركت ارتباطات سیار - به دلیل تجدید مناقصه‌ی انتخاب پیمانكار این پروژه، این امر به تاخیر می‌افتد و بر اساس برنامه‌ریزی جدید این سرویس‌ها در آبان‌ماه در اختیار مشتركان این اپراتور قرار می‌گیرند.
مدیر عامل شركت ارتباطات سیار، درباره‌ی تدوین مقررات برای ارایه‌ی سرویس MMS كه امكان ارسال صوت،‌ تصویر و دیتا را به مشتركان تلفن همراه می‌دهد، گفت: سازمان تنظیم مقررات متولی تدوین مقررات در این زمینه است، امیدواریم تا زمانی كه امكان ارایه‌ی این سرویس از سوی اپراتور اول امكان‌پذیر می‌شود، آیین‌نامه‌های مربوط تدوین شود تا در ارایه‌ی این سرویس مشكلی نداشته باشیم.
او درباره‌ی اینكه آیا تدوین آیین‌نامه، اجازه‌ی كنترل محتوای MMS را می‌دهد،‌ تصریح كرد: رویكرد ما بر اساس مزاحمت‌هایی است كه ایجاد می‌شود؛ در واقع اگر فردی اعلام كند از طریق این سرویس برایش مزاحمت ایجاد شده است، این امر مورد پیگیری قرار می‌گیرد و مانند مزاحمت تلفنی با آن مشخص مورد نظر برخورد می‌شود و بر این اساس این مقررات برای كنترل مزاحمان است نه كنترل محتوای MMS.
به گفته‌ی وی وزارت ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات و مخابرات متولی ارائه‌ی بسترهای فنی و زیرساختی در كشورند و در امر كنترل محتوا دخالتی ندارند، همچنین برای ارایه‌ی این سرویس با هیچ نهادی از جمله صدا و سیما مشكلی نداریم و مخابرات متولی ارایه‌ی سرویس MMS است.
با تمام این اوصاف بحث كنترل محتوای این سرویس و متولی آن همچنین اینكه سرنوشت ارایه‌ی این سرویس از سوی اپراتور اول و پس از آن اپراتور سوم كه خدمات نسل سوم تلفن همراه چون ویدیوآنلاین و ارسال صوت و تصویر ارایه خواهد كرد، چیست؟ ابهامی است كه در این جریان وجود دارد و نیازمند پاسخگویی شفاف است.





گزارش: خبرگزارى ايسنا
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از نهایی شدن قانون استفاده از سرویس MMSتوسط اپراتورهای تلفن همراه،در سه ماه آینده خبر داد. محمود خسروی در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی تلفن همراه ایران اظهار داشت:سرویس MMS اپراتورهای تلفن همراه از جمله اپراتور ایرانسل كه این سرویس را به مشتركان خود ارایهمی كرد، با لحاظ كردن چارچوب و مقررات جدیدی ارایه خواهد شد.وی گفت: در تعیین ضوابط ارایه سرویس MMS اپراتور دوم، از نظرات سازمانهای مرتبط استفاده خواهیم كرد. به گفته خسروی، سازمان تنظیم مقررات برای تدوین این قانون سه ماه مهلت دارد.این در حالیست كه به گفته فعالان بازار،همزمان با توقف ارایه این سرویس كه بنا به دستور شورای انقلاب فرهنگی صورت گرفت،میزان تقاضا برای سیم كارت های این اپراتور به شكل قابل توجهی در بازار كاهش یافته است. با توقف سرویس MMS، ایرانسل باید در تعرفه های خود تجدیدنظر كند در همین رابطه رییس كمیته مخابرات مجلس شورای اسلامی گفت: با توقف ارایه سرویس MMS اپراتور دوم، ایرانسل باید پاسخگوی مشتركان خود باشد. رمضانعلی صادق زاده تاكید كرد: چنانچه اپراتور دوم در قرار داد خود موظف به ارایه سرویس های ارزش افزوده نظیر MMS می‌باشد.





روزنامه ابرار اقتصادي
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
براساس گزارش اقتصادی موسسه فورست اندرسولیفان فروش تلفن همراه در سال گذشته از ۱۲۷‎/۸ میلیارد دلار فراتر رفت. این مؤسسه انتظار دارد كه در سال ۲۰۱۲ فروش تلفن همراه از ۱۵۳ میلیارد دلار نیز فراتر رود. مؤسسه «وایرلس انتلیجنس» نیز پیش بینی كرده كه رشد فروش بازار تلفن همراه در آفریقا و خاورمیانه نسبت به سایر مناطق جهان بیشتر شود و در پایان سال جاری آفریقا رشد ۳۰ درصدی و خاورمیانه رشد ۴۸ درصدی را تجربه كند.
براساس برآورده های یك مؤسسه اطلاعاتی درباره تلفن همراه تعداد مشتركان تلفن همراه در كشورهای عربی سال گذشته به ۱۱۸‎/۵ میلیون نفر رسید و انتظار می رود ارزش واردات تلفن همراه در خاورمیانه كه در سال ،۲۰۰۶ ۲۲ میلیارد دلار بود در سال ۲۰۱۲ به ۳۹‎/۷ میلیارد دلار برسد. مؤسسه «وایرلس انتلیجنس» تصریح می كند فقط كشور عربستان ۸‎/۱ میلیارد دلار برای واردات تلفن همراه هزینه كرده كه ۳۷ درصد مجموع واردات خاورمیانه را تشكیل می دهد.
بازارهای تلفن همراه در تركیه، ایران و عربستان ۷۰ درصد مشتركان در خاورمیانه را تشكیل می دهد. در میان كشورهای خاورمیانه تركیه بزرگترین بازار تلفن همراه به شمار می رود و انتظار می رود تعداد مشتركان این كشور در پایان سال جاری به ۶۰ میلیون نفر برسند. پس از تركیه، عربستان بزرگترین بازار تلفن همراه در خاورمیانه به حساب می آید و این كشور در میان كشورهای عربی در جایگاه اول قرار دارد و حدود ۱۵ درصد از مشتركان تلفن همراه خاورمیانه را به خود اختصاص داده است. به طوری كه در پایان سال ۲۰۰۶ تعداد مشتركان تلفن همراه این كشور به ۲۰ میلیون نفر رسید كه حدود ۸۰ درصد جمعیت عربستان را شامل می شود.
طبق برآوردهای مؤسسه «وایرلس انتلیجنس» تعداد مشتركان تلفن همراه در پایان سال جاری در جهان به ۳ میلیارد نفر یعنی حدود نیمی از جمعیت جهان خواهد رسید.

مترجم: اسد شكورپور‎/ منبع: شرق الاوسط
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
163fs259497.jpg



اوضاع موتورولا سومین شرکت بزرگ تولیدکننده تلفن همراه در جهان، چنان بد است که این روزها کرسی ریاست آن به لرزه درآمده. اد زندر مدیر این شرکت امریکایی که تصویرش را می بینید از همه سو مورد انتقاد قرار دارد. به نوشته نشریه «بیزنس ویک» بسیاری وضعیت موجود را ناشی از عملکرد اشتباه آقای مدیر می دانند. سرمایه گذاران موتورولا دیگر از وی خسته شده اند و حتی اخیراً با انتشار بیانیه ای تحت عنوان «موتورولا برنامه B» به مقایسه عملکرد این شرکت با رقیب بزرگ آن یعنی نوکیا پرداخته اند. نوکیای فنلاندی در مقام بزرگترین تولیدکننده گوشی تلفن همراه در جهان اگرچه در گذشته ضعف هایی داشت، اما امروز دوباره بر اقتدار خود می افزاید. ولی موتورولا اصلاً چنین وضعیتی ندارد و حتی برخی پیش بینی می کنند که در طول سال ۲۰۰۷ بخش تولید گوشی تلفن همراه در این شرکت سود نخواهد داد. مشکل اصلی آن است که محصولات موتورولا دیگر جذابیت سابق را ندارند. اگر زمانی گوشی های باریک شرکت مذکور در بازار رکوردشکن بودند، اما ظاهراً دیگر کارکرد خود را از دست داده اند.
حالا بسیاری از کارشناسان معتقدند که محصولات موتورولا متناسب با نیاز روز نیستند و قدیمی شده اند. این شرکت اگرچه در زمینه های دیگری نیز فعالیت می کند، اما تولید گوشی تلفن همراه اصلی ترین بخش فعالیت های آن است و ضعیف شدن آن کل شرکت را تضعیف کرده است. مطابق برنامه قرار بود در سال ۲۰۰۷ گوشی های موبایل موتورولا بازاری ۴/۹ میلیارد دلاری در جهان داشته باشند، اما با وضعیت کنونی ارقامی در حدود ۶/۸ تا ۷/۸ میلیارد دلار در این زمینه پیش بینی می شوند. مجله بیزنس ویک تاکید دارد که این ارقام به خوبی نشان می دهند صندلی اد زندر چقدر متزلزل است. او که جزء بانفوذترین و پردرآمدترین مدیران امریکا به حساب می آید حالا هیچ کاری نمی تواند برای بهبود اوضاع صورت دهد. حتی اخیراً انتشار شایعه کنار رفتنش باعث افزایش ارزش سهام شرکت شد. انتشار ارقام ناامیدکننده موتورولا از آنجا که احتمال برکناری آقای مدیر را افزایش داد، نه تنها از ارزش سهام نکاست بلکه سبب شد تا سهام موتورولا در بورس سه درصد هم رشد داشته باشد، البته هنوز هم زندر قدرت دارد و به این راحتی کنار نمی رود. یکی از نشانه های این قدرت انتخاب استو رید به سمت رئیس جدید بخش گوشی تلفن همراه است. او یکی از نزدیک ترین دوستان اد زندر است که از زمان حضور وی در شرکت رایانه ای ABM با او همکاری نزدیکی دارد. به نظر می رسد وضعیت کنونی موتورولا بیش از همه به نفع شرکت ژاپنی - سوئدی سونی اریکسون باشد. هر چقدر موتورولا ضعیف می شود، سونی اریکسون قوی می شود. محصولات این شرکت طی ماه های اخیر گوی سبقت را از دیگران ربوده اند. به خصوص طی سه ماهه دوم سال ۲۰۰۷ رشد آنها کاملاً ملموس بوده است. بازار سونی اریکسون در این مدت نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۷ درصد افزایش یافت و به ۱۱/۳ میلیارد یورو رسید.
در سه ماهه مذکور این شرکت ۹/۲۴ میلیون دستگاه گوشی فروخت. هم اکنون چهار شرکت بزرگ تولیدکننده گوشی تلفن همراه به ترتیب عبارتند از نوکیا، موتورولا، سامسونگ و سونی اریکسون. هرچقدر جایگاه اد زندر تضعیف می شود، میلس فلینت در راس سونی اریکسون جایگاه بهتری پیدا می کند. این شرکت که در گذشته و مدتی پس از ادغام سونی و اریکسون عنوان «ازدواج ناموفق» را به دست آورده بود، حالا از سوی هیچ کس با چنین عبارتی توصیف نمی شود. در کشورهای در حال توسعه ای نظیر هند، چین و برزیل که بازار موتورولا سیری نزولی دارد، اوج رشد سونی اریکسون رقم می خورد. به خصوص چین و هند که بخش قابل توجهی از کل بازار تلفن همراه جهان را به خود اختصاص می دهند و دارای بالاترین رشدها در این زمینه هستند اکنون به کمک سونی اریکسون در رقابت با موتورولا آمده اند. در چین و هند که پیشتاز بازارها هستند هم اکنون بیش از هر چیز موبایل های ارزان به فروش می روند و شرکتی که بتواند ضمن حفظ کیفیت موبایل های ارزان تری بفروشد، موفق تر است. در حالی که سال گذشته میانگین قیمت گوشی های موبایل سونی اریکسون ۱۴۵ یورو بود، طی سه ماهه دوم سال جاری میلادی این رقم به ۱۲۵ یورو رسیده است. این در حالی است که موتورولا قادر به چنین تغییری نبود و از فروشش کاسته شد. موتورولا نه تنها در بازارهای بزرگ آسیا بلکه در اروپا هم ضعیف شده است.

عباس فتاح زاده





تحلیل: روزنامه شرق
 

noisymind

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2005
نوشته‌ها
2,994
لایک‌ها
1
سن
44
- کمسیون اروپا EC پیشنهاد کرده است امواج صوتی که برای استفاده از رادیو، تنها در گوشی‌هایی که با سیستم شبکه GSM قابل استفاده هستند را غیرفعال کنند تا فضای بیش‌تری برای شبکه‌های مخابراتی ایجاد شود.
این طرح شامل لغو قراردادی می‌شود که در سال 1987 امضا شد و طی آن، امواج مغناطیسی بین 900 تا 1800 مگاهرتز را تنها به شبکه GSM و برای دریافت رادیو در این گوشی‌های اختصاص داده بود.
به گفته کارشناسان، این تغییر در امواج باعث می‌شود که اپراتورها بتوانند سیستم‌های ارتباطی بی‌سیم از جمله 3G و سرویس‌های چند رسانه‌ای خود را بیشتر گسترش دهند.
خانم ویویانه ردینگ(Viviane Reding)، اعضو کمسیون‌ ارتباطات اروپا معتقد است که EU می‌بایست با تایید و اجرای این طرح، موانع را از پیش روی رگولاتوری‌ها بردارد و این کار به آن‌ها اجازه می‌دهد که امواج بیش‌تری برای پیشرفت دادن شبکه خود در احتیار داشته باشند.
این طرح همچنین به افزایش تعداد مشترکان کمک می‌کند و مشکلات خطوط تلفن‌همراه اروپا را کاهش می‌دهد. همچنین باعث می‌شود که سطح بیشتری از مناطق، زیر پوشش شبکه‌های تلفن‌همراه این منطقه قرار بگیرند.
کارشناسان معتقدند با اجرای این طرح تا پنج سال آینده، شرکت‌های ارتباطات بی‌سیم اروپا می‌توانند بیش از 40 درصد بر درآمد فعلی خود بیفزایند.
 
بالا