• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخذ پاسپورت اروپایی _ شما باور می کنید ؟؟؟؟

Majid_sp2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اولا که قیمتا رو اشتباه زدم.:D
دوما که لینکشو میذارم ببینی در مورد جرم و جنایت: http://www.economist.com/agenda/displaystory.cfm?story_id=10903343
سیم:که به گوش انگلیس نچسبیده و بر عکس از انگلستان دوره و بیخ گوش آمریکای لاتین هستش.
چهارم: من در ارتباط با اینکه اینحا خطرناکترین کشور جهان است اصلا حرف شما رو قبول ندارم.
پنجم: در مورد اقامت متاسفانه حق با منه و شما با این پاسپورت نمی تونید اقامت بگیرید.
اینم توضیحش در سایت کنسولی انگلیس:
If you were not a Commonwealth citizen on 31 December 1982 or stopped being a Commonwealth citizen (even temporarily) at any time after that date, you will not have right of abode. For example, citizens of South Africa and Pakistan do not have right of abode because those countries left the Commonwealth before 1983 and joined it again afterwards.
طبق گفته خود سایت دومینیکا این کشور در سال 1978 از قرارداد کشورهای مشترک المنافع خارچ شد.

ولی فکر می کنم نزدیک انگلیس باشه ها ! یه بار دیگه چک کن نمی دونم شایدم حق با شماست:D

منم نمی گم با این پاسپورت اقامت می دن می گم اقامت هر کشوری رو گرفتن با این پاسپورت خیلی راحت تره تا با پاسپورت ایرانی

در مورد خطرناک بودن ایران هم قربونت یه نگاهی به اطرافت بنداز ببین چه خبره حالا ما تو پایتخت هستیم داریم این جرم و جنایت ها رو می بینیم ببین زاهدان و کرمان و اینا چه خبره هر روز تو روزنامه خبر قتل و آدم کشی و معتاد و مواد و.............................برو تا آخر

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سلام
شما می تونید با نرم افزار گوگل ارث فاصله این دو کشور رو از هم ببینید اگرم ندارید این نرم افزارو فاصله دو کشور رو من براتون اندازه گرفتم 6691 کبلومتر بود از هم در صورتیکه فاصله لندن تا پاریس 344 کیلومتر هستش، حالا قضاوت رو میذارم به عهده خودتون.
دمینیکا کشوری است در همسایگی ونزوئلا و کوبا.

هر کس قصد داره اقامت بگیره به سایت : http://www.bia.homeoffice.gov.uk بره ، تمام قوانین اونجا نوشته شده و کشوری رو هم که می خواهید اقامتشو بگیرید حتما قبلش یک بار برید و ببینید (صدای دهل از دور خوش است) با این آژانسای مسافرتی الان دیگه همه جا میشه رفت.

GUARANTEE

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان قبلا یک بحث مشابه شده بود و من یک سری تحقیقاتی انجام دادم که در اینجا مینویسم:

یک سایتی به نام http://www.dominicapassport.com مدعی شده که در عر ض چند ماه در مقابل پول قابل توجهی با توجه به قوانین موجود در دومینیکا که ظاهرا اعطای پاسپورت با پول هست.به ما کمک خواهد کرد تا شهروند دومینیکا که مزایای بسیاری دارد شویم.اما چند نکته:

اول از همه این سایت اشاره به "TAX FREE" بودن دومینیکا کرده که با کمی وبگردی http://www.investdominica.dm/taxation.cfm
این سایت را پیدا کردم که خوب این امر را نقض میکنه.(قسمت faq سایت)
""""چقدر مالیات باید بپردازم؟
هیچ مالیاتی نمی پردازید*. دولت دومینیکا هیچگونه مالیاتی بر درآمد خارجی، ارث، کار، بخشش و ... ندارد"""""

نکته بعدی اینکه در صفحه تماس این افراد دفتری در دومینیکا برای تماس ندارند!!! از طرفی مدعی شدند که بعد از رفتن به دومینیکا قدم به قدم همراهی خواهند کرد.
با این همه ادعا که در دومینیکا وکیل و مشاور و... دارن. یه تلفن تماس در دومینیکا ندارند!!

اگر فرم درخواست پاسپورت را از این سایت دانلود کنید http://www.investdominica.dm/visa.cfm حرفی از economic citizenship زده نشده (بند 2 قسمت سیتیزن شیپ) و به طور کلی در هیچ سایتی (رسمی دومینیکا) حرفی از اهداء پاسپورت در مقابل پول زده نشده.

توصیه من به شما این هست که برای هر کشوری که بخواهید اقدام کنید سعی کنید که خودتان به سفارت مربوطه مراجعه کرده و قانونی با خیالت راحت اقدام کنید.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
والا گارانتی جان من فکر کنم کسی اگر بخواد پاسپورت دمینیکارو بگیره برا انگلستانش بخواد نه چیز دیگه این دلایلی که گفتی درست ولی وقتی تو سایت homeoffice خود uk که من لینکشو گذاشتم زده کشورای مشترک المنافعی که تا قبل از سی یکم دسامر هزارو نهصد و هشتاد و دو این قانون رو نقض کرده باشن و خارج شده باشن و اتباعی که از این تاریخ به بعد به دنیا اومدن و یا پاسپورت این کشورها رو دریافت کردن دیگه نمی تونن اقامت انگلیس رو بگیرن و تو همون سایتی که خودت گفتی زده دومینیکا سال 1978 از این قرارداد خارج شده، آدم تکلیفش روشنه وگر نه کسی این پولو نمی ده که بخواد دمینیکا وایسه کار کنه که بخواد tax بده و ...

GUARANTEE

Registered User
لایک‌ها
5
والا گارانتی جان من فکر کنم کسی اگر بخواد پاسپورت دمینیکارو بگیره برا انگلستانش بخواد نه چیز دیگه این دلایلی که گفتی درست ولی وقتی تو سایت homeoffice خود uk که من لینکشو گذاشتم زده کشورای مشترک المنافعی که تا قبل از سی یکم دسامر هزارو نهصد و هشتاد و دو این قانون رو نقض کرده باشن و خارج شده باشن و اتباعی که از این تاریخ به بعد به دنیا اومدن و یا پاسپورت این کشورها رو دریافت کردن دیگه نمی تونن اقامت انگلیس رو بگیرن و تو همون سایتی که خودت گفتی زده دومینیکا سال 1978 از این قرارداد خارج شده، آدم تکلیفش روشنه وگر نه کسی این پولو نمی ده که بخواد دمینیکا وایسه کار کنه که بخواد tax بده و ...

نوشته های من خیلی روشن بود... من کاری ندارم که انگلیس اقامت بده یا نده من صحت این برنامه را که در سایت dominica passport نوشته شده و همچنین ادعا های این سایت را زیر سوال بردم.

چون اگر حتی امکان این بود که با این پاسپورت اقامت uk را گرفت باز باید از سفارت uk اقدام میشد نه از طزیق سایت هایی که معتبر نیستند.

منظور من این هست که هر مهاجرت و اقامت و ... را دوستان هوشمند بهتر هست از طریق سفارت انجام بدن

جون مبلغ بالاست و دست هر کسی نمیشه داد پس جه بهتر که مرجع قانونی باشه.

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
من یکی دو سال پیش ته و توی این اقامت کشورهای گشنه گدای ارو‍ایی رو خودم (نه از طریق دلال و این تبلیغاتی که تو سایت ها می بینید ) در اوردم.
این افراد برای شما تو اون کشور یک شرکت ثبت می کنند (البته ۴ نفر رو تو یک شرکت وارد می کنندو اگر بخواهید تنها شما سهام دار اون شرکت باشی باید پول بیشتری بهشون بدهید چون براشون نمی صرفه.) و از طریق اون شرکت برای شما درخواست اقامت ۲ ساله سپس ۳ ساله و بعد ۵ ساله .
در ضمن گول حرف های قشنگ قبل از قرارداد این افراد رو نخور , من یکی از دوستانم از همین طریق اقدام کرد ولی هنوز ۲ برابر مدت زمان وعده داده شده سپری شده و از اقامت خبری نیست و هر روز هم به بهانه سخت گیری سفارت و دولت اون کشور برای ایرانیان ء داره اون بیچاره رو سر می دواند .
اگر می خواهید از این طریق اقدام کنید خودتان میتونید روی اینترنت شرکت های لوکال اون کشور رو که ثبت شرکت می کنند رو پیدا کنید و در مورد هزینه ها تحقیق کنید. من که با یکی از این شرکت ها صحبت کردم بهم گفت که گرفتن اقامت از طریق ثبت شرکت حتمی نیست و می توانند به شما اقامت ندهند.
مورد آخر اینکه مواظب عواقب امضا کردن اوراق شرکت باشید چون ممکنه به جای اقامت بدهی های اون شرکت نصیبتون بشود و بدانید که بغیر از شما ۳ نفر دیگر هم با مسولیت و حقوق مساوی شما سهامدار شرکت خواهند بود .

Last edited:

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
ایرانیها واقعا مردم ... هستن اونور آب که میرن تازه میخوان اینور آب بچاپن شاید اونجا آدم حسابشون کنن برعکس اسرائیلیها که هر جا میرن هوای هموطنشون دارن برای همین کل دنیا زیر ید قدرتشون نه مثل ما که وقتی یه جایی میریم عوض اینکه از اون کشور درآمد کسب کنیم دوباره از منابع کشور خودمون استفاده میکنیم بیچارگی اندر بدبختی حالم از اونور آبی بهم میخوره یکی نیست بگه بدبخت اگه عرضش نداری همینجا بمون

babyphilipini

Registered User
لایک‌ها
44
همه اینا دروغ و کلاهبرداریه.به هیچ عنوان اطمینان نکنید همشون ......... اند

miladbbm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترین راه برای رسیدن به انگلستان همراه با اجازه کار و زندگی داشتن پاسپورت دومنیکا می باشد که مزایای آن به شرح زیر می باشد :

پاسپورت دومینیکا گذرنامه دومینیکا
نه صرفا اقامت
سند تضمین شهروندی، با امضاء وزیر رفاه و امور اجتماعی یا اقتصاد و برنامه ریزی یا نخست وزیر
اجازه تحصیل، اقامت و زندگی دائم در دومینیکا و تعدادی از کشورها (مثل انگلستان) برای همیشه
امکان خرید و فروش املاک در دومینیکا، کشورهای همسایه و بسیاری از نقاط جهان (مطابق قانون هر کشور)
اجازه سفر به بیش از یکصد (100) کشور جهان بدون اخذ ویزا و امکان اخذ ویزا در یک روز برای سایر کشورها
رهایی از سیستم های مالیاتی – دومینیکا بهشت مالیات نپردازان جهان است!
تحصیل در کلیه دانشگاه های معتبر دنیا
امکان دریافت اخذ اقامت و پاسپورت سایر کشور ها با هزینه خیلی پایین تر و شرایط ساده تر
امکان تجارت و ایجاد روابط بازرگانی آزاد با تمام جهان از جمله آمریکا (به سادگی)
دور زدن تحریم و ادامه تجارت با خارج از کشور
عقد قرارداد های تجاری با کلیه کشور ها ( در این زمینه ما کاملا به شما مشاوره خواهیم داد )
امکان افتتاح انواع حسابهای بانکی و اقدام برای دریافت تسهیلات بانکی از هر بانک دنیا

با مراجعه به سایت ما از آدرس دفتر ما و شماره تماس آن با خبر شوید

76852668835563294923.jpg

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
1 – بلغارستان 12500 يورو اين مقدار پول يعني 31625000 هزار تومان ناقابل اونم فقط واسه بلغارستان .

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
اصلن همین 12500 یورو چطور باید تهیه کرد؟؟؟اونم با قیمت ازاد الان اصلن به صرفه هست؟؟

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
دوست عزیز استارت این تاپیک ماله سال 2007 بوده وقیمتا ماله اون موقع هست.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
اولا که قیمتا رو اشتباه زدم.:D
دوما که لینکشو میذارم ببینی در مورد جرم و جنایت: A Caribbean crime wave | The Economist
سیم:که به گوش انگلیس نچسبیده و بر عکس از انگلستان دوره و بیخ گوش آمریکای لاتین هستش.
چهارم: من در ارتباط با اینکه اینحا خطرناکترین کشور جهان است اصلا حرف شما رو قبول ندارم.
پنجم: در مورد اقامت متاسفانه حق با منه و شما با این پاسپورت نمی تونید اقامت بگیرید.
اینم توضیحش در سایت کنسولی انگلیس:
If you were not a Commonwealth citizen on 31 December 1982 or stopped being a Commonwealth citizen (even temporarily) at any time after that date, you will not have right of abode. For example, citizens of South Africa and Pakistan do not have right of abode because those countries left the Commonwealth before 1983 and joined it again afterwards.
طبق گفته خود سایت دومینیکا این کشور در سال 1978 از قرارداد کشورهای مشترک المنافع خارچ شد.

بهترین راه برای رسیدن به انگلستان همراه با اجازه کار و زندگی داشتن پاسپورت دومنیکا می باشد که مزایای آن به شرح زیر می باشد :

پاسپورت دومینیکا گذرنامه دومینیکا
نه صرفا اقامت
سند تضمین شهروندی، با امضاء وزیر رفاه و امور اجتماعی یا اقتصاد و برنامه ریزی یا نخست وزیر
اجازه تحصیل، اقامت و زندگی دائم در دومینیکا و تعدادی از کشورها (مثل انگلستان) برای همیشه
امکان خرید و فروش املاک در دومینیکا، کشورهای همسایه و بسیاری از نقاط جهان (مطابق قانون هر کشور)
اجازه سفر به بیش از یکصد (100) کشور جهان بدون اخذ ویزا و امکان اخذ ویزا در یک روز برای سایر کشورها
رهایی از سیستم های مالیاتی – دومینیکا بهشت مالیات نپردازان جهان است!
تحصیل در کلیه دانشگاه های معتبر دنیا
امکان دریافت اخذ اقامت و پاسپورت سایر کشور ها با هزینه خیلی پایین تر و شرایط ساده تر
امکان تجارت و ایجاد روابط بازرگانی آزاد با تمام جهان از جمله آمریکا (به سادگی)
دور زدن تحریم و ادامه تجارت با خارج از کشور
عقد قرارداد های تجاری با کلیه کشور ها ( در این زمینه ما کاملا به شما مشاوره خواهیم داد )
امکان افتتاح انواع حسابهای بانکی و اقدام برای دریافت تسهیلات بانکی از هر بانک دنیا

با مراجعه به سایت ما از آدرس دفتر ما و شماره تماس آن با خبر شوید

مشاهده پیوست 128378

جوابتون رو دادم قبلا :blush:

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
دوست عزیز استارت این تاپیک ماله سال 2007 بوده وقیمتا ماله اون موقع هست.

نه یه بنده خدایی اسپم زده تو صفحه قبل منظور من همون اسپمه هست که اصلن همین مقدار که نوشته به صرفه هم نیست

zolmat

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
29
فکر کنم داستان این دومینیکا !!! با این متن به پایان برسه و بحثش دیگه بی فایدست !

Unfortunately, there is a restriction for nationals of few countries who cannot apply

According to the recent changes, all nationals of the below listed countries are no longer able to apply for Dominica Citizenship:

Afghanistan
Iran
Iraq
Saudi Arabia
Chechnya
Somalia
Yemen
North Korea
Pakistan
Sudan
United Arab Emirates (UAE)

We are therefore not accepting multi-nationals, whom one if their nationalities is fallen in the above list of countries.

This regulation is not negotiable.

منبع

miladbbm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من
یکمی بیشتر تحقیق کن

من لینک سایت خود دولت دومینیکا رو برات می ذارم :
[h=1]Warning: Dominica Passport (www.dominicapassport.com) is not an approved Economic Citizenship Agent[/h]
April 28, 2009
The public is advised that the entity Dominica Passport which hosts a website www.dominicapassport.com is not an approved Economic Citizenship Agent for the Government of Dominica. Persons should refrain from conducting business with this entity.

Only entities listed as Government approved Economic Citizenship Agents should be engaged to conduct business relating to Economic Citizenship.
Financial Services Unit
Ministry of Finance and Social Security
5th Floor, Financial Centre
Kennedy Avenue
Roseau
Commonwealth of Dominica
Telephone: (767) 266 3558 / 3559
Fax: (767) 448 0054
E-mail: [email protected]

Warning: Dominica Passport (www.dominicapassport.com) is not an approved Economic Citizenship Agent | dominica.gov.dm: The Government of the Commonwealth of Dominica's Official Website

مفهوم ترجمه بالا اینکه دولت دومینیکا سایت www.dominicapassport.com رو قبول نداره و از مردم می خواد که از انجام قرارداد با این سایت بر حذر باشند اینم یکی دیگه که :

[h=1]Warning: Unauthorized Promoters of the Economic Citizenship Programme[/h]
There are a number of companies and individuals who are not recognized by the Government of Dominica as promoters of the Economic Citizenship Programme but who are nevertheless advertising themselves on the internet as legitimate promoters.
The websites used by them include:

Persons are warned against applying through such persons or organizations as they are not legitimate promoters.
Only entities listed as Government approved Economic Citizenship Agents should be engaged to conduct business relating to Economic Citizenship.
For more information contact:
Financial Services Unit
5th Floor, Financial Centre, Kennedy Avenue, Roseau
Tel: 266 3514
Fax: 440 0376
E-mail: [email protected]
Posted: 22/09/2011

مفهوم متن بالا : اون دوتا سایت رو فاقد صلاحیت دانسته و اخطار داده اونا این اسم های رو از خودشون در آوردند
دولت دومینیکا برنامه شهروندی اقتصادیش فعلا بازه ، غیر از دومینیکا ، گرجستان , لیتوانی , انگلستان , سنگاپور , اکراین , چک , آمریکا, سنت کیتس , مالتا و 22 تا کشور دیگر برنامه اعطای شهروند اقتصادی دارند

بهتر به پروفایل من یه سر بزنی

tatu88

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان دومنیکا و سمت کیس به کنار کلا
داستان 12000 یورو اقامت لیتوانی یا بلغارستان یا... چجوریه؟ کسی تا حالا اقدام کرده؟
می گه یک ماهه پاسپورت و کارت ملی رو می ده و تو،سایت دولتی هم میتونی چک کنی
اگه یک ماهه پاسپورت بده و مطمن باشه می خوام اقدام کنم...کسی تا حالا اقدام کرده؟

بالا