• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخطار از گوگل

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
من یه سوال برام پیش اومد الان مثلا سایت من معروف میشه طر ف میاد مطالب را از سایت ما کپی میکنه یا یه مطلب تو یه سایت با ذکر منبع قرار میده و کاربران روی لینک منبع کلیک میکنند و از اون سایت وارد سایت ما میشند این رو چطور توضیح میدید ؟ به این نوع وارد شدن لینک چی میگنند تاثیری در رنک داره سیستمش به چه صورتی هست ؟ بعد سوال دیگه که دارم من تولید محتوا میکنم یه سایت که رنک 4 گوگل داره میاد از ما که هنوز رنک نداریم کپی میکنه چون اون امتیازش بیشتر گوگل اون تو صفحه اول نشون میده این رو چطور توضیح میدید ؟ تو ایرانی که 90 درصد پست ها کپی هست ؟ چه بلایی سر سایتی که تازه تاسیس شده و بدون بک لینک میخواد رشد کنه میاد ؟

javidhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
نمیدونم چرا اصرار دارید بگید هر چی بقیه میگند درسته 2 تا پست از Matt Cutts بهتون میدم که مدیر تیم سئو و مقابله با اسپم گوگل هست که فکر کنم همه چیزو روشن کنه
SEO Mistakes: link exchange emails
Text links and PageRank
همه ی سایت های سئو بگند شما بک لینک بخرید درسته یا گوگل بگه نخرید؟
مت کاتس در مقالاتش میگه که بک لینک خریدن که کاملا اشتباه هست.تبادل لینک تنها در شرایط خیلی خاص و پیچیده مورد قبول هست
این نوع تبادل لینکی که همه دارند میکنند برای گوگل همون خرید بک لینک هست و نتیحه هم که میبینید
اینم بخونید :
A funny reciprocal links image
Link Building - Should I Avoid Reciprocal Links? | Hobo
Does Google like link exchanges or not? Google SEO News and Discussion forum at WebmasterWorld
تمام چیزهایی که اینها گفته انجام ندید حداقل در وبسایت های ایرانی داره انجام میشه پس تبادل لینک که انجام میدید هیچ نکته ی مثبتی نداره و میتونه ضرر داشته باشه.
اینم که گفتید گوگل میره میهن دانلود میگیره یا نه؟
شما فکر میکردید گوگل به این زودی بیاد به سایت های کپی کار گیر بده؟
مطمئن باشید با این روند فرق بین سایت های معمولی و سایت های بزرگ نیست
سایت های بزرگ در خطر بیشتری هستند چون بیشتر در چشم هستند

من با عقیده شما کاملا مخالفم بنا به دلایل زیر :
1- لینک اول شما با ارسال ایمیل درخواست تبادل لینک مخالفت کرده و کلا بحث دیگریست. گرچه این نوشته مربوط به سال 2005 هست.
2- لینک دومی که دادید هم مال سال 2005 هست! داخل همین آدرس هم پاراگرافهای زیر کاملا با حرف شما تضاد داره :
The best links are not paid, or exchanged after out-of-the-blue emails–the best links are earned and given by choice.
بهترین لینک ها لینک های خریداری شده و تبادلی نیست بلکه لینک هایی است که به دلخواه وبمستر به شما داده شده است.(این رو کسی منکرش نیست که لینک های طبیعی بهترند ولی کسی نگفته تبادل لینک و خرید لینک امتیاز منفی در بر داره!)
Stephen Malakos September 9, 2005 at 9:20 am

Dear Mr Cutts,

IMHO – Reciprocal Link exchanges are more valuable than one way links because they are a test of trust. Google suggests that link between related sites are the most valuable. i.e. links between competitors.

In my experience dishonest webmasters are unable to keep to the principal of honest link exchange for more than one month. A dishonest webmaster is a good indicator of a dishonest website. They tend to have lots on one way links that started as reciprocals.

Regards
Steve
در این پاراگراف اشاره شده لینک های تبادلی از لینک های یک طرفه هم برای گوگل قابل اعتماد ترند!
3- لینک سوم شما در مورد excessive reciprocal images linking هست و مربوط به بحث ما نمی شه.
4- این صفحه کاملا عکس حرف شما رو زده :
Linking back to a site that links to you is actually a very common thing on the web. All these links build your own sites trust and authority in Google
5- لینک 4 شما لینک یک تاپیک از یک انجمن غیر تخصصی در سایت وبمسترهاست و نمی شه بهش استناد کرد در حالی که در چند خط از بالای تایپیک رو که خونده بودم بیشتر به طبیعی بودن لینک های دریافتی اشاره شده بود و به تنبیه شدن یک سایت با تبادل لینک مطلبی گفته نشده بود.

ضمنا بهتره این نکته رو بدونید شما که در حال استفاده از برند seomoz هستید بد نیست سری به مقالات و نکته های سایت سئو موز بزنید. مطالب آپدیت و نه مربوط به 7 سال پیش!
این مطلب 3 روز پیش در سایت سئو موز منتشر شده :
Link exchange Trick? | SEOmoz Q&A
در این صفحه به سوال یک کاربر در مورد تبادل لینک صحیح پاسخ داده شده است.

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
میخواید من سایت بهتون بدم بدون تبادل لینک رنک 6 داره؟ چجوری؟فقط با محتواش تونسته One Way Link بگیره
کی اینو گفته که لینک باعث ایجاد پیج رنک میشه
1. پیج رنک اصلا مهم نیست خود گوگل میگه ما به همه پیج رنک میدیم در جایی هم تاثیر نداره
2. سایت باید از نظر محتوایی قوی باشه اگر نه سایت با پیج رنک 5 توی همین ایران براساس کارهای گوگل پاندا زمین خورد
میگم که سایت های ایرانی به تبادل لینک کیلویی اعتفاد دارند
کی گفته همه سایت ها کردند؟اگر ملاک سایت های تفریحی هستند که همشون کم کم دارند ضربه میخورند
------------
در هر صورت ما که از گوگل راضی هستیم شاید خیلی ها ضربه بخورند اما سایت های خوب فقط باقی میمونند

شما تمام الگوریتم های گوگل رو توی گوگل پاندا میبینید که اینطور نیست...

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
@M@rteza در پست شماره 21:

اگه یه سایت از سایت شما کپی بزنه و در آخر لینک مستقیم به مطالب شما بده، این کار برای شما خیلی مفیده. و تاکید گوگل به همین نوع لینک دادن ها است. (لینک اگه داخل متن باشه که دیگه عالیه)

در مورد کپی کردن مطالب سایت شما، توسط یه سایت رنک بالاتر:
کسی دقیقاً از الگوریتم گوگل خبر نداره! به نظر من بستگی داره که ربات های گوگل مطلب رو تو کدوم سایت زودتر پیدا کنند. (این یکی از فاکتورها است) فاکتور دیگه میتونه لینک هایی باشه که توسط دیگر سایتها به همون مطلب داده شده. مثلاً شما یه مطلب می نویسید، سپس یک سایت رنک بالاتر، مطلب شما رو کپی می کنه و فرضاً گوگل مطلب رو در سایت رنک بالاتر زودتر پیدا می کنه. تا اینجا احتمالاً برگ برنده ازآن سایت کپی کننده است و گوگل فکر می کنه که مطلب اصلی رو اون سایت رنک بالاتر نوشته! حالا اگه چندین سایت باز مطلب شما رو کپی کنند و در آخر سایت شما رو به عنوان منبع معرفی کنند، ممکنه نظر گوگل عوض بشه! و شما رو به عنوان نویسنده اصلی مطلب بشناسه.

اما این نکته رو هم باید در نظر بگیرید: یکبار ، دوبار، سه بار، ده بار اون سایت از شما کپی کرد و گوگل متوجه نشد، ولی آخرش یه جایی گیر می افته!

========================================================

به نظر من علارغم مطالبی که راجع به هوش گوگل گفته میشه، در خیلی از جاها، موتورسرچ گوگل، گول میخوره!! و اونقدرها هم که ازش تعریف میشه، باهوش نیست!

در مجموع شما بهتره کار خودتون رو به صورت معمولی انجام بدید. کپی کاری نکنید. خودتون مطلب بنویسید. همین روند رو پیش بگیرید، هیچ وقت ضرر تو کارش نیست. اما بسی سختی دارد!

در چند ماهه اخیر گوگل فارسی از نظر رتبه بندی سایت ها در نتایج جستجو، دچار تغییرات نسبتاً شدیدی شده. دیگه مثل سابق به Title توجه نمی کنه. بیشتر اعتبار و محتوای سایت رو ملاک عمل قرار داده. و این نشون میده مطالبی که در مورد پاندا گفته میشه، زیاد هم بی ربط نیست.

در مورد بک لینک هم مطالبی که کاربر SEOmoz میگه تقریباً تایید میشه. گوگل تبادل لینک دوطرفه + خرید بک لینک رو تو لیست سیاهش قرار داده! ولی چون «لینک یک طرفه» هنوز بین وبمسترها جا نیفتاده، نمیتونه سریعاً عملیات جریمه تبادل لینک دوطرفه و خرید بک لینک رو اجرا کنه و اگه بخواد این کار رو فوری انجام بده، خود گوگل هم با مشکل اعتبارسنجی سایتها روبرو میشه. چون هنوز دادن لینک یکطرفه زیاد عرف نیست و خیلی ها، داخل مطالبشون کوچکترین لینکی به سایتهایی که مطالب مشابه دارند، نمیدند؛ پس اگه گوگل بگه از امروز تبادل لینک دوطرفه ممنوع، و همه لینک ها رو بردارند، اونوقت گوگل با مشکل اعتبار سایتها ( مربوط به فاکتور تعداد بک لینک ها) روبرو میشه. هرچند که این فاکتور، فاکتور مناسبی نیست، اما از هیچی بهتره!

گوگل به نوعی قصد داره با ( تبادل لینک دوطرفه + خرید بک لینک ) مبارزه کنه. اما باید دید تا چه حد موفق به انجام این کار میشه. برای موفق شدن ابتدا باید فرهنگ لینک یک طرفه جا بیفته. مثلاً کسی که مطلبی در مورد یک موضوع می نویسه باید این فرهنگ براش جا بیفته که داخل مطالبش به چهارتا مطلب مرتبط با همون موضوع لینک بده. (نگاهی به ویکی پدیا بندازید، داخل هر مطلب کلی لینکهای داخلی و خارجی وجود داره)

(تمام مطالب بالا فقط نظر من است و لزوماً درست نمی باشد!)

Last edited:

javidhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
@M@rteza در پست شماره 21:

اگه یه سایت از سایت شما کپی بزنه و در آخر لینک مستقیم به مطالب شما بده، این کار برای شما خیلی مفیده. و تاکید گوگل به همین نوع لینک دادن ها است. (لینک اگه داخل متن باشه که دیگه عالیه)

در مورد کپی کردن مطالب سایت شما، توسط یه سایت رنک بالاتر:
کسی دقیقاً از الگوریتم گوگل خبر نداره! به نظر من بستگی داره که ربات های گوگل مطلب رو تو کدوم سایت زودتر پیدا کنند. (این یکی از فاکتورها است) فاکتور دیگه میتونه لینک هایی باشه که توسط دیگر سایتها به همون مطلب داده شده. مثلاً شما یه مطلب می نویسید، سپس یک سایت رنک بالاتر، مطلب شما رو کپی می کنه و فرضاً گوگل مطلب رو در سایت رنک بالاتر زودتر پیدا می کنه. تا اینجا احتمالاً برگ برنده ازآن سایت کپی کننده است و گوگل فکر می کنه که مطلب اصلی رو اون سایت رنک بالاتر نوشته! حالا اگه چندین سایت باز مطلب شما رو کپی کنند و در آخر سایت شما رو به عنوان منبع معرفی کنند، ممکنه نظر گوگل عوض بشه! و شما رو به عنوان نویسنده اصلی مطلب بشناسه.

اما این نکته رو هم باید در نظر بگیرید: یکبار ، دوبار، سه بار، ده بار اون سایت از شما کپی کرد و گوگل متوجه نشد، ولی آخرش یه جایی گیر می افته!

========================================================

به نظر من علارغم مطالبی که راجع به هوش گوگل گفته میشه، در خیلی از جاها، موتورسرچ گوگل، گول میخوره!! و اونقدرها هم که ازش تعریف میشه، باهوش نیست!

در مجموع شما بهتره کار خودتون رو به صورت معمولی انجام بدید. کپی کاری نکنید. خودتون مطلب بنویسید. همین روند رو پیش بگیرید، هیچ وقت ضرر تو کارش نیست. اما بسی سختی دارد!

در چند ماهه اخیر گوگل فارسی از نظر رتبه بندی سایت ها در نتایج جستجو، دچار تغییرات نسبتاً شدیدی شده. دیگه مثل سابق به Title توجه نمی کنه. بیشتر اعتبار و محتوای سایت رو ملاک عمل قرار داده. و این نشون میده مطالبی که در مورد پاندا گفته میشه، زیاد هم بی ربط نیست.

در مورد بک لینک هم مطالبی که کاربر SEOmoz میگه تقریباً تایید میشه. گوگل تبادل لینک دوطرفه + خرید بک لینک رو تو لیست سیاهش قرار داده! ولی چون «لینک یک طرفه» هنوز بین وبمسترها جا نیفتاده، نمیتونه سریعاً عملیات جریمه تبادل لینک دوطرفه و خرید بک لینک رو اجرا کنه و اگه بخواد این کار رو فوری انجام بده، خود گوگل هم با مشکل اعتبارسنجی سایتها روبرو میشه. چون هنوز دادن لینک یکطرفه زیاد عرف نیست و خیلی ها، داخل مطالبشون کوچکترین لینکی به سایتهایی که مطالب مشابه دارند، نمیدند؛ پس اگه گوگل بگه از امروز تبادل لینک دوطرفه ممنوع، و همه لینک ها رو بردارند، اونوقت گوگل با مشکل اعتبار سایتها ( مربوط به فاکتور تعداد بک لینک ها) روبرو میشه. هرچند که این فاکتور، فاکتور مناسبی نیست، اما از هیچی بهتره!

گوگل به نوعی قصد داره با ( تبادل لینک دوطرفه + خرید بک لینک ) مبارزه کنه. اما باید دید تا چه حد موفق به انجام این کار میشه. برای موفق شدن ابتدا باید فرهنگ لینک یک طرفه جا بیفته. مثلاً کسی که مطلبی در مورد یک موضوع می نویسه باید این فرهنگ براش جا بیفته که داخل مطالبش به چهارتا مطلب مرتبط با همون موضوع لینک بده. (نگاهی به ویکی پدیا بندازید، داخل هر مطلب کلی لینکهای داخلی و خارجی وجود داره)

(تمام مطالب بالا فقط نظر من است و لزوماً درست نمی باشد!)
اینکه نظر خوتون رو اعلام کردید و گفتید نظر من هست متشکرم.
ولی در رابطه با تبادل لینک بدونید تا سایتی ارزش نداشته باشه نمی تونه با سایت های دارای رنک و ارزش بالا براحتی تبادل لینک کنه. اگر مقاله ای از یک سایت معتبر پیدا کردید آدرسش رو بدید. ولی من تا الان از تبادل لینک بدی ندیدم و تو جایی هم نخوندم.

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
اگر تبادل لینک مشکلی نداره ، پس چرا گوگل واسه سایت من اخطار فرستاده ؟

من به جز تبادل لینک هیچ کار دیگه ای نکردم

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
سایتت چی بوده و با چه سایت هایی تبادل داشتی؟

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
ولی در رابطه با تبادل لینک بدونید تا سایتی ارزش نداشته باشه نمی تونه با سایت های دارای رنک و ارزش بالا براحتی تبادل لینک کنه.

دقیق زدید به هدف! نظرتون تایید میشه.

الان گوگل یکی از معیارهای اصلی اعتبارسنجیش، بک لینک است. و اگه بخواد بگه تبادل لینک دو طرفه ممنوع! اونوقت، اولین سایتی که با مشکل روبرو میشه خود گوگل است!

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
گوگل جدیدا رو trade mark زوم کرده همچنین سایتهای که قوانین اشتراک گذاری رو رعایت نمی کنن مثل حق مولف و غیره ویا اگهی در سایتشون دارن که اون اگهی با این قوانین نمی خونه بک لینک تجاری هم بشرطی که کاملا با موضوع سایت شما بخونه مناسبه اگه سایتی که بک گرفتی صرفا مطالب شما رو کپی پست کرده اینم باز داستان داره
شاید باورش سخت باشه از یه اگهی تو سایت ایراد گرفته بود این ساعت فیکه کمپانی اصلیش اجازه تولید نداده! و غیره تا این حد جدیدا حساس شده اونم همینطور که می دونید به خاطر تعغییر در قوانینشه که اونا رو تو الگوریتم پاندا هم لحاظ کرده

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
پرسش و پاسخ در سئوموز ناتمام مونده و اگر بالا بخونید زده ناتمام -بی پاسخ
مطمئن باشید جایی در سئوموز اگر باشه که دراین مورد پاسخ قاطع داده باشند من اونجارو دیدم برای همین به اونجا لینک ندادم.
---------------------
گوگل هیچ وقت به عقب برنمیگرده همیشه به جلو میره زمانی که گفت Meta Keyword اهمیت نداره دیگخ نگفت اهمیت داره از حالا به بعد زمانی هم که مدیر تیم مقابله به اسپم گوگل گفت تبادل لینک از نظر ما مورد تایید نیست و تنها لینک های یک طرفه از نظر ما مورد تایید هست مال سال 1900 باشه یا 2012 فرقی نداره اصول اصول هستند
این داستان هم مثل همون سایت های کپی بردار هست گفتند نمیشه نمیشه ما گفتیم میشه میشه اخر هم حرف ما درست شد اما متاسفانه کو گوش شنوا
این میل هایی که داره میره برای سایت ها که همین امروز 2 تا سایت بزرگ هم این میل هارو دریافت کردند طبق چیزی که به من گفتند سایت هایی که پیج رنک بالای 3 دارند و مطئنا برای خیلی ها اشنا هستند و در سایت های خیلی ها لینک هاشون هست اونها هم شکه شدند
این که همه چیو از دریچه ی دید گوگل پاندا بررسی میکنیم ما دلیلش اینه که یا شما گوگلو قبول دارید یا ندارید.اگر دارید باید گوگل پاندا قبول کنید اون هم یک سری اصول داره که وقتی رعایت نمیشه برخورد میکنه
در حال حاضر الگوریتم های گوگل خلاصه میشه در گوگل پاندا اگر شما قبول نداشته باشید
اولا دریچه ی دید دومی براتون وجود نداره به اون توجه کنید
دوما شما سئو را باختید چون اصول سئو را گوگل تنظیم میکنه اصلا پایه و اساس سئو گوگل هست
----------------------
من باز هم به دنبال منبع میگردم اما مطمئن باشید تبادل لینک 2 طرفه به ضرر تمام خواهد شد شما نمیتونید جلوی گوگل بایستید این میل هایی که در همین تاپیک اعلام شد و سایت هایی که به ما میل زدند کاملا منو مطئن کرد که اگر لینک بفروشید و یا تبادل لینک کنید در حجم وسیع مثل سایت های تفریحی و دانلود به مشکل خواهید خورد
نظریه است اما تا اینجاش که بیش از 60 درصد اثبات شده

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
جالبه
پیج رانک انجمن من از 3 اومده به 0 و سایتم از 4 اومده به 2 .
اولش اصلا باورم نمیشد .
فکر کنم سرعت پیج رانک عوض شدن گوگل تغییر کرده .
یک سری ایمیل هم برام اومده توی گوگل وبمستر :
Dear site owner or webmaster of http://www..com/,

We've detected that some of your site's pages may be using techniques that are outside Google's Webmaster Guidelines.
Specifically, look for possibly artificial or unnatural links pointing to your site that could be intended to manipulate PageRank. Examples of unnatural linking could include buying links to pass PageRank or participating in link schemes.
We encourage you to make changes to your site so that it meets our quality guidelines. Once you've made these changes, please submit your site for reconsideration in Google's search results.
If you find unnatural links to your site that you are unable to control or remove, please provide the details in your reconsideration request.
If you have any questions about how to resolve this issue, please see our Webmaster Help Forum for support.
Sincerely,
Google Search Quality Team

من توی سایتم بک لینک می فروختم و تبلیغ متنی میذاشتم .
اما توی انجمنم به هیچ وجه نذاشته بودم ، نمیدونم دیگه چرا انجمنم اینقدر افت کرده .

یعنی الان باید کلیه ی لینکهای تبلیغاتی رو که گذاشتم رو حذف کنم یا تگ nofollow رو بهشون اضافه کنم؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
یعنی الان باید کلیه ی لینکهای تبلیغاتی رو که گذاشتم رو حذف کنم یا تگ nofollow رو بهشون اضافه کنم؟

منم همین سوال دارم
چون الان تو سایتم لینک های سایتهای دیگر و سابدومین های همین سایت اصلیم که وبلاگ هستند رو میگذارم و توپست ها و عکس ها لینک دومین اصلیم میگذارم یعنی الان این مشکل ایجاد میکنه؟رنک افت میکنه؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
حالا که این رو گفتید این چیه گوگل گفته
یعنی گفته کاهش پیدا کرده؟
Dear owner or webmaster of بهترین سایت تفریحی برای جوانان ایرانی

While attempting to crawl your site, we noticed an increase in the number of URLs that we are unable to reach. Here are some sample URLs that resulted in this error:

ادرس چند صفحه از سایتم داده

ویک پیغام دیگر
tafrihi.com/: Big traffic change for top URL
Search results clicks for بهترین سایت تفریحی برای جوانان ایرانی have decreased significantly.

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
منم همین سوال دارم
چون الان تو سایتم لینک های سایتهای دیگر و سابدومین های همین سایت اصلیم که وبلاگ هستند رو میگذارم و توپست ها و عکس ها لینک دومین اصلیم میگذارم یعنی الان این مشکل ایجاد میکنه؟رنک افت میکنه؟
فکر کنم باید همشون nowfollow بشن و دیگه تبلیغ متنی هم نذاریم .
از طریق فایل robots.txt فکر کنم بشه این کار رو انجام بدیم .
Paid links – Getting paid without Google kicking your ass! | WordPress customization • Website design • Loyalty cards • Promotional materials

الان من چندتا از سایت ها رو که لینک می فروختند رو چک کردم .
هر کدوم حداقل پیج رانکشون 2 تا افت داشته .

گوگل هم این رو فرستاده که من دقیقا متوجه نشدم :
Redirecting the links to an intermediate page that is blocked from search engines with a robots.txt file

پ.ن : راستی میخوام لینکهی تبلیغات رو حذف کنم یا تگ nowfollow اضافه کنم ، اگه میخواید لینکتون رو حذف کنم ، شماره حسابتون رو ارسال کنید تا روزهای باقی مونده رو برگشت بزنم .

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
باتشکر از همه افرادی که سعی دارند به همدیگر کمک کنند.ولی من الان یه سوالی برام پیش اومده ممنون میشم کسی جواب بده
اگه خوب تبادل لینک 2 طرفه خوب نیست تبادل لینک 3 طرفه چطور ؟
در مورد فروش لینک هم اگه یه سایت یا وبلاگ بدون این که حتی به ما خبر بده سایت ما رو لینک کنه اون چطوری میشه.برای نمونه همه طراحان قالب یک لینک از خودشون میذارن بدون این که تبادل لینک کنند با اون سایت یا وبلاگ پس جریان این نوع سایت ها چی میشه ؟
و یک سوال مهم دیگر لینک کردن داخل مطالب چطوری هست.منظورم اگه سایتی از ما کپی کنه و لینک ما رو بذاره داخل مطلب به عنوان منبع بازهم گوگل ما رو به عنوان خرید بکلینک مجازات میکنه؟
درضمن اگر تعداد لینک های خارجی کم باشند مشکلی که نداره ؟

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
گویا این موضوع شوخی شوخی، داره جدی میشه!!

اگه تبادل لینک 2 طرفه خوب نیست تبادل لینک 3 طرفه چطور؟
در این مرحله نمیشه با قاطعیت سخن گفت. اگه این ایمیل ها صحت داشته باشه، گویا گوگل قصد داره با هر نوع تبادل لینک بی هدف مقابله کنه. منظور از تبادل لینک هدفمند به نظر من، لینک یک طرفه داخل مطالب و پست هاست. (مانند ویکی پدیا، داخل مطالبش لینک به سایر نوشته ها و لینک های خارجی داره.)

از اونجایی که تبادل لینک سه طرفه، یک جورایی برای دور زدن گوگل، ایجاد شده، پس اگه متوجه بشه مطمئناً برخورد خواهد کرد. البته تشخیص تبادل لینک سه طرفه به مراتب سخت تر از تبادل لینک دو طرفه است.

در مورد فروش لینک هم اگه یه سایت یا وبلاگ بدون این که حتی به ما خبر بده سایت ما رو لینک کنه اون چطوری میشه.
به نظر من اگه الگوریتم گوگل درست عمل کنه، باید برای سایتهایی که لینک شدند، مفید باشه. چرا؟ چون مثل اینه که سایت شما قانون کپی رایت (مثلاً قالب سایت) رو رعایت کرده و لینک (طراح قالب) رو حذف نکرده. پس قانوناً نباید هیچ کدوم از سایت ها رو جریمه کنه. البته اگه الگوریتم قاطی کنه، دیگه مشخص نیست چی پیش میاد...
این موضوعی که اشاره فرمودید، جای تامل داره. واقعاً گوگل از کجا میخواد تفاوت بین لینک مثلاً کپی رایت قالب و فروش لینک متنی دائمی رو تشخیص بده!!

لینک کردن داخل مطالب چطوری هست.منظورم اگه سایتی از ما کپی کنه و لینک ما رو بذاره داخل مطلب به عنوان منبع بازهم گوگل ما رو به عنوان خرید بک لینک مجازات میکنه؟
قاعدتاً نباید جریمه ای در کار باشه. و این موضوع باید باعث ارزش سایت منبع بشه.

درضمن اگر تعداد لینک های خارجی کم باشند مشکلی که نداره ؟
نمیدونم!!

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
تبادل لینک 3 طرفه که بد از بدتره
دوستان اینو ببینید
لغو تبادل لینک 2 طرفه و فروش بک لینک تبلیغاتی
اینم سایت بزرگ که دنبالش بودید
از این سایت بزرگتر هم من میشناسم که پیام رفته اما نمیتونم اسمو بگم
-------------
مهم تعداد لینک های خارجی نیست مهم نوع کاربرد لینک های خارجی هست
مثال میزنم براتون من در یکی از پست هام به 20 سایت لینک دادم همه هم Follow بود اون پست امار بسیار خوبی هم گرفت هیچ مشکلی هم پیدا نکرد
این که خیلی ها خجالت میکند دوست ندارند به بقیه سایت ها لینک یک طرفه بدهند به نظر من به این برمیگرده که برای ما جا نیوفتاده که همه چیزو به اشتراک بزاریم فکر میکنیم با لینک دادن خیانت میکنیم به خودمون
-----------------
لینک در مطلب به عنوان منبع کاری است بسیار خوب

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
صحبت های کاربر SEOmoz تایید میشه.

این که خیلی ها دوست ندارند به بقیه سایت ها لینک یک طرفه بدهند به نظر من به این برمیگرده که برای ما جا نیفتاده که همه چیزو به اشتراک بزاریم فکر میکنیم با لینک دادن خیانت میکنیم به خودمون

دقیقاً به همین موضوع در چند پست قبل اشاره کردم، اینجا هم باز تکرارش می کنم:

باید فرهنگ لینک دادن به صورت یک طرفه جا بیفته. مثلاً کسی که مطلبی در مورد یک موضوع می نویسه باید این فرهنگ براش جا بیفته که داخل مطالبش به چهارتا مطلب مرتبط با همون موضوع لینک بده. (نگاهی به ویکی پدیا یا وبلاگ نویس های حرفه ای بندازید، داخل هر مطلب کلی لینکهای داخلی و خارجی وجود داره)

canadaexpert

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان سلام.

آیا با حذف لینک ۲ طرفه مشکل حال میشه؟ ممنون میشم راهنمایی فرماید.

بالا