واسه اونا فرقی نداره مطلب چی باشه وقتی میگن حذفش کن باید حذف کنی حتی اگه ایه قران باشه.درود دوستان،
حالا جدا از اینکه اون مطلب تنها موسیقی متن (بی کلام) که هیچ محتوای غیر اخلاقی ای نداره و مربوط به یک سریال خارجی هستش،
اما بعد از یکی دو ساعت دیدم اون لینک مورد نظر کلا فیلتر شده...
نمیفهمم چرا ؟ وقتی بنده مطلب رو پاک کردم باید کار خاصی میکردم ؟ بنده همون ایمیل رو ریپلای کردم و اعلام کردم پست مربوطه حذف گردید... اما بازم فیلتر شد.
پیشاپیش تشکر.
ممنون.واسه اونا فرقی نداره مطلب چی باشه وقتی میگن حذفش کن باید حذف کنی حتی اگه ایه قران باشه.
معمولا وقتی اخطار میدن که لینک فیلتر شده باشه
امیدوارم که فیلتر نشی ولی احتمالا دو سه روز دیگه فیلتر بشی چون همین اتفاق واسه خودم افتاد لینکا رو حذف کردم ولی فیلتر شدن بعد چهار روزم سایت به کل فیلتر شد
توی سایت بنده فقط موسیقی هستش، اونم موسیقی بی کلام... هیچ چیز غیر قانونی نمیتونم پیدا کنم... منظور از متن، موسیقی متنی هست که توی سریال یا فیلم پخش میشه.داش تو سایتت سرچ کن هر چی عکس بازیگران ایرانی یا خارجی یا هر جی متن خارجی یا مثل همون اهنگ بی کلام خارجی یا هرچی خارجگینی داری حذف کن
از دید اونا همون یک اخطار اون یک لینک یا تاپیکت از دید اونا باید کل سایت رو سرچ کن محتوا خراب از دید اونا حذف کنی
وگنه ی چیز دگه دیدن نو اعصابن فیل میکنن
خودت همین امروز بگیر ازبیخ چیز که میبینی اسلامی نیس بحذف
ایمیل از [email protected] اومدهدوستان قبلا که ایمیل های تذکر از طریق ایمیل tazakor میومد میشد فقط مطلب رو اصلاح کرد یا تو پست مطلب رو پاک کرد و توی پست نوشت بدرخواست مصادیق حذف گردید و صفحه را نگه داشت برای گوگل که خطا نگیره اما جدیدا که ایمیل ها از سایت اینترنت میاد کلا فرق کرده و باید سریعا لینک و هرچی بهش مربوط میشه رو پاک کرد بدون معطلی
من خودم یه صفحه ام که مذهبی بود یه مقاله کاملا هم بدون مشکل بود فیل شد زنگ زدم به شماره ای که توی سایت اینترنت هست گفت یه ایمیل بزن به blog[at]dci.ir رسیدگی میکنن منم دو بار ایمیل زدم دیگه فکر کردم حله بعد چند روز کل سایت فیل شد هنوز هم رفع فیل نکردن درگیر مراحلشم حواستون باشه دیگه مثل قبل نیست
پس چرا دیگه ایمیل میزنن برامون ؟ این دوستان از کمیته درخواست حذف کردن دادن بنده هم توی کمتر از 10 دقیقه پست رو پاک کردم... الان url که درخواست حذفشو داده بودن فیلتر شده...عزیز همیشه لینک صفحه ای که برای اون اخطار می آد چند لحظه بعد فیلتر می شه.
عادیه...
داداش برو تو آدرس زیرپس چرا دیگه ایمیل میزنن برامون ؟ اینا درخواست حذف کردن دادن بنده هم توی کمتر از 10 دقیقه پست رو پاک کردم... الان url که درخواست حذفشو داده بودن فیلتر شده...
این قضیه مهم نیست. مهم اینه که نزنن خود سایت رو فیلتر کن... چون این بار دوم هستش که بصورت رسمی ایمیل زدن. میخواستم ببینم راهی هست برای از بین بردن سوابق سایت. مطمئنا سایتی که 100 صفحه فیلتر شده داره احتمال فیلتر شدن کل سایت خیلی زیاد تره تا یک سایت با صفر اخطار.شاید هم من اشتباه میکنم...
ایمیل رسمی ندارن برای پیگیری که مستقیم ما در ارتباط باشیم خیالمون راحت بشه؟
سایت بخواد کلا فیلتر بشه = نابودی کامل سایت.
مثلا خیر سرمون داریم خدمات رایگان میدیم توی سایت اونم از نوع 100% مجاز، وقتی به موسیقی بی کلام گیر میدن...
متاسفم.
پس چرا دیگه ایمیل میزنن برامون ؟ اینا درخواست حذف کردن دادن بنده هم توی کمتر از 10 دقیقه پست رو پاک کردم... الان url که درخواست حذفشو داده بودن فیلتر شده...
این قضیه مهم نیست. مهم اینه که نزنن خود سایت رو فیلتر کن... چون این بار دوم هستش که بصورت رسمی ایمیل زدن. میخواستم ببینم راهی هست برای از بین بردن سوابق سایت. مطمئنا سایتی که 100 صفحه فیلتر شده داره احتمال فیلتر شدن کل سایت خیلی زیاد تره تا یک سایت با صفر اخطار.شاید هم من اشتباه میکنم...
سایت بخواد کلا فیلتر بشه = نابودی کامل سایت.
مثلا خیر سرمون داریم خدمات رایگان میدیم توی سایت اونم از نوع 100% مجاز، وقتی به موسیقی بی کلام گیر میدن...
متاسفم.
والله با این چیزایی که توی تاپیک های دیگه بنده دیدم و خوندم. هیچی بعید نیست و استرس داشتن خیلی طبیعی هست.سلام
دوست عزیزم والا مشکلی نیست شما اینقدر استرس نداشته باش !! خیلی عادیه لینک های ارسالی همزمان فیلتر هم میشن نمونه لینک زیر
http://www.asriran.com/fa/news/343170/دانلود-نرم-افزار-واتس-آپ-برای-اندروید
که فیل هم شده و مشکلی نداره شما می فرمایید موزیک بی کلام یک فیلم خاص رو گذاشتید دستور حذف دادند ! خوب حتما با فیلمه مشکل داشتند و این رو ارسال کردند
ممنون.داداش برو تو آدرس زیر
http://login.internet.ir/index.html
بعد مشخصات اکانت ساماندهی رو بزن
بعد برو به بخش دستورات قسمت اخطارهای عدم اجرای دستورات را ببین اگر اونجا اخطار نگرفته باشی بابت این لینک ان شا الله که مشکل خاصی نیست
در ضمن حتما سایتت رو تو ساماندهی جدید ثبت کرده باشید
تو سایت samandehi.ir پایین نوشته ورود به ساماندهی جدید و ورود به ساماندهی قدیم اگر در ساماندهی جدید سایت رو ثبت نکردید هر چه سریعتر اقدام کنید چون فقط از اونجا میتونید تقاضای رفع فیل بدیدممنون.
با مشخصات ساماندهی نتونستم وارد این سایت بشم... هم با ایمیل و هم با نام کاربری...
منظور از ساماندهی سایت جدیدشون هست دیگه ؟
بنده تو هر دو عضو هستم. مشکلی نیست پیامی نیومده.تو سایت samandehi.ir پایین نوشته ورود به ساماندهی جدید و ورود به ساماندهی قدیم اگر در ساماندهی جدید سایت رو ثبت نکردید هر چه سریعتر اقدام کنید چون فقط از اونجا میتونید تقاضای رفع فیل بدید
من یکبار این مشکل عدم ورود رو پیدا کردم خودشون مشخصات رو برام به ایمیل اینفو فرستادن
ولی اگر هنوز در ساماندهی جدید ثبت نکردید وارد ساماندهی قدیم بشین
برای ما که اکثر مواقع اول اون پست رو قیلتر میکنند و بعد ایمیل میزنن میگن اون پستو حذف کن!پس چرا دیگه ایمیل میزنن برامون ؟ این دوستان از کمیته درخواست حذف کردن دادن بنده هم توی کمتر از 10 دقیقه پست رو پاک کردم... الان url که درخواست حذفشو داده بودن فیلتر شده...
مثلا داریم خدمات رایگان میدیم اونم از نوع 100% مجاز، وقتی موسیقی بی کلام هم مشکل دار باشه....