• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخطار کمیته فیلترینگ از طریق ایمیل و SMS و فیلتر شدن !!! مشکل عجیب !

FARID2XF

Registered User
لایک‌ها
89
ویرایش شد.

Last edited:

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
درود دوستان،
حالا جدا از اینکه اون مطلب تنها موسیقی متن (بی کلام) که هیچ محتوای غیر اخلاقی ای نداره و مربوط به یک سریال خارجی هستش،
اما بعد از یکی دو ساعت دیدم اون لینک مورد نظر کلا فیلتر شده...
نمیفهمم چرا ؟ وقتی بنده مطلب رو پاک کردم باید کار خاصی میکردم ؟ بنده همون ایمیل رو ریپلای کردم و اعلام کردم پست مربوطه حذف گردید... اما بازم فیلتر شد.
پیشاپیش تشکر.
واسه اونا فرقی نداره مطلب چی باشه وقتی میگن حذفش کن باید حذف کنی حتی اگه ایه قران باشه.
معمولا وقتی اخطار میدن که لینک فیلتر شده باشه
امیدوارم که فیلتر نشی ولی احتمالا دو سه روز دیگه فیلتر بشی چون همین اتفاق واسه خودم افتاد لینکا رو حذف کردم ولی فیلتر شدن بعد چهار روزم سایت به کل فیلتر شد

FARID2XF

Registered User
لایک‌ها
89
واسه اونا فرقی نداره مطلب چی باشه وقتی میگن حذفش کن باید حذف کنی حتی اگه ایه قران باشه.
معمولا وقتی اخطار میدن که لینک فیلتر شده باشه
امیدوارم که فیلتر نشی ولی احتمالا دو سه روز دیگه فیلتر بشی چون همین اتفاق واسه خودم افتاد لینکا رو حذف کردم ولی فیلتر شدن بعد چهار روزم سایت به کل فیلتر شد
ممنون.
تقریبا یکسال پیش هم یه همچین ایمیلی اومد واسم که باز فیلتر شد اون لینک...الان بنده 2 صفحه دارم که حذف شدن از سایت اما هنوز فیلترن....
یعنی امکانش هست با 2 اخطار بزنن کل دامین رو فیلتر کنن؟

مسخرس...

iran-box

Registered User
لایک‌ها
66
داش تو سایتت سرچ کن هر چی عکس بازیگران ایرانی یا خارجی یا هر جی متن خارجی یا مثل همون اهنگ بی کلام خارجی یا هرچی خارجگینی داری حذف کن

از دید اونا همون یک اخطار اون یک لینک یا تاپیکت از دید اونا باید کل سایت رو سرچ کن محتوا خراب از دید اونا حذف کنی

وگنه ی چیز دگه دیدن نو اعصابن فیل میکنن

خودت همین امروز بگیر ازبیخ چیز که میبینی اسلامی نیس بحذف

heavonlord

Registered User
لایک‌ها
151
دوستان قبلا که ایمیل های تذکر از طریق ایمیل tazakor میومد میشد فقط مطلب رو اصلاح کرد یا تو پست مطلب رو پاک کرد و توی پست نوشت بدرخواست مصادیق حذف گردید و صفحه را نگه داشت برای گوگل که خطا نگیره اما جدیدا که ایمیل ها از سایت اینترنت میاد کلا فرق کرده و باید سریعا لینک و هرچی بهش مربوط میشه رو پاک کرد بدون معطلی
من خودم یه صفحه ام که مذهبی بود یه مقاله کاملا هم بدون مشکل بود فیل شد زنگ زدم به شماره ای که توی سایت اینترنت هست گفت یه ایمیل بزن به blog[at]dci.ir رسیدگی میکنن منم دو بار ایمیل زدم دیگه فکر کردم حله بعد چند روز کل سایت فیل شد هنوز هم رفع فیل نکردن درگیر مراحلشم حواستون باشه دیگه مثل قبل نیست

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
عزیز همیشه لینک صفحه ای که برای اون اخطار می آد چند لحظه بعد فیلتر می شه.
عادیه...

FARID2XF

Registered User
لایک‌ها
89
داش تو سایتت سرچ کن هر چی عکس بازیگران ایرانی یا خارجی یا هر جی متن خارجی یا مثل همون اهنگ بی کلام خارجی یا هرچی خارجگینی داری حذف کن

از دید اونا همون یک اخطار اون یک لینک یا تاپیکت از دید اونا باید کل سایت رو سرچ کن محتوا خراب از دید اونا حذف کنی

وگنه ی چیز دگه دیدن نو اعصابن فیل میکنن

خودت همین امروز بگیر ازبیخ چیز که میبینی اسلامی نیس بحذف
توی سایت بنده فقط موسیقی هستش، اونم موسیقی بی کلام... هیچ چیز غیر قانونی نمیتونم پیدا کنم... منظور از متن، موسیقی متنی هست که توی سریال یا فیلم پخش میشه.
این دوستان درخواست کردن فقط اون پست رو پاک کنید، منم اینکارو کردم. اگه قرار بود از اول فیلتر بشه پس چرا دیگه ایمیل زدن که حذف کنید...
الان در حال حاضر من نمیدونم باید کار خاصی انجام بدم یا خیر که کل سایت فیلتر نشه و سابقش پاک بشه. چطور میتونم مستقیم سوال بپرسم از این پایگاه.... کلی سایت و ایمیل و شماره هست.. کدومش مستقیم تره؟

Last edited:

FARID2XF

Registered User
لایک‌ها
89
دوستان قبلا که ایمیل های تذکر از طریق ایمیل tazakor میومد میشد فقط مطلب رو اصلاح کرد یا تو پست مطلب رو پاک کرد و توی پست نوشت بدرخواست مصادیق حذف گردید و صفحه را نگه داشت برای گوگل که خطا نگیره اما جدیدا که ایمیل ها از سایت اینترنت میاد کلا فرق کرده و باید سریعا لینک و هرچی بهش مربوط میشه رو پاک کرد بدون معطلی
من خودم یه صفحه ام که مذهبی بود یه مقاله کاملا هم بدون مشکل بود فیل شد زنگ زدم به شماره ای که توی سایت اینترنت هست گفت یه ایمیل بزن به blog[at]dci.ir رسیدگی میکنن منم دو بار ایمیل زدم دیگه فکر کردم حله بعد چند روز کل سایت فیل شد هنوز هم رفع فیل نکردن درگیر مراحلشم حواستون باشه دیگه مثل قبل نیست
ایمیل از [email protected] اومده

FARID2XF

Registered User
لایک‌ها
89
عزیز همیشه لینک صفحه ای که برای اون اخطار می آد چند لحظه بعد فیلتر می شه.
عادیه...
پس چرا دیگه ایمیل میزنن برامون ؟ این دوستان از کمیته درخواست حذف کردن دادن بنده هم توی کمتر از 10 دقیقه پست رو پاک کردم... الان url که درخواست حذفشو داده بودن فیلتر شده...
این قضیه مهم نیست. مهم اینه که نزنن خود سایت رو فیلتر کن... چون این بار دوم هستش که بصورت رسمی ایمیل زدن. میخواستم ببینم راهی هست برای از بین بردن سوابق سایت. مطمئنا سایتی که 100 صفحه فیلتر شده داره احتمال فیلتر شدن کل سایت خیلی زیاد تره تا یک سایت با صفر اخطار.شاید هم من اشتباه میکنم...

ایمیل رسمی ندارن برای پیگیری که مستقیم ما در ارتباط باشیم خیالمون راحت بشه؟
مثلا داریم خدمات رایگان میدیم اونم از نوع 100% مجاز، وقتی موسیقی بی کلام هم مشکل دار باشه....

Last edited:

heavonlord

Registered User
لایک‌ها
151
پس چرا دیگه ایمیل میزنن برامون ؟ اینا درخواست حذف کردن دادن بنده هم توی کمتر از 10 دقیقه پست رو پاک کردم... الان url که درخواست حذفشو داده بودن فیلتر شده...
این قضیه مهم نیست. مهم اینه که نزنن خود سایت رو فیلتر کن... چون این بار دوم هستش که بصورت رسمی ایمیل زدن. میخواستم ببینم راهی هست برای از بین بردن سوابق سایت. مطمئنا سایتی که 100 صفحه فیلتر شده داره احتمال فیلتر شدن کل سایت خیلی زیاد تره تا یک سایت با صفر اخطار.شاید هم من اشتباه میکنم...

سایت بخواد کلا فیلتر بشه = نابودی کامل سایت.
مثلا خیر سرمون داریم خدمات رایگان میدیم توی سایت اونم از نوع 100% مجاز، وقتی به موسیقی بی کلام گیر میدن...
متاسفم.
داداش برو تو آدرس زیر
http://login.internet.ir/index.html
بعد مشخصات اکانت ساماندهی رو بزن
بعد برو به بخش دستورات قسمت اخطارهای عدم اجرای دستورات را ببین اگر اونجا اخطار نگرفته باشی بابت این لینک ان شا الله که مشکل خاصی نیست
در ضمن حتما سایتت رو تو ساماندهی جدید ثبت کرده باشید

nader2015

Registered User
لایک‌ها
38
پس چرا دیگه ایمیل میزنن برامون ؟ اینا درخواست حذف کردن دادن بنده هم توی کمتر از 10 دقیقه پست رو پاک کردم... الان url که درخواست حذفشو داده بودن فیلتر شده...

سایت بخواد کلا فیلتر بشه = نابودی کامل سایت.
مثلا خیر سرمون داریم خدمات رایگان میدیم توی سایت اونم از نوع 100% مجاز، وقتی به موسیقی بی کلام گیر میدن...
متاسفم.

سلام

دوست عزیزم والا مشکلی نیست شما اینقدر استرس نداشته باش !! خیلی عادیه لینک های ارسالی همزمان فیلتر هم میشن نمونه لینک زیر

http://www.asriran.com/fa/news/343170/دانلود-نرم-افزار-واتس-آپ-برای-اندروید

که فیل هم شده و مشکلی نداره شما می فرمایید موزیک بی کلام یک فیلم خاص رو گذاشتید دستور حذف دادند ! خوب حتما با فیلمه مشکل داشتند و این رو ارسال کردند

FARID2XF

Registered User
لایک‌ها
89
سلام

دوست عزیزم والا مشکلی نیست شما اینقدر استرس نداشته باش !! خیلی عادیه لینک های ارسالی همزمان فیلتر هم میشن نمونه لینک زیر

http://www.asriran.com/fa/news/343170/دانلود-نرم-افزار-واتس-آپ-برای-اندروید

که فیل هم شده و مشکلی نداره شما می فرمایید موزیک بی کلام یک فیلم خاص رو گذاشتید دستور حذف دادند ! خوب حتما با فیلمه مشکل داشتند و این رو ارسال کردند
والله با این چیزایی که توی تاپیک های دیگه بنده دیدم و خوندم. هیچی بعید نیست و استرس داشتن خیلی طبیعی هست.
بنده هم فکر میکنم این دوستان همزمان با ارسال ایمیل لینک رو هم فیلتر میکنن... فقط عجیبه که چرا ایمیل میزنن دیگه.
بله در مورد موزیک فیلم من هم همین نظر رو دارم. فکر میکنم این سریال که لینکش رو ارسال کردن توی ماه وا ره پخش شده بوده...ولی باز هم موسیقی، موسیقی هستش. ایکاش میشد یه جوری نظرات و انتقادات رو به گوش این دوستان رسوند که بتونم بصورت منطقی قانعشون کنم.

Last edited:

FARID2XF

Registered User
لایک‌ها
89
داداش برو تو آدرس زیر
http://login.internet.ir/index.html
بعد مشخصات اکانت ساماندهی رو بزن
بعد برو به بخش دستورات قسمت اخطارهای عدم اجرای دستورات را ببین اگر اونجا اخطار نگرفته باشی بابت این لینک ان شا الله که مشکل خاصی نیست
در ضمن حتما سایتت رو تو ساماندهی جدید ثبت کرده باشید
ممنون.
با مشخصات ساماندهی نتونستم وارد این سایت بشم... هم با ایمیل و هم با نام کاربری...
منظور از ساماندهی سایت جدیدشون هست دیگه ؟

heavonlord

Registered User
لایک‌ها
151
ممنون.
با مشخصات ساماندهی نتونستم وارد این سایت بشم... هم با ایمیل و هم با نام کاربری...
منظور از ساماندهی سایت جدیدشون هست دیگه ؟
تو سایت samandehi.ir پایین نوشته ورود به ساماندهی جدید و ورود به ساماندهی قدیم اگر در ساماندهی جدید سایت رو ثبت نکردید هر چه سریعتر اقدام کنید چون فقط از اونجا میتونید تقاضای رفع فیل بدید
من یکبار این مشکل عدم ورود رو پیدا کردم خودشون مشخصات رو برام به ایمیل اینفو فرستادن
ولی اگر هنوز در ساماندهی جدید ثبت نکردید وارد ساماندهی قدیم بشین

FARID2XF

Registered User
لایک‌ها
89
تو سایت samandehi.ir پایین نوشته ورود به ساماندهی جدید و ورود به ساماندهی قدیم اگر در ساماندهی جدید سایت رو ثبت نکردید هر چه سریعتر اقدام کنید چون فقط از اونجا میتونید تقاضای رفع فیل بدید
من یکبار این مشکل عدم ورود رو پیدا کردم خودشون مشخصات رو برام به ایمیل اینفو فرستادن
ولی اگر هنوز در ساماندهی جدید ثبت نکردید وارد ساماندهی قدیم بشین
بنده تو هر دو عضو هستم. مشکلی نیست پیامی نیومده.
لینکی که دادید رو عرض کردم با مشخصات اینا نتونستم وارد بشم. حالا فعلا دارم دوباره بازیابی رمز عبور رو میزنم..

heavonlord

Registered User
لایک‌ها
151
نگاه کنید اگر سایت من فیل شد بیشتر بخاطر اون بود که یکبار تذکر دادن گفتم این مقاله هیچ محتوای مجرمانه ای ندارد اخطار دادن منم زنگ زدم گفت چون فقط یک صفحه ات فیلتره ایمیل بزن به بلاگ که قبلا گفتم اشتباه من همین بود که به صحبت های اون فرد که از دبیرخانه مصادیق مجرمانه بود گوش دادم گفت اگر مقاله ات محتوای مجرمانه ندارد کل سایتت فیل نمیشه نگران نباش که برعکس شد!!
حالا شما باید فقط اون لینک را پاک کنی بعد اون ایمیل را ریپلای کن و پاسخ دهید لینک و مطلب پاک شده کار خاص دیگری فکر نکنم لازم باشه بکنید فقط چون شما خیلی نگرانید اگر مطلب مشابه اون لینک هم دارید پاک کنید
موفق باشید

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
عادیه ! چه شما حذف کنی چه حذف نکنی اون ادرس ذکر شده فیلتر میشه ;)
من یکبار برای همین مسئله تماس گرفتم و سئوال کردم که حذف کنیم باز فیلتر میشه ! که پاسخ مثبت بود شما باید حذفی کنی ولی اونا هم ادرس رو فیلتر میکنن.:general210:

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
مدلشون همینجوریه چقدر شما حرص می خورید :دی

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
پس چرا دیگه ایمیل میزنن برامون ؟ این دوستان از کمیته درخواست حذف کردن دادن بنده هم توی کمتر از 10 دقیقه پست رو پاک کردم... الان url که درخواست حذفشو داده بودن فیلتر شده...

مثلا داریم خدمات رایگان میدیم اونم از نوع 100% مجاز، وقتی موسیقی بی کلام هم مشکل دار باشه....
برای ما که اکثر مواقع اول اون پست رو قیلتر میکنند و بعد ایمیل میزنن میگن اون پستو حذف کن!

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
برای سه تا از وبسایت هام همین مشکل پیش اومد ،
اول گفتن حذف کن (درصورتی که لینک فیلتر بود ) بعد که حذف کردیم زدن کل سایت رو فیلتر کردن.

برای یکی از سایت هام اخطار اومده بود ، من رفتم لینک رو پاک کردم حالا هر روز باهام تماس می گیرن میگن چرا حذف نمی کنی ! هرچی ما میگیم حذف شده اون هم پشت تلفن میگه من دارم مطلبو میبینم ! کش و ... همه رو هم پاک کردم ... امیدوارم منجر به فیلتر نشم :|

بالا