• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخطار کمیته فیلترینگ از طریق ایمیل و SMS و فیلتر شدن !!! مشکل عجیب !

grizly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
شما اگر به همین تاپیک دقت کنی ملت اینقدر بیچاره ان که حتی میترسن اسمش رو بیارن :p یکی میگه فیل / یکی میگه ف ی ل تر / یکی میگه قیلتر :p یعنی اینقدری که ملت ما از بالاسریا حساب میبرن سگ از صاحبش نمیبره :p:p با این وضعیت معلومه که هی وضع ما بدتر میشه :D
ای آقاااااا. بابا ما یه وبی داشتیم . یه کلمه مورد دار توش بود . در صورتی که اون مطلب اصلا هیچ ربطی به اون کلمه نداشت ! بلکه به لحاظ املایی و دستوری یه کلمه منشوری توش بود ! برداشتن برا همین مارو فیلتر کردن:p منم زنگ زدم ساماندهی دیدم یارو حتی سواد نداره ! بلد نیست تیتر مطلب رو بخونه ! گفتم دیوانه جمله رو اشتباه میخونی اصلا این مطلب چه ربطی به اونی که شما میگی داره ؟! یه خورده که دقت کرد فهمید جریان چیه بعدش ساکت شد :D منم دیدم اینا انگار خیلی زبون نفهم تر از این حرفان گفتم گورباباتون دیگه هم پی اش رو نگرفتم برا رفع فیلتر :D

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
درود دوستان،
امروز برای بنده یک پیامک اومد که نوشته بود فورا ایمیل رو بررسی کنید برای رفع فیلتر و ...
منم اومدم توی ایمیل دیدم بله، یک ایمیل از کمیته ساماندهی و فیلترینگ اومده واسم.
بازش کردم و دیدم لینک یکی از مطالب سایت رو درخواست کردن که حذف کنید...
حالا جدا از اینکه اون مطلب تنها موسیقی متن (بی کلام) که هیچ محتوای غیر اخلاقی ای نداره و مربوط به یک سریال خارجی هستش،
بنده بطور کل حذفش کردم (یعنی پیش نویس کردم توی وردپرس و دیگه قابل رویت نیست و ارور 404 میده در حال حاضر.)
اما بعد از یکی دو ساعت دیدم اون لینک مورد نظر کلا فیلتر شده...
نمیفهمم چرا ؟ وقتی بنده مطلب رو پاک کردم باید کار خاصی میکردم ؟ بنده همون ایمیل رو ریپلای کردم و اعلام کردم پست مربوطه حذف گردید... اما بازم فیلتر شد.
از اونجایی که شنیدم تعداد صفحات فیلتر شده برای یک سایت خیلی اهمیت داره برای فیلتر شدن کل دامنه این مورد رو توی این تاپیک اعلام کردم تا دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنن این حقیر رو.
پیشاپیش تشکر.

ابتدا صفحه فوق رو فیلتر میکنند و سپس برای شما اخطار میاد!
برای من همیشه اینطور بوده ..
میبایست درخواست رفع فیلتر صفحه رو بدید (در فوتر ایمیل هم ذکر شده)

FARID2XF

Registered User
لایک‌ها
89
مدلشون همینجوریه چقدر شما حرص می خورید :دی
اگه محتوای لینکی که داده بودند رو میدیدید وضعیت منو درک میکردید... واقعا تاسف میخوره ادم... موسیقی بی کلام فقط در صورت رعایت نکردن کپی رایت میتونه مشکل داشته باشه... دیگه هیچ مشکلی نمیبینم براش...
برای هر مطلب ما کلی زحمت میکشیم 2 ساعت تحقیق میکنیم... بعد توی یک ثانیه نابود.

FARID2XF

Registered User
لایک‌ها
89
ابتدا صفحه فوق رو فیلتر میکنند و سپس برای شما اخطار میاد!
برای من همیشه اینطور بوده ..
میبایست درخواست رفع فیلتر صفحه رو بدید (در فوتر ایمیل هم ذکر شده)
ممنون،
درخواست رفع فیلتر برای url که بنده حذف کردم . ارور 404 میده الان... بنظرتون بازم پیگیری کنم برای این مورد که جلوگیری بشه از فیلتر شدن کل سایت؟

Amirmob4u

Registered User
لایک‌ها
289
روالش یه اینصورته که نیم ساعت بعد ازینکه ایمیل دادن اگه حذف نکردی پسته فیلتر میشه ولی خب اینجوری نیس و بیشتر وقتا قبل اینکه ایمیل بیاد فیلتره خوده پست
ولی شخصا خودم دیدم ایمیل و اس ام اس که واسه من نمیاد ( جدیدا که هیچی نمیاد :D ) از پنل فیلترینگ لینک پستو دیدم که اخطار اومده ولی فیلتر نبوده حذف کردم همون لحظه ولی چن دقیقه بعش فیل شد

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
اگه محتوای لینکی که داده بودند رو میدیدید وضعیت منو درک میکردید... واقعا تاسف میخوره ادم... موسیقی بی کلام فقط در صورت رعایت نکردن کپی رایت میتونه مشکل داشته باشه... دیگه هیچ مشکلی نمیبینم براش...
برای هر مطلب ما کلی زحمت میکشیم 2 ساعت تحقیق میکنیم... بعد توی یک ثانیه نابود.
این موضوع جای تعجب نداره کم کم عادت می کنید به این وضعیت!

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
ممنون،
درخواست رفع فیلتر برای url که بنده حذف کردم . ارور 404 میده الان... بنظرتون بازم پیگیری کنم برای این مورد که جلوگیری بشه از فیلتر شدن کل سایت؟
من چندین دفعه پیگیری کردم، ولی تابحال پاسخی نگرفتم
اگر مطلب تون بازدیدش زیاده، نهایتا میتونید آدرس مطلب رو تغییر بدید و ریدایرکت براش بزنید

روالش یه اینصورته که نیم ساعت بعد ازینکه ایمیل دادن اگه حذف نکردی پسته فیلتر میشه ولی خب اینجوری نیس و بیشتر وقتا قبل اینکه ایمیل بیاد فیلتره خوده پست
ولی شخصا خودم دیدم ایمیل و اس ام اس که واسه من نمیاد ( جدیدا که هیچی نمیاد :D ) از پنل فیلترینگ لینک پستو دیدم که اخطار اومده ولی فیلتر نبوده حذف کردم همون لحظه ولی چن دقیقه بعش فیل شد
در واقع همونطور ک گفتم، قبل از اخطار فیلتر میشه
مونتها وقت میبره تا بر روی همه isp ها اعمال بشه و بعضا بعد از حذف، شما صفحه فیلتر رو مشاهده میکنید

Amirmob4u

Registered User
لایک‌ها
289
در واقع همونطور ک گفتم، قبل از اخطار فیلتر میشه
مونتها وقت میبره تا بر روی همه isp ها اعمال بشه و بعضا بعد از حذف، شما صفحه فیلتر رو مشاهده میکنید
این نیم ساعت بعد از ایمیل... یکی از اعضای همون کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه بهم گفت!
ولی چیزی که مشخصه و همه میدونن بی حساب کتابه کارشون و این حرفام کشکه

dezclub

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
برای من که اول فیلتر می کنن بعد اس ام اس نمیدن:general208: بعدش ایمیل هم نمیدن :general107:
باید خودم برم توی سایت internet.ir ببینم کدوم ها را باید حذف کنم :general507:
بازم خوبه برای شما ها هم ایمیل میدن هم اس برید خدا را شکر کنید :general312:

بالا