Gt_Max
Registered User
به نقل از شايان :كاش تو لاگين كردن تفاهم داشيتم !
البته من ديشب ساعت 4 صبح موفق شدم !
تو لاگين هم تفاهم داريم...!
به نقل از شايان :كاش تو لاگين كردن تفاهم داشيتم !
البته من ديشب ساعت 4 صبح موفق شدم !
به نقل از شايان :قربون اين همه تفاهم ... ( تو داداش من نيستي ؟! )
ببینم شما از قبل داشتی یا تو این یه ماه اخیر واست اومده؟؟؟به نقل از MohammadR :اتفاقا منم 6 تا دعوتنامه دارم كسي خواست بگه. خواستم توي درخواست Gmail بگم ديدم فتوكپي بسته. چرا؟
اون تاپيک رو بستم چون درخواست کننده زياده ولي کسي دعوت نامه نداره و نميخواستم کسي سر کار باشهبه نقل از MohammadR :اتفاقا منم 6 تا دعوتنامه دارم كسي خواست بگه. خواستم توي درخواست Gmail بگم ديدم فتوكپي بسته. چرا؟
فتوكپي معذرت ميخوام من متاسفانه گذارم كمتر به اينجا ميخوره براي همين چندان آشنا نبودم.به نقل از fotocopy :اون تاپيک رو بستم چون درخواست کننده زياده ولي کسي دعوت نامه نداره و نميخواستم کسي سر کار باشه
شما هم اگه دعوت نامه داري بهتره بجاي اينکه اينجا بنويسي تا تاپيک از مسيرش منحرف بشه به افرادي بدي که در قسمت درخواست جي ميل ايميلشونو نوشتن. از جمله مدير بخش ويژوال بيسيک
در ضمن جناب مهيار و al_frd اينجا جاي تقاضا دادن نيست.(هر دو رو حذف کردم)
شرمنده ي فتوكپيبه نقل از fotocopy :در ضمن جناب مهيار و al_frd اينجا جاي تقاضا دادن نيست.(هر دو رو حذف کردم)
دمش گرم!به نقل از شايان :Gmail لطف كرد ... بعد از 100 سال بالاخره يه دعوت نامه ( براي اولين بار ) به من داد !
نميدونم چطوري روش شد يه دونه بده !
يعني دمش قيژ :lol:به نقل از شايان :امير اين صداي اومده دعوت نامه بود ؟! قيييييييژ ؟!؟!؟!
مدير اين قسمت منمبه نقل از daftarekhaterat :من نميدونم مدير اين قسمت كيه ولي ميخوام همه بدونن كه من يك هفته پيش پيام دادم كه دعوت نامه جيميل دارم ولي يه روز بعد ديدم كه پاك شده. همون موقع دوباره پيام نوشتم و الان ميبينم انگار پاك شده.
نميدونم اينكه همه بدونن من دعوت نامه دارم به كي ضرر ميزنه و براي تجارت چه كسي مشكل ايجاد ميكنه.
:hmm: :hmm:
من هم نگفتم كه ميخوام بفروشم. ديدم موضوع اينجا در مورد دعوت نامه جيميل هست من هم نوشتم اخيرا 3 تا دعوت نامه برام رسيده. نه تبليغ كردم. نه قيمت دادم. نه عشوه اومدم. نه قيافه گرفتم...به نقل از fotocopy :مدير اين قسمت منم
اگه ميخواي بفروشي بايد توي بازارچه بنويسي
اگه هم ميخواي مفتي ميتوني در قسمت درخواست جي ميل به صدها نفري که ايميلشونو نوشتن و منتظر دريافت دعوت نامه هستند بفرستي.
فکر نکنم نيازي به بازکردن تاپيک باشه