• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ادامه اشتباه های سریالی ایسام

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
تقریبا یک ماهی میشه تعرفه ایسام باز هم تغییر کرده و علاوه بر افزایش تعرفه (کالای دسته دوم و در حد نو و افزایش باور نکردنی تعرفه کالای معیوب)، به منظور تشویق فروشندگان بزرگ کالای آکبند، اومدن تعرفه کالای نو رو کاهش دادند

درواقع ایسام تعرفه ها رو زیرو رو کرده و تعرفه هر قسمت رو مجزا کرده! 2000 ساعت وقت گذاشتند هر گروه رو تعرفه بندی کنند! تا هیچ کس از تعرفه بالای ایسام گله نکنه!

مثلا با این کارشون می خواستند درآمد بیشتری کسب کنند، اما گزارش درآمدشون دربیاد فورا سیستم تعرفه بندی رو تغییر می دن

Untitled333.png

اما حالا فروشندگان کالای دسته دوم خودشون رو نو و آکبند ثبت می کنند

Untitled444.jpg

و در توضیحات می نویسند دسته دوم!
Untitle555.png

نمی دونم این تصمیمات نابخردانه رو کی می گیره! و زمانی که با تصمیماتشون موجب از دست رفتن سرمایه می شن، شخص تصمیم گیرنده چرا همچنان داره تصمیمات بعدی رو می گیره!؟

خود من با یک فروشنده دست به یکی کردیم یک کالا رو نو ثبت کردند و ایسام تعرفه خیلی پایین تری گیرش اومد!

مثال از هر دستی بدی پس می گیری حالا داره مفهوم خودش رو نشون میده :D
اومدن تعرفه بیشتر به جیب بزنن، تعرفه کمتری دریافت کردند!

حالا براشون هم افت شخصیت داره بیان سریع تعرفه رو برگردونن! یک ماهی صبر می کنن، بعدا اقدام به بازگشت تعرفه می کنند! حالا جالبه کالایی که ثبت میشه تا 90 روز آکبند باقی می مونه و این وسط اگر تعرفه رو به حالت قبل برگردونن تا 3 ماه نمی تونن کالایی که طرف نو ثبت کرده رو تعرفش رو تغییر بدن! چون طرف بر اساس تعرفه موجود قیمت گذاری کرده، و اگر تغییرش بدن، شدیدا مورد هجمه فروشندگان قرار می گیرند و فروش کالا با تعرفه بالاتر که به ضرر فروشنده تموم بشه، نارضایتی و ترک ایسام رو موجب میشه

Last edited:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
آقا سلطان انتقاد از سایت های ایرانی شمایی :D

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
ایسام از اولش چندش بود

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
ایسام از اولش چندش بود

اوایل تعرفه ایسام منطقی بود و اون موقع خیلی فعال بودم

بعدش فروشگاه هم نام اکانت ایسام ایجاد کردم و خیلی فروش خارج از ایسام خوب بود

الان کار دیگری انجام میدم و کمتر درگیر فروش و فروشگاه هستم و هر کالایی تو ایسام ثبت می کنم، دقیقا همون رو توی سایت شیپور ثبت می کنم

الان تمام فروشندگان تو ایسام قیمت کالا رو حتی پس از کسر تعرفه و مالیات، 20 درصد گران تر از وب سایت های اینترنتی می فروشند

merajhomaei

Registered User
لایک‌ها
99
بله حق با شماست.
قبلا تو ۵ت ۱۰۰ میخوردند الان یک لپتاپ فروختم دیدم ۳۰۰ برداشتن واقعا این حجم از تعرفه غیرقابل باور هست و سبب میشه آدم دیگه دلی برای فروش در ایسام نداشته باشه.
یه سریا سر قدرت این روزا دارن دنیارو معکوس میچرخونن ولی غافل از اینکع عین ماشین کوچیک بچه ها هر چی عقب بکشی بعدش با سرعت چند برابر به جلو حرکت میکنه....
متاسفانه در طول تاریخ بارها تکرار شده و همچنان این انسانه که درس نمیگیره....
و تنها به یک دلیل: طمع.

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
خیلی تعرفشون رفته بالا و دیگه فک نکنم کسی بره ایسام.

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
حالا این تاپیکو من میزدم خار سسده ها میگفتن داستانی پشت قضیه است،بعد هر کی که تو تاپیکای دیگه درشون میذاشتم میومدن واسه لایک کردن و ترمیم زخم نونشون

بیا عزیزم این تاپیکو ببین تا متوجه بشی که تنها نیستی و استاد ربیعی همیشه یارو یاور توئه
البته پست شماره 2 تاپیک خودش گویای همه چیزه

نمیدونم چرا انقدر دیوار و دیجی کالا و اسنپ و مقداد و ایسام و .... میکوبید
اینا پر بازدیدترین سایتهای ایران هستن طبیعیه تعداد خطاهایی که داخلشون بوجود میاد بیشتر از سایت اصغرشاپ باشه که مورد تائید شماست یا اون چلوکبابی سر کوچتون که میخوای جایگزین اسنپ فود کنیش . دقت کن گفتم تعداد خطا نه درصد خطا

مثل اینکه بگیم مادربرد ایسوس خوب نیست چون تعداد خرابیش بیشتر از الایت گروپ بوده
کل فروش الایت گروپ فکر نکنم تاحالا به تعداد مادربردای خراب ایسوس رسیده باشه پس طبیعیه تعداد خرابیشم کمتر از ایسوس باشه

طرف رفته از دیجی کالا دسته PS4 تقلبی گرفته بعد اومده تاپیک زده دیجی کالا دزده . بهش میگم عمو تو از دیجی کالا جنس نگرفتی اومدی از فروشگاه اصغرشاپ که میدون امام خمینیه دسته گرفتی که اجازه داره تو دیجی کالا جنساشو بفروشه . حالا باز خدا پدرمادر دیجی کالارو بیامرزه این فروشگاهارو مجبور میکنه اگر دستشون کپی هست بنویسه توی آگهی که دسته اورجینال نیست ولی طرف بجای تشکر اومده تاپیک زده دیجی کالا دزده .

اصلا شماها که اتاق فکر و بخش فنی دیوار و دیجی کالا و اسنپ و .... زیر سوال میبرید و میگین اندازه گاو نمیفهمن و نباید تصمیمات بعدیو بگیرن از خودتون پرسیدین چطوری الکسای تک رقمی بدست آوردن ؟ کی براشون تصمیم گرفته که به اینجا رسیدن ؟ اگر شماها تصمیم میگرفتین الان کجا بودن (بالاتر از رتبه تک رقمی که دیگه نداریم) ؟
اگر فرض کنیم تصمیم گیران دیوار و اسنپ و دیجی کالا گاو باش پس تصمیم گیران اون سایتهایی که خیلی زیاد از اینا فاصله دارن و مورد تایید شماهان چی هستن ؟

میدونی مشکل من با شماها چیه . اینه که تعصبی به داستان نگاه میکنی . بجای اینکه بیای سوال بپرسی اومدی میکوبی دلت خنک بشه . تو 90% موارد بخاطر اطلاعات پایینت مرتکب اشتباه شدی و حالا اومدی بندازی گردن سایت یا اپلیکیشن

مثلا بجای اینکه بیاد بگه بچه ها لطفا به من یاد بدین چجوری داخل دیوار تو همه استانا سرچ کنم میاد تاپیک میزنه با این عنوان :

لو رفتن فیلم خصوصی جنجالی سایت دیوار و آنجلینا جولی و اشتباهات قاتل سریالی (بهمراه عکس)
توی توضیحاتشم مینویسی :
طبق گزارشی از اسوشیتد پرس هسته سایت دیوار که به زبان آیدا و سی نوشته شده توان پردازش همه استانها را ندارد زیرا پردازنده سرورهای دیوار مدل آلفا ایکس 58 میباشند که مناسب موی سر مردم خاور میانه نمیباشد و دیوار رشد افقی میکند چون هر روز صبح شیر نمیخورد که قدش بلند بشه و پول سرور در بیاره در نتیجه دو ماه دیگه شیپور ازش پیشی میگیره چون توپولوژی ایده آل نداره

حالا اصلا مشکل طرف اینه دیوار نمیزاره روزی 100 تا آگهی رایگان بزنه و بخاطر بازدید کننده خیلی بالاش میگه از یه تعداد بیشتر 5 هزار تومن بده اونوقت اومده میگه فیلم خصوصی قاتل سریالی دیوار و آنجلینا جولی (بهمراه عکس)
بعدم اعتراض میکنن چرا بقیه میان میگن حرفای ما اشتباهه بجای اینکه مارو لایک کنن
اول بفهم مشکلت با اسنپه یا رستوران یا اینکه مشکلت با دیجی کالاست یا فروشنده میدون امام خمینیه یا اینکه مشکلت با دیواره یا اطلاعات کم خودت
بعد که فهمیدی بیا یه تاپیک با تیتر و توضیحات درست بزن که بقیه راهنماییت کنن و بگن چیکار کنی

Last edited:

سکولار

Registered User
لایک‌ها
2,721
حالا این تاپیکو من میزدم خار سسده ها میگفتن داستانی پشت قضیه است،بعد هر کی که تو تاپیکای دیگه درشون میذاشتم میومدن واسه لایک کردن و ترمیم زخم نونشون
چقد پی تی بی در و پیکر شده همینطوری با تغییر یه حرف طرف میاد راحت فحش ناموس میده . جنبه شنیدن نظر مخالفو نداری دیگه تاپیک نزن .

mikigod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به خودش داره فحش میده , یه بچه خوشگل هستی که عرضه نداری هیچ کاری کنی فقط میگی بابا جون برام غذای سرد آوردن :D

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
چقد پی تی بی در و پیکر شده همینطوری با تغییر یه حرف طرف میاد راحت فحش ناموس میده . جنبه شنیدن نظر مخالفو نداری دیگه تاپیک نزن .
داداشم شما ناراحت نشو , مشکل از اون مادر و پدری هستش که پتانسیل تربیت فرزند خودشون رو ندارن و بچه دار میشن و پرتش میکنن تو جامعه , آخرش هم میوفته بیخ ریش ما و ما باید جمعش کنیم . متاسفانه هرکسی درست تربیت نمیشه دیگه اما دلیل هم نمیشه بخوایم امثال اینا رو آدم حساب کنیم چه برسه بخوای جوابش رو بدی . شاعر میگه که : تنها مشکلش اینه که هیچوقت چک نخورد

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
دوستان خواهشا فقط راجع به موضوع صحبت کنند و از بحث های حاشیه ای و نامرتبط با بحث تاپیک خودداری کنند.

یک شخص که بیاد خارج از موضوع صحبت کنه، باقی هم میان جواب موضوع خارج بحث رو میدن و تاپیک جای اینکه محلی برای صحبت روشن و شفاف و استدلال و منطق حول موضوع باشه، موضوعات خارج از بحث رو دربرمیگیره.

دوستان لطفا اخلاق رو رعایت کنند و احترام همدیگه رو حفظ کنند.

اگر می بینید دو نفر بحثشون بالا گرفته لطفا از Like کردن یک شخص طرف مجادله پرهیز کنید. چون رفتار اخلاقی نیست.

سپاس از دوستان

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا