• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ادامه تحصیل در آمریکا ممکنه یا نه؟ اظطراری

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
مرسی دیوید جان:happy:

تا وقتی که صاب تاپیک دعوامون نکنه با اجازه همینجا میگم (البته ممکنه سوالات ایشون هم باشهاینایی که من میگم)

چه رشته ای میخوای بخونی ؟ چه مقطعی ؟ زبان انگلیسیت چطوره ؟ مدرک زبان ؟ مقاله ؟

من دوست دارم مدیریت پروژه بخونم (البته مدیریت پروژه ای که مربوط به مهندسی معمار ی و سازه میشه)

مقطع فوق لیسانس ( و اگه بشه دکترا)

زبانم خیلی قویه ، کتابهای Passages رو تموم کردم ، حدود 7-8 ماه هم طول میکشه تا سطح Advanced رو هم تموم کنم تا واسه شرکت تو TOEFL و IELTS آمادگی رو پیدا کنم.

مقاله هم چیزی ندارم :blush:

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
اگه میتونی ماهی 400-500 خرج کنی به شدت سوپد و فنلاند رو پیشنهاد میکنم !
ویزاش زیاد سخت نیست
میتونی کنار درست کار هم بکنی و کمی از هزینه هاتو پوشش بدی !
ضمنا خیلی هم کشورهای پیشرفته ای هستند و مزایای خاص خودشونو دارند ! ضمنا به سفرهایی که میتونی بری هم فکر کن :دی
تحصیل هم رایگانه با استاندارد های بسیار بالای آموزشی !

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
ماهی 400-500 تومن (یا دلار) که خوبه ! فوقش یه کار نیمه وقت هم پیدا میکنم و حداقل ماهی 200 تومن رو که درمیارم :دی

من شنیدم خرج زندگی یه دانشجو تو نروژ حدود 10 هزار دلاره! که در این صورت سوید و فنلاند با صرفه ترن ! کدوم دانشگاه هاش برای رشته ای که من میخوام معتبرن؟ سایت دارن؟ بورسیه تحصیلی میشه گرفت؟

تو انگلستان دانشگاهی نیست که تحصیل توش رایگان باشه؟

راستی یه چیز خیلی مهم! من اگه تو این کشورها تحصیل کنم ، گرین کارت آمریکا رو راحت میتونم بگیرم؟ یعنی در مقایسه با اینکه مدرک رو تو ایران بگیرم و از طریق ترکیه برای گرین کارت اقدام کنم!

شرمنده خیلی سوال کردم:blush::p

راستی دیوید جان! منظور دقیق رو از سفرها نگرفتم ! لوول منظور همون عضو اتحادیه اروپا بودن و باز بودن مرزهاست؟:blush:

پ.ن: چقدر خیال پردازم من :دی

bavaria1977

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ذر شهرهای بزرگ سوئد هزینه حدود ماهی یک میلیونه .

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
ماهی 400-500 تومن (یا دلار) که خوبه ! فوقش یه کار نیمه وقت هم پیدا میکنم و حداقل ماهی 200 تومن رو که درمیارم :دی

من شنیدم خرج زندگی یه دانشجو تو نروژ حدود 10 هزار دلاره! که در این صورت سوید و فنلاند با صرفه ترن ! کدوم دانشگاه هاش برای رشته ای که من میخوام معتبرن؟ سایت دارن؟ بورسیه تحصیلی میشه گرفت؟

تو انگلستان دانشگاهی نیست که تحصیل توش رایگان باشه؟

راستی یه چیز خیلی مهم! من اگه تو این کشورها تحصیل کنم ، گرین کارت آمریکا رو راحت میتونم بگیرم؟ یعنی در مقایسه با اینکه مدرک رو تو ایران بگیرم و از طریق ترکیه برای گرین کارت اقدام کنم!

شرمنده خیلی سوال کردم:blush::p

راستی دیوید جان! منظور دقیق رو از سفرها نگرفتم ! لوول منظور همون عضو اتحادیه اروپا بودن و باز بودن مرزهاست؟:blush:

پ.ن: چقدر خیال پردازم من :دی

بورس که فکر نمیکنم اما یه کمک هزینه هایی در قبال کارهای تحقیقاتی و ... میشه گرفت .
گرین کارت هم ربطی به این چیزا نداره ! ضمنا مگه آمریکا چی داره که هه اینجوری کشته مردش شدن ؟
الان انگلستان یا فنلاند یا استرالیا یا نیوزیلند کیفیت زندگی به مراتب بالاتری دارند !
آره همون عضو اتحادیه اروپا بودن که واقعا لذت بخشه !

ذر شهرهای بزرگ سوئد هزینه حدود ماهی یک میلیونه .
درسته اما نه برا یه دانشجو !
یه دانشجو باید با حداقل امکانات زندگی کنه !

naeemtop

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان خوبم خیلی خوبه که بحث این تاپیک گرم شده ولی موضوع تاپیک آمریکا بوده و من چون خیلی عجله داشتم اینجا زدم در مورد کشورهای اروپایی تو قسمت دانشگاهها پر از تاپیک هست

کسی میدونه برای مقاله باید چیکار کرد؟آخه دانشجوی لیسانس مگه مقاله میتونه بنویسه؟میشه جور کرد از جایی؟کجا باید ثبت کرد؟
واسه آمریکا بالاخره میشه با شرایط من و خرج کردن 20 تا 30 میلیون در سال ادامه تحصیل داد؟
واسه گرفتن ویزا هم به معدل گیر میدن؟یا معدل پایین فقط کار پذیرش رو مشکل میکنه؟
از کی باید اقدام کرد؟2 ترم مونده درسمون تمام بشه میشه اقدام کرد؟یا حتما باید درس تمام شده باشه و ریز نمرات رو داشته باشیم؟
یه جا شنیدم که معافیت تحصیلی بعد از لیسانس شده 1 سال درسته یا نه؟

با تشکر

Just Mohamad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
کسی میدونه برای مقاله باید چیکار کرد؟آخه دانشجوی لیسانس مگه مقاله میتونه بنویسه؟میشه جور کرد از جایی؟کجا باید ثبت کرد؟
واسه آمریکا بالاخره میشه با شرایط من و خرج کردن 20 تا 30 میلیون در سال ادامه تحصیل داد؟
واسه گرفتن ویزا هم به معدل گیر میدن؟یا معدل پایین فقط کار پذیرش رو مشکل میکنه؟
از کی باید اقدام کرد؟2 ترم مونده درسمون تمام بشه میشه اقدام کرد؟یا حتما باید درس تمام شده باشه و ریز نمرات رو داشته باشیم؟
یه جا شنیدم که معافیت تحصیلی بعد از لیسانس شده 1 سال درسته یا نه؟

با تشکر

مقاله رو نمی شه کپ زد :happy: ،

دو سبک مقاله داریم، یکی مقاله عادیه، یکی ژورناله.... ژورنال باید مطلبتون واقعا به در بخور باشه تا چاپ بشه، واسه همین رایگانه. مقالات عادی باید پول بدید تا چاپ بشه (150 $ حدودا ) که به نظر میاد شما مشکلی در پرداختش نخواهد داشت :) این سبک مقالات رو هر چرت و پرتی که باشن چاپ می کنن (چون پولش رو می دی !! )

ولی موقع اپلای مقالت رو می خونن پس به کارت نمیاد ;) یعنی باید مقاله درست و حسابی بدی !!
دسته بالا به درد دانشجوهای فوق می خوره که باید مقاله داشته باشن وگرنه 1 نمره از تزشون کم می شه :D

آخه هی می گی آمریکا !! بابا شهر تا شهرش زمین تا آسمون تفاوت قیمت داره، یعنی امکان نداره بتونی تو کالیفرنیا با این پول بری!! ولی آره می تونی بعضی جاها بری !!
ویزا هم به معدل نیست.

نیازی نیست به اتمام درس، شما باید مخ استاد اونور بزنی (!) تا بگیرتت !! پس از الان هم می تونی شروع کنی.

شما اگه واقعا کارت فوریه برو تو فروم AA پست بزن( نمی دونم تبلیغ فروم ممنوعه یا نه واسه همین اینجوری گفتم، اگه نمی دونی اسمش رو، پ.خ بزن) اونجا،سریع جواب می گیری، اونجا همه این کارن، اینجا نه :دی

naeemtop

Registered User
لایک‌ها
4
خوب حالا که درسم تموم نشده با استاد ایمیل بزنم چی بگم؟اصل کاری ریز نمرات هست که ندارم
راستی دانشگاه هم خوب میخوام مثل میشیگان و استانفورد و ... اگه قرار باشه دانشگاه از این مزخرفاتش باشه همون اروپا خیلی بهتره
راستی ایمیل اساتید رو از کجا میشه گرفت؟مثلا دانشگاه میشیگان یا استانفورد؟
بهشون چی باید بگم؟

با تشکر

Just Mohamad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
ببینید، ریز نمرات یه چیزه دیگست، اونم برای استاد مهمه، ولی اگه ریز نمرات فعلیتون رو هم بفرستید و خوب باشه، با خودش می گه خوب ترم بعدش هم همینطوریه، بیشتر برای استاد این که زمینه کاریشون با اون چیزی که شما خوشتون میاد یکی باشه مهمه، یعتی برید تو سایتشون، دانشکده مورد نظرتون رو انتخاب کنید، از اونجا اسم اساتید و ایمیلشون رو می تونید دربیارید، موضوع کاریشون رو بخونید و اگه خوشتون میاد بهشون ایمیل بزنید که من این فعالیتها رو ( که مرتبط هم باید باشه ) داشتم. یا اگه نداشتی،برو روی اون موضوع تحقیق کن، 2 تا مقاله بخون ( حتما اگه استاده مقاله داده بخونش) و براش یکمی خالی ببند (!) که منم دارم تحقیق می کنم و......

من یکی از دوستام در مقطع لیسانس با یه استاد تو کانادا مکاتبه داشت و استاده گفته بود من رو زمینه فلان موضوع نفتی دارم کار می کنم، اینم چون رشتش یکمی فرق داشت، بهش چندتا منبع معرفی کرده بود و اونم رفته بود خونده بود و یه کورس هم از یه دانشکده دیگه برداشته بود !!

روش مخ زنی هنره برادر !!
ولی نشدنی نیست.

بازم سوالی داشتی خوشحال می شم اگه کمکی از دستم بربیاد.
موفق باشی

naeemtop

Registered User
لایک‌ها
4
آخه ریز نمرات فعلیم هم یا حدود معدل 14.5 هست بازم فکر میکنی شدنیه؟
بعدشم اومدیمو مخ استادو زدم وسط درسو ول کنم برم؟یعنی لیسانس تمام نشده!اونوقت اونجا باز باید درسایی که اینجا نخوندمو بخونم؟

Just Mohamad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
دانشگاه خوب نه !! از دانشگاه مطرح معدلت 14.5 ـه؟؟ ریکامندیشن داری؟
آخه شما نوشتی اظطراری من فکر کردم مدرکت دستته می خواهی جا سربازی بری اونور،.. من کی گفتم درست رو ول کن؟؟ اون مثالی که من برات زدم برای فوق لیسانس مخ استاد رو زده بود

naeemtop

Registered User
لایک‌ها
4
آقا کار که اظطراریه
شما فرض کن ما الان مدرک دستمونه
مدل 14.5 دارم از دانشگاه سراسری مازندران نظرت چیه؟
به یکی از موسسات معتبر اخذ پذیرش زنگ زدم گفتن شاید بتونن از دانشگاههای معروف مثل استانفورد و میشیگان هم بگیرن نظر شما چیه؟شدنیه؟

Bell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

با استاد ایمیل بزنم چی بگم؟

راستی ایمیل اساتید رو از کجا میشه گرفت؟مثلا دانشگاه میشیگان یا استانفورد؟

اون بالایی ها، با این پایینی ، جور در نمی اومد. شرمنده دیگه . نتونستم جلوی اخلاق گندم رو بگیرم و ریپلای نکنم!

راستی دانشگاه هم خوب میخوام مثل میشیگان و استانفورد و .

///////////////////

به یکی از موسسات معتبر اخذ پذیرش زنگ زدم گفتن شاید بتونن از دانشگاههای معروف مثل استانفورد و میشیگان هم بگیرن نظر شما چیه؟شدنیه؟

برو اونجا. پیش منشی و مشاور هم نه ها ، بگو خود خود موسس و مدیر موسسه رو میخوام. ( ببین نسبتی با علی کردان نداره مدیرش؟)
وقتی اومد، انگشت میانی ات رو بهش نشون بده و بیا بیرون.
یا یه کاری کن ، بگو یک ریال هم بهت نمیدم، پذیرش رو با همین شرایطی که اینجا نوشتی از استنفورد بگیرند واست. بعدا که گرفتند پنج میلیون هم بهشون دستمزد بده! ببین قبول میکنه ! :)

در این راه، جمله هایی مثل Verbal و Analytical هم به گوشت بخوره که زیاد جدی نگیر! اینها عوامل صهیونیست هستند که میخوان دلسرد بشی !

naeemtop

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
آخه اینا هم گفتن بعد از گرفتن پذیرش پول میگیرن نظرت چیه؟

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
میشه ادرس این موسسرو pm کنین ؟؟؟

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18

Bell

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
آخه اینا هم گفتن بعد از گرفتن پذیرش پول میگیرن نظرت چیه؟

اگه یک ریال هم در ابتدا پول نمیگیرند ، خب بهشون بده ( مدارک رو عرض میکنم! :) ) حداکثرش اینه که به اندازه پول فتوکوپی گرفتن از مدارکت ضرر میکنی :D

ولی اگه از اینهاس که میگن مثلا هزینه کلی 1 میلیون میشه که مثلا در ابتدا 300 تومان آنرا پرداخت میکنید و اگر پذیرش نیامد هم مثلا دو سوم پول رو بازپرداخت میکنیم ! ( یعنی 100 تومان! بد هم نییی ! هم به مشتری فشار نمیاد و با طیب خاطر پول رو میده! هم اگه موسسه هرماه 10 نفر رو هم اینجوری سرکیسه کنه ، میشه ماهی یک میلیون و خرج خودش و منشی که احتمالا خواهر زنش هست هم دراومده! :) ) اونموقع انگشت شصتت رو نشون بده بهشون و بیا بیرون !
شارلاتان بازی که هنر نییی !

Facts : معدلت B- یا C هستش که حداقل برای پذیرفته شدن در دانشگاهی که بعدش هم با مدرکش بتونی جایی استخدام بشی ، احتمالش خیلی پایینه ! ( نمیگم صفر ! چون دانشجوی بین الملی حساب میشی و این یعنی کلی پووول برای دانشگاه!)

naeemtop

Registered User
لایک‌ها
4
یعنی من فوق لیسانس و دکترا هم بگیرم باز واسه استخدام به معدل لیسانسم نگاه میکنن؟

بالا