• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ادبیات علمی-تخیلی و فانتزی

oggy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از بهترین و زیباترین داستانهای فانتزی , داستان بی پایان

نوشته نویسنده آلمانی میشاییل انده است.

The-Neverending-Story-2.jpg

از این کتاب فیلمی هم ساخته شده است که اصلا نتوانسته

حق مطلب را ادا کند . در واقع این فیلم( کارگردان : ولفگانگ پترسون)

کاملا بازاری است و فقط یک سوم ابتدای کتاب است.(داستان

تازه شروع شده است که فیلم تمام میشود)

خواندن این کتاب را به شما توصیه می کنم.

easter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
داستان بی پایان , به فارسی ترجمه شده است

و ترجمه نسبتا خوبی دارد.

samak ayyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام،
داستان بي‌پايان يكي از كتاب‌هاي مورد علاقه من است. و به طور مسلم فيلمش اصلاً در جايگاه كتاب نيست. بخصوص قسمت دوم فيلم كه كاملاً مسيرش را از قسمت دوم كتاب جدا مى‌كند. در كتاب سعي شده در قسمت اول به خيال‌پردازي ارج بدهد و در قسمت دوم خيال‌پردازي بيش از اندازه را محكوم بكن. حتماً حتماً حتماً اين كتاب را بخوانيد. به نظر من داستان بسيار جالب‌تري از امثال هري‌پاتر دارد كه اين چند ساله معروف شده‌اند.
اگر درست يادم باشه، از همين نويسنده دو كتاب بسيار جالب ديگه هم به فارسي ترجمه شده است يكي از آنها كتاب «مومو» و ديگري كتاب «برادران شيردل» است كه از اولي يك فيلم سينمائي و از دومي يك سريال تلويزيوني از سيما پخش شده است. اما به طور مسلم كتاب‌هايشان بسيار جذاب‌تر است. بخصوص كتاب «برادران شيردل» را حتماً بخوانيد.

easter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به نقل از samak ayyar :
سلام،
داستان بي‌پايان يكي از كتاب‌هاي مورد علاقه من است. و به طور مسلم فيلمش اصلاً در جايگاه كتاب نيست. بخصوص قسمت دوم فيلم كه كاملاً مسيرش را از قسمت دوم كتاب جدا مى‌كند. در كتاب سعي شده در قسمت اول به خيال‌پردازي ارج بدهد و در قسمت دوم خيال‌پردازي بيش از اندازه را محكوم بكن. حتماً حتماً حتماً اين كتاب را بخوانيد. به نظر من داستان بسيار جالب‌تري از امثال هري‌پاتر دارد كه اين چند ساله معروف شده‌اند.
اگر درست يادم باشه، از همين نويسنده دو كتاب بسيار جالب ديگه هم به فارسي ترجمه شده است يكي از آنها كتاب «مومو» و ديگري كتاب «برادران شيردل» است كه از اولي يك فيلم سينمائي و از دومي يك سريال تلويزيوني از سيما پخش شده است. اما به طور مسلم كتاب‌هايشان بسيار جذاب‌تر است. بخصوص كتاب «برادران شيردل» را حتماً بخوانيد.

برادران شیردل نوشته آسترید لیندگرن ( سوئدی ) است.

easter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
مومو و داستان بی پایان نوشته میشاییل انده( آلمانی) است.

samak ayyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام،
متشكرم از يادآوريتان، متاسفانه من حافظه ضعيفي در مورد اسامي دارم.
اما بازهم توصيه مي‌كنم كتاب برادران شيردل را حتما بخوانيد. كتاب بسيار جالبي است

easter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به نقل از samak ayyar :
سلام،
متشكرم از يادآوريتان، متاسفانه من حافظه ضعيفي در مورد اسامي دارم.
اما بازهم توصيه مي‌كنم كتاب برادران شيردل را حتما بخوانيد. كتاب بسيار جالبي است

برادران شیردل دوبار به فارسی ترجمه شده است.

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
تاپیک خیلی خوبیه.
بد نیست بقیه ی نویسنده های معروف علمی- تخیلی هم معرفی بشن.
یکی از نویسنده های خیلی خوب (البته بعد از آسیموف) آرتور سی. کلارک هست که معروفترین آثارش شامل چهارگانه ی راما و همین طور سری اودیسه ی فضایی می شه.
غیر از اون، استانیسلاو لم هم هست که آثارش همون قدر که علمی-تخیلی هستن، فلسفی هم هستن. به خصوص داستان جذاب سولاریس که من خیلی بهش علاقه دارم. از روی این داستان دو فیلم هم ساخته شده؛ یکی به کارگردانی کارگردان مشهور آندره تارکوفسکی و دیگری هم که اخیرا به وسیله ی استیون سودربرگ و با بازی جورج کلونی ساخته شده (و یک شکست تجاری به حساب میاد.)
داستان های کوتاه فیلیپ ک. دیک رو هم از روی چند تا فیلمی که ازش ساخته شده می شناسم، ولی تا حالا کتاب ترجمه شده ازش ندیدم. اگه کسی می شناسه لطفا معرفی کنه

easter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به نقل از Daneel Olivaw :
تاپیک خیلی خوبیه.
یکی از نویسنده های خیلی خوب (البته بعد از آسیموف) آرتور سی. کلارک هست که معروفترین آثارش شامل چهارگانه ی راما و همین طور سری اودیسه ی فضایی می شه.
غیر از اون، استانیسلاو لم هم هست که آثارش همون قدر که علمی-تخیلی هستن، فلسفی هم هستن. به خصوص داستان جذاب سولاریس که من خیلی بهش علاقه دارم. از روی این داستان دو فیلم هم ساخته شده؛ یکی به کارگردانی کارگردان مشهور آندره تارکوفسکی و دیگری هم که اخیرا به وسیله ی استیون سودربرگ و با بازی جورج کلونی ساخته شده (و یک شکست تجاری به حساب میاد.)
داستان های کوتاه فیلیپ ک. دیک رو هم از روی چند تا فیلمی که ازش ساخته شده می شناسم، ولی تا حالا کتاب ترجمه شده ازش ندیدم. اگه کسی می شناسه لطفا معرفی کنه

سال 72 یک کتاب 120 صفحه ای از فیلیپ کی دیک به نام انسان متغیر چاپ شده است

که شامل سه داستان کوتاه است.( انتشارات فرشید)

oggy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تعدادی از کارهای کی دیک را به انگلیسی خوانده ام , بدک نیست

ولی اصلا قابل قیاس با استاد بزرگ( آسیموف ) نمی باشد.

samak ayyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام،
فكر كنم حتماً بايد از ري برادبري نيز اينجا يادي بكنيم بخصوص بخاطر كتاب فارنهايت 451 است. هر چند در اكثر آثارش دنياي آينده را نااميدكننده نشان داده است.

شاد و كتاب‌خوان باشيد.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
راستی استانیسلاو لم فوت کرد
258.gif
... شکست ناپذیرش فوق العاده بود ...
118.gif

oggy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از seymour :
راستی استانیسلاو لم فوت کرد
258.gif
... شکست ناپذیرش فوق العاده بود ...
118.gif

کلا از لم سه کتاب و تعدادی داستان کوتاه در مجلات چاپ شده است.

من خاطرات یون تیخی( مجموعه داستانهای کوتاه ) را از لم بسیار دوست دارم.

easter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من یک سی دی دارم به نام : 500 مرد برتر قرن بیستم

نکته جالب : آسیموف هم در این سی دی قرار دارد.

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
[QUOTE=oggy]من تعدادی از کارهای کی دیک را به انگلیسی خوانده ام , بدک نیست

ولی اصلا قابل قیاس با استاد بزرگ( آسیموف ) نمی باشد.[/QUOTE]

اون که مسلمه دوست عزیز!

هرگز کسی مثل آسیموف نبوده و نخواهد بود (چه از نظر کمیت و چه کیفیت کاراش)

ولی از اون جایی که کارای آسیموف رو تقریبا کامل خوندم (احتمالا مثل بیشتر دوستداران ژانر علمی- تخیلی)، به نظرم بد نیست اگه بقیه نویسنده های این ژانر هم معرفی شن:)

easter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
جان کریستوفر هم رمانهای علمی تخیلی برای نوجوانان می نویسد.

♪PSA♪

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Daneel Olivaw :
تاپیک خیلی خوبیه.

سلام. من از كارهاي آسيموف، كتاب اول از مجموعه سه تايي امپراطوري كهكشانها ( ظهور امپراطوري كهكشانها ) رو خوندم. دو كتاب ديگه اين مجموعه : جنگ امپراطوري كهكشاهنها و . . . رو گير نياوردم.

نويسنده مورد علاقه من، آرتور سي كلارك با مجموعه زيبا و جذاب اوديسه است كه تمام اون به فارسي ترجمه شده. از سري راما، فقط ميعاد با راما رو كه اگه اشتباه نكنم، چاپ انتشارات نقطه است خوندم. بدددددددد جوري دنبال بقيه كتابهاي اين سري هستم. اما انگار اصلا همچين انتشاراتي وجود نداشته! هر جا تو انقلاب دنبالش رفتم، همه با تعجب نگام كردن.

كسي سراغي از كتاباي اين مجموع نداره؟:
2 - راما 2
3 - باغ راما
4 - راز راما
ممنون مي شم يه خبري به من بديد.​

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
Quote:
كسي سراغي از كتاباي اين مجموع نداره؟:
2 - راما 2
3 - باغ راما
4 - راز راما
ممنون مي شم يه خبري به من بديد.

من راز راما رو به زحمت پیدا کردم، اما خودم دنبال اون دو تای دیگه می گردم.
اگه پیدا کردین به منم خبر بدین:)

بالا