• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ادغام تاپیک هایی که دیگر فعال نیستند

KingOfDVDFilm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
آرشیوی که دارم شامل بیش از 4000 عنوان دی وی دی از همه نوع فیلم خارجی و هندی و ایرانی با بهترین کیفیت ممکن می باشد
دی وی دی هایی که در آرشیو من هست همه با کیفیت عالی و تضمین شده می باشد یعنی دی وی دی پرده در آرشیو نیست و همه دی وی دی ها از دی وی دی اورجینال کپی شده بدون کمترین افت کیفیت و دی وی دی هایی که حجم بالایی داشتن به 2 یا 3 دی وی دی تبدیل شده اند
کلیه سفارشات دوستان بر روی دی وی دی SONY رایت و تحویل داده خواهد شد در ضمن با بهترین کیفیت موجود و با تضمین 100 درصد کیفیت فیلم و رایت به شما داده خواهد شد و اگه فیلمی مشکل خاصی داشته باشه قبل از فروش حتما به شما گفته میشه و اگر احیانا دی وی دی که به شما تحویل داده شد مشکل خاصی داشت حتما پس گرفته میشه و دی وی دی سالم برای شما فرستاده میشه بدون دریافت هیچ هزینه اضافی
ولی کلا فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد چون همه فیلم ها همونطور که گفتم بر روی دی وی دی SONY و با بهترین کیفیت رایت خواهد شد

کلیه سفارشات در تهران اگه تعداد کم باشه با پیک و در غیر اینصورت با پست فرستاده میشه برای شهرستان هم که با پست فرستاده خواهد شد

برای سفارشات بالای 15 عدد هزینه پست یا پیک دریافت نمیشود و رایگان می باشد
کلیه سفارشات در کمترین زمان ممکن به دستتون خواهد رسید

در ضمن قیمت هر دی وی دی 2000 تومان میباشد و برای تعداد بالا کمتر هم حساب میکنم این رو هم یادتون نره که همه جور تضمین کیفت رو کردم چون شاید بعضی از دوستان گله داشته باشن که قیمت بالا هست ولی فکر نمی کنم که با این همه تعریف و تضمین خیلی بالا باشه تازه اگه استقبال دوستان خوب باشه قیمت رو پایین تر هم میارم

برای دریافت لیست میلتون رو اینجا بزارید

برای سفارش به میل زیر میل بزنید
[email protected]

KingOfDVDFilm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
آرشیوی که دارم شامل بیش از 4000 عنوان دی وی دی از همه نوع فیلم خارجی و هندی و ایرانی با بهترین کیفیت ممکن می باشد
دی وی دی هایی که در آرشیو من هست همه با کیفیت عالی و تضمین شده می باشد یعنی دی وی دی پرده در آرشیو نیست و همه دی وی دی ها از دی وی دی اورجینال کپی شده بدون کمترین افت کیفیت و دی وی دی هایی که حجم بالایی داشتن به 2 یا 3 دی وی دی تبدیل شده اند
کلیه سفارشات دوستان بر روی دی وی دی SONY رایت و تحویل داده خواهد شد در ضمن با بهترین کیفیت موجود و با تضمین 100 درصد کیفیت فیلم و رایت به شما داده خواهد شد و اگه فیلمی مشکل خاصی داشته باشه قبل از فروش حتما به شما گفته میشه و اگر احیانا دی وی دی که به شما تحویل داده شد مشکل خاصی داشت حتما پس گرفته میشه و دی وی دی سالم برای شما فرستاده میشه بدون دریافت هیچ هزینه اضافی
ولی کلا فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد چون همه فیلم ها همونطور که گفتم بر روی دی وی دی SONY و با بهترین کیفیت رایت خواهد شد

کلیه سفارشات در تهران اگه تعداد کم باشه با پیک و در غیر اینصورت با پست فرستاده میشه برای شهرستان هم که با پست فرستاده خواهد شد

در ضمن قیمت هر دی وی دی 2000 تومان میباشد و برای تعداد بالا کمتر هم حساب میکنم این رو هم یادتون نره که همه جور تضمین کیفت رو کردم چون شاید بعضی از دوستان گله داشته باشن که قیمت بالا هست ولی فکر نمی کنم که با این همه تعریف و تضمین خیلی بالا باشه تازه اگه استقبال دوستان خوب باشه قیمت رو پایین تر هم میارم

[email protected]

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
دوست من....:) چند نکته...
1-من خودم به عنوان یک پیش کسوت در همین فوروم در حال آرشیو دی و ی دی بودم...با فراز و فرود آن نیز بخوبی آشناهستم..غرض اینکه شما یا سایت دارید که در این صورت به ما معرفی کنید و یا اینکه لیست خود را همین جا بگذارید...یا وبلاگی دارید که می توان به آن استناد کرد..این گونه بهتر نیست؟چون....
2-چندی پیش دوستی دیگر نیز همین برنامه را پیاده نمود و کلا سرکاری از آب در آمد..تمامی ایمیل ها فروخته شدو سیل اسپم سرازیر شد به میل باکس دوستان...:eek: نمی خواهم چنین برنامه ای این جا نیز تکرار شود....:blush:
3-می خواهیم کمی به برنامه فروش دی وی دی سروسامان بدهیم...چندی است که دوستانی می آیند و می روند و یا دی وی دی خراب تحویل می دهند یا اینکه لیست مال خودشان نبوده و لیست دیگری تحویل دوستان می دهند و پس از چند خرابکاری می خواهند با عوض کردن آی دی خود دوباره بنحو دیگری کاسبی نمایند...
4-حال در همین بخش در حال بحث و بررسی در باب فروشندگان دی وی دی هستیم و اینکه آشفته بازار فعلی نظم و سامانی بخود بگیرد...
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=37032&page=4
یادتان باشد که خدای ناکرده تشابه امر نبود و توهین قلمداد نشود..
متشکر خواهم شد که در همان بخش توضیحاتی هرچند کوچک بیان فرمایید..;)

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
جانا سخن از ....

گل گفتی اسفندیار خان

متاسفانه طوری شده که هر کی از مادرش قهر میکنه میاد یک فروشگاه دی وی دی راه می اندازه
و باعث میشه که فروشندگان خوش سابقه هم بدنام بشن. آخه تازه واردها که نمی تونن مثل ما
پیشکسوت ها (= خودمون رو قالب کردیم ها) فروشندگان خوب را از میان این همه به راحتی پیدا کنن.

یک پیشنهاد به مدیر این بخش:

اگر یک تاپیک مستقل به نام فروشگاه فیلم با معرفی فروشندگان معتبر و امتحان پس داده
زده بشه فکر کنم خوب باشه البته فقط فروشندگانی که در رای گیری رای می آرن. اینطور
بازارچه حداقل از نظر فروش فیلم هدفمند میشه و کسانی که اولین بار به اینجا سر می زنند
سردرگم نمیشن.

البته همین تاپیکی که اخیرا در اون دوستان تجربه خودشون رو درباره خرید از فروشندگان دی وی دی دارن
میگن مقدمه خوبی برای اینکاره اما نهایت و نتیجه نهایی این انتقادان میتونه همیون تاپیکی باشه که گفتم.

نظر شما چیه؟

KingOfDVDFilm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من حرفهای همه شما رو قبول دارم ولی به هیچ عنوان سرکاری نیست و مطمئن باشید اگه سفارشی رو نتونم انجام بدم اصلا قبول نمیکنم و اصلا همچین کاری رو شروع نمی کنم و دارم بهتون تضمین می دم اگه دی وی دی خراب بود و مشکل داشت پس میگیرم و پولتون رو بر میگردونم که بعید می دونم اینجوری بشه
من جا پای شما پیشکسوتان نمی زارم و به شما هم احترام می گذارم

Ramin99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
براتون ايميل زدم، لطف كنيد و براي من هم ليستتونو بفرستيد.

Stras

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
مگه قرار نشد ليست رو همين جا بگزارين
نشد؟
شد؟
نميدونم

DVDLand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

لیست با 40 تا فیلم دیگه آپدیت شد.

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
نه خیر!!! مثل اینکه اینطوری به نتیجه نمی رسیم..:(

salis110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از KingOfDVDFilm :
سلام به همه دوستان

[email protected]

[email protected]
list please

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
با عرض سلام!:)
قابل توجه دوستداران DVD، مخصوصا از نوع
34.gif
Box Collection
2تا Collection کامل دارم که با این کیفیت و به این کاملی، جایی ندیدم، اگه اهل Collection Pack باشین و با Special Features و ... حال کنین، فکر کنم از اینا خوشتون بیاد!
23.gif

اولی STAR WARS Complete Collection هستش که در کل 10 دیسکه! هر6 تا فیلم رو هم داره، با 4 تا Bonus Disc ! تمامی menu ها هم Animated هستن... در کل بیش از 15ساعت Special Features داره!
8.gif

دومی Lord of the Rings Special Extended Edition هسنش که در 12 دیسکه! نسخه Extended فیلمهاست که هر قسمت در 2 دیسک هستش...(نسخه Extended هر قسمت حدود 30~50 دقیقه بیشتر از نسخه سینمایی داره) هر قسمت 2 دیسک Appendix (همون Special Features ) هم داره که سر جمع میشه 12 دیسک...
8.gif

قیمت اولی بصورت معمولی 12 تومن و بصورت قاب و کاور دار 18تومن! قیمت دومی هم بصورت معمولی 14 تومن و بصورت قاب و کاور دار 20 تومن هستش!
21.gif

نکته! تک فروشی نداریم! متاسفانه یا خوشبختانه، کل Collection رو باید با هم بخرین! در مورد کیفیت هم بهتون اطمینان میدم با کیفیت ترین DVD هستش که تا حالا دیدین!
14.gif

صداهای موجود هم Dolby Digital 5.1 و Stereo هستش...
برای پرداخت هم اگه تهران باشید با پیک، اگه شهرستان باشین، با پست پیشتاز... که در هر دو صورت هزینه اش با شماست!!
26.gif

دیگه توضیحی یادم نمیاد، اگه سوالی پیش اومده بپرسین!
27.gif

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
من Lord of the Rings Special Extended Edition رو ميخوام .... به صورت معموليشو كه 14 تومن ميشه ....

لطفا بهم pm بزن .... شهرستان هم هستم....

منتظرم.....

بالا