دوستان سلام.
چند وقتی است که تصمیم گرفتم با توجه به درخواست های زیادی که برای زیرنویس فارسی کردن
بعضی از فیلم ها وجود داره بنا به علاقه این کار رو انجام بدم.
دوستان دی وی دی کالکتوری که مایل به سفارش فیلم یا فیلم هایی برای زیرنویس کردن هستند به
نکات زیر توجه کند.
1)حق امتیاز هر فیلم منحصرا مربوط به یک نفر است ،مثلا چنانچه یکی از دوستان فیلمی را
سفارش دهند و سه هفته بعد یکی دیگر از دوستان مجددا همان فیلم رو سفارش بده از پذیرش
سفارش دوم معذوریم چرا که قبلا حق امتیاز اون فیلم خاص به نفر اول فروخته شده است.
2)بنا به دقت و حساسیتی که به خصوص بر روی ترجمه فیلم ها دارم زمان تحویل سفارش برای
هر فیلم حدود 10 الی 14 روزه که البته این امر بستگی زیادی به مدت زمان خود فیلم هم داره.
3)حق الزحمه ی مربوط به هر فیلم در زمان تحویل سفارش اخذ میشه.
4)این سیستم فعلا فقط در شهر تهران اجرا میشه.
5)این شیوه ی سفارشی بیشتر مناسب دوستان عزیز دی وی دی کالکتور هست.اما چنانچه دوست
عزیزی شخصا مایل به داشتن فیلم خاصی با زیر نویس فارسی باشه مشکلی وجود نداره و همون
طور که گفتم حق امتیاز اون فیلم شخصا مال ایشون میشه.
6)اختیار شما برای انتخاب هر فیلمی که مایل بودید به اعتقاد من بزرگترین مزیت این سیستمه.
7)فیلم ها فقط و فقط به شکل کامل زیرنویس میشه.از قبول سفارش برای زیرنویس کردن فیلم های
سانسور شده معذوریم.
8)خود من برای شروع ، دو فیلم کله پاک کن(دیوید لینچ) و همچنین دزد دوچرخه(ویتوریو دسیکا)
رو زیرنویس فارسی کردم که چنانچه دوست عزیزی مایل به تهیه این دو فیلم هست به من PM
بزنه و برای چندمین بار عرض میکنم که این دو فیلم و هر فیلم دیگری فقط و فقط به یک نفر
فروخته خواهد شد.
اگر سوال کلی دیگری داشتید همینجا در خدمت شما هستم و برای سفارش فیلم لطفا میل بزنید.
این هم میل آدرس من که هر چند ساعت یکبار چکش میکنم:
[email protected]