• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ادغام تاپیک هایی که دیگر فعال نیستند

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از engineer :
واقعا تو این آشفته بازار آدم نمیدونه از کی فیلم خرید کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز اگه منظورتون از آشفته بازار اینه که در بخش فروش فیلم بازارچه ، تعدد فروشنده هست اینکه برای شما خریدار باید خوب باشه. چون بنابر یک اصل اساسی بازار ، هرچه فروشنده یا خدمات دهنده بیشتر باشد رقابت بیشتر میشه و همین موضوع باعث کاهش قیمت و افزایش کیفیت محصولات می شود و منافع مشتری بیشتر تامین میشود. اما این موضوع برای مشتری ممکن یک مشکلی ایجاد کنه و اون اینکه کدام عرضه کننده بهتر عمل میکنه و از کی باید خرید کرد؟ بهترین جواب اینکه خریدار از تجربیات افراد دلسوز و آگاهی که قبلا از این فروشنده ها خرید کردند استفاده کنه و یا خودش یکبار خرید کنه تا ببینه کیفیت کار اون فروشنده به چه شکلی هست.

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از b.sarshar :
گل گفتی , تو این بازارچه گرگ هایی هست با لباس مبدل اگر به چنگالشان بیفتی باید بخشی از متعلقاتت را جلوشون بندازی تا بتوانی در فرصتی که پیدا می کنی فرار کنی.
من نمیدونم چرا شما که هیچ تجربه ای در خرید از من نداشتید میایید اینجا این حرفا رو میزنید. آیا قبلا از من فیلمی خریدید و فهمیدید که من همون آقا گرگه هستم ؟
و اگه منظور شما کسان دیگه ای ، چرا این مطلبو تو این تاپیک بیان کردید ؟ برید تو تاپیک همون فرد و رسواش کنید
به هر صورت از شما انتظار دارم که اگه این حرفتونو نمی تونید ثابت کنید این پستتونو اصلاح کنید

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mahiar0 :
الان اي كه وگفتي يعني چه؟

شما از كجا مي دوني شايد ايشون فروشنده خوبي باشند
بازارشو خراب نكنيد تا مطمئن نشديد:blush:
مهیار جان ممنون از اینکه قبل از من ، جواب این دوستمون دادید

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از b.sarshar :
نه ایشون هنوز امتحانشو پس نداده تازه یک حسن هم کارشون داره و اونم اینه که تا بحال لیستوشون دست کسی ندیدم یعنی ارژیناله .منتهی مثل همه بزرگ نمایی کالایی که می فروشند تو ذوق می زنه : تمامی فیلمها از روی DVD ارژینال کپی شده اند و ...
حضرت مستطاب جناب مهیار خان اگر یه جایی دیدی یه کاسبی داره برات خالی بندی می کنه جنسشو از اون چیزی که هست بالاتر می بره باید مواضب جیبات باشی. اگر نباشی نتیجه اش اینه که گنجشکو جای قناری خونه به بری.
من نیدونم شما چه اصراری دارید که حرف خودتون و با توهین و افترا به دیگران بگید. من نمیدونم چه خالی بندی و یا کلاهبرداری از کسی کردم ؟ که اگه اینطوره بیاد و بگه تا همه بدونند. اگه اون جمله رو درست خوانده باشی گفتم که فیلم ها هیچ کدام تبدیل از VCD یا Divx نیستند و یا از روی مثلا ماهواره ضبط شده باشند. در ضمن من ادعا هم نکردم که دی وی دی ارژینال همه این فیلم ها رو دارم و از روی ارژینال براتون میزنم.
در ضمن یک قسمتی از حرفتون درسته. من یک اشتباه سهوی کردم و نوشتم همه فیلمها در حالیکه همه می دونیم بیشتر فیلم های دوبله قدیم و یا ایرانی قدیمی اصلا چیزی بنام نسخه ارژینال ندارند. اما این فیلمها از کیفیت خوب و قابل قبولی برخوردارند. و من این اشتباه رو اصلاح میکنم.
امیدوارم از این به بعد اگه خواستید اشتباه کسی رو بهش یادآوری کنید و یا مطلبی بیان کنید همراه توهین به اون شخص نباشه​

zirnevis farsi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
dvd_logo.jpg

دوستان سلام.
چند وقتی است که تصمیم گرفتم با توجه به درخواست های زیادی که برای زیرنویس فارسی کردن

بعضی از فیلم ها وجود داره بنا به علاقه این کار رو انجام بدم.

دوستان دی وی دی کالکتوری که مایل به سفارش فیلم یا فیلم هایی برای زیرنویس کردن هستند به

نکات زیر توجه کند.

1)حق امتیاز هر فیلم منحصرا مربوط به یک نفر است ،مثلا چنانچه یکی از دوستان فیلمی را

سفارش دهند و سه هفته بعد یکی دیگر از دوستان مجددا همان فیلم رو سفارش بده از پذیرش

سفارش دوم معذوریم چرا که قبلا حق امتیاز اون فیلم خاص به نفر اول فروخته شده است.

2)بنا به دقت و حساسیتی که به خصوص بر روی ترجمه فیلم ها دارم زمان تحویل سفارش برای

هر فیلم حدود 10 الی 14 روزه که البته این امر بستگی زیادی به مدت زمان خود فیلم هم داره.

3)حق الزحمه ی مربوط به هر فیلم در زمان تحویل سفارش اخذ میشه.

4)این سیستم فعلا فقط در شهر تهران اجرا میشه.

5)این شیوه ی سفارشی بیشتر مناسب دوستان عزیز دی وی دی کالکتور هست.اما چنانچه دوست

عزیزی شخصا مایل به داشتن فیلم خاصی با زیر نویس فارسی باشه مشکلی وجود نداره و همون

طور که گفتم حق امتیاز اون فیلم شخصا مال ایشون میشه.

6)اختیار شما برای انتخاب هر فیلمی که مایل بودید به اعتقاد من بزرگترین مزیت این سیستمه.

7)فیلم ها فقط و فقط به شکل کامل زیرنویس میشه.از قبول سفارش برای زیرنویس کردن فیلم های

سانسور شده معذوریم.

8)خود من برای شروع ، دو فیلم کله پاک کن(دیوید لینچ) و همچنین دزد دوچرخه(ویتوریو دسیکا)

رو زیرنویس فارسی کردم که چنانچه دوست عزیزی مایل به تهیه این دو فیلم هست به من میل

بزنه و برای چندمین بار عرض میکنم که این دو فیلم و هر فیلم دیگری فقط و فقط به یک نفر

فروخته خواهد شد.

اگر سوال کلی دیگری داشتید همینجا در خدمت شما هستم و برای سفارش فیلم لطفا میل بزنید.

این هم میل آدرس من که هر چند ساعت یکبار چکش میکنم:[email protected]

reza_d

Registered User
لایک‌ها
26
به نقل از zirnevis farsi :
dvd_logo.jpg

دوستان سلام.
چند وقتی است که تصمیم گرفتم با توجه به درخواست های زیادی که برای زیرنویس فارسی کردن

بعضی از فیلم ها وجود داره بنا به علاقه این کار رو انجام بدم.

دوستان دی وی دی کالکتوری که مایل به سفارش فیلم یا فیلم هایی برای زیرنویس کردن هستند به

نکات زیر توجه کند.

1)حق امتیاز هر فیلم منحصرا مربوط به یک نفر است ،مثلا چنانچه یکی از دوستان فیلمی را

سفارش دهند و سه هفته بعد یکی دیگر از دوستان مجددا همان فیلم رو سفارش بده از پذیرش

سفارش دوم معذوریم چرا که قبلا حق امتیاز اون فیلم خاص به نفر اول فروخته شده است.

2)بنا به دقت و حساسیتی که به خصوص بر روی ترجمه فیلم ها دارم زمان تحویل سفارش برای

هر فیلم حدود 10 الی 14 روزه که البته این امر بستگی زیادی به مدت زمان خود فیلم هم داره.

3)حق الزحمه ی مربوط به هر فیلم در زمان تحویل سفارش اخذ میشه.

4)این سیستم فعلا فقط در شهر تهران اجرا میشه.

5)این شیوه ی سفارشی بیشتر مناسب دوستان عزیز دی وی دی کالکتور هست.اما چنانچه دوست

عزیزی شخصا مایل به داشتن فیلم خاصی با زیر نویس فارسی باشه مشکلی وجود نداره و همون

طور که گفتم حق امتیاز اون فیلم شخصا مال ایشون میشه.

6)اختیار شما برای انتخاب هر فیلمی که مایل بودید به اعتقاد من بزرگترین مزیت این سیستمه.

7)فیلم ها فقط و فقط به شکل کامل زیرنویس میشه.از قبول سفارش برای زیرنویس کردن فیلم های

سانسور شده معذوریم.

8)خود من برای شروع ، دو فیلم کله پاک کن(دیوید لینچ) و همچنین دزد دوچرخه(ویتوریو دسیکا)

رو زیرنویس فارسی کردم که چنانچه دوست عزیزی مایل به تهیه این دو فیلم هست به من PM

بزنه و برای چندمین بار عرض میکنم که این دو فیلم و هر فیلم دیگری فقط و فقط به یک نفر

فروخته خواهد شد.

اگر سوال کلی دیگری داشتید همینجا در خدمت شما هستم و برای سفارش فیلم لطفا میل بزنید.

این هم میل آدرس من که هر چند ساعت یکبار چکش میکنم:[email protected]
با عرض سلام خدمت شما دوست گرامی :pm رو حتما بخون!!!

zirnevis farsi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان میل سرور من چند ساعتیه که قاط زده.
فعلا اگه امری داشتین همینجا پی ام بزنید.

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حدود قیمت رو لطف میکنید ، اگر مایل نیستید بصورت پابلیک بگید لطفا پیغام خصوصی بدید.
با تشکر

zirnevis farsi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از FireFly :
حدود قیمت رو لطف میکنید ، اگر مایل نیستید بصورت پابلیک بگید لطفا پیغام خصوصی بدید.
با تشکر

از اینکه نکته ی مهمی که فراموش کردم بگم رو یاد آوری کردید از شما سپاسگزارم.

قیمت هر سفارش بسته به یه سری عوامل بین 14 تا 20 هزار تومنه.مثلا در اون دو موردی که خدمتتون معرفی کردم قیمت فیلم کله پاک کن 14 تومن و فیلم دزد دوچرخه هم 17 تومنه.

در ضمن این نکته رو یادآوری میکنم که سفارش دهندگان همیشگی از امتیاز تخفیف هم برخوردار خواهند بود.

engineer

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز اگر میشه به طو ر کامل توضیح بدید این که بعد از تحویل سفارش مبلغ پست رو به مامور پست

تحویل میدیم هزینه اش به چه صورته آیا همون حدود 1500 تومان هست یا نه؟

b.sarshar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sinaarian :
من نمیدونم چرا شما که هیچ تجربه ای در خرید از من نداشتید میایید اینجا این حرفا رو میزنید. آیا قبلا از من فیلمی خریدید و فهمیدید که من همون آقا گرگه هستم ؟
و اگه منظور شما کسان دیگه ای ، چرا این مطلبو تو این تاپیک بیان کردید ؟ برید تو تاپیک همون فرد و رسواش کنید
به هر صورت از شما انتظار دارم که اگه این حرفتونو نمی تونید ثابت کنید این پستتونو اصلاح کنید

نه عزیز , گفتم که شما هنوز امتحانتو پس ندادی . کلآ من ذهنیت خوبی از خرید در این بازارچه ندارم کیفیت کار ها اکثرن پائین است همان طور که اشاره کردید بیشتر کارها خصوصن 2005 ها دایو ایکس است که به DVD تبدیل شده و کیفیت پائینی دارند و یا پرده ای با ظاهری چنان فریبنده که در وحله اول تشخیص آن با اریژینال مشکل است ...امیدوارم بچه های فروم از خرید هایی که از شما می کنند راضی باشند و با مسائلی از این گونه برخورد نکنند.

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
به نقل از zirnevis farsi :
از اینکه نکته ی مهمی که فراموش کردم بگم رو یاد آوری کردید از شما سپاسگزارم.

قیمت هر سفارش بسته به یه سری عوامل بین 14 تا 20 هزار تومنه.مثلا در اون دو موردی که خدمتتون معرفی کردم قیمت فیلم کله پاک کن 14 تومن و فیلم دزد دوچرخه هم 17 تومنه.

در ضمن این نکته رو یادآوری میکنم که سفارش دهندگان همیشگی از امتیاز تخفیف هم برخوردار خواهند بود.
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: 14هزار:blink:

zirnevis farsi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahiar0 :

دوست عزیز شما ظاهرا تا حالا گذرتون به دارالترجمه نیفتاده.میدونید برای ترجمه ی هر صفحه متون تخصصی با انواع و اقسام غلط های املایی و گرامری که نهایتا توی بازده نهایی کارشون به وضوح مشخصه چقدر پول میگیرن؟

یک فیلم کاملا معمولی 100 دقیقه ای به طور میانگین بیش از 150 صفحه دیالوگ داره.

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از engineer :
دوست عزیز اگر میشه به طو ر کامل توضیح بدید این که بعد از تحویل سفارش مبلغ پست رو به مامور پست تحویل میدیم هزینه اش به چه صورته آیا همون حدود 1500 تومان هست یا نه؟

هزینش بستگی به تعداد سفارش داره . از 1000 تومان هست به بالا .

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
Sex and the City
Agent Cody Banks
این 2 تا رو بفرست تا من بخرم اگه خوب بود بقیه هم میگیرن حله؟

mohammad_dvd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز
اگر بدانيد من خود يك ارشيور فيلم هستم و از اين كار فرهنگي شما واقعا ممنونم
من خودم 3و4 عدد فيلم رو زير نويس كردم و فهميدم كار پر دردسري هست
اين قيمت بدك نيست ولي الان از بس هر كي از ... امده فيلم فروش شده با اين حال كه شما حق امتياز رو حفظ
ميكنيد ولي كافيست تا مثلا من بيام به 2و3 نفر اين فيلم زير نويس شده رو بفروشم اونوقت چي ميشه؟؟؟ هيچي
به دست بقيه فروشندگان محترم و قيمت خراب كن هم ميفته و اين وسط فقط كسي كه هزينه زيرنويس كردن رو داده
متضرر ميشه و مابقي ....

ولي شما كار بسيار خوب و ارزشمندي رو انجام ميدهيد و من به شما خسته نباشيد عرض ميكنم
لطفا به پيغام خصوصي هاي خود يه سر بزنيد
ممنون
محمد رضا

zirnevis farsi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mohammad_dvd :
سلام دوست عزيز
اگر بدانيد من خود يك ارشيور فيلم هستم و از اين كار فرهنگي شما واقعا ممنونم
من خودم 3و4 عدد فيلم رو زير نويس كردم و فهميدم كار پر دردسري هست
اين قيمت بدك نيست ولي الان از بس هر كي از ... امده فيلم فروش شده با اين حال كه شما حق امتياز رو حفظ
ميكنيد ولي كافيست تا مثلا من بيام به 2و3 نفر اين فيلم زير نويس شده رو بفروشم اونوقت چي ميشه؟؟؟ هيچي
به دست بقيه فروشندگان محترم و قيمت خراب كن هم ميفته و اين وسط فقط كسي كه هزينه زيرنويس كردن رو داده
متضرر ميشه و مابقي ....

ولي شما كار بسيار خوب و ارزشمندي رو انجام ميدهيد و من به شما خسته نباشيد عرض ميكنم
لطفا به پيغام خصوصي هاي خود يه سر بزنيد
ممنون
محمد رضا

ممنون از لطف شما.
به پیام شما پاسخ دادم.

accipiter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
شما یه چیز رو در نظر نگرفتین
درست هست که ترجمه سخته ولی دیالوگ های فیلم ترجمه تخصصی حساب نمیشه