• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ادغام تمامی ورژن های سیمبین با هم

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
البته قلم های گوشیهای touch, هیچکدومشون " نوری" نیستن!
واسه همینه که شما از هرچی میتونی استفاده کنی واسه tap کردن!
(ولی مثلا لبتابهای tablet توشیبا فقط با قلمهای مخصوص خودشون کار میکنن, که البته اونها هم بازم نوری نیستن)

علی رضا جان میدونم...ولی چون مصطلح شده ما هم به صورت نا خود آگاه لفظ قلم نوری رو استفاده میکنیم!!!!

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
قلم نوری رو واسه همین ساختن....لول
بیشتر این مساله رو میخواستم عنوان کنم که با این گوشیا یه دستی نمیشه کار کرد مگه اینکه انگشت مبارک رو بکنی توی صفحه!
در کل من صفحه تاچ رو یک امتیاز نمیدونم و گوشی که فقط از طریق تاچ اسکرین کارایی داشته باشه رو گوشی ناقص میدونم که به درد هر کسی نمیخوره!
پ ن: منظور من رو امیر خوب متوجه شد!

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
يكي از ورودي هاي گوشي هاي تاچ اسكرين هست و با كليد ها ميشه كار كرد دوست عزيز.

Last edited:

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
يكي از ورودي هاي گوشي هاي تاچ اسكرين هست و با كليد ها ميشه كار كرد دوست عزيز.
من گوشی تاچی رو ندیدم که هر کاری رو با صفحه لمسی میشه انجام داد با صفحه کلید هم بشه همون کار رو انجام داد!(مثلا گوشی های یو آی کیو 3 )
احتمالا هدف از این برنامه ادغام برطرف کردن ضعف های اینچنینیه ! نه اینکه همه گوشی ها رو بکنن صفحه لمسی ! یعنی اینکه برنامه های سیمبیان طوری نوشته بشن که هم از طریق صفحه کلید و هم از طریق تاچ بتونن اجرا و راهبری بشن.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
من گوشی تاچی رو ندیدم که هر کاری رو با صفحه لمسی میشه انجام داد با صفحه کلید هم بشه همون کار رو انجام داد!(مثلا گوشی های یو آی کیو 3 )
احتمالا هدف از این برنامه ادغام برطرف کردن ضعف های اینچنینیه ! نه اینکه همه گوشی ها رو بکنن صفحه لمسی ! یعنی اینکه برنامه های سیمبیان طوری نوشته بشن که هم از طریق صفحه کلید و هم از طریق تاچ بتونن اجرا و راهبری بشن.

من براتون مثال نقض میارم: p990

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

نه پی وان کلید 4 جهته نداره که باید به جاگ دیال روی آورد....کلا برای استفاده کردن با صفحه کلید تنها کمی محدود تره!!!

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
نه پی وان کلید 4 جهته نداره که باید به جاگ دیال روی آورد....کلا برای استفاده کردن با صفحه کلید تنها کمی محدود تره!!!
اتفاقا اون 2 تا دكمه پايين كه 2 طرف 0 هستن نقش چپ و راست و jog dial هم نقش بالا و پايين رو داره.من كه خيلي راحت باهاش كار ميكنم.

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
اتفاقا اون 2 تا دكمه پايين كه 2 طرف 0 هستن نقش چپ و راست و jog dial هم نقش بالا و پايين رو داره.من كه خيلي راحت باهاش كار ميكنم.

اینم میشه!!!!...فقط به نظر من دگمه back اون بد جایی هست!!!

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2
خب الان که همین وضعیت رو داریم :) UIQ , S60

قراره کلا همگی یکی بشن و از یه سورس استفاده کنن...به زودی با معرفی گوشی هایی با صفحه لمسی از طرف نوکیا عملا این اختلاف برداشته میشه...ضمن اینکه از اون طرف سونی اریکسون هم گوشی هایی با سیستم مشابه نوکیا تولید میکنه...

کلا اینده گوشی های هوشمند با صفحه لمسی گره خورده...و شاید تا سال 2010 کلا گوشی هوشمندی بدون صفحه لمسی دیگه نبینیم :)

نه ، این به نظرم درست نمیاد .

اصلا تاچ اسکرین توی اروپا و امریکا خیلی محبوبیت نداره ( درست بر خلاف آسیای جنوب شرقی )

یکی از گوشی هایی که چوب همین مسئله رو خورد P990 معروف بود که بازار اولش اروپای شمالی بود اما بدجور به کسادی خورد و هزاران گوشی از این مدل از بازار جمع اوری شد و به خاورمیانه فرستاده شد ( دلیل ارزون شدن ناگهانی اش )

موضوع تاچ اسکرین بودن ویندوز موبایل پروفشنال باید در آینده یه جوری حل بشه .

تاچ اسکرین محدودیت های زیادی رو به کاربرش تحمیل می کنه و برای هر نوع استفاده ای مناسب نیست ، آسیب پذیر هست و قیمت رو هم بالا می بره . به درد هر شرایطی هم نمی خوره .

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
نه ، این به نظرم درست نمیاد .

اصلا تاچ اسکرین توی اروپا و امریکا خیلی محبوبیت نداره ( درست بر خلاف آسیای جنوب شرقی )

یکی از گوشی هایی که چوب همین مسئله رو خورد P990 معروف بود که بازار اولش اروپای شمالی بود اما بدجور به کسادی خورد و هزاران گوشی از این مدل از بازار جمع اوری شد و به خاورمیانه فرستاده شد ( دلیل ارزون شدن ناگهانی اش )

تاچ اسکرین محدودیت های زیادی رو به کاربرش تحمیل می کنه و برای هر نوع استفاده ای مناسب نیست ، آسیب پذیر هست و قیمت رو هم بالا می بره . به درد هر شرایطی هم نمی خوره .

ولی به نظرم اینطوری هم نمیشه گفت
نمونش Iphone
درسته کلا با گوشی های دیگه متفاوت بود ولی Touch هم بود

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
@@نه ، این به نظرم درست نمیاد .

تاچ اسکرین محدودیت های زیادی رو به کاربرش تحمیل می کنه و برای هر نوع استفاده ای مناسب نیست ، آسیب پذیر هست و قیمت رو هم بالا می بره . به درد هر شرایطی هم نمی خوره .@@

من کاملا برعکس میبینم قضیه رو.
شما با تاچ مستقیما با ایتمها و قسمتهای مختلف دسترسی داری و خیلی ها اعتقاد دارن سال های آینده این تکنولوژی فراگیر میشه.
در مورد مثالتون هم باید بگم که مشکل P990 بر میگرده به اینکه اون زمان اولین نسخه UIQ3 بود(اگر اشتباه نکنم) و مشکلات نرم افزاری بیشتر دلیل استقبال کمتر از گوشی بود.

بالا