• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*** ادکلن های مارک (فقط اصل) + ادکلن های کمیاب ***

omid_rr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب قشقایی عزیز سلام.خیلی ممنون بابت پیور مالت.زحمت کشیدین.واقعا فروشنده های مغازه ها اگه به با شخصیتی و خوش قولی شما بودن ایران ما بهشت میشد.گرچه به قول خودتون شما محقق عطر هستین نه فروشنده صرف.بازم ممنونم.امیدوارم همیشه موفق باشین.با احترام - دکتر رحمتیان

جناب قشقایی نازنین این Bergamotto یونی سکسه نه؟بوی چه عطرایی رو میده؟ممنونم

f.t.g

Registered User
لایک‌ها
17
جناب قشقایی عزیز سلام.خیلی ممنون بابت پیور مالت.زحمت کشیدین.واقعا فروشنده های مغازه ها اگه به با شخصیتی و خوش قولی شما بودن ایران ما بهشت میشد.گرچه به قول خودتون شما محقق عطر هستین نه فروشنده صرف.بازم ممنونم.امیدوارم همیشه موفق باشین.با احترام - دکتر رحمتیان

جناب قشقایی نازنین این Bergamotto یونی سکسه نه؟بوی چه عطرایی رو میده؟ممنونم

خواهش میکنم. مبارکتون باشه. این نظر لطف شماست نسبت به بنده

بله برگاموتو مارینو یونی هست و قابلیت استفاده برای مران و زنان رو داره. بوش خنک و ملایم و مرکباتی و خیلی کم فلورال هست. ولی طراحی رایحه اش کمی از تولیدات دیزاین فاصله داره و به نحوه طراحی تولیدات نیش در گروه رایحه های مرکباتی نزدیک هست. تنها نمونه ایی که دیدم تشبابه رایحه داشته باشد ایسی میاکه سامر ادیشن 2012 هست که متاسفانه توی ایران نیست.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
فرید جان سلام. من یه عطر میخوام تو مایه های باربری لندن اما با پخش بوی بیشتر و موندگاری بیشتر چیزی تو این مایه ها هست. در ضمن اگه ارامیش برمودا رو جایی دیدی حتما حتما حتما خبر بده

f.t.g

Registered User
لایک‌ها
17
فرید جان سلام. من یه عطر میخوام تو مایه های باربری لندن اما با پخش بوی بیشتر و موندگاری بیشتر چیزی تو این مایه ها هست. در ضمن اگه ارامیش برمودا رو جایی دیدی حتما حتما حتما خبر بده

پ.خ داده شد

omid_rr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب قشقایی نازنین خیلی ممنون از عطر antaeus.بنظرم یه جورایی شبیه TSAR هست بوش و بسیار سنگینه.میشه ردپای گذر زمان رو در آن حس کرد.بو قدیمی و تلخه.فقط نمیدونم چرا ماندگاریش یه کمی کم بود.نمیدونم شاید از سنگینی زیادی اون هست.از اشانتیونی هم که همراهش دادین بی نهایت سپاسگزارم.به همه تازه واردان هم توصیه میکنم که با خیال راحت از آقای قشقایی خرید کنین.در پناه خدا باشید.با احترام -دکتر رحمتیان

Last edited:

f.t.g

Registered User
لایک‌ها
17
جناب قشقایی نازنین خیلی ممنون از عطر antaeus.بنظرم یه جورایی شبیه TSAR هست بوش و بسیار سنگینه.میشه ردپای گذر زمان رو در آن حس کرد.بو قدیمی و تلخه.فقط نمیدونم چرا ماندگاریش یه کمی کم بود.نمیدونم شاید از سنگینی زیادی اون هست.از اشانتیونی هم که همراهش دادین بی نهایت سپاسگزارم.به همه تازه واردان هم توصیه میکنم که با خیال راحت از آقای قشقایی خرید کنین.در پناه خدا باشید.با احترام -دکتر رحمتیان

مبارکتون باشه

ممنون که نظرتون را قرار دادید

بالا