درود و وقت بخیر.
کسی به شما اهانت یا جسارتی نکرده که غلط کردید و باید بفرستید! شما فروشنده اید و مختار در فروختن کالاتون به شیوه ای که خودتون دوست دارید.
یکبار دیگه از ابتدا مرور میکنیم:
من در تاپیکتون گفتم به شرط ابتدا انتقال و سپس واریز وجه خریدارم و شما هم پیام دادید که فروشنده هستید.
لذا پیام دادن شما به معنی پذیرش شرط من هست.
بعد که یک مرحله جلو رفتیم گفتید محدودیت روزانه ۱۵۰ تومان دارید و فعلاً نمیتونید و ...
گفتم مشکلی نیست، از روز بعدش انتقال بدید!
باز دوباره اومدید گفتید شرطتون انتقال ۱۰۰ هزار تومان و تسویه هست و مجدد ۱۰۰ هزار تومان دوم! و ...
کاملاً طبیعی و منطقیه کسی که به همین راحتی شرایط مختلفی رو اعلام میکنه و حاضر به شروع کار نیست (علیرغم درخواست شفاف ابتدای من در تاپیک)، من هم بهش اعتمادی نکنم و به سایر خریداران هشدار بدم.
حتی به جهت حسن همکاری و سنجش شما اعلام کردم میپذیرم که تسویه ها در بازه های ۳۰۰ هزار تومانی برای هر خط باشه (یعنی هر ۲ روز انتقال شارژ به یک خط و تکمیل اعتبار اون خط، یک مرحله تسویه با شما صورت بگیره). لذا شما اگر فروشنده میبودید و علاقمند به معامله، میتونستید حسن همکاری نشون بدید.
ضمن اینکه اصلا منطقی نیست برای فرضا ۱ میلیون تومان شارژ، من ۱۰ تا تراکنش بانکی یکسان از حسابم ثبت کنم!
اگر بجای این بحث ها، کارتون رو شروع کرده بودید، تا الان حداقل برای ۲ تا خط تسویه حساب صورت گرفته بود!
سوابق امتیاز ها و اعتبار در فروم بعد از سالها معامله و حضور به دست اومده و قطعاً قابل استناد هست گرامی.
اما صحبت شما که امتیاز سال جاری شما و من مثل همه لذا باید شرط شما رو قبول کنم، بسیار تعجب آوره!
این بخش رو میبایست دوستان با خنده بخونن!
موفق و موید باشید.