• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارائه راه حل برای مشکل شما در دانشگاه آزاد

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
از دانشگاخ به ما گفتن که باید یکشنبه برای ترم مهر ثبت نام کنیم !!! آخه این چه وضعشه ! کسی نیست رسیدگی کنه ! کسی نیست بگه آخه 1ماه و نیم مونده !

تازه مال شما خوبه
رفیقم ارشد هست - تازه ارشدها بعد از کارشناسی ها انتخاب واحد می کنند سه روز انتخاب واحد کردند

ErfanEa

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
10
دوستان فیزیک جزء اطلاعات عمومی حساب میشه و دونستنش برای همه ضروریه . خیلی میتونه توی زندگی کمکتون کنه . مخصوصا فیزیک مکانیک /
چرا به درس های دیگه مثل تاریخ تحلیلی صدر اسلام و ... ایراد نمیگیرید ؟ یا به مراجع درسی که مربوط به چندین دهه پیش میشه ..
کلا دانشگاه محلیست برای اتلاف وقت و فرار از سربازی ...

send2zandi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
یه چند تا سوال داشتم خدمتتون و راهنمایی و راه حل:
من امسال دومین سالمه که برای کنکور شرکت کردم و جواب گرفتم.
پارسال مهندسی صنایع غذایی ماکو قبول شدم که به دلیل دور بودن و مرزی بودن شهر شون نرفتم.
امسال دانشگاه ازاد زیست شناسی /علوم جانوری قبول شدم که اینم اصلا اینده شغلی نداره و خودم هم بهش علاقه ای ندارم.
در ضمن من تجربی هستم.
خب حالا اگرم نرم دانشگاه باید برم سربازی که اونم 8.18 تاریخ اعزاممه .اما می تونم یه ماه تمدیدش کنم که میشه 9.18
با این اوصاف می خوام برم تکمیل ظرفیت کاردانی شرکت کنم.البته نمی دونم این تکمیل ظرفیته یا چیزه دیگه ای.
چون 2 سال قبل بود که یکی از اقواممون همین مشکلو داشت که چند هفته بعد از اعلام نتایج دانشگاه ازاد که اونم ریاضی محض قبول شده بود. به دانشگاه رفت و فقط با بردن کارنامه کنکور ازادش که شرکت کرده بود اونو تو کاردانی عمران ثبت نام کردند و حالادانشگاست.
حالا سوال من اینه که کی برای کاردانی اعلام میکنند؟؟ایا تکمیل ظرفیته و یا دفترچه داره؟؟فکر کنم بدون ازمونه فقط کارنامه رو می خواد؟؟ایا می تونم برای رشته های ریاضی فیزیک هم برم مثل عمران؟؟ایا اگه شرکت کنم تا جوابش بیاد باید برم سربازی؟؟
ایا کارشناسی ازاد هم تکمیل ظرفیت داره؟؟کی اعلام ثبت نامشه و کی تاریخ جوابشه.
اگه این امکان بالا نیست.خواهش می کنم یه راه حل جلوم بذارید .اگه نشه باید برم سربازی!!!!!!!
ممنونم

Last edited:

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سلام
یکی از اقوام رشته برق-کنترل قبول شده واحد شهر مجلسی ، ازدواج کرده و خانومش واحد خوراسگان داره درس میخونه، انتخاب اولش خوراسگان بوده ولی خب قبول نشده حالا می خواد انتقالی بگیره از شهر مجلسی به خوراسگان، شما می دونید آیا این امکانپذیره یا نه؟

kermoo_22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای ارتباط هر چه بیشتر دانشجویان با دانشگاه من این تاپیک رو ایجاد می کنم تا هر کس هر مشکلی در دانشگاه آزاد داشت رو بیان کنه تا بنده در حد توانم مشکل ایشون رو رسیدگی کنم و هم از این طریق مشکل ایشون بیان بشه و هم راه حل رو دریافت کنن که اگر سایر دوستان هم چنین مشکلاتی داشتن با مراجعه به تاپیک مشکلاتشن حل شه.

1. دوستان می تونن از ارسال پیغام خصوصی هم استفاده کنند. من پیغام های خصوصی ایشان رو ادیت می کنم و بدون ذکر نام و سایر مشخصات اینجا می گذارم که بقیه دوستان هم استفاده کنن.
2. لطفا از هر گونه توهین و یا تمسخر اساتید و مسئولین دانشگاه بپرهیزید. چون در آن زمان تاپبک بسته خواهد شد و اینجانب نیز از ارائه خدمات این چینینی معذور خواهم بود.
3. در بعضی از موارد شما باید درخواست خود را کتبا ارسال فرمایید(برای من ایمیل کنید به آدرس: azaduni.pt{at} gmail.kam) (ایمیل دارای تغییرات دستی می باشد) تا ضمن رسیدگی بیشتر و دقیق تر به مشکل شما نتیجه بصورت کتبی (ار طریق ایمیل) به شما پاسخ داده شود.

موفق و پیروز باشید

توجه : ارائه راه حل و پیگیری موارد شما کاملا رایگان است و هیچ وجهی برای این کمکها به هیچ صورتی دریافت نخواهد شد.

من میخوام بدونم دانشگاه آزاد یا غیرانتفاعی هست که بدون آزمون در رشته کاردانی حسابداری ثبت نام کنه؟
البته بنده پیش دانشگاهی تجربی هستم و دارای کارت پایان خدمت امکان دارد
آیا دانشگاه آزاد برای مقطع کاردانی برای ماها که رشته نظری هستیم آزمونی جداگانه دارد؟چه زمانی؟(کاردنی پیوسته آزاد را میدونم که برای دیپلمه هاب رشته های فنی و کاردانش و هنر هست ((اما من برای رشته نظری را میخوام))

دوستانی که تجربه دارند لطف کنند زودتر جوابمو بدهند ضروریه
با آرزوی موفقیت برای همه جوانان کشور

hamed_m

Registered User
لایک‌ها
0
:lol: یارو همین جوری تاپیک زد تا پیکش با یه موضوع جدید گرفت
منم یه سوال بپرسم شاید فرجی شد یکی جواب داد
یکی از دوستانم رو به خاطر هک کردن شبکه مالی اخراج کردن ، راهی هست برگرده ؟

kermoo_22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای azaduni من برای شما ایمیلی فرستادم لطفا بخونید و با تحقیق به من پاسخ دهید
ممنون از توجهتون

azad uni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از دوستان من، به دلیل سه ترم مشروطی متوالی، از دانشگاه اخراج آموزش شد، در حال حاضر هم اعزام شده به سربازی، ایشون بعد از اتمام دوره میتونه ادامه بده مقطع قبلیش رو ؟

خودتون می گید ایشون 3 ترم متوالی مشروط شدن و اخراج! خب مشخصه که ایشون دیگه نمی تونن ادامه تحصیل بدن.

azad uni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یه چند تا سوال داشتم خدمتتون و راهنمایی و راه حل:
من امسال دومین سالمه که برای کنکور شرکت کردم و جواب گرفتم.
پارسال مهندسی صنایع غذایی ماکو قبول شدم که به دلیل دور بودن و مرزی بودن شهر شون نرفتم.
امسال دانشگاه ازاد زیست شناسی /علوم جانوری قبول شدم که اینم اصلا اینده شغلی نداره و خودم هم بهش علاقه ای ندارم.
در ضمن من تجربی هستم.
خب حالا اگرم نرم دانشگاه باید برم سربازی که اونم 8.18 تاریخ اعزاممه .اما می تونم یه ماه تمدیدش کنم که میشه 9.18
با این اوصاف می خوام برم تکمیل ظرفیت کاردانی شرکت کنم.البته نمی دونم این تکمیل ظرفیته یا چیزه دیگه ای.
چون 2 سال قبل بود که یکی از اقواممون همین مشکلو داشت که چند هفته بعد از اعلام نتایج دانشگاه ازاد که اونم ریاضی محض قبول شده بود. به دانشگاه رفت و فقط با بردن کارنامه کنکور ازادش که شرکت کرده بود اونو تو کاردانی عمران ثبت نام کردند و حالادانشگاست.
حالا سوال من اینه که کی برای کاردانی اعلام میکنند؟؟ایا تکمیل ظرفیته و یا دفترچه داره؟؟فکر کنم بدون ازمونه فقط کارنامه رو می خواد؟؟ایا می تونم برای رشته های ریاضی فیزیک هم برم مثل عمران؟؟ایا اگه شرکت کنم تا جوابش بیاد باید برم سربازی؟؟
ایا کارشناسی ازاد هم تکمیل ظرفیت داره؟؟کی اعلام ثبت نامشه و کی تاریخ جوابشه.
اگه این امکان بالا نیست.خواهش می کنم یه راه حل جلوم بذارید .اگه نشه باید برم سربازی!!!!!!!
ممنونم

به نظر من پیگیری کنید تا مهندسی صنایع غذایی ماکو رو بخونید.

azad uni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یکی از اقوام رشته برق-کنترل قبول شده واحد شهر مجلسی ، ازدواج کرده و خانومش واحد خوراسگان داره درس میخونه، انتخاب اولش خوراسگان بوده ولی خب قبول نشده حالا می خواد انتقالی بگیره از شهر مجلسی به خوراسگان، شما می دونید آیا این امکانپذیره یا نه؟

خب قانونش اینه که بعد از قبولی اگر ازدواج(عقد) کنند به محل زندگی(محل سکونت نه تحصیل) همسر منتقل می شوند.
ایشون اگر همین رشته را در خوراسگان انتخاب نموده اند خیر امکان انتقالی وجود ندارد.

azad uni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می ذارن بدون انصراف رشته عوض کنی تو دانشگاه آزاد ؟

اگر در مقطع کارشناسی هستید بله می توانید ولی در یک کمیسیون نمره کل شما برای قبولی در آن رشته بررسی می شود.
از آموزش دانشگاه سوال کنید راهنمایی می کنند.

azad uni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من میخوام بدونم دانشگاه آزاد یا غیرانتفاعی هست که بدون آزمون در رشته کاردانی حسابداری ثبت نام کنه؟
آیا دانشگاه آزاد برای مقطع کاردانی برای ماها که رشته نظری هستیم آزمونی جداگانه دارد؟چه زمانی؟(کاردنی پیوسته آزاد را میدونم که برای دیپلمه هاب رشته های فنی و کاردانش و هنر هست ((اما من برای رشته نظری را میخوام))

می پرسم ولی فکر کنم بتونید در کنکور کاردانی با دیپلم تجربی شرکت کنید.

azad uni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:lol: یارو همین جوری تاپیک زد تا پیکش با یه موضوع جدید گرفت
منم یه سوال بپرسم شاید فرجی شد یکی جواب داد
یکی از دوستانم رو به خاطر هک کردن شبکه مالی اخراج کردن ، راهی هست برگرده ؟

خب بستگی داره که این دوستتون فقط هک کرده یا تخریب هم انجام داده!
کدام مرجع ایشون رو اخراج کرده؟ کمیته انضباطی؟ حراست؟ کجا؟

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
خب قانونش اینه که بعد از قبولی اگر ازدواج(عقد) کنند به محل زندگی(محل سکونت نه تحصیل) همسر منتقل می شوند.
ایشون اگر همین رشته را در خوراسگان انتخاب نموده اند خیر امکان انتقالی وجود ندارد.

خب اینا که قبل از قبولی ازدواج کردند، خوراسگان پرسیدم رشته برق-الکترونیک زده بود که قبول نشده، میشه الان که برق - کنترل هست تقاضای انتقالی در این رشته رو به خوراسگان داشته باشه؟ یه چند وقت دیگه ثبت نام هست، میشه جوابش رو زود بگید که من بهشون بگم.
ممنون

azad uni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب اینا که قبل از قبولی ازدواج کردند، خوراسگان پرسیدم رشته برق-الکترونیک زده بود که قبول نشده، میشه الان که برق - کنترل هست تقاضای انتقالی در این رشته رو به خوراسگان داشته باشه؟ یه چند وقت دیگه ثبت نام هست، میشه جوابش رو زود بگید که من بهشون بگم.
ممنون

ببینید واحد خوراسگان یکی از واحدهای خوب دانشگاه آزاد است و نمره قبولی بالایی رو میخواد ، واحد شهر مجلسی در رده واحد خوراسگان نیست در نتیچه انتقالی از شهر مجلسی به خوراسگان امکان پذیر نمی باشد.

azad uni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

می پرسم ولی فکر کنم بتونید در کنکور کاردانی با دیپلم تجربی شرکت کنید.

خب دوست عزیز من سوال کردم:
1. دانشگاه آزاد بعضی از واحدها در مقطع کاردانی از فارغ التحصیلان هنرستان بدون کنکور ثبت نام می کنند که در آن زمان عواملی مانند شرط معدل و .... را در نظر می گیرند.
2.در سال گذشته بصورت بسیار محدود(انگشت شمار) از سایر رشته ها غیر از هنرستان دانشجو در رشته کاردانی جذب شده است.
3. امسال آیین نامه ای در حال تنظیم است که هنوز تصویب نشده ولی به دانشگاه اجازه می دهد تا از سایر رشته ها در مقطع کاردانی جذب نماید.
4. شما در هر رشته نظری می توانید در کنکور کاردانی شرکت کنید.

azad uni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از دوستان راجع به رزرو رشته سوال کرده بودند در جواب باید بگم که رزرو به صورت گذشته امکان پذیر نمی باشد ولی می تونن در رشته ای که قبول شدن ثبت نام و سپس از مرخصی تحصیلی به صورت 2 ترم متوالی استفاده کنند ولی شهریه ثابت در هر ترم دریاقت می شود.

دوست دیگری گفتن مادرشون هیئت علمی دانشگاه سراسری در دانشگاه مشهد بودن و بازنشست شدن و در حال حاضر به همراه خانواده ساکن تهران هستن در جواب ایشون هم باید بگم که تا سال گذشته ابن قانون وجود داشت که در صورت قبولی فرزند هیئت علمی در دانشگاه فرد قبول شده می تواند به هر شهری منتقل شود.
اما متاسفانه یا خوشبختانه از امسال قانونی گذاشته شده مبنی بر اینکه فرزند هیئت علمی در صورت قبولی در دانشگاه فقط اجازه انتقالی به شهری که والدین در آن جا تدریس(تدریس نه زندگی) می کردند را دارند.
یعنی در مورد ایشان فقط حق انتقال به مشهد را دارا هستند.

salar68

Registered User
لایک‌ها
66
اگر در مقطع کارشناسی هستید بله می توانید ولی در یک کمیسیون نمره کل شما برای قبولی در آن رشته بررسی می شود.
از آموزش دانشگاه سوال کنید راهنمایی می کنند.

مشکل من اینه :
یه بار انصراف دادم و رشته و دانشگاهو عوض کردم
اما الان مشکل **** وظیفه دارم گفتن نمی شه انصراف بدی
می خوام بدونم می تونم طوری رشتمو عوض کنم

من کارم اینطوریه :
معماری کاردانی سال 86 دولتی
موارد نجف آباد سال 87 نجف اباد
الان 88 شهرسازی همون نجف آباد
اما گفت نمی شه ثبت نام کنی

azad uni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل من اینه :
یه بار انصراف دادم و رشته و دانشگاهو عوض کردم
اما الان مشکل **** وظیفه دارم گفتن نمی شه انصراف بدی
می خوام بدونم می تونم طوری رشتمو عوض کنم

من کارم اینطوریه :
معماری کاردانی سال 86 دولتی
موارد نجف آباد سال 87 نجف اباد
الان 88 شهرسازی همون نجف آباد
اما گفت نمی شه ثبت نام کنی

من متوجه نمی شم دوست عزیز در پیغام خصوصی کامل توضیح بدید.

بالا