ما خیلی طرح ها و ایده ها داریم که میخاهیم روی همین سایت پیاده کنیم فقط یک جستجوی ساده نخواهد بود
روزی تمام غول ها هم از صفر شرع کردند و الان این شدند که میبینید
برادر
در راستای اطلاعات عمومی افرادی که می خوان بدونند عرض می کنم.
نخست این که ما قرار نیست و حتی نمیتونیم با گوگل رقابت کنیم
شرکتی که 32 هزار نفر کارمند داره و در امد ملیاردی داره
همونطور که بعدا گفتید ! گوگل از یه گاراژ شروع کرد !
باور کنید گوگل هم روزی توی یه گاراژ کار خودشو شروع کرد
بله البته خیلی مهمه این گاراژ توی کدوم کشور باشه و اون توی آمریکا بود !
اگه گوگل توی ایران بود چقدر رشد می کرد؟ همون روز اول توسط انواع نهادهای خودمختار ترتیبش داده می شد.
ولی وجدانا خیلی بد میشه ما فقط یک دونه جستجو گر حرفه ای برای مردم فارسی زبان داشته باشیم ؟؟؟
با توجه به اشتباهات تایپی شما (توحین، نحایتاو...) عرض کنم فک نمی کنم نگرانی شما برای پارسی زبانان باشه.
نمیگم گوگل بده ولی سیاست هاش غطه
اگر اخبار رو دنبال میکنی میبینی دیروز تو مکزیک یکی از مدیرانش دستگیر شده و این خیلی واضح هستش
نمیگم گوگل خوبه، بله اشتباهات بزرگی داره اما نسبت به رشدش و خوبی های خیلی خیلی زیادش واقعیا بدیهاش کمه . و این مهمه.
راستی از سه هزار میلیارد چه خبر؟ آیا می دونی تا به حال در هیچ کشور جهان چنین کلاهبرداری نشده بود؟ ارزش پول ملی کشورت چی؟
پارسیک اگر میتونست توی این چند سال گذشته به جای افت پیشرفت میکرد
کلا شما چهار تا پست دارید. در مورد گوگل که هییییییییییییییییییییییییییییییچ، لاقل یه موتور ایرانی موفق تر از پارسیک راه می نداختید بعد درباره پارسیک نظر می دادید !
حالا اگر گوگل و یاهو و بینگ رو ازتون بگیرن کجا رو دارید که جستجو کنید ؟؟؟؟
فعلا که از داخل گوگل رو اومدن بگیرن نه از خارج
حتی یاهو و بینگ و کلا محصولات مایکروسافت زبان فارسی و ساپورت نمیکنند !! این یعنی چی : یعنی این که شما ارزشی ندارید برای ما
واقعا فکر می کنید ارزشی داریم ؟ یه ملت نفت خور بدون هیچ تلاش و ادعاهای گنده تو خالی که تبلیغهای کم در تلویزیون و تبلیغ لواشک نشون از قدرت و بزرگی و پیچیدگی اقتصاد ملیش داره !
این باعث میشه که کشورت همیشه عقب افتاده و جهان سومی باشه
به نظر من ادعاهای بزرگ توسط افرادی کوچک و صرف کردن هزینه های میلیاردی از بودجه بیت المال و بعد زائیدن زیرش و ماست مالی کردن باعث شده این کشور به چنین فلاکتی بیفته
هرچند که انتظار نمیره حمایت کنید ولی حداقل این امید شروع رو نگیرید از ما
برادر هیچ کس نمی خواد امید شروع رو بگیره. بلکه می خواد واقع بین باشید. شما به جز 4 پست چه سابقه ای دارید؟ چه پروژه های موفق قبلی که نه در این حد بلکه یک هزارم باشه دارید؟
چطور به خودتون حق میدید درباره الگوریتم و ساختار بسیار پیچیده گوگل که بی همتا در سرتاسر جهان و در همه دورانها هست نظر بدید؟
گاهی اوقات نوشتن برخی پستها بدون تخصص می تونه توهین اول به خود فرد بعد به خواننده ها باشه.
خیلی موارد دیگه بود که اجازه بدید درباره اش حرفی نزنم.