• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارتقای ورژن firmware گوشیهای نوکیا

mehryar

Registered User
لایک‌ها
255
به نقل از flasher_for_nok :
6230 با این روش قابلیت ارتقا ندره و باید توسط باکس انجام بشه.
ايشون كه گفته من 6630 رو با اين روش در چند دقيقه آپديت كردم:blink:

cyber666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ba tashakor az doste azizam ke ravaeshe flash kardan ro tozih dadan..man chand ta saal dashtam?man be tazegi yedone 3250 az dubai ovordam ke hodode yek hafte khili khob va bedone moshkel kar mikard. bad ye shab bad az ye bluetooth kardan ba goshio sony ericson ke file Theme bod ye kocholo moshkel peyda kard va hodode 2 saate badesh khod be khob resttart shod! bad az on anten dorost nemidad Irtci ro minevesht vali na mishod behesh zang zad na bahash zang zad!!! reset kardam dige IRTCVI ro ham nashnakht? bad mantaghamo ke avaz kardam IRTCI ba full anten omad vali ye moghe bod ye moghe nabod.. porso jo ke kardam goftam be khatere registery hast.. raftam mokhaberate topkhone onja to computer zad goft to shabake hast moshkele narm afzari dare?hal be nazare shoma man chi kar bayad bokonam? felan dadam daste itsalat baram dorostesh kone!vali mige ba masoliate khode mane..hala in barnameehaye phonex ro CD hast beram bekharam chon natonestam downloadesh konam?ya baghiee narm afzara ba tashakoor..

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
دوست عزیز در ابتدا ورژن فرم ور گوشی شما چند بوده؟
گوشی رو به چه صورتی فرمت کردین؟
در صورت وجود اشکالات نرم افزاری در گوشی ارتقا ورژن فرو ور میتونه مشکلات رو رفع کنه؟
اگه برنامه ها رو خواستین میتونین با پی ام با من تماس بگیرین.

masoud.k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
اگه در گوشیها کد #000#* رو بزنین ورژن فرم ور گوشی نشون داده میشه که با ارتقای اون از مزایای بسیاری بهرهمند می شیم. اما ارتقا در نمایندگی ها و با هزینه و وقت انجام میشه می خواییم این کار رو خودمون انجام بدین تنها با کابل usb همراه گوشی.

written by darab

جسارتا اون کد رو کجا بزنیم ؟
چطوری ؟

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
#0000# کد صحیح است. در گوشیهای نوکیایی که در لیست هست. درست مثل موقعی که می خواهین شماره بگیرین به جای شماره این کد رو وارد می کنین اون موقع ورژن فرم ور گوشی شما نمایش داده میشه.

DollWorld

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اگه فرم ور دیگر گوشیها رو خواستن با ایمیل تماس بگیرن

سلام
گوشي من 3310 هست
مي خواستم ببينم کسي فارسي سازشو نداره
براي sms مي خواستم
متشکرم

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
برای 3310 و فلش کردم اون به فرم وری که فارسی رو پشتیبانی کنه شما باید از باکس و جف استفاده کنین به نمایندگی ها و یا جاهایی که این وسیله رو دارن مراجعه نمایید.

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من تقریبن 2 ماهی هست که N80 دارم ....
v 3.0617.0.6
03/05/2006
RM-92
Nokia N80 (01)
آیا ورژن جدید فریم ور ش اومده !!!
با تشکر !!!

bandary

Registered User
لایک‌ها
18
آخه مرد مومن حد اقل منبع رو مینوشتی این کار برای اولین بار توسط یکی از بچه های پرشن هالز انجام شده و نتیجه داده و الان اون تاپیک مشتمل بر 25 یا 26 صفحه شده که اگه مطلب کامل تر میهخواید به اونجا سر بزنید و این کار درسته که هزینه کمتری میبره و لی ریسک بالاتری داره
اینم لینک تاپیک
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=21740

emroozi

Registered User
لایک‌ها
0
کسی سی دی کامل این برنامه ها و راهنمایی ها رو خ.است پیغام خصوصی بده

بالا