aaasssssddd
Registered User
- نوشتهها
- 370
- لایکها
- 73
bahramko@
تریدرهای عزیز
۱-حساب پرمیوم فول امکانات سایت تریدینگ ویو
۲-کمترین قیمت ممکن ؛ قیمت رقابتی تعیین میشه هر چی بقیه فروشنده ها گفتن من کمتر تقدیم می کنم
اگر کسی ۵دلار میده من ۴دلار اگر ۴دلار بدن؛ من ۳دلار تقدیم می کنم و.................
کلا می خوام با مشتری کنار میام
bahramko@
۳-از اونجایی که متاسفانه کلاه برداری زیاد شده و همین باعث بی اعتماد شدن مردم شده؛ هزینه بعد از تحویل دادن حساب + ایمیل حساب
؛ یعنی رمز ایمیل و رمز حساب خریدا ی شده رو تغییر می دین و بعد، با خیال راحت هزینه اونو برای من انتقال میدین
۴-حسابها قابل تمدید هستند برای ماه های بعد یعنی ایمیل و یوزر حسابتون کامل ثابت میمونه و ترسیم روی چارتها و الرتها و...... روی حساب کامل میمونن
۵-زمان ساخت و تحویل حساب خیلی سریع
۶-حسابها تضمینی همراه با پشتیبانی روزانه می باشن
برای جوابگویی سریعتر به ایدی تلگرام زیر پیام بدین
bahramko@
bahramko@
تریدرهای عزیز
۱-حساب پرمیوم فول امکانات سایت تریدینگ ویو
۲-کمترین قیمت ممکن ؛ قیمت رقابتی تعیین میشه هر چی بقیه فروشنده ها گفتن من کمتر تقدیم می کنم
اگر کسی ۵دلار میده من ۴دلار اگر ۴دلار بدن؛ من ۳دلار تقدیم می کنم و.................
کلا می خوام با مشتری کنار میام
bahramko@
۳-از اونجایی که متاسفانه کلاه برداری زیاد شده و همین باعث بی اعتماد شدن مردم شده؛ هزینه بعد از تحویل دادن حساب + ایمیل حساب
؛ یعنی رمز ایمیل و رمز حساب خریدا ی شده رو تغییر می دین و بعد، با خیال راحت هزینه اونو برای من انتقال میدین
۴-حسابها قابل تمدید هستند برای ماه های بعد یعنی ایمیل و یوزر حسابتون کامل ثابت میمونه و ترسیم روی چارتها و الرتها و...... روی حساب کامل میمونن
۵-زمان ساخت و تحویل حساب خیلی سریع
۶-حسابها تضمینی همراه با پشتیبانی روزانه می باشن
برای جوابگویی سریعتر به ایدی تلگرام زیر پیام بدین
bahramko@
bahramko@