با سلام و تشکر از خانم رحمانی
با توجه به راضی نبودن ایشون پک ۱۰تایی برگشت می خوره و مبلغ به طور کامل ( که البته با تخفیف فوق العاده داده شده بود به علت اینکه گفته بودن در آینده به جای برگشت پک، خرید عمده دارن!) به ایشون پرداخت میشه.
اما دوستان در خرید های بعدی به ۱ نکته حتما توجه کنن تا برای هیچ کدوم از ۲ طرف مشکلی ایجاد نشه
دلیل اصلی قرار دادن عکس با نام کاربری این هست که شما از ابتدا جنسی که دارید می خرید رو ببینید و سپس خریداری کنید ! ۳ نوع اسمارت داخل بازار کشور توزیع میشه که ۱ نوع آن ایرانی و ۲ نوع آن خارجی بوده ( ترکیه و دوبی) .. این اطلاعات برای دسترسی عموم نیست ولی برای رفع شبهه عرض می کنم خدمت دوستان .. اسمارتهای تهیه شده توسط ما همگی جنس اصلی دوبی بوده و از روی هولوگرام و نوع جعبه بسته بندی به راحتی قابل تشخیص هست .. ممکن هر کس هر چیزی ببینه و بخواد ! پس خواهشا قبل از خرید خوب به عکسها توجه کنید...
درضمن با یه گشت و گذار ساده در اینترنت می تونید ببینید که همین مدل ها اصلی هستن !
https://www.google.com/search?q=sma...61,d.ZWU&fp=b3ad02214694f18c&biw=1280&bih=666
با سلام و ضمن تشکر
تعداد 10 عدد از عطرای اسمارت به سلیقه خود اقا سعید دریافت گردید. علیرغم قولی که از ایشون گرفتم در مقایسه با عطر هایی که از کیش اورده بودم متاسفانه اصلا اینطور نبود نه از نظر رایحه با عطرهای اصلی و نه ماندگاری و نه بسته بندی و شیشه( عکس رو حتما ضمیمه میکنم. یه نمونه عطری که ایشون فرستادن و نمونه ای که از کیش اوردم . کاش میشد رایحرو هم ضمیمه کرد!
اگر تاکید به اصل بودن عطرها نکرده بودم مهم نبود ولی چون چندین بار گفته بودم متاسفم از اعتمادم.