• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

**ارزان‌ترین قیمت عطر در تهران** فروش مستقیم و بی واسطه عطر به قیمت عمده و استثنائی(اصل -فیک-اسمارت)

i369

Registered User
لایک‌ها
87
درود بر شما
داداش عطر تامی هات داری؟ یا می تونی برام پیدا کنی؟
میشه لطف کنی یه عکس از لالیک مشکی برام بزاری؟ ممنون میشم

sdnghb

Registered User
لایک‌ها
186
درود بر شما
داداش عطر تامی هات داری؟ یا می تونی برام پیدا کنی؟
میشه لطف کنی یه عکس از لالیک مشکی برام بزاری؟ ممنون میشم

سلام .. تامی ندارم ولی می تونم اگه ۱۰۰٪ میخوای جور کنم .. تامی هات هم نشنیدم تاحالا ! عکس ازش بده
تامی مردونه معمولی رو می تونم بیارم ۱۰۰ میل ۱۷۵ ت

لالیک هم عکسش یه سرچ کنی هست داداش :

مشاهده پیوست 369158

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
سلام .. تامی ندارم ولی می تونم اگه ۱۰۰٪ میخوای جور کنم .. تامی هات هم نشنیدم تاحالا ! عکس ازش بده
تامی مردونه معمولی رو می تونم بیارم ۱۰۰ میل ۱۷۵ ت

لالیک هم عکسش یه سرچ کنی هست داداش :

مشاهده پیوست 369158

سخت درگیر دانشگاهی دیگه :دی
شماره کارت بانک ملیتو بفرست اون مبلغه رو برات کارت به کارت کنم
مرسی

sol2en

Registered User
لایک‌ها
119
داداش یاتاقان و چمیستری اصل موجوده ؟ قیمت ؟

+ لیست زناشویی هم ‍‍‍‍پ.خ کن مرسی

HULK2

Registered User
لایک‌ها
98
capitan black ندارین؟ اصل

yasin.r

Registered User
لایک‌ها
120
پخ شد..

t0rbak

Registered User
لایک‌ها
352
بلک افغان و شیخ دارین؟؟؟

sdnghb

Registered User
لایک‌ها
186
پک 18 تایی عطر از داش سعید خریداری شد. ممنون.
تایید میشه پک یاسین جان شامل : کول واتر- پولو بلک - فارنهایت - لاگست چلنج - کنزو - هوگو باس و ... امروز آماده و فردا ارسال میشه.

yasin.r

Registered User
لایک‌ها
120
تایید میشه پک یاسین جان شامل : کول واتر- پولو بلک - فارنهایت - لاگست چلنج - کنزو - هوگو باس و ... امروز آماده و فردا ارسال میشه.

ممنون داش سعید پک ما هم رسید.
عالی بود.

sdnghb

Registered User
لایک‌ها
186
فروش فوق العاده ویژه و ارزان عطر های طرح (Dunhill - Hugo Boss) به زودی ( قیمت ۱۵ ت !!! ) - ۵۰ میل

sdnghb

Registered User
لایک‌ها
186
از آخر این هفته دوباره سفارشات گرفته میشه و در خدمت دوستان هستیم ... با تشکر از صبرتون و عذرخواهی بابت اینکه این ۳ هفته نبودیم :(

venusesun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام و ضمن تشکر

تعداد 10 عدد از عطرای اسمارت به سلیقه خود اقا سعید دریافت گردید. علیرغم قولی که از ایشون گرفتم در مقایسه با عطر هایی که از کیش اورده بودم متاسفانه اصلا اینطور نبود نه از نظر رایحه
با عطرهای اصلی و نه ماندگاری و نه بسته بندی و شیشه( عکس رو حتما ضمیمه میکنم. یه نمونه عطری که ایشون فرستادن و نمونه ای که از کیش اوردم . کاش میشد رایحرو هم ضمیمه کرد!
اگر تاکید به اصل بودن عطرها نکرده بودم مهم نبود ولی چون چندین بار گفته بودم .....

Last edited:

sdnghb

Registered User
لایک‌ها
186
با سلام و تشکر از خانم رحمانی
با توجه به راضی نبودن ایشون پک ۱۰تایی برگشت می خوره و مبلغ به طور کامل ( که البته با تخفیف فوق العاده داده شده بود به علت اینکه گفته بودن در آینده به جای برگشت پک، خرید عمده دارن!) به ایشون پرداخت میشه.

اما دوستان در خرید های بعدی به ۱ نکته حتما توجه کنن تا برای هیچ کدوم از ۲ طرف مشکلی ایجاد نشه :)

دلیل اصلی قرار دادن عکس با نام کاربری این هست که شما از ابتدا جنسی که دارید می خرید رو ببینید و سپس خریداری کنید ! ۳ نوع اسمارت داخل بازار کشور توزیع میشه که ۱ نوع آن ایرانی و ۲ نوع آن خارجی بوده‌ ( ترکیه و دوبی) .. این اطلاعات برای دسترسی عموم نیست ولی برای رفع شبهه عرض می کنم خدمت دوستان .. اسمارتهای تهیه شده توسط ما همگی جنس اصلی دوبی بوده و از روی هولوگرام و نوع جعبه بسته بندی به راحتی قابل تشخیص هست .. ممکن هر کس هر چیزی ببینه و بخواد ! پس خواهشا قبل از خرید خوب به عکسها توجه کنید...

درضمن با یه گشت و گذار ساده در اینترنت می تونید ببینید که همین مدل ها اصلی هستن !

https://www.google.com/search?q=sma...61,d.ZWU&fp=b3ad02214694f18c&biw=1280&bih=666

با سلام و ضمن تشکر

تعداد 10 عدد از عطرای اسمارت به سلیقه خود اقا سعید دریافت گردید. علیرغم قولی که از ایشون گرفتم در مقایسه با عطر هایی که از کیش اورده بودم متاسفانه اصلا اینطور نبود نه از نظر رایحه
با عطرهای اصلی و نه ماندگاری و نه بسته بندی و شیشه( عکس رو حتما ضمیمه میکنم. یه نمونه عطری که ایشون فرستادن و نمونه ای که از کیش اوردم . کاش میشد رایحرو هم ضمیمه کرد!
اگر تاکید به اصل بودن عطرها نکرده بودم مهم نبود ولی چون چندین بار گفته بودم متاسفم از اعتمادم.

venusesun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام و سپاس

چرا پاسخ دیروز من اینجا اضافه نشده ؟

خب خلاصه بگم لینکی که شما گذاشتین کلی هست
اسمارت اصل اینه:

http://76.my/Malaysia/perfume-smart-collection-men-women-edifirdaus-1301-22-edifirdaus@1.jpg

من هنوزم مشتریم به شرط خوب بودن عطر. هم رایحه هم موندگاری

عطرای شما به نظر نوع دیگه ای از اسمارت هستند که بقول خودتون اصلن. ولی در مورد رایحه و موندگاری در حد خیلی معمولی. تفاوت رو زمانی متوجه میشین که از اون نمونه اسمارت استفاده کنید. اگر دسترسی به منبعش پیدا کردین من هنوزم مشتری عمده هستم.

Last edited:
بالا